Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Ispas[Nikita][V=]
Pagina 1 din 1
Re: Ispas[Nikita][V=]
http://www.apropo.ro/showbiz/de-la-noi/in-spania-nikita-lucreaza-cu-politia-la-prinderea-infractorilor-romani-11703531
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/nikita-duce-viata-de-vis-in-spania-munceste-4-ore-castiga-1-800-de-euro-plateste-chirie-600-de-euro-si-are-doi-copii-207608.html
Nikita îşi schimbă look-ul: "Căldurile m-au terminat şi vreau să mă rad în cap"
Nikita -`odihnita`si batuta!
Nikita -`odihnita`si batuta!
Fosta garda de corp a unor vedete autohtone, Mihaela Ispas - alias Nikita, este, de trei ani incoace, subiect de scandal. Prin 2003, "luptatoarea" a reclamat la Politie ca un anume Musoiu Catalin ar fi incercat sa o violeze. Un an mai tirziu, Nikita a devenit din reclamant, reclamat, ea fiind amenintata cu un proces de insulta si calomnie de catre fosta componenta a trupei Class, Anca Badiu. Anul trecut, exact in luna pacalelilor, Nikita a mincat o mama de bataie zdravana intr-o discoteca bucuresteana de la un boxer satul de fite, tr ...continuare
Fosta garda de corp a unor vedete autohtone, Mihaela Ispas - alias Nikita, este, de trei ani incoace, subiect de scandal. Prin 2003, "luptatoarea" a reclamat la Politie ca un anume Musoiu Catalin ar fi incercat sa o violeze. Un an mai tirziu, Nikita a devenit din reclamant, reclamat, ea fiind amenintata cu un proces de insulta si calomnie de catre fosta componenta a trupei Class, Anca Badiu. Anul trecut, exact in luna pacalelilor, Nikita a mincat o mama de bataie zdravana intr-o discoteca bucuresteana de la un boxer satul de fite, tr ...continuare
Nikita a primit in dar o pereche de cizme din piele de piton
Nikita a primit in dar o pereche de cizme din piele de piton
Cum sarbatorile mai au putin si bat la usa, iubitul Nikitei s-a gindit sa-i faca Mihaelei un prim cadou, constind intr-o pereche de cizme din piele de piton. Si, pentru ca incaltarile blondei sa fie unicat, le-a comandat chiar din tara macaronarilor, de la unul dintre designerii renumiti, scotind din buzunar nu mai putin de 500 de euro. Nikita marturiseste ca a impresionat-o atit darul in sine, cit si modul in care i-a fost adus: “M-am trezit la usa cu un comis voiajor care mi-a spus sa cobor pentru ca intr-o masina se afla un cadou urias pentru mine. Cind am vazut cutia uriasa, cu o funda enorma rosie, nu stiam ce sa cred. Cind colo, ce sa vezi? Erau cutii puse una in alta, si in ultima se aflau cizmele pe care mi le doream de foarte mult timp”. Mihaela spune ca nici ea nu se va lasa mai ...
continuare
Nikita isi face rochie de mireasa rosie
Nikita isi face rochie de mireasa rosie Mihaela Ispas este in cautare de rochie de mireasa. Si nu orice fel de rochie, ci una care sa iasa din tiparele normale. Cu citeva zile in urma, Nikita a fost vazuta intr-unul dintre magazinele de specialitate, cautind o vestimentatie de culoare rosie, pentru cea mai frumoasa zi din viata ei. Dar asta doar ca sa-si faca o impresie despre cum i-ar sta in culoarea singelui, pentru ca rochia sa de mireasa va fi o comanda speciala din Spania, locul unde se va desfasura nunta. Surse din anturajul vedetei spun ca viitorul sot al Mihaelei Ispas nu s-ar uita la bani privind tinuta Nikitei, atit pentru cununia civila cit si pentru nunta, alocind chiar o suma imensa: 50.000 de euro. Referitor la incaltaminte, Nikita va purta o pereche de pantofi in culoarea rochiei, pe fiecare gasindu-se incrustata ...
continuare
Nikita e insarcinata
Nikita e insarcinata Cu citeva zile in urma, Mihaela Ispas a fost vazuta la Manastirea Tiganesti cu ochii plini de lacrimi. De data aceasta, lacrimile Nikitei erau de bucurie, pentru ca, in urma cu doar citeva zile, medicul ei i-a dat vestea cea mare: e insarcinata. Desi e mult prea devreme pentru a afla sexul bebelusului, parintii sai s-au apucat deja sa cumpere lucruri, atit pentru fetite cit si pentru baieti. Mai mult de atit, Mihaela vrea sa-i amenajeze o camera speciala micutului, dotata dupa standarde internationale, asa ca a contactat pina acum citeva firme de amenajari interioare care sa-i satisfaca dorintele, urmind a se hotari in scurt timp asupra uneia dintre ele. De cind a aflat ca va deveni mama, Nikita si-a angajat un nutritionist pentru a nu lua in greutate mai mult decit este necesar si s-a apu ...
continuare
Nikita se marita in Spania
Nikita se marita in Spania Mihaela Ispas, femeia in fata careia tremura multi barbati, si-a vazut visul cu ochii: a primit inelul de logodna de la iubitul ei Adrian. Cei doi s-au hotarit sa spuna "Da" si in fata ofiterului starii civile, cit de curind posibil. Nunta va avea loc in Spania iar nasii vor fi o surpriza din partea Nikitei pentru toti fanii sai. Nikita si Dobrin Ion Adrian, un afacerist din Vilcea, in virsta de 34 de ani, se stiau de ceva vreme, insa relatia lor era doar de prietenie. Cu citeva luni in urma, insa, la o petrecere in clubul Bamboo, Cupidon i-a sagetat pe amindoi si, din acel moment, au ramas impreuna. "Am stat o noapte intreaga de vorba si ne-am dat seama ca sintem facuti unul pentru celalalt. E barbatul pe care mi l-am dorit: atent, elegant, sarmant, un prieten adevarat care m-a ajutat in ...
continuare
Nikita va sustine un mare concert de cinci cintece.
Nikita va sustine un mare concert de cinci cintece.
Simbata, 24 martie, ora 23, mare petrecere mare in Club Center din Bucuresti. Aici, Nikita, "femeia cu suflet de barbat", va sustine primul concert live din cariera sa de viitoare cintareata. "Vor veni aici toti fanii mei din Cluj, Suceava, Petrosani, Craiova, Constanta si, evident, din Bucuresti, oameni pe care i-am cunoscut in urma SMS-urilor pe care acestia le dadeau ori de cite ori apaream in vreo emisiune TV", marturiseste Mihaela Ispas, vizibil emotionata. Invitatii speciali ai vedetei vor fi nume de rezonanta din muzica romגnea ...
Simbata, 24 martie, ora 23, mare petrecere mare in Club Center din Bucuresti. Aici, Nikita, "femeia cu suflet de barbat", va sustine primul concert live din cariera sa de viitoare cintareata. "Vor veni aici toti fanii mei din Cluj, Suceava, Petrosani, Craiova, Constanta si, evident, din Bucuresti, oameni pe care i-am cunoscut in urma SMS-urilor pe care acestia le dadeau ori de cite ori apaream in vreo emisiune TV", marturiseste Mihaela Ispas, vizibil emotionata. Invitatii speciali ai vedetei vor fi nume de rezonanta din muzica romגnea ...
continuare
Ultima editare efectuata de catre Admin in 30.10.11 17:29, editata de 1 ori
Avocatul Nikitei are ceas de 60.000 euro.
Avocatul Nikitei are ceas de 60.000 euro.
Imbracat dupa ultima moda, stilat, elegant si cu maniere alese, cunoscutul avocat Cristi Saim, cel care o reprezinta de obicei pe Nikita, e cotat in prezent drept unul dintre cei mai sexy barbati ai Romגniei. Ultimul cadou pe care acesta l-a primit de la un prieten de suflet este un superb ceas cu diamante, in valoare de... 60.000 de euro. "Bijuteria" a fost achizitionata de la casa Jacob & Co, locul preferat, de altfel, al majoritatii vedetelor de la Hollywood. Ceasul face parte din colectia lansata de nimeni altul decit David Beckha ...
Imbracat dupa ultima moda, stilat, elegant si cu maniere alese, cunoscutul avocat Cristi Saim, cel care o reprezinta de obicei pe Nikita, e cotat in prezent drept unul dintre cei mai sexy barbati ai Romגniei. Ultimul cadou pe care acesta l-a primit de la un prieten de suflet este un superb ceas cu diamante, in valoare de... 60.000 de euro. "Bijuteria" a fost achizitionata de la casa Jacob & Co, locul preferat, de altfel, al majoritatii vedetelor de la Hollywood. Ceasul face parte din colectia lansata de nimeni altul decit David Beckha ...
continuare
Ultima editare efectuata de catre Admin in 30.10.11 17:28, editata de 1 ori
Nikita s-a apucat de cintat.
Nikita s-a apucat de cintat.
Bataioasa Mihaela Ispas, cunoscuta sub numele de Nikita, va scoate, in scurt timp, un album solo, care se va intitula sugestiv "Ce va fi cu noi" si va cuprinde sapte melodii de dragoste, versurile apartinindu-i lui Adi Zainea. Nikita spune ca acela care a determinat-o sa ia drumul muzicii a fost George, "dragostea vietii ei". Fanii vedetei vor mai avea parte si de o alta surpriza de proportii. Pe linga postura de cintareata, Nikita va aparea in videoclipul piesei "Ce va fi cu noi" si in calitate de dansatoare. Pentru asta, ea se prega ...
Bataioasa Mihaela Ispas, cunoscuta sub numele de Nikita, va scoate, in scurt timp, un album solo, care se va intitula sugestiv "Ce va fi cu noi" si va cuprinde sapte melodii de dragoste, versurile apartinindu-i lui Adi Zainea. Nikita spune ca acela care a determinat-o sa ia drumul muzicii a fost George, "dragostea vietii ei". Fanii vedetei vor mai avea parte si de o alta surpriza de proportii. Pe linga postura de cintareata, Nikita va aparea in videoclipul piesei "Ce va fi cu noi" si in calitate de dansatoare. Pentru asta, ea se prega ...
continuare
Ultima editare efectuata de catre Admin in 30.10.11 17:27, editata de 1 ori
Ispas[Nikita][V=]
Nikita [MIHAELA ISPAS]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 30.10.11 17:27, editata de 5 ori
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum