Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Roberts[v=]
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Roberts[v=]
Rezumarea primului mesaj :
JULIA ROBERTS-
Este ca o muzică, modul în care el scrie, e aşa de frumos. Eu un dar pe care eu îl invidiez.
=====
ANDREW
Joseph Jenkins
Judson
Eric
Nora
Emma
JULIA ROBERTS-
Este ca o muzică, modul în care el scrie, e aşa de frumos. Eu un dar pe care eu îl invidiez.
=====
ANDREW
Joseph Jenkins
Judson
Eric
Nora
Emma
Ultima editare efectuata de catre Admin in 13.11.15 18:21, editata de 66 ori
E nevoie de picioarele lungi ale Juliei Roberts
E nevoie de picioarele lungi ale Juliei Roberts .Julia Roberts a semnat contractul pentru a produce filmul "Happiness Sold Separately" si ar putea accepta si un rol in aceasta productie cinematografica bazata pe romanul semnat de Lolly Winston, conform Reuters.
In film este vorba despre o femeie care se refugiaza intr-o lume a anxietatii si dezolarii, dupa ce a descoperit ca sotul sau a avut o relatie cu altcineva.
Regizor va fi Scott Coffey, unul dintre prietenii vechi ai Juliei Roberts, care a declarat: "De mult timp mi-am dorit sa fac un film alaturi de Julia si in sfarsit am gasit un proiect demn de munca ei. Nu am putut sa nu ma gandesc la ea cand am citit cartea lui Lolly. Personajul Elinor este o femeie foarte puternica si sofisticata, iar pentru a o aduce la viata pe marile ecrane avem nevoie de integritatea, capacitatea de empatie, umorul si, nu in ultimul rand, picioarele lungi ale Juliei".
In film este vorba despre o femeie care se refugiaza intr-o lume a anxietatii si dezolarii, dupa ce a descoperit ca sotul sau a avut o relatie cu altcineva.
Regizor va fi Scott Coffey, unul dintre prietenii vechi ai Juliei Roberts, care a declarat: "De mult timp mi-am dorit sa fac un film alaturi de Julia si in sfarsit am gasit un proiect demn de munca ei. Nu am putut sa nu ma gandesc la ea cand am citit cartea lui Lolly. Personajul Elinor este o femeie foarte puternica si sofisticata, iar pentru a o aduce la viata pe marile ecrane avem nevoie de integritatea, capacitatea de empatie, umorul si, nu in ultimul rand, picioarele lungi ale Juliei".
'Frumusica' are cancer?
'Frumusica' are cancer?
Julia Roberts a fost fotografiata recent cu o pata bizara pe sanul drept. Publicatia americana National Enquirer a vrut sa afle daca e vorba de o alunita ori de o afectiune de natura dermatologica si a aratat poza respectiva mai multor medici. Verdictul nu e deloc imbucurator pentru vedeta de 39 de ani: ar putea avea melanom. "Astfel de pete, care arata ca o inflorescenta, sunt rezultatul dezvoltarii haotice a celulelor. Cred ca ar trebui sa mearga urgent la un dermatolog sau mai bine la un ... [ continuare ]
Julia Roberts a fost fotografiata recent cu o pata bizara pe sanul drept. Publicatia americana National Enquirer a vrut sa afle daca e vorba de o alunita ori de o afectiune de natura dermatologica si a aratat poza respectiva mai multor medici. Verdictul nu e deloc imbucurator pentru vedeta de 39 de ani: ar putea avea melanom. "Astfel de pete, care arata ca o inflorescenta, sunt rezultatul dezvoltarii haotice a celulelor. Cred ca ar trebui sa mearga urgent la un dermatolog sau mai bine la un ... [ continuare ]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 10.06.11 17:41, editata de 1 ori
Anne, sosia Juliei Roberts
Anne, sosia Juliei Roberts
http://www.independent-al.ro/content/view/914/37/1/2/
Castigi un Oscar, pierzi barbatul
Castigi un Oscar, pierzi barbatul
Sa castigi un Oscar este pentru orice actor american sau nu, un moment decisiv in cariera. Dar pentru unele actrite se pare ca ravnitul trof..
Sa castigi un Oscar este pentru orice actor american sau nu, un moment decisiv in cariera. Dar pentru unele actrite se pare ca ravnitul trof..
Ultima editare efectuata de catre in 14.03.07 7:18, editata de 1 ori
Julia Roberts revine pe marile ecrane Actrita americanca Jul
Julia Roberts revine pe marile ecrane Actrita americanca Julia Roberts, 39 de ani, distinsa cu premiul Oscar...
Julia Roberts mai vrea o pereche de gemeni
Julia Roberts mai vrea o pereche de gemeni
Julia Roberts si sotul ei, Danny Moder, au in plan inca o pereche de gemeni, tot fata si baiat, la fel ca Hazel si Phinnaeus , care acum au aproape doi ani. “Frumusica” urmeaza sa inceapa tratamentul ... [ continuare ]
Julia Roberts si sotul ei, Danny Moder, au in plan inca o pereche de gemeni, tot fata si baiat, la fel ca Hazel si Phinnaeus , care acum au aproape doi ani. “Frumusica” urmeaza sa inceapa tratamentul ... [ continuare ]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 10.06.11 17:40, editata de 2 ori
Julia Roberts se retrage
Julia Roberts se retrage
Julia Roberts se gandeste sa puna punct carierei actoricesti, dupa ce
va evolua pe Broadway, pentru a petrece mai mult timp cu cei doi copii
ai ei, gemenii Phinnaeus si Hazel, relateaza Mediafax. Actrita a
devenit mamica in luna noiembrie a anului trecut, iar de atunci a
aparut doar intr-un videoclip al rockerului Dave Matthews si si-a
imprumutat vocea unor personaje din doua filme de animatie. Ea
planuieste sa-si petreaca restul anului pregatindu-se pentru debutul pe
Broadway in spectacolul "Three Days of Rain", care va avea premiera in
martie. Dupa aceea, ea ar intentiona sa se retraga definitiv."Julia a
terminat cu Hollywoodul, iar un rol pe Broadway este cea mai buna
modalitate de a iesi gratios din scena", a declarat o sursa din
anturajul actritei publicatiei americane National Enquirer.
http://www.gardianul.ro/index.php?a=mediamonden2005081304.xml
Roberts[v=]
JULIA ROBERTS-
=====
ANDREW
Joseph Jenkins
Judson
Eric
Nora
Emma
=====
ANDREW
Joseph Jenkins
Judson
Eric
Nora
Emma
Ultima editare efectuata de catre Admin in 13.11.15 18:21, editata de 66 ori
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum