Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Zavoranu/Pepe[v=]
Pagina 2 din 15
Pagina 2 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Zavoranu/Pepe[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Oana
Marioara
Pepe
Oana
Marioara
Pepe
Ultima editare efectuata de catre Admin in 05.04.15 11:21, editata de 54 ori
Re: Zavoranu/Pepe[v=]
Noua relatie a Oanei Zavoranu, confirmata - cine este iubitul sau
In ultimele zile, presa mondena a scris despre noul iubit al Oanei Zavoranu, iar mama vedetei, Marioara, a confirmat relatia. Mai mult, Marioara Zavoranu a declarat pentru Click ca Tomer, noul...
In ultimele zile, presa mondena a scris despre noul iubit al Oanei Zavoranu, iar mama vedetei, Marioara, a confirmat relatia. Mai mult, Marioara Zavoranu a declarat pentru Click ca Tomer, noul...
http://www.ziare.com/oana-zavoranu/stiri-oana-zavoranu/oana-zavoranu-la-zidul-plangerii-m-am-rugat-pentru-dusmani-1284487
http://www.eva.ro/divertisment/vedete/ghinioanele-oanei-zavoranu-in-dragoste-5-relatii-esuate-articol-57160.html
http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013102492552/Monden/Pepe-doneaza-banii-castigati-din-procesele-contra-Oanei-Zavoranu.html
Oana Zavoranu face ironii dupa moartea lui Cioaba: Cum nu l-au salvat pirandele?
Cât de periculoase sunt Monica Columbeanu şi Oana Zăvoranu
Sunt extrem de periculoase. Mai ales în conjuncţie cu redactorii şefi. Astăzi la Realitatea TV se discuta o chestiune serioasă: preţul benzinei. Emisiunea a fost brusc întreruptă pentru un breaking news cu Monica Columbeanu. Nu mă interesează soarta unei boarfe, mă intersează ce se întâmplă cu preţul benzinei! Nu vreau s-o văd pe Monica Columbeanu [...]
Sunt extrem de periculoase. Mai ales în conjuncţie cu redactorii şefi. Astăzi la Realitatea TV se discuta o chestiune serioasă: preţul benzinei. Emisiunea a fost brusc întreruptă pentru un breaking news cu Monica Columbeanu. Nu mă interesează soarta unei boarfe, mă intersează ce se întâmplă cu preţul benzinei! Nu vreau s-o văd pe Monica Columbeanu [...]
Imagini IREALE! Zavoranca face curat pe plajele din Mamaia, la 7 dimineata - Uite-o cum se lupta cu sacii de gunoi in timp ce toata lumea se uita stupefiata la ea
WOOOW | Vezi aici top 10 cele mai incendiare momente cu Oana Zavoranu la TV! (video)
Pagina 2 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Pagina 2 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum