Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Tyson[v=]
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Tyson[v=]
Rezumarea primului mesaj :
MIKE TYSON-
2]Principalul meu obiectiv e să fiu profesionist, dar şi să-l omor.
1]Sînt cel mai necruţător şi mai brutal campion al lumii din toate timpurile. N-are cine să-mi stea în cale. Vreau să vă scot inimile din piepturi. Vreau să vă mănînc copiii.
MIKE TYSON-
1]Sînt cel mai necruţător şi mai brutal campion al lumii din toate timpurile. N-are cine să-mi stea în cale. Vreau să vă scot inimile din piepturi. Vreau să vă mănînc copiii.
Ultima editare efectuata de catre Admin in 03.09.15 19:34, editata de 13 ori
Durul Mike Tyson poartă cătuşe şi şosete roz
Durul Mike Tyson poartă cătuşe şi şosete roz
Miercuri 21 noiembrie 2007, 10:33
S-a autotintulat "Cel mai rău om al planetei", însă în ultimele fotografii pare blând ca un mieluşel. Vorbim despre boxerul Mike Tyson, care s-a întors pentru o zi după gratii pentru... continuare
Miercuri 21 noiembrie 2007, 10:33
S-a autotintulat "Cel mai rău om al planetei", însă în ultimele fotografii pare blând ca un mieluşel. Vorbim despre boxerul Mike Tyson, care s-a întors pentru o zi după gratii pentru... continuare
TYSON IN FILME INDIENE
TYSON IN FILME INDIENEFostul pugilist american Mike Tyson vrea sa joace in filme marca Hollywood, dupa ce a aparut recent intr-un clip care promova o noua productie indiana. Tyson a povestit ca Firoz Nadiadwala, producatorul filmului "Fool´n Final", pentru care a realizat clipul publicitar, l-a abordat in legatura cu scenariul unui viitoare productii.
Mike Tyson isi face debutul la Bollywood
Mike Tyson isi face debutul la Bollywood Fostul campion mondial la box, categoria grea, Mike Tyson, isi face debutul la Bollywood, unde va aparea intr-un trailer pentru musicalul de actiune "Fool-n-Final", potrivit editiei online a ziarului britanic "The Telegraph". Sportivul este asteptat in capitala filmului indian, pe 20 aprilie, unde va ramine trei zile, pentru a filma spotul. Nu se stie pentru moment daca Tyson va si cinta pentru acest spot publicitar. "Sintem in discutii cu Tyson", a declarat regizorul Ahmed Khan. "Mai sint de semnat citeva acte pentru ca procedura sa fie completa". Mike Tyson este cel mai controversat boxeur din istorie. El a fost condamnat, in 1992, la 6 ani de inchisoare pentru viol, dar a fost eliberat dupa doar 3 ani. In 1999, s-a reintors dupa gratii, dupa ce a agresat doua persoane dupa un acciden ...
continuare
Tyson[v=]
MIKE TYSON-
Ultima editare efectuata de catre Admin in 03.09.15 19:34, editata de 13 ori
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum