Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Eastwood/Kubrick[v=]

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Eastwood/Kubrick[v=]

Mesaj Scris de Admin 12.07.06 8:19

Rezumarea primului mesaj :

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcScAFTPvQcvDXJRsYyh2S5du9wruLIojRl3_XHz2kP7R8rrgivGB84GOBoCLINT  EASTWOOD-

2]Se spune despre căsnicii că sînt creaţia cerului. Dar asta e valabil şi pentru fulgere şi tunete. 
1]Exista o singura metoda de a avea o casnicie fericita. Cind am s-o descopar, ma recasatoresc.
=====
Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcSyp0VfKrQZeTe_SDWZ-xopLkkYZ8bMv93oIQRi4o83fc_OtB10GYQt-YATANLEY  KUBRICK-
Marile natiuni s-au comportat intotdeauna ca gangsterii, iar micile natiuni, ca prostituatele.

Ultima editare efectuata de catre Admin in 04.08.15 13:29, editata de 44 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood va regiza un film inspirat din viata lui Mark

Mesaj Scris de Admin 06.11.08 11:18

Clint Eastwood va regiza un film inspirat din viata lui Mark Twain

Celebrul actor si regizor american Clint Eastwood a anuntat ca intentioneaza sa revina in spatele camerelor de filmat pentru a regiza un film biografic inspirat din viata scriitorului Mark Twain, informeaza allocine.fr.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Razboiul regizorilor

Mesaj Scris de Admin 10.06.08 18:19

Razboiul regizorilor
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood: Nu mă tem să concurez

Mesaj Scris de Admin 22.05.08 15:50

Clint Eastwood: „Nu mă tem să concurez“
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood, din nou pe platouri

Mesaj Scris de Admin 22.03.08 17:11

Clint Eastwood, din nou pe platouri
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood, eroul lui Sergio Leone

Mesaj Scris de Admin 10.02.08 16:56

Clint Eastwood, eroul lui Sergio Leone [2008-02-10]
Clint Eastwood este unul dintre puţinii artişti de la Hollywood care au reuşit să se impună atât ca actori, cât şi ca regizori. [Citeste]
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Legendarul Clint Eastwood

Mesaj Scris de Admin 17.10.07 16:45

Legendarul Clint Eastwood Cu filmul "Million Dollar Baby", Eastwood se plaseaza intr-un trio select din care mai fac parte Milos Forman si Francis Ford Coppola.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood, premiat pentru excelenţă in domeniul filmulu

Mesaj Scris de Admin 04.03.07 15:09

Clint Eastwood, premiat pentru excelenţă in domeniul filmului
Clint Eastwood işi va adăuga un nou trofeu in colecţie, in luna noiembrie, cînd va primi premiul BAFTA/LA's Stanley Kubrick Britannia pentru excelenţă in film, informează screendaily.com.
Eastwood, care a cîştigat premiul Oscar pentru cel mai bun regizor şi pentru cel mai bun film, pentru lungmetrajele "O fată de milioane" şi "Necruţătorul", va primi acest trofeu la cea de-a 15-a ediţie a premiilor Britannia, care va avea loc pe 2 noiembrie, la Los Angeles.
"Clint Eastwood este un simbol internaţional de nedisputat şi o forţă creativă enormă, atît in faţa, cît şi in spatele camerei de filmat", a declarat preşedintele BAFTA/LA, Peter Morris. "Ne face plăcere să il onorăm prin cel mai important trofeu al nostru", a adăugat el.
Recent, Eastwood a produs şi regizat o dramă, a cărei acţiune este plasată in timpul celui de-al doilea război mondial, "Flags Of Our Fathers", care va fi lansată in octombrie 2006.
Printre personalităţile recompensate cu premiul BAFTA/LA's Stanley Kubrick Britannia se numără Tom Cruise, Tom Hanks, Michael Caine şi Martin Scorsese
http://www.obiectivdesuceava.ro/index.php?page=articol&ids=19055
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood nu-si stie numarul de celular

Mesaj Scris de Admin 04.03.07 15:05

Clint Eastwood nu-si stie numarul de celular
Actorul ramâne un american old fashion asemeni modelelor sale, Don Siegel, John Ford sau Raoul Walsh. Este un mit. Un erou. Un dur. Un tata ideal. Un amant. O fantasma. Un artist. Un cozeur. Regizorul se afla la Paris pentru lansarea celui mai recent film al sau, “Scrisori din Iwo Jima“. La hotelul Ritz, unde locuieste, fiindca ramâne în capitala Frantei pâna pe 7 martie, starul a acordat un interviu saptamânalului L’Express.
- Ati pus întotdeauna în scena personaje feminine. Cum ati ajuns sa le cunoasteti asa de bine, încât sa le stiti dorintele lor?
- Experienta e sfetnicul cel mai bun. Filmul “Scrisori din Iwo Jima” s-a nascut la fata locului dintr-o pofta nesatioasa de a filma. Cu toate ca regaseam “Memoria parintilor nostri”, am facut un efort si, iata, “Scrisorile” au ajuns pe marile ecrane. M-a impresionat rezistenta japonezilor în luptele din 1945, Amândoua filmele denunta razboiul, si aduce un omagiu anonimilor care si-au riscat viata. As fi putut realiza cele doua filme oricând pentru ceea ce povestesc ele. Dar stiu ca în acest moment, stiind ce se întâmpla în Irak, ele au o rezonanta particulara. Eu nu-mi doream ca americanii sa ajunga la Bagdad. Îmi place democratia, cred în virtutiile ei, dar pentru a o avea trebuie ca într-adevar s-o vrei. Irakienii, ne place sau nu, înca n-o vor.
- Cum ati reusit sa ramâneti atâta timp cap de afis?
- Chiar nu stiu. Oricum n-am premeditat nimic. Toata viata mi-a placut sa învat, sa pogresez. Filmul ”Scrisori din Iwo Jima” îmi este martor: am vrut sa descopar o alta cultura, un alt mod de a gândi. Am scris scenariul filmului plecând de la cele 41 de scrisori trimise de generalul Kuribayashi, astfel ca pelicula este foarte apropiata personajelor. Din cei 21.000 de soldati japonezi trimisi sa lupte, 20.000 au murit !
(Suta la suta american, Eastwood – i se zareste o curea a carei catarama are gravata pe ea efigia unui barbat cu poncho din trilogia western a lui Sergio Leone – este totusi un cinefil eclectic. Desi declara deseori ca e un admirator al regizorului japonez Akira Kurosawa, nu prea convinge pe nimeni).
- Ce numar aveti la telefonul mobil?
- Sincer, chiar nu-l stiu pe din afara. Nimeni nu-l are. Celularul nu-mi serveste decât sa sun persoana cu care vreau sa vorbesc. Apoi, îl închied. E foarte economic pentru baterie.
- Cum va explicati ca filmul dvs. ”Scrisori din Iwo Jima“ a fost nominalizat la un Oscar, la categoria “cel mai bun film, pe când Memoriile parintilor nostri n-a obtinut nimic?
- Ca si cum ar fi vorba despre copiii mei, spun ca ma bucur pentru cel care a reusit, dar le iubesc deopotriva pe amândoua. Al doilea, cred eu, este dezavantajat de public. În curând am convingerea ca va câstiga si ca oamenii îl vor îndragi la fel ca mine.
- Este adevarat ca ati refuzat sa jucati unul din cele trei personaje din scena de început a filmului “A fost odata în Vest”, în regia lui Sergio Leone ?
- Da, îmi place la nebunie sa joc în western-uri facute de Sergio, dar în momentul acela eram ocupat cu niste lucruri foarte importante.
- Cum a fost trecerea de la inspectorul Harry la “Scrisori din Iwo Jima? Sunteti mereu acelasi ?
- Sigur, sunt, fara îndoiala, putin mai batrân. A trecut timpul si am mai… crescut. Am facut ce încearca fiecare: sa renunte la obisnuinta. De exemplu, când am propus producatorilor Million Dollar Baby, acestia nu s-au aratat prea interesati de personaj care era o femeie-boxeur. Le-am spus atunci ca era vorba de o poveste de dragoste dintre o fiica si un tata. În final, au recunoscut ca aveam dreptate.
Pentru prima oara în cariera sa, Eastwood n-are înca niciun plan concret pentru viitorul apropiat. ”Citesc, fireste, foarte mult si reflectez la ce as putea sa încep”, marturiseste cu un zâmbet care-i sporeste sinceritatea.
Lucia Ivanescu
http://www.independent-al.ro/content/view/1131/54/1/1
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood a primit Legiunea de Onoare

Mesaj Scris de Admin 19.02.07 5:05

Nu într-un film, ci la Palatul Elysee, chiar din mâinile preşedintelui francez, Jacques Chirac. Acesta a ţinut să sublinieze că, în Franţa, Easwood este considerat cel mai bun de la Hollywood.

Dovedindu-se un bun cunoscător al celei de-a şaptea arte, şeful statului francez a citat mai multe titluri din filmografia actorului şi regizorului american. "Ne-aţi făcut să înţelegem complexitatea Americii, cu măreţia şi fragilitatea acesteia, cu elanul viselor sale şi cu întrebările sale neliniştite", a spus Jacques Chirac.

El l-a numit pe Clint Eastwood un ambasador excepţional al prieteniei americano-franceze. Proaspătul laureat, în vârstă de 76 de ani, nu s-a lăsat mai prejos cu complimentele şi a declarat că a considerat dintotdeauna Franţa a doua sa patrie.
http://www.realitatea.net/43431_Clint-Eastwood-a-primit-Legiunea-de-Onoare-.html
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood va fi decorat de preşedintele francez Jacques

Mesaj Scris de Admin 17.02.07 8:48

Clint Eastwood va fi decorat de preşedintele francez Jacques Chirac Actorul şi regizorul american Clint Eastwood va fi decorat cu "Legiunea de Onoare", medalie ce îi va fi decernată sâmbătă, la Paris, de către preşedintele Franţei Jacques Chirac, potrivit AFP.

Ceremonia va avea loc la palatul Elysee, iar "Legiunea de Onoare" este cea mai înaltă distincţie oferită în Franţa.

Cineastul în vârstă de 76 de ani a câştigat în urmă cu doi ani Oscarul pentru Cel mai bun regizor, pentru "O fată de milioane", iar anul acesta este nominalizat la premiile Academiei Americane de Film pentru drama despre cel de-al Doilea Război Mondial, "Letters From Iwo Jima". Filmul a avut premiera europeană săptămâna trecută, la Festivalul de la Berlin.

Născut în 1930 la San Francisco, Eastwood şi-a început cariera în seria TV de western "Rawhide". Legendarul regizor italian Sergio Leone l-a remarcat în acest rol şi l-a distribuit în alte trei western-uri ("Pentru un pumn de dolari", "Pentru câţiva dolari în plus" şi "Cel bun, cel rău, cel urât").

Eastwood a devenit celebru în anii '70, iar rolul care i-a adus cele mai multe laude a fost cel al poliţistului dur din "Inspectorul Harry" ("Dirty Harry"). A mai jucat în "Acolo unde se avântă vulturii", "Evadare din Alcatraz", "În bătaia puştii" sau "Podurile din Madison County".

Actorul nu a primit niciodată un Oscar pentru rolurile sale, dar a câştigat, de două ori, premiul acordat de Academia Americană de Film la categoria Cel mai bun regizor, pentru "Necruţătorul" ("Unforgiven"), în 1993, şi "O fată de milioane" ("Million Dollar Baby"), în 2005.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood: Martin Scorsese are sanse la Oscar in acest

Mesaj Scris de Admin 13.02.07 16:29

Clint Eastwood: Martin Scorsese are sanse la Oscar in acest an
CR
Veteranul de la Hollywood Clint Eastwood a spus ca rivalul sau la Oscarul pentru regie, Martin Scorsese, are mari sanse ca in acest an sa primeasca un premiu al Academiei Americane de Film, potrivit Reuters. Cineastul, in varsta de 76 de ani, a castigat in urma cu doi ani Oscar-ul pentru “Cel mai bun regizor“, pentru filmul “Million Dollar Baby”, an in care Scorsese a pierdut pentru a saptea oara. In 2007, Eastwood este nominalizat la premiile Academiei Americane de Film pentru drama despre cel de-al Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Detalii_arrow
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Eastwood admira tenacitatea lui Bush

Mesaj Scris de Admin 10.02.07 9:39

Eastwood admira tenacitatea lui Bush
CR
Celebrul actor si regizor american Clint Eastwood,76 anil, a afirmat - joi, intr-un interviu acordat canalului Fox News - ca a fost impotriva razboiului in Irak de la inceputul acestuia, dar ca admira tenacitatea pe care o dovedeste presedintele George W. Bush in exercitarea atributiilor, informeaza AFP. Nominalizat pentru al treilea premiu Oscar acordat celui mai bun regizor in acest an pentru filmul de razboi „Scrisori de la Iwo Jima”, Eastwood a explicat ca nu a dorit sa ia pozitie public impotriva Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Detalii_arrow
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood - premiu pentru filantropie

Mesaj Scris de Admin 05.02.07 15:57

Clint Eastwood - premiu pentru filantropie
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty CLINT EASTWOOD, PREMIAT DE MARILE STUDIOURI AMERICANE DE FIL

Mesaj Scris de Admin 03.02.07 10:51

CLINT EASTWOOD, PREMIAT DE MARILE STUDIOURI AMERICANE DE FILM

Actorul american Clint Eastwood va fi recompensat cu un premiu pentru activitatile sale umanitare de catre Motion Picture Association of America (MPAA), organismul care reprezinta interesele studiourilor de productie de film din Statele Unite. Starul, in varsta de 76 de ani, este primul care va fi recompensat cu acest premiu ce ii va fi decernat la Washington, saptamana viitoare. Presedintele MPAA Dan Glickman a declarat ca inspectorul "Dirty Harry" exemplifica "de decenii" "decenta si bunatate a spiritului prin filmele pe care le realizeaza".
Cel mai recent film al lui Eastwood, "Letters from Iwo Jima", a obtinut patru nominalizari la editia de anul acesta a premiilor Oscar, care vor fi decernate pe 25 februarie. Lungmetrajul in limba japoneza este "companionul" unul alt film realizat de Eastwod in 2006, "Flags of Our Fathers". Ambele productii se axeaza pe batalia pentru insula Iwo Jima, in 1945, cind care au murit 21.000 de japonezi si 6.800 de soldati americani.

Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.03.11 8:58, editata de 2 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty CLINT EASTWOOD, ANDRE TECHINE SI JACQUES RIVETTE

Mesaj Scris de Admin 17.01.07 7:33

CLINT EASTWOOD, ANDRE TECHINE SI JACQUES RIVETTE, PREZENTI LA BERLINALA CU CELE MAI RECENTE FILME

Americanul Clint Eastwood si francezii André Téchiné si Jacques Rivette vor prezenta la cea de-a 57-a editie a Berlinalei cele mai recente filme ale lor, avand in distributie actori prestigiosi precum Michel Piccoli sau Emmanuelle Béart, au anuntat organizatorii. Un obisnuit al festivalului de la Berlin, Téchiné va prezenta in competitie "Les Témoins", o drama relationala care are pe fundal aparitia maladiei SIDA, in anii '80. Lungmetrajul ii are in distributie pe Emmanuelle Béart, Michel Blanc, Sali Bouajila si Julie Depardieu. Un alt film francez in competitie este cel al lui Jacques Rivette, "Ne touchez pas la hache", cu Guillaume Depardieu, Jeanne Balibar si Michel Piccoli in rolurile principale. Clint Eastwood va prezenta, in afara competitiei "Letters from Iwo Jima", un film despre batalia americano-japoneza din 1945 asupra insulei din Pacific. Filmul prezinta batalia din perspectiva japoneza si ii are in distributie pe Ken Watanabe si Kazunari Ninomiya.
In competitie a intrat si filmul american "Bordertown", in regia lui Gregory Nava, despre o serie de crime impotriva muncitoarelor mexicane la frontiera americano - mexicana, la inceputul anilor 90. In film joaca Jennifer Lopez si Antonio Banderas. Presedintele juriului, regizorul american Paul Schrader, va prezenta in afara competitiei "The Walker", despre o serie de intrigi implicand doamnele din inalta societate de la Washington.
Alte filme care vor fi prezentate la festival sunt: coproductia germano - austriaca "Die Fälscher", apartinand regizorului Stefan Ruzowitzky, filmul "Obsluhoval jsem anglickeho krale", al cehului Jiri Menzel si filmul italian "In memoria di me", in regia lui Saverio Costanzo. Filmul "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", in regia lui Catalin Mitulescu, a fost anuntat in programul Generation14plus, sectiune la care juriul este format din tineri. La Berlinala sunt asteptate starurile americane Robert de Niro, Matt Damon, Angelina Jolie si George Clooney si britanica Marianne Faithfull. Festivalul de la Berlin se va desfasura in perioada 8 - 18 februarie.

Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.03.11 8:58, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty CLINT EASTWOOD A CASTIGAT PRIMA MARE DISTINCTIE INAINTEA SEZ

Mesaj Scris de Admin 07.12.06 17:49

CLINT EASTWOOD A CASTIGAT PRIMA MARE DISTINCTIE INAINTEA SEZONULUI OSCARURILOR

Filmul in limba japoneza "Letters from Iwo Jima", in regia lui Clint Eastwood, a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun film al anului 2006 de National Board of Review, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la New York. "Letters from Iwo Jima" prezinta din perspectiva unor soldati japonezi povestea unei batalii sangeroase pentru controlul insulei japoneze, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Lungmetrajul va fi lansat pe marile ecrane din 20 decembrie. Este al doilea film realizat de Eastwood care este lansat in 2006 si care trateaza un subiect legat de al doilea razboi mondial. La inceputul anului a fost lansat "Flags of Our Fathers", in care razboiul a fost prezentat din perspectiva unor soldati americani. "«Letters from Iwo Jima» este probabil capodopera lui Eastwood si poate unul dintre cele mai mari filme ale epocii noastre", a spus Annie Schulhof, presedintele National Board of Review. "Realizarea sa este si mai importanta daca este privita ca o lucrare care se asociaza peliculei «Flags of Our Fathers»", a adaugat ea.
In cadrul aceleiasi ceremonii, actrita britanica Helen Mirren a fost recompensata cu premiul pentru cea mai buna actrita a anului 2006, pentru rolul sau din drama "The Queen", in timp ce Forest Whitaker a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru portretizarea dictatorului ugandez Idi Amin in filmul "Ultimul rege al Scotiei". Martin Scorsese a primit premiul pentru cel mai bun regizor, pentru thriller-ul sau politist "Cartita". Acelasi film a primit si premiul pentru cea mai buna distributie. "Volver", in regia lui Pedro Almodovar, cu Penelope Cruz in rolul principal, a castigat premiul pentru cel mai bun film strain.
Premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar a fost atribuit lui Djimon Hounsou, pentru rolul din filmul "Diamantul sangeriu", in timp ce premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar a revenit lui Catherine O'Hara pentru rolul din "For your consideration". "Masini", productie Disney, a primit premiul pentru cel mai bun lungmetraj animat. Criticii au acordat premiul pentru cel mai bun debut lui Ryan Gosling, pentru rolul din "Half Nelson", lui Jennifer Hudson, pentru rolul din "Dreamgirls" si lui Rinko Kikuchi, pentru interpretarea din "Babel".
Premiul pentru cel mai bun scenariu original a fost atribuit lui Zach Helm pentru "Mai mult decat fictiune", in timp ce Ron Nyswaner a primit premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat, "The Painted Veil". "An Inconvenient Truth", realizat de Al Gore, fostul vicepresedinte al Statelor Unite, a fost desemnat cel mai bun film documentar.
Premiile acordate de National Board of Review deschid oficial sezonul care premerge ceremoniei de decernare a premiilor Oscar. Premiile sunt acordate in urma voturilor a 120 de specialisti din lumea cinematografiei si, in general, sunt un indicator al viitorilor nominalizati la premiile Oscar care vor fi decernate in februarie 2007.

http://www.transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=35516

Ultima editare efectuata de catre in 04.03.07 15:16, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty BEN AFFLECK VA FACE UN REMAKE DUPA UN FILM REGIZAT DE CLINT

Mesaj Scris de Admin 28.11.06 16:43

BEN AFFLECK VA FACE UN REMAKE DUPA UN FILM REGIZAT DE CLINT EASTWOOD
Actorul american Ben Affleck va regiza un remake dupa filmul "Play Misty for Me", realizat de actorul Clint Eastwood in 1971. Starul filmului "Hollywoodland" a debutat recent ca regizor cu filmul "Gone, Baby, Gone", programat pentru lansare in 2007. Filmul, in care Eastwood a fost si actor, prezinta povestea unui DJ hartuit de un ascultator tulburat mental obsedat de melodia "Misty",...

Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.03.11 8:57, editata de 2 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty CLINT EASTWOOD, ONORAT CU PREMIUL BRITANNIA PENTRU EXCELENTA

Mesaj Scris de Admin 06.11.06 20:44

CLINT EASTWOOD, ONORAT CU PREMIUL BRITANNIA PENTRU EXCELENTA IN FILM

Actorul american Clint Eastwood a fost onorat cu premiul pentru intreaga cariera, alaturi de Sir Sidney Poitier, in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Academiei de Film si Televiziune din Los Angeles. Premiile Academiei de Film si Televiziune din Los Angeles au loc in fiecare an in luna noiembrie si celebreaza personalitati ale televiziunii si cinematografiei mondiale. La editia din...

Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.03.11 8:57, editata de 2 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood reia rolul lui Dirty Harry

Mesaj Scris de Admin 01.11.06 9:40

Clint Eastwood reia rolul lui Dirty Harry
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood devine personaj de joc video

Mesaj Scris de Admin 30.10.06 8:54

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Sageata_rosie Clint Eastwood devine personaj de joc video
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Stefan OPREA – Eastwood vs. Scorsese

Mesaj Scris de Admin 21.10.06 18:18

Stefan OPREA – Eastwood vs. Scorsese
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Clint Eastwood va primi un premiu pentru intreaga cariera

Mesaj Scris de Admin 12.10.06 17:55

Clint Eastwood va primi un premiu pentru intreaga cariera - stiri ...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Acces la arhiva secreta a lui Kubrick

Mesaj Scris de Admin 04.09.06 16:06

Acces la arhiva secreta a lui Kubrick

-- Universitatea de Arta din Londra va deschide o expozitie
consacrata arhivelor legendarului regizor american de film, Stanley
Kubrick (foto). Potrivit "Daily Variety", arhiva va contine scenarii,
manuscrise, proiecte, interviuri, corespondente, costume, piese de
recuzita, fotografii, echipamente, storyboard-uri si doua caiete cu
insemnari despre Napoleon.
Un film despre viata imparatului Frantei a fost unul dintre
proiectele secrete ale lui Kubrick. Din notitele sale aflam ca ii
voia pe David Hemmings in rolul lui Napoleon si pe Audrey Hepburn in
cel al Josephinei, prima imparateasa a Frantei. Documentarile le-a
adunat in zeci de volume. Voia sa foloseasca soldati adusi din
Romania si sa filmeze totul in lumina naturala. Nimic nu parea
imposibil. "Daca un lucru poate fi scris sau gandit, poate fi si
filmat", scria Kubrick. Timpul a dovedit contrariul, dar nu a sters
doua din calitatile definitorii ale personalitatii sale: obsesia
detaliilor si tendinta spre perfectionism. "In istoria mondiala a
cinematografiei, nimic nu seamana cu viziunea lui Kubrick", spune
Steven Spielberg, un mare admirator al operei regizorului, prieten si
continuator al proiectelor acestuia.

Stanley Kubrick a murit pe 7 martie 1999, la Hertfordshire, Anglia,
inainte de premiera filmului "Cu ochii larg inchisi", un thriller
enigmatic cu Tom Cruise si Nicole Kidman, pe care Kubrick nu l-a
dorit in cinematografele din Europa de Est. Nascut la New York in
1928, Kubrick a studiat arta fotografica in liceu, iar la varsta de
17 ani

s-a angajat ca fotograf la revista "Look". In 1955, atrage atentia
Hollywood-ului cu doua lungmetraje "Sarutul ucigas" si "Crima". In
1957, regizeaza "Cararile gloriei", cu Kirk Douglas in rolul
principal. Considerat o jignire adusa armatei nationale, filmul a
fost cenzurat in Franta si interzis in Spania si Germania. In 1960,
produce "Spartacus", un succes de box-office, castigator de patru
premii Oscar. Dupa acest an, se muta definitiv la Londra. Exploateaza
tema obsesiei sexuale in "Lolita", o ecranizare dupa romanul lui
Vladimir Nabokov, si produce "Dr. Strangelove", o comedie neagra
despre cursa de inarmare nucleara. Timp de patru ani lucreaza
la "Odiseea spatiala", un film premiat la Oscar pentru efecte
speciale. "Am incercat sa creez o experienta vizuala care sa
penetreze direct subconstientul cu un continut emotional si
filosofic", explica Kubrick in notitele sale. In 1971 socheaza din
nou cu "Portocoala mecanica", un film interzis minorilor in SUA. Se
spune chiar ca scenele brutale au inspirat manifestari violente in
Anglia, motiv pentru care filmul a fost retras din cinematografe. Cu
toate acestea, "Portocala Mecanica" a primit patru nominalizari la
Oscar. In 1975, exigenta regizorala a lui Kubrick atinge un record
absolut: 300 de zile de filmare la pelicula "Barry Lynton". In
1980, "The Shinig", cu Jack Nicholson in rolul principal, a fost
considerat o capodopera a genului horror. Un alt succes a fost "Full
Metal Jacket", despre razboiul din Vietnam, pe platourile caruia
Kubrick " a condus echipa spre nebunie", dupa cum a marturisit
actorul Matthew Modine. Un portret in imagini al vietii si familiei
regizorului a fost oferit publicului, pentru prima data, in 2001,
intr-un documentar narat de actorul Tom Cruise, intitulat "Stanley
Kubrick: A Life in Pictures".
AVEREA

Ultima editare efectuata de catre in 04.03.07 15:15, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Eastwood/Kubrick[v=]

Mesaj Scris de Admin 12.07.06 8:19

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcScAFTPvQcvDXJRsYyh2S5du9wruLIojRl3_XHz2kP7R8rrgivGB84GOBoCLINT  EASTWOOD-

2]Se spune despre căsnicii că sînt creaţia cerului. Dar asta e valabil şi pentru fulgere şi tunete. 
1]Exista o singura metoda de a avea o casnicie fericita. Cind am s-o descopar, ma recasatoresc.
=====
Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcSyp0VfKrQZeTe_SDWZ-xopLkkYZ8bMv93oIQRi4o83fc_OtB10GYQt-YATANLEY  KUBRICK-
Marile natiuni s-au comportat intotdeauna ca gangsterii, iar micile natiuni, ca prostituatele.

Ultima editare efectuata de catre Admin in 04.08.15 13:29, editata de 44 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Eastwood/Kubrick[v=] - Pagina 3 Empty Re: Eastwood/Kubrick[v=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos