Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Martin[V=]
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Martin[V=]
Rezumarea primului mesaj :
STEVE MARTIN-
2]Sexul e una dintre cele mai frumoase, complete si naturale experiente pe care o poti cumpara cu bani
1]Cunoasteti privirea aceea pe care o au femeile cand vor sa faca sex? Nici eu.
=====
DEAN MARTIN-
Nu esti beat atata timp cat poti sta intins pe podea fara sa te tii de nimic…
=====
CLAIRE MARTIN-
Nimeni nu e de neinlocuit dar - uneori - este nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura.
=====
DEMETRI MARTIN-
2]Cred ca cel mai nepotrivit timp sa faci un infarct e la un joc de mima. Sau la un joc de-a infarctul.
1]Evidentierea ca "angajat model" este cel mai bun exemplu cum poti fi invingator si invins in acelasi timp.
=====
EVA MARTIN-
Un creier sanatos, mai degraba decat un corp sanatos, dicteaza dorinta femeii pentru sex.
AMY MARTIN-
Profesorii buni fac scolari buni; numai mamele bune fac oameni buni.
=====
Chris
Ricky
Agnes
Tony
George R.R
STEVE MARTIN-
2]Sexul e una dintre cele mai frumoase, complete si naturale experiente pe care o poti cumpara cu bani
=====
DEAN MARTIN-
=====
CLAIRE MARTIN-
Nimeni nu e de neinlocuit dar - uneori - este nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura.
=====
DEMETRI MARTIN-
2]Cred ca cel mai nepotrivit timp sa faci un infarct e la un joc de mima. Sau la un joc de-a infarctul.
1]Evidentierea ca "angajat model" este cel mai bun exemplu cum poti fi invingator si invins in acelasi timp.
=====
EVA MARTIN-
Un creier sanatos, mai degraba decat un corp sanatos, dicteaza dorinta femeii pentru sex.
AMY MARTIN-
=====
Chris
Ricky
Agnes
Tony
George R.R
Ultima editare efectuata de catre Admin in 21.08.15 11:25, editata de 62 ori
Ricky Martin a sărutat-o pe Natalia Oreiro
Ricky Martin a sărutat-o pe Natalia Oreiro
Celebrul star Ricky Martin a frânt sute de mii de inimi, acceptând să filmeze o scenă pasională, alături de Natalia Oreiro. Vedeta a filmat pentru telenovela "SOS, viaţa mea", difuzată de postul Acasă, de luni până duminică, de la orele 19.30. În săptămânile următoare, sărutul fierbinte va putea fi "imortalizat" pe retină şi de fanii din România. Cântăreţul a ajuns la începutul lunii decembrie la Buenos Aires, pentru promovarea celui mai nou album "Ricky Martin MTV Unplugged", care a primit Discul de Aur în Argentina
Celebrul star Ricky Martin a frânt sute de mii de inimi, acceptând să filmeze o scenă pasională, alături de Natalia Oreiro. Vedeta a filmat pentru telenovela "SOS, viaţa mea", difuzată de postul Acasă, de luni până duminică, de la orele 19.30. În săptămânile următoare, sărutul fierbinte va putea fi "imortalizat" pe retină şi de fanii din România. Cântăreţul a ajuns la începutul lunii decembrie la Buenos Aires, pentru promovarea celui mai nou album "Ricky Martin MTV Unplugged", care a primit Discul de Aur în Argentina
J. Lo si Marc, fani Ricky Martin
J. Lo si Marc, fani Ricky Martin Staruri ale muzicii latino precum Jennifer Lopez si sotul ei, Marc Anthony, s-au adunat la New York, pentru a-i fi alaturi lui Ricky Martin in momentul in care acesta a primit premiul de "personalitatea anului" pentru cariera sa remarcabila.
Martin[V=]
STEVE MARTIN-
=====
DEAN MARTIN-
=====
CLAIRE MARTIN-
=====
DEMETRI MARTIN-
=====
EVA MARTIN-
AMY MARTIN-
=====
Chris
Ricky
Agnes
Tony
George R.R
=====
DEAN MARTIN-
=====
CLAIRE MARTIN-
=====
DEMETRI MARTIN-
=====
EVA MARTIN-
AMY MARTIN-
=====
Chris
Ricky
Agnes
Tony
George R.R
Ultima editare efectuata de catre Admin in 21.08.15 11:25, editata de 62 ori
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum