Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Lazariuc[v=]
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lazariuc[v=]
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/anastasia-lazariuc-spune-care-a-fost-cel-mai-dur-moment-din-viata-ei-520689.html
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/anastasia-lazariuc-mihai-constantinescu-poveste-de-dragoste-iubire-fara-final-fericit-503020.html
http://sanatate.bzi.ro/cum-reuseste-anastasia-lazariuc-sa-arate-atat-de-bine-la-60-de-ani-42442
Anastasia Lazariuc povestește despre momentul în care a fost GĂSITĂ ÎN PATUL lui Mihai Constantinescu de către soţia acestuia
Ileana Lazariuc a convins-o pe Lili Sandu sa faca un copil
Prietenia stransa pe care o are cu sotia lui Ion Ion Tiriac o influenteaza puternic pe Lili Sandu, care a…
Prietenia stransa pe care o are cu sotia lui Ion Ion Tiriac o influenteaza puternic pe Lili Sandu, care a…
Leonard Iosefini o îndoapă cu peşte pe Anastasia Lazariuc
Magicianul şi cântăreaţa formează un cuplu de aproximativ cinci ani, însă nu au de gând să concre... citeşte mai mult
Magicianul şi cântăreaţa formează un cuplu de aproximativ cinci ani, însă nu au de gând să concre... citeşte mai mult
Anastasia se marita cu Iosefini!
Bat clopotele de nunta in familia lui Ion Tiriac. Cuscra Anastasia Lazariuc a hotarat sa-si puna pirostriile, iar anul viitor va imbraca rochia de mireasa. Mire va fi iluzionistul Leonard Iosefini. Detalii»
Bat clopotele de nunta in familia lui Ion Tiriac. Cuscra Anastasia Lazariuc a hotarat sa-si puna pirostriile, iar anul viitor va imbraca rochia de mireasa. Mire va fi iluzionistul Leonard Iosefini. Detalii»
Anastasia Lazariuc: "Dacă mi se face dor de Ileana, mă urc în avion şi vin să o văd"
Anastasia refuză banii de la Ţiriac
Cântăreaţa de origine basarabeană recunoaşte deschis că profesia îi oferă...
Cântăreaţa de origine basarabeană recunoaşte deschis că profesia îi oferă...
Anastasiei Lazariuc nu-i place titulatura de bunică
Deşi a împlinit, pe 6 iulie, 57 de ani, Anastasia Lazariuc refuză, în continuare, să i se spună “... citeşte mai mult
Deşi a împlinit, pe 6 iulie, 57 de ani, Anastasia Lazariuc refuză, în continuare, să i se spună “... citeşte mai mult
Ileana Lazariuc: "Să fii mamă este cel mai frumos sentiment!
Ileana Lazariuc: "Să fii mamă este cel mai frumos sentiment! Îmi doresc foarte mult şi o fetiţă"
"Să fii mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl poţi avea. Copiii îmi ocupă tot timpul. Nu pot deloc să fiu o mamă severă. Sunt nişte copii cuminţi oricum. Îmi doresc foarte mult şi o fetiţă", a povestit Ileana. Pe lângă viaţa de cuplu, doamna Ţiriac
"Să fii mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl poţi avea. Copiii îmi ocupă tot timpul. Nu pot deloc să fiu o mamă severă. Sunt nişte copii cuminţi oricum. Îmi doresc foarte mult şi o fetiţă", a povestit Ileana. Pe lângă viaţa de cuplu, doamna Ţiriac
Anastasia Lazariuc, "Artist al Poporului"
Anastasia Lazariuc, "Artist al Poporului"
Recunoastere. Cantareata basarabeana Anastasia Lazariuc a fost numita, saptamana trecuta, prin decret prezidential, "Artist al Poporului". Vedetei i-a fost conferita aceasta titulatura onorifica de catre presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, in semn de inalta apreciere a
Recunoastere. Cantareata basarabeana Anastasia Lazariuc a fost numita, saptamana trecuta, prin decret prezidential, "Artist al Poporului". Vedetei i-a fost conferita aceasta titulatura onorifica de catre presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, in semn de inalta apreciere a
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum