Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Gyorfi[V=]
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Gyorfi[V=]
Rezumarea primului mesaj :
DANIELA GYORFI-
Un lucru este cat se poate de clar in meseria asta. Nu cantam, nu mancam!
DANIELA GYORFI-
Un lucru este cat se poate de clar in meseria asta. Nu cantam, nu mancam!
Ultima editare efectuata de catre Admin in 03.11.15 15:07, editata de 44 ori
Daniela Gyorfi a pierdut sarcina:"Am avut o hemoragie putern
Daniela Gyorfi a pierdut sarcina:"Am avut o hemoragie puternică, sper să reuşesc data viitoare"
Cântăreaţa a declarat pentru Libertatea că este adevărat că medicii au anunţat-o că nu va putea să pastreze sarcina. Gyorfi mărturiseşte că s-a bucurat foarte mult când a aflat că va avea un copil, însă dezamăgirea a fost la fel de mare când şi-a dat seama
Cântăreaţa a declarat pentru Libertatea că este adevărat că medicii au anunţat-o că nu va putea să pastreze sarcina. Gyorfi mărturiseşte că s-a bucurat foarte mult când a aflat că va avea un copil, însă dezamăgirea a fost la fel de mare când şi-a dat seama
Si-a angajat veterinar personal
Si-a angajat veterinar personal
Faptul ca Daniela Gyorfi este o mare iubitoare de animale, nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, insa putini stiu ca este "mamica" a doi caini si doua pisici la care tine ca la ochii din cap - un cocker de 14 ani, o pisica batrana, alta culeasa anul trecut din copacul din fata blocului si un
Faptul ca Daniela Gyorfi este o mare iubitoare de animale, nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, insa putini stiu ca este "mamica" a doi caini si doua pisici la care tine ca la ochii din cap - un cocker de 14 ani, o pisica batrana, alta culeasa anul trecut din copacul din fata blocului si un
Au renuntat si la sex!
Au renuntat si la sex!
Cantareata si impresarul ei nu au ascuns niciodata ca au continuat sa faca sex. In aceste conditii, impacarea parea din ce in ce mai plauzibila. Lucrurile, insa, au luat o intorsatura neasteptata, iar cei doi au decis ca mai sanatos ar fi sa ramana doar amici. Probabil, ca sa nu se mai amageasca cu
Cantareata si impresarul ei nu au ascuns niciodata ca au continuat sa faca sex. In aceste conditii, impacarea parea din ce in ce mai plauzibila. Lucrurile, insa, au luat o intorsatura neasteptata, iar cei doi au decis ca mai sanatos ar fi sa ramana doar amici. Probabil, ca sa nu se mai amageasca cu
Daniela Gyorfi: "Toţi banii de pe cântări se duc pe haine"
Daniela Gyorfi: "Toţi banii de pe cântări se duc pe haine"
Ba mai mult, artista susţine că preferă să-şi facă cumpărăturile din străinătate, întrucât în România nu prea găseşte lucruri care să o impresioneze. "Nu am fiţe, dar, sincer, rareori găsesc în România lucruri care să-mi placă mult. În
Ba mai mult, artista susţine că preferă să-şi facă cumpărăturile din străinătate, întrucât în România nu prea găseşte lucruri care să o impresioneze. "Nu am fiţe, dar, sincer, rareori găsesc în România lucruri care să-mi placă mult. În
Cuplu modern! Gyorfi si Tal fac sex si se gandesc la un copi
Cuplu modern! Gyorfi si Tal fac sex si se gandesc la un copil
In luna ianuarie se desparteau dupa ce trecusera impreuna peste mai multe obstacole, printre care avortul pe care Daniela Györfi a fost nevoita sa il faca
In luna ianuarie se desparteau dupa ce trecusera impreuna peste mai multe obstacole, printre care avortul pe care Daniela Györfi a fost nevoita sa il faca
Györfy vrea la psihiatru
Györfy vrea la psihiatruDeşi zice că s-a despărţit de George Tal, Daniela Györfy se iubeşte, în continuare cu impresarul său. Există, însă, un lucru care continuă să le um... citeşte mai mult
Daniela Gyorfi a mai avut relatii intime cu George Tal dupa
Daniela Gyorfi a mai avut relatii intime cu George Tal dupa despartire
Daniela Gyorfi îşi contrazice fostul iubit: "Nu m-am împăcat
Daniela Gyorfi îşi contrazice fostul iubit: "Nu m-am împăcat cu George"
Daniela Gyorfi lucrează de zor la proiectul unui copil C
Daniela Gyorfi lucrează de zor la proiectul unui copil |
Când întâlneşti dragostea adevărată, este greu să renunţi la ea. Daniela Gyorfi ştie acest lucru cel mai bine. |
Daniela Gyorfi s‑a dezbrăcat din nou
Daniela Gyorfi s‑a dezbrăcat din nou
În urmă cu exact zece ani, cîntăreaţa apărea în Playboy, într‑una dintre cele mai aşteptate coperţi ale iepuraşului cu papion din România. Din păcate însă pentru vedetă, pictorialul nu a fost deloc apreciat de public.
Citeste articolul
În urmă cu exact zece ani, cîntăreaţa apărea în Playboy, într‑una dintre cele mai aşteptate coperţi ale iepuraşului cu papion din România. Din păcate însă pentru vedetă, pictorialul nu a fost deloc apreciat de public.
Citeste articolul
Ies la iveală adevărurile despre relaţia Gyorfi – Tal
Ies la iveală adevărurile despre relaţia Gyorfi – Tal
Dacă, la început, au încercat s-o dea cotită în mod diplomatic, iată că Daniela Gyorfy şi fostul ei logodnic, George Tal, nu mai pot să pună zăgaz ... citeşte mai mult
Dacă, la început, au încercat s-o dea cotită în mod diplomatic, iată că Daniela Gyorfy şi fostul ei logodnic, George Tal, nu mai pot să pună zăgaz ... citeşte mai mult
Daniela Gyorfi este însărcinată în două luni
Daniela Gyorfi este însărcinată în două luni
Invitată aseară în platoul emisiunii "Teo Live" de la Prima TV, Daniela Gyorfi a anunţat că este însărcinată în luna a doua. Cântăreaţa a împlinit luna trecută 40 de ani şi spune că cea mai mare dorinţă a [...]
Invitată aseară în platoul emisiunii "Teo Live" de la Prima TV, Daniela Gyorfi a anunţat că este însărcinată în luna a doua. Cântăreaţa a împlinit luna trecută 40 de ani şi spune că cea mai mare dorinţă a [...]
Daniela Gyorfi i-a dat ultimatum iubitului să o ia de nevast
Daniela Gyorfi i-a dat ultimatum iubitului să o ia de nevastă
Daniela Gyorfi sufera de anorexie?
Daniela Gyorfi sufera de anorexie?
http://www.7plus.ro/?arhiva=07/08/2008&id=9488
http://www.7plus.ro/?arhiva=07/08/2008&id=9488
Chiar daca a avut intotdeauna grija de imaginea ei, abtinindu-se de la mincarurile ce-i puteau aduce cite un colacel pe burta si facind sport pina la epuizare, Daniela Gyorfi n-a excelat niciodata prin slabit. In ultima perioada insa, cintareata si-a pierdut foarte mult din formele ce faceau barbatii sa intoarca capul dupa ea, singurii care au ramas "intregi" fiind in acest moment doar sinii. Surse din anturajul vedetei sustin ca, desi aceasta e constienta de felul in care arata in prezent, nu-si face mari probleme, spunind ca in viata mai sunt si perioade proaste si ca, in curind, totul va reveni la normal. Cu toate acestea, prieteni apropiati ai Danielei spun ca de vina n-ar fi doar problemele prin care solista trece de ceva vreme, si se gindesc daca nu cumva solista s-a imbolnavit de anorexie. Singurul care se pare ca nu-si face probleme este iubitul Danielei, care o place asa cum e.
Daniela Gyorfi, părăsită de iubit înainte de nuntă
Daniela Gyorfi, părăsită de iubit înainte de nuntă
Catrinel Sandu, abandonata de tenismanul, Gabi Trifu, in SUA
Catrinel Sandu, abandonata de tenismanul, Gabi Trifu, in SUA
Daniela Gyorfi a dansat pe mese, la petrecerea de Paşti
Daniela Gyorfi a dansat pe mese, la petrecerea de Paşti
Daniela Gyorfi nu se poate căsători. Fiindcă actele de divor
Daniela Gyorfi nu se poate căsători. Fiindcă actele de divorţ ale lui George Tal sunt incomplete
Daniela face pauza la sexPostul Pastelui este cel mai lung p
Daniela face pauza la sex
Postul Pastelui este cel mai lung post din calendarul crestin-ortodox. Dureaza sapte saptamani si este unul dintre cele mai mai restrictive. A tine post inseamna a te abtine de la carne, oua si produse lactate, de la sex [...]
Postul Pastelui este cel mai lung post din calendarul crestin-ortodox. Dureaza sapte saptamani si este unul dintre cele mai mai restrictive. A tine post inseamna a te abtine de la carne, oua si produse lactate, de la sex [...]
George Tal i-a daruit Danielei Gyorfi inelul de logodna
George Tal i-a daruit Danielei Gyorfi inelul de logodna
http://www.7plus.ro/?arhiva=13/02/2008&id=2137
http://www.7plus.ro/?arhiva=13/02/2008&id=2137
George Tal, impresarul si iubitul Danielei Gyorfi, si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prietenii apropiati, intr-un restaurant luxos din buricul Bucurestilor. Cadoul Danielei pentru acesta a fost o schimbare radicala de look, cintareata fiind aplaudata "la scena deschisa" pentru extensiile sale blonde. In aceeasi seara, Daniela a primit de la George inelul de logodna. Pentru George Tal, ziua de 11 februarie a fost una plina de iubire, el sarbatorind cei 39 de ani alaturi de oamenii cei mai apropiati si fiind "rasplatit" cu zeci de cadouri. "Am primit foarte multe haine de firma, eu fiind un impatimit al modei, dar si foarte multe parfumuri, in special Versace, preferatul meu. Insa cel mai minunat dar este si va fi Daniela, femeia care mi-a luminat sufletul. In afara de sanatate si o viata fericita alaturi de ea, nu-mi mai doresc nimic", marturiseste George. Chiar daca nu i-a facut un cadou substantial, Daniela l-a impresionat pe George cu noul sau look: extensii lungi, blonde, de care artista a beneficiat gratuit, ea fiind de ceva timp imaginea unui centru de infrumusetare din Chisinau. Avind in vedere ca ea si-a mai distrus o data podoaba capilara cu niste extensii, e de apreciat noul sacrificiu pus pe altarul impresiei artistice! Tinuta sexy, in nuante de gri, pe care cintareata a abordat-o, a fost achizitionata din Republica Moldova. Tot de aici, Daniela isi va cumpara si rochia de mireasa care, spune vedeta, va fi "cum nu s-a mai vazut si nu s-a mai povestit". In mod sigur, va fi completata si cu o pereche de bermude, ca sa nu mai birfeasca presa ca mireasa a fost in fundul gol! Invitatii s-au ospatat cu delicatese si bauturi fine, care i-a costat pe cei doi nu mai putin de 4.000 de euro. Au dansat pe melodiile trupei "Triton", formatie cu care Daniela are o strinsa colaborare. Surpriza din partea celor trei frati "tritoni" a fost interpretarea melodiei "Viata mea, inima mea", piesa preferata a lui George.
Cei doi vor face nunta in 2-3 luni
Desi nunta Danielei si a lui George era programata pentru sfirsitul anului trecut, din cauza programului supraincarcat, cei doi au aminat oficializarea relatiei pentru anul acesta. "Speram ca in doua, maxim trei luni, sa ne punem si pirostriile. Eu sint, poate, una dintre cele mai fericite femei din lume, pentru ca am un barbat ca George linga mine. Nu cred ca o femeie isi poate dori mai mult de atit", afirma, emotionata, cintareata. Anivesarea lui George a coincis si cu cel mai frumos moment din viata Danielei. Ea a primit de la iubitul sau "al doilea inel de logodna", un superb inel din aur de 24 de carate, de care solista este foarte mindra. De altfel, aceasta este singura bijuterie pe care Daniela o poarta, "pentru ca nimic nu e mai frumos decit sa ai la mina cel mai nepretuit dar: inelul de logodna".
Cei doi vor face nunta in 2-3 luni
Desi nunta Danielei si a lui George era programata pentru sfirsitul anului trecut, din cauza programului supraincarcat, cei doi au aminat oficializarea relatiei pentru anul acesta. "Speram ca in doua, maxim trei luni, sa ne punem si pirostriile. Eu sint, poate, una dintre cele mai fericite femei din lume, pentru ca am un barbat ca George linga mine. Nu cred ca o femeie isi poate dori mai mult de atit", afirma, emotionata, cintareata. Anivesarea lui George a coincis si cu cel mai frumos moment din viata Danielei. Ea a primit de la iubitul sau "al doilea inel de logodna", un superb inel din aur de 24 de carate, de care solista este foarte mindra. De altfel, aceasta este singura bijuterie pe care Daniela o poarta, "pentru ca nimic nu e mai frumos decit sa ai la mina cel mai nepretuit dar: inelul de logodna".
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum