Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Portman[v=]
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Portman[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Natalie
Natalie
Ultima editare efectuata de catre Admin in 16.12.14 21:25, editata de 37 ori
Re: Portman[v=]
Rochia purtata de Natalie Portman la Oscar, vanduta pentru 50.000 de dolari!
Cititi mai mult: http://www.enational.ro/#ixzz1oRqgtXMv
enational.ro
Băieţelul actriţei Natalie Portman se va numi Alephh
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Natalie Portman militează pentru căsătoriile între persoane de acelaşi sex!
Natalie Portman şi logodnicul ei au semnat o scrisoare adresată lui Barack Obama prin care cere legalizarea căsătoriilor gay.
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/natalie-portman-militeaza-pentru-casatoriile-intre-persoane-de-acelasi-sex-167535.html
Actriţa s-a alăturat unei campanii care militează ca persoanele de acelaşi sex să poată întemeia legal o familie.
Natalie crede că toţi americanii au drepturi legale şi ar trebui să se poată căsători chiar dacă au parteneri de acelaşi sex.
"Sunt alături de cele 100.000 de persoane care au semnat această scrisoare", a spus ea.
Natalie Portman şi logodnicul ei au semnat o scrisoare adresată lui Barack Obama prin care cere legalizarea căsătoriilor gay.
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/natalie-portman-militeaza-pentru-casatoriile-intre-persoane-de-acelasi-sex-167535.html
Actriţa s-a alăturat unei campanii care militează ca persoanele de acelaşi sex să poată întemeia legal o familie.
Natalie crede că toţi americanii au drepturi legale şi ar trebui să se poată căsători chiar dacă au parteneri de acelaşi sex.
"Sunt alături de cele 100.000 de persoane care au semnat această scrisoare", a spus ea.
Portman, epuizată fizic şi mental după "Black Swan"
Natalie Portman a mărturisit că ar fi trebuit să se interneze într-un centru de recuperare după filmările pentru pelicula "Black Swan", interpretare pentru care a fost recompensată anul acesta cu un premiu Oscar. Actriţa în vârstă de 29 de ani a precizat că acest rol, al unei balerine care suferă de tulburări psihice, a fost solicitant, atât fizic, cât şi mental.
Cu toate acestea, după ce a încheiat filmările pentru pelicula nominalizată şi ea la Oscar, actriţa a început să lucreze la producţia "Thor", deşi era epuizată.
"Mi-a plăcut Darren Aronofsky şi să lucrez cu el a fost o experienţă plină de împliniri, dar apoi m-am prezentat la filmările pentru «Thor» epuizată", a declarat Portman. "Probabil ar fi trebuit să merg la un centru de recuperare", a mai spus ea.
Natalie Portman a mărturisit că ar fi trebuit să se interneze într-un centru de recuperare după filmările pentru pelicula "Black Swan", interpretare pentru care a fost recompensată anul acesta cu un premiu Oscar. Actriţa în vârstă de 29 de ani a precizat că acest rol, al unei balerine care suferă de tulburări psihice, a fost solicitant, atât fizic, cât şi mental.
Cu toate acestea, după ce a încheiat filmările pentru pelicula nominalizată şi ea la Oscar, actriţa a început să lucreze la producţia "Thor", deşi era epuizată.
"Mi-a plăcut Darren Aronofsky şi să lucrez cu el a fost o experienţă plină de împliniri, dar apoi m-am prezentat la filmările pentru «Thor» epuizată", a declarat Portman. "Probabil ar fi trebuit să merg la un centru de recuperare", a mai spus ea.
Natalie Portman: "Mă simt ca un clovn când mă dau cu ruj"
Natalie Portman afirmă cu naturaleţe că se simte ca un clovn atunci când foloseşte... Citeste articolul
Natalie Portman afirmă cu naturaleţe că se simte ca un clovn atunci când foloseşte... Citeste articolul
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum