Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Marin[Bodo][v=]
Pagina 5 din 13
Pagina 5 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Marin[Bodo][v=]
Rezumarea primului mesaj :
Andreea
Bogdan
Mihaela
Cheech
Petre
Gaston
Sanda
Ion
Andreea
Bogdan
Mihaela
Cheech
Petre
Gaston
Sanda
Ion
Ultima editare efectuata de catre Admin in 07.03.15 10:49, editata de 104 ori
Re: Marin[Bodo][v=]
Zana Surprizelor e scarbita de televiziune
Violenta? Scandaluri? Sinucideri? Doar de dragul audientei? Andreea Marin Banica nu stie si nici nu vrea sa faca astfel de emisiuni TV. E prea "demodata". Daca revine in televiziune, are alte planuri. Detalii»
Violenta? Scandaluri? Sinucideri? Doar de dragul audientei? Andreea Marin Banica nu stie si nici nu vrea sa faca astfel de emisiuni TV. E prea "demodata". Daca revine in televiziune, are alte planuri. Detalii»
Andreea Marin revine la TVR
Andreea Marin Banica va fi prezentatoarea unui eveniment organizat de televiziunea publica.
Andreea Marin Banica va fi prezentatoarea unui eveniment organizat de televiziunea publica.
Andreea Marin s-a gandit sa se sinucida
"Da, mi-a trecut prin cap prostia asta - pentru ca este o prostie - cand eram vulnerabila, dupa ce mama s-a stins in bratele mele", a marturisit "Zana" intr-un interviu. Detalii»
"Da, mi-a trecut prin cap prostia asta - pentru ca este o prostie - cand eram vulnerabila, dupa ce mama s-a stins in bratele mele", a marturisit "Zana" intr-un interviu. Detalii»
Andreea Marin premiată în Austria! A primit trofeul pentru Angajament social pe termen lung !
Cheech MarinCheech Marin (născut Ricardo Antonio Marin pe 13 iulie 1946), este un actor de comedie american şi actor mexican. El a fost născut în Los Angeles de Sud la Oscar Marin (un ofiţer LAPD) şi Melsa Elsa. Marin este un absolvent de California State University Northridge, unde a fost membru al Sigma Phi Kappa. persona lui etapă este cea a unui imigrant mexican stereotip. Fugind de la proiectul de Statele Unite în timpul înălţimea războiului din Vietnam în 1968, Marin stabilit în Vancouver, British Columbia, unde sa întâlnit cu viitorul partener de comedie Tommy Chong.
Bodo îşi doreşte un copil de la Loredana
Bodo e pus pe fapte mari. La aproape doi ani de când s-a căsătorit cu Loredana, cea de-a patra sa soţie, artistul se gândeşte să-şi mărească familia. Anul viitor, solistul trupei Proconsul vrea să devină tătic cu orice preţ, un părinte cu normă întreagă şi zeci de
Bodo e pus pe fapte mari. La aproape doi ani de când s-a căsătorit cu Loredana, cea de-a patra sa soţie, artistul se gândeşte să-şi mărească familia. Anul viitor, solistul trupei Proconsul vrea să devină tătic cu orice preţ, un părinte cu normă întreagă şi zeci de
Andreea Marin: "Am fost ajutată când eram pe marginea prăpastiei aşa că simt că rolul meu e să ajut toată viaţa"
Andreea Marin face mişto de Lucian Mândruţă: "Am venit din milă la emisiunea ta!"
Andreea Marin: „Să intraţi şi voi în ISTORIA televiziunii!”
Fosta realizatoare a show-ului „Surprize, surprize” de la TVR1 a fost ţinta unor atacuri sub centură aplicate,...
Fosta realizatoare a show-ului „Surprize, surprize” de la TVR1 a fost ţinta unor atacuri sub centură aplicate,...
Andreea Marin: "Nu mă mai uit la posturi româneşti de televiziune"
Chiar dacă a fost vedetă de televiziune foarte mulţi ani, Andreea Marin nu se mai uită la posturile româneşti, deorece nu vrea să se adapteze noului trend în ceea ce priveşte formatul emisiunilor. "Pentru mine, viaţa s-a dovedit a fi plină de surprize şi am fost
Chiar dacă a fost vedetă de televiziune foarte mulţi ani, Andreea Marin nu se mai uită la posturile româneşti, deorece nu vrea să se adapteze noului trend în ceea ce priveşte formatul emisiunilor. "Pentru mine, viaţa s-a dovedit a fi plină de surprize şi am fost
Pagina 5 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Pagina 5 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum