Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Rus[V=]
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rus[V=]
Rezumarea primului mesaj :
Cristina
Bianca
Mircea
Cristina
Bianca
Mircea
Ultima editare efectuata de catre Admin in 21.01.15 10:25, editata de 44 ori
Nu ma vand politic
„Nu ma vand politic” | |
Desi i s-au oferit aproximativ 30.000 de euro, si este contactata aproape zilnic sa semneze cu un singur partid, pentru a participa la campania electorala, Cristina Rus refuza sa faca acest lucru. Dorian Enache, managerul vedetei, a precizat: „Nu ne convine sa semneze cu un singur... |
Cristina Rus: Am adunat 60 de curele
Cristina Rus: Am adunat 60 de curele
http://www.gardianul.ro/2008/02/04/monden-c6/cristina_rus_am_adunat_60_de_curele_-s108484.html
Dupa muzica, cea mai mare pasiune a Cristinei este aceea de a colectiona curele. Are påna acum 60 de exemplare si continua sa le cumpere de oriunde, indiferent de marca sau pret. Foarte cocheta, cåntareata sta nu mai putin de o ora in fata oglinzii inainte de a iesi undeva, dar cu toate acestea nu mizeaza pe aspectul fizic. I-ar placea sa se reincarneze intr-o privighetoare pentru a fi apreciata dupa voce, si nu dupa “pene”.
- Care este prima ta amintire?
- Prima mea amintire este de la varsta de cinci ani, atunci cand ne-am mutat intr-un apartament nou si aveam camera mea. Imi amintesc si acum ca era mobila noua in toata casa si mirosea foarte frumos.
- Ce nu ai face niciodata?
- Nu mi-as parasi familia.
-Iti impui vreodata reguli? Care si de ce?
- Da, consider ca trebuie sa existe un echilibru in viata fiecaruia, iar un echilibru nu poate exista fara reguli.
- Care este principiul dupa care te ghidezi in viata?
- Am considerat intotdeauna ca nu exista bariere care sa nu poata fi depasite prin vointa.
- Cand ai mintit ultima oara?
- O minciuna nu face bine nimanui, mai devreme sau mai tarziu este descoperit adevarul, de aceea incerc totdeauna sa evit minciuna.
- Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi, care ar fi primele trei lucruri pe care le-ai face?
- I-as face pe oameni sa se iubeasca mai mult, sa se considere frati.
- Care ti se pare culmea prostului gust la o femeie? Dar la un barbat?
- Parerea mea este ca fumatul in public si lipsa de ingrijire nu avantajeaza nici o femeie. De asemenea, un barbat in sort si cu pantofi nu creeaza o impresie buna.
- Ce parere ai despre homosexuali?
- Consider ca fiecare persoana are dreptul la o decizie proprie, cata vreme nu ii deranjeaza pe ceilalti.
- Ce detesti la fetele din showbiz?
- Incerc sa vad intotdeauna partea buna a unei persoane, fie ca este vedeta sau nu, de aceea nu pot spune ca detest pe cineva.
- In ce ti-ar placea sa te reincarnezi?
-Intr-o privighetoare, pentru ca este apreciata pentru glasul ei, si nu pentru aspectul fizic.
- Daca ai putea fi altcineva pentru o zi, pe cine ai alege si de ce?
- Mi-as dori sa fiu ambasador, pentru ca am reale calitati diplomatice.
- Daca ai fi invizibila, ce ai face?
- I-as lua locul lui Mos Craciun si as imparti cadouri copiilor.
- Cat de des citesti? Ce fel de carti preferi?
- De cate ori timpul imi permite, imi place sa ma relaxez cu o carte buna. In acest moment citesc...
- Cum te autostimulezi?
- Sunt o perfectionista. In fiecare zi imi doresc sa fiu mai eficienta decat ieri.
- Cine a avut cea mai mare influenta asupra ta cand erai copil?
- Mama mea a fost mereu un model pentru mine, dintotdeauna mi-am dorit sa ii seman cand voi fi mare, iar forta interioara am mosteni-t-o de la tatal meu, care este un luptator.
- Care a fost cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la parintii tai?
- Sa nu fumez si sa am intotdeauna incredere in mine. Sloganul meu este “Eu pot!”
- Care a fost prima ta slujba?
- Prima mea slujba a fost cea de manechin, la 14 ani.
- Cand te-ai decis asupra carierei?
- La 16 ani, cand am fost descoperita de Sandy Deac (Desperado), am hotarat care este cariera pe care vreau sa o urmez.
- Care a fost primul lucru pe care ti l-ai cumparat din banii tai?
- Primul obiect pe care mi l-am cumparat din salariul meu a fost un telefon cu robot, in 1995.
- Ce faci cand esti nervoasa? Cum reactionezi? Cum te calmezi?
- Mi se intampla foarte rar sa fiu nervoasa, deoarece sunt ardeleanca, iar noi suntem recunoscuti drept persoane calme. Daca mi se intampla totusi sa ma enervez, incerc sa-l vad pe cel care m-a suparat ca pe un membru al familiei mele si ma calmez.
- Care e cel mai pacatos obicei pe care il ai?
- Sunt foarte cocheta, ma aranjez o ora inainte de a iesi din casa.
- Ce te face sa plangi? Dar sa razi?
- Ceapa ma face intotdeauna sa plang, iar gadilatul sa rad. Traficul aglomerat din Bucuresti m-ar enerva, daca nu as avea o fire atat de calma.
- La ce anume nu poti renunta?
- Consider ca dependenta este o dovada de slabiciune, de aceea evit sa depind de ceva sau cineva.
- Esti fericita?
- Am o viata sentimentala stabila si armonioasa, prin urmare, da, ma consider fericita.
- Care este locul pe care iti doresti cel mai mult sa-l vezi?
- Imi doresc foarte mult sa vizitez Orasul Interzis din Beijing, China, pentru ca ma fascineaza culturile orientale.
- Care este cea mai mare pasiune a ta?
- Una dintre marile mele pasiuni este dansul, iar prin participarea la emisiunea “Dansez pentru tine” am reusit ca, prin acest hobby, sa ajut la indeplinirea unor vise.
- Colectionezi ceva?
- Imi plac foarte mult curelele. Nu conteaza ce marca este, daca are ceva deosebit, o cumpar imediat. Pana in acest moment am “adunat” 60 de curele, insa sunt abia la inceput.
http://www.gardianul.ro/2008/02/04/monden-c6/cristina_rus_am_adunat_60_de_curele_-s108484.html
Dupa muzica, cea mai mare pasiune a Cristinei este aceea de a colectiona curele. Are påna acum 60 de exemplare si continua sa le cumpere de oriunde, indiferent de marca sau pret. Foarte cocheta, cåntareata sta nu mai putin de o ora in fata oglinzii inainte de a iesi undeva, dar cu toate acestea nu mizeaza pe aspectul fizic. I-ar placea sa se reincarneze intr-o privighetoare pentru a fi apreciata dupa voce, si nu dupa “pene”.
- Care este prima ta amintire?
- Prima mea amintire este de la varsta de cinci ani, atunci cand ne-am mutat intr-un apartament nou si aveam camera mea. Imi amintesc si acum ca era mobila noua in toata casa si mirosea foarte frumos.
- Ce nu ai face niciodata?
- Nu mi-as parasi familia.
-Iti impui vreodata reguli? Care si de ce?
- Da, consider ca trebuie sa existe un echilibru in viata fiecaruia, iar un echilibru nu poate exista fara reguli.
- Care este principiul dupa care te ghidezi in viata?
- Am considerat intotdeauna ca nu exista bariere care sa nu poata fi depasite prin vointa.
- Cand ai mintit ultima oara?
- O minciuna nu face bine nimanui, mai devreme sau mai tarziu este descoperit adevarul, de aceea incerc totdeauna sa evit minciuna.
- Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi, care ar fi primele trei lucruri pe care le-ai face?
- I-as face pe oameni sa se iubeasca mai mult, sa se considere frati.
- Care ti se pare culmea prostului gust la o femeie? Dar la un barbat?
- Parerea mea este ca fumatul in public si lipsa de ingrijire nu avantajeaza nici o femeie. De asemenea, un barbat in sort si cu pantofi nu creeaza o impresie buna.
- Ce parere ai despre homosexuali?
- Consider ca fiecare persoana are dreptul la o decizie proprie, cata vreme nu ii deranjeaza pe ceilalti.
- Ce detesti la fetele din showbiz?
- Incerc sa vad intotdeauna partea buna a unei persoane, fie ca este vedeta sau nu, de aceea nu pot spune ca detest pe cineva.
- In ce ti-ar placea sa te reincarnezi?
-Intr-o privighetoare, pentru ca este apreciata pentru glasul ei, si nu pentru aspectul fizic.
- Daca ai putea fi altcineva pentru o zi, pe cine ai alege si de ce?
- Mi-as dori sa fiu ambasador, pentru ca am reale calitati diplomatice.
- Daca ai fi invizibila, ce ai face?
- I-as lua locul lui Mos Craciun si as imparti cadouri copiilor.
- Cat de des citesti? Ce fel de carti preferi?
- De cate ori timpul imi permite, imi place sa ma relaxez cu o carte buna. In acest moment citesc...
- Cum te autostimulezi?
- Sunt o perfectionista. In fiecare zi imi doresc sa fiu mai eficienta decat ieri.
- Cine a avut cea mai mare influenta asupra ta cand erai copil?
- Mama mea a fost mereu un model pentru mine, dintotdeauna mi-am dorit sa ii seman cand voi fi mare, iar forta interioara am mosteni-t-o de la tatal meu, care este un luptator.
- Care a fost cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la parintii tai?
- Sa nu fumez si sa am intotdeauna incredere in mine. Sloganul meu este “Eu pot!”
- Care a fost prima ta slujba?
- Prima mea slujba a fost cea de manechin, la 14 ani.
- Cand te-ai decis asupra carierei?
- La 16 ani, cand am fost descoperita de Sandy Deac (Desperado), am hotarat care este cariera pe care vreau sa o urmez.
- Care a fost primul lucru pe care ti l-ai cumparat din banii tai?
- Primul obiect pe care mi l-am cumparat din salariul meu a fost un telefon cu robot, in 1995.
- Ce faci cand esti nervoasa? Cum reactionezi? Cum te calmezi?
- Mi se intampla foarte rar sa fiu nervoasa, deoarece sunt ardeleanca, iar noi suntem recunoscuti drept persoane calme. Daca mi se intampla totusi sa ma enervez, incerc sa-l vad pe cel care m-a suparat ca pe un membru al familiei mele si ma calmez.
- Care e cel mai pacatos obicei pe care il ai?
- Sunt foarte cocheta, ma aranjez o ora inainte de a iesi din casa.
- Ce te face sa plangi? Dar sa razi?
- Ceapa ma face intotdeauna sa plang, iar gadilatul sa rad. Traficul aglomerat din Bucuresti m-ar enerva, daca nu as avea o fire atat de calma.
- La ce anume nu poti renunta?
- Consider ca dependenta este o dovada de slabiciune, de aceea evit sa depind de ceva sau cineva.
- Esti fericita?
- Am o viata sentimentala stabila si armonioasa, prin urmare, da, ma consider fericita.
- Care este locul pe care iti doresti cel mai mult sa-l vezi?
- Imi doresc foarte mult sa vizitez Orasul Interzis din Beijing, China, pentru ca ma fascineaza culturile orientale.
- Care este cea mai mare pasiune a ta?
- Una dintre marile mele pasiuni este dansul, iar prin participarea la emisiunea “Dansez pentru tine” am reusit ca, prin acest hobby, sa ajut la indeplinirea unor vise.
- Colectionezi ceva?
- Imi plac foarte mult curelele. Nu conteaza ce marca este, daca are ceva deosebit, o cumpar imediat. Pana in acest moment am “adunat” 60 de curele, insa sunt abia la inceput.
Cristina Rus: Tata mi-a dat sa beau vodca in copilarie
Cristina Rus: Tata mi-a dat sa beau vodca in copilarie
http://www.gardianul.ro/2008/02/02/monden-c6/cristina_rus_tata_mi_a_dat_sa_beau_vodca_in_copilarie_-s108411.html
Cristina Rus a deprins de mica tainele bauturilor alcoolice, cu ajutorul propriului sau tata. Pe vremea cand era doar o copilita, cantareata s-a asezat la masa impreuna cu tatal sau. Cei doi au infulecat mai multe feluri de mancare, printre care si ceva extrem de iute. In incercarea sa de a scapa de acel gust, Cristina a incercat sa manance altceva, sa bea apa si chiar sa manance paine goala, dar iuteala tot nu i-a trecut. Vrand s-o scuteasca de chinul prin care trecea, tatal Cristinei i-a inmanat acesteia un pahar cu vodca, pe care cantareata l-a dat pe gat dintr-o singura ingititura. “In mometul in care am baut vodca, acea iuteala a disparut instantaneu! Nu am mai simtit nimic”, a spus vedeta.
http://www.gardianul.ro/2008/02/02/monden-c6/cristina_rus_tata_mi_a_dat_sa_beau_vodca_in_copilarie_-s108411.html
Cristina Rus a deprins de mica tainele bauturilor alcoolice, cu ajutorul propriului sau tata. Pe vremea cand era doar o copilita, cantareata s-a asezat la masa impreuna cu tatal sau. Cei doi au infulecat mai multe feluri de mancare, printre care si ceva extrem de iute. In incercarea sa de a scapa de acel gust, Cristina a incercat sa manance altceva, sa bea apa si chiar sa manance paine goala, dar iuteala tot nu i-a trecut. Vrand s-o scuteasca de chinul prin care trecea, tatal Cristinei i-a inmanat acesteia un pahar cu vodca, pe care cantareata l-a dat pe gat dintr-o singura ingititura. “In mometul in care am baut vodca, acea iuteala a disparut instantaneu! Nu am mai simtit nimic”, a spus vedeta.
Cristina Rus si Iulian Moga, ginduri de casatorie
Cristina Rus si Iulian Moga, ginduri de casatorie
De cind s-a cuplat cu regizorul de videoclipuri Iulian Moga, solista Cristina Rus se considera fericita. Blonda i-a tras multa vreme clopotele fratelui lui Marius Moga, iar acum formeaza cu adevarat un cuplu. Cintareata a lucrat la citeva piese cu regizorul, s-a amorezat de el si, ajutata de Iulia Vintur, l-a cucerit, in sfirsit. Mai nou, cei doi indragostiti au ginduri serioase in ceea ce priveste relatia lor. Se aude ca a cerut-o in casatorie, iar Cristina ar fi fost emotionata si i-ar fi raspuns pe loc da. Prietenii lor sustin ca cererea in casatorie a avut loc de curind si in urmatoarea perioada va fi o nunta mare. Nu stim daca vedeta a primit inelul de logodna, dar e cert ca abia asteapta sa i se indeplineasca visul, din moment ce iubitul a cerut-o de nevasta.
continuare
Cristina Rus, speriată de hoţi
Cristina Rus, speriată de hoţi Cristina Rus şi-a achiziţionat în urmă cu câteva luni o vilă în Pipera, în valoare de 300.000 de euro. Cântăreaţa trebuia să se mute în casă nouă la începutul acestui an, dar momentul a fost amânat: „Incă nu m-am mutat. Cel mai probabil o voi face în luna martie. Sper că până atunci va fi totul gata. Casa e terminată, dar nu am mobilă şi nici gaze. Incă aştept să vină specialiştii să-mi ia măsuri pentru mobilă şi, după cum se vede, o să mai dureze ceva timp, fiind extrem de solicitaţi. Si chiar dacă o să termin mobila în curând, tot nu mă pot muta, pentru că în casă este foarte frig. Nu ştiu de ce, dar deocamdată nu a fost racordată la gaze şi trebuie să mai am puţină răbdare până să mă văd în căsuţa mea”, ne-a declarat în exclusivitate cântăreaţa.
„Poate îmi sparge cineva casa”
Chiar dacă mai toate vedetele se laudă prin presă cu achiziţiile lor, de la ce tip de maşină conduc şi până la ce pereche de chiloţi de firmă şi-au cumpărat, Cristina preferă să stea departe de acest gen de afirmaţii, de teama antipatiilor, dar mai ales de frica hoţilor: „Incerc să nu mă laud cu nimic. In primul rând pentru că nu-mi place, nu e genul meu, şi în al doilea rând pentru că nu vreau să fiu antipatică. Nu vreau să fiu considerată lăudăroasă şi să-mi atrag invidii. Insă trebuie să recunosc că nu declar nimic despre «averea mea», dacă pot spune aşa, şi de frica hoţilor. In general, noi, artiştii, suntem urmăriţi de tot felul de răufăcători care, dacă aud că ne-am luat nu ştiu ce plasmă, a doua zi ne sparg casa. Au fost nenumărate astfel de cazuri, aşa că prefer să mă feresc”, ne-a mai spus Cristina.
„Poate îmi sparge cineva casa”
Chiar dacă mai toate vedetele se laudă prin presă cu achiziţiile lor, de la ce tip de maşină conduc şi până la ce pereche de chiloţi de firmă şi-au cumpărat, Cristina preferă să stea departe de acest gen de afirmaţii, de teama antipatiilor, dar mai ales de frica hoţilor: „Incerc să nu mă laud cu nimic. In primul rând pentru că nu-mi place, nu e genul meu, şi în al doilea rând pentru că nu vreau să fiu antipatică. Nu vreau să fiu considerată lăudăroasă şi să-mi atrag invidii. Insă trebuie să recunosc că nu declar nimic despre «averea mea», dacă pot spune aşa, şi de frica hoţilor. In general, noi, artiştii, suntem urmăriţi de tot felul de răufăcători care, dacă aud că ne-am luat nu ştiu ce plasmă, a doua zi ne sparg casa. Au fost nenumărate astfel de cazuri, aşa că prefer să mă feresc”, ne-a mai spus Cristina.
Cristina Rus ii controleaza telefoanele lui Iulian Moga
Cristina Rus ii controleaza telefoanele lui Iulian Moga
Nu mai este o noutate ca Iulian Moga s-a cuplat cu blonda Cristina Rus. Solista si fratele "Micului Mozart" au plecat impreuna la munte, iar mai nou vor sa-si ia o casa impreuna. Regizorul de videoclipuri este cautat de majoritatea vedetelor ce vor sa-si faca filmulete. De cind este impreuna cu blonda, toata lumea a remarcat ca s-a cumintit si ca nu mai este atit de agitat. Se zvoneste prin tirg ca cei doi amorezi ar fi avut, totusi, prima cearta serioasa. Motivul este gelozia obsesiva a Cristinei, care-i controleaza telefonul si-l intreaba mereu unde se duce si cu cine. Acum, noi nu stim daca e adevarat, dar asta spun apropiatii cintaretei si ai regizorului de videoclipuri. Vom vedea daca ramin impreuna sau relatia lor a fost doar un moft ce a durat o noapte ceva mai lunga. Cristina spu ...
continuare
Cristina Rus ar vrea să fie Madonna de România
Cristina Rus ar vrea să fie Madonna de RomâniaPe Cristina Rus o ştiţi cel mai bine de când făcea parte din trupa Blondy şi o însoţea pe Andreea Bănică în cântările celei mai blonde formaţii mioritice. Insă, ca mai toate vedetele, nu de mult Cristinica noastră şi-a dat seama că s-a maturizat din punct de vedere muzical şi a decis că ar avea mai mult succes pe cont propriu. Decizia fiind luată, Cristina a lansat şi un nou album intitulat sugestiv „O nouă viaţă”, din care am beneficiat deja de single-ul care dă numele discului şi a luat-o de la capăt de drum, inclusiv cu viaţa personală. Cristina s-a despărţit şi de iubitul ei, Călin, stomatologul care mai cânta şi în trupa Desperado. Astfel, ea vrea să cunoască succesul absolut, aşa că a devenit foarte zgârcită cu apariţiile în presă, sfătuită fiind de managerul ei. Acesta a declarat unor cunoştinţe că vede în Cristina o viitoare Madonna a României şi de aceea a preluat strategia de promovare a celebrei cântăreţe. Impresarul Cristinei e convins că celebritatea ţi-o dau apariţiile rare în presă şi nu vocea artistului. Se pare că el mai are multe de învăţat, dacă nu realizează că strategia lui duce la dispariţia de pe piaţă a vedetei pe care o impresariază. ±i că acest lucru este adevărat se vede din faptul că de blonda Cristina nu a mai auzit nimeni în ultima vreme, singura propunere de a mai apărea a venit de la fosta ei colegă de trupă Andreea, care i-a propus Cristinei să facă figuraţie în noul ei videoclip.
Cristina Rus si Iulian Moga s-au mutat impreuna
Cristina Rus si Iulian Moga s-au mutat impreuna
De cind este impreuna cu Iulian Moga, solistei Cristina Rus se pare ca-i merge din ce in ce mai bine. Vedeta traieste, de curind, o poveste de dragoste cu fratele "Micului Mozart". Cei doi sint de nedespartit. Prieteni de-ai lor sustin ca s-au mutat impreuna, intr-o casa noua si ca au intentii serioase in ceea ce priveste viitorul relatiei lor. Dupa cum se stie, regizorul de videoclipuri era cuplat cu manechinul Andreea Manta, dar a parasit-o pentru a fi impreuna cu blondina cintatoare. Cristina Rus se intelege bine cu Iulia Vintur si cu iubitul acesteia, Marius Moga, asa ca vor putea fi vazuti des "in familie", la tot felul de evenimente mondene.
continuare
Cristina Rus terorizata de iubitul ei (Monden)
Cristina Rus terorizata de iubitul ei (Monden)
Acestuia nu-i convine prietenia vedetei cu Iulian...
Acestuia nu-i convine prietenia vedetei cu Iulian...
Cristina Rus, reclamă sexy pentru şoferi
Cristina Rus, reclamă sexy pentru şoferi
http://www.click.ro/Vedete/halle-berry-este-cea-mai-sexy-gravida
Deşi a intrat în domeniul auto, cântăreaţa nu îşi neglijează meseria de bază şi va începe, săptămâna viitoare, filmările la noul său videoclip, intitulat “Te doare”, ce va apărea pe piaţă la sfârşitul lunii decembrie. Costurile producţiei se ridică la peste 10.000 de euro.
Deşi câştigă mulţi bani din muzică, tot mai multe vedete aleg să devină imaginea unor firme, contra unor onorarii fabuloase. Convinse că nu îşi pot asigura un viitor decent, doar din banii câştigaţi din show-biz, cântăreţele de renume ale plaiurilor noastre mioritice, îşi pun imaginea “la bătaie”, pentru diferite branduri, tocmai pentru a da credibilitate produsului, sumele primite fiind cuprinse între 5.000 şi 200.000 de euro.
După Simona Pătruleasa, Andreea Bălan, Monica Columbeanu, Cosmina Păsărin, Andreea Bănică, Corina, Miki, Cream, Anca Badiu, a venit rândul unei alte artiste, Cristina Rus, să devină imaginea unei firme de tunat maşini, numită Tuning 1.
Cristina Rus a primit 5.000 euro pentru afiş
Contactat telefonic, impresarul acesteia, Dorian Enache, a declarat, în exclusivitate pentru Click!: “Cristina a acceptat să fie imaginea acestei firme, pentru că este extrem de pasionată de maşini, în special de cele marca Audi. Până acum nu a apelat la serviciile companiei, deoarece a fost extrem de ocupată, şi nu a avut timp să se gândească ce schimbări ar dori să aducă maşinii. Poate după Sărbători, când se va linişti, va avea timp si pentru asta”. În privinţa onorariului, Dorian nu a dorit să divulge valoarea contractului, dar surse apropiate cântăreţei susţin că suma vehiculată este de 5.000 de euro.
Revine în televiziune?
După experienţele “Euro Tombola”, şi “Mega Clever”, Cristina Rus ar putea reveni, din primăvara anului viitor, pe micile ecrane. “Am mai primit oferte din partea unor posturi TV, dar am fost nevoiţi să le refuzăm, deoarece Cristina are programul foarte încărcat şi nu are timpul necesar să se ocupe de televiziune. Însă din martie, este posibil să reluăm negocierile cu respectivul post tv”, ne-a declarat Dorian Enache.
http://www.click.ro/Vedete/halle-berry-este-cea-mai-sexy-gravida
Deşi a intrat în domeniul auto, cântăreaţa nu îşi neglijează meseria de bază şi va începe, săptămâna viitoare, filmările la noul său videoclip, intitulat “Te doare”, ce va apărea pe piaţă la sfârşitul lunii decembrie. Costurile producţiei se ridică la peste 10.000 de euro.
Deşi câştigă mulţi bani din muzică, tot mai multe vedete aleg să devină imaginea unor firme, contra unor onorarii fabuloase. Convinse că nu îşi pot asigura un viitor decent, doar din banii câştigaţi din show-biz, cântăreţele de renume ale plaiurilor noastre mioritice, îşi pun imaginea “la bătaie”, pentru diferite branduri, tocmai pentru a da credibilitate produsului, sumele primite fiind cuprinse între 5.000 şi 200.000 de euro.
După Simona Pătruleasa, Andreea Bălan, Monica Columbeanu, Cosmina Păsărin, Andreea Bănică, Corina, Miki, Cream, Anca Badiu, a venit rândul unei alte artiste, Cristina Rus, să devină imaginea unei firme de tunat maşini, numită Tuning 1.
Cristina Rus a primit 5.000 euro pentru afiş
Contactat telefonic, impresarul acesteia, Dorian Enache, a declarat, în exclusivitate pentru Click!: “Cristina a acceptat să fie imaginea acestei firme, pentru că este extrem de pasionată de maşini, în special de cele marca Audi. Până acum nu a apelat la serviciile companiei, deoarece a fost extrem de ocupată, şi nu a avut timp să se gândească ce schimbări ar dori să aducă maşinii. Poate după Sărbători, când se va linişti, va avea timp si pentru asta”. În privinţa onorariului, Dorian nu a dorit să divulge valoarea contractului, dar surse apropiate cântăreţei susţin că suma vehiculată este de 5.000 de euro.
Revine în televiziune?
După experienţele “Euro Tombola”, şi “Mega Clever”, Cristina Rus ar putea reveni, din primăvara anului viitor, pe micile ecrane. “Am mai primit oferte din partea unor posturi TV, dar am fost nevoiţi să le refuzăm, deoarece Cristina are programul foarte încărcat şi nu are timpul necesar să se ocupe de televiziune. Însă din martie, este posibil să reluăm negocierile cu respectivul post tv”, ne-a declarat Dorian Enache.
Iubitul Cristinei Rus a pus un detectiv pe urmele ei
Iubitul Cristinei Rus a pus un detectiv pe urmele ei
http://www.gardianul.ro/2007/11/30/monden-c6/iubitul_cristinei_rus_a_pus_un_detectiv_pe_urmele_ei-s105375.html
http://www.gardianul.ro/2007/11/30/monden-c6/iubitul_cristinei_rus_a_pus_un_detectiv_pe_urmele_ei-s105375.html
Cristina Rus este urmarita in fiecare zi de un detectiv care ii raporteaza iubitului ei secret orice miscare pe care cantareata o face. Cristina nu este deloc deranjata de aceasta situatie si chiar i se pare haioasa: „Este o chestie destul de amuzanta. Iubitul meu este plecat din tara cu afaceri. Eram foarte ingrijorata de amploarea pe care au luat-o barfele despre presupusa mea relatie cu Iulian Moga din presa. De fiecare data cand vorbeam cu iubitul meu nu stiam cum sa-i spun ce barfeste lumea. Imi era teama sa nu creada toate lucrurile astea si sa se supere pe mine! El mi-a spus sa stau linistita, ca stie el mai bine cum stau lucrurile. Plus ca, de fiecare data cand vorbeam, ma intreba cum a fost la nu stiu ce cafea cu prietenele, lucruri de care el nu avea de unde sa stie. Asftel ca am ajuns la concluzia ca a angajat un detectiv care sa ma urmareasca in permanenta. In plus, un prieten foarte bun de-al nostru mi-a spus sa nu mai ies nearanjata din casa. Sa fiu tot timpul fresh, ca nu se stie cine ma vede. Ceea ce m-a pus iar pe ganduri. Cred ca acest detectiv face si poze pentru a-i putea arata cu fapte ceea ce fac, nu doar cu vorbe“, ne-a
declarat Cristina.
declarat Cristina.
Cristina RUS, casă nouă de 300.000 euro
Cristina Rus se va muta peste două săptămâni în noua sa casă din cartierul Pipera. După ani de muncă pe scenă, Cristina Rus spune că era timpul să-şi cumpere o locuinţă mai spaţioasă: “Îmi doream de mult timp să mă mut într-o căsuţă a mea. Nu voiam nimic spectaculos, doar să fie destul de mare şi să aibă teren în curte, însă a fost destul de greu să găsesc ceva ce-mi place. Oferta asta am găsit-o din întâmplare şi imediat m-am apucat să fac toate actele necesare“, ne-a declarat Cristina. Toată afacerea a costat-o pe cântăreaţă nici mai mult, nici mai puţin de 300.000 de euro, asta după ce reprezentanţii agenţiei imobiliare Impact, fiind mari simpatizanţi ai Cristinei, i-au făcut o reducere de 1%: „Am primit o reducere de 1% din partea agenţiei, ca şi cadou de casă nouă. Mi-au spus că mă simpatizează foarte mult şi că vor să-mi facă cadou o mică reducere. ±tiu că nu pare prea mult 1%, dar părerea mea este că 3.000 de euro este o sumă destul de frumuşică“, ne-a spus vedeta. Pentru că venitul său într-o lună se ridică la doar câteva mii de euro, vedeta nu a dispus pe loc de o asemenea sumă fabuloasă, astfel încât a fost nevoită să facă un credit bancar: „Nu aveam cum să plătesc toată suma din buzunar, aşa că am făcut un credit foarte avantajos la bancă“, ne-a declarat vedeta. Lucrările de amenajare sunt pe ultima sută de metri, astfel încât, în maxim două săptămâni, vedeta se va muta la casa ei: “Totul este aproape gata. Mai trebuie doar să pună parchetul la parter şi apoi pot să aduc mobila. Sunt extrem de bucuroasă că voi petrece Sărbătorile în căsuţa mea”, a încheiat Cristina.
Cristina Rus se va muta peste două săptămâni în noua sa casă din cartierul Pipera. După ani de muncă pe scenă, Cristina Rus spune că era timpul să-şi cumpere o locuinţă mai spaţioasă: “Îmi doream de mult timp să mă mut într-o căsuţă a mea. Nu voiam nimic spectaculos, doar să fie destul de mare şi să aibă teren în curte, însă a fost destul de greu să găsesc ceva ce-mi place. Oferta asta am găsit-o din întâmplare şi imediat m-am apucat să fac toate actele necesare“, ne-a declarat Cristina. Toată afacerea a costat-o pe cântăreaţă nici mai mult, nici mai puţin de 300.000 de euro, asta după ce reprezentanţii agenţiei imobiliare Impact, fiind mari simpatizanţi ai Cristinei, i-au făcut o reducere de 1%: „Am primit o reducere de 1% din partea agenţiei, ca şi cadou de casă nouă. Mi-au spus că mă simpatizează foarte mult şi că vor să-mi facă cadou o mică reducere. ±tiu că nu pare prea mult 1%, dar părerea mea este că 3.000 de euro este o sumă destul de frumuşică“, ne-a spus vedeta. Pentru că venitul său într-o lună se ridică la doar câteva mii de euro, vedeta nu a dispus pe loc de o asemenea sumă fabuloasă, astfel încât a fost nevoită să facă un credit bancar: „Nu aveam cum să plătesc toată suma din buzunar, aşa că am făcut un credit foarte avantajos la bancă“, ne-a declarat vedeta. Lucrările de amenajare sunt pe ultima sută de metri, astfel încât, în maxim două săptămâni, vedeta se va muta la casa ei: “Totul este aproape gata. Mai trebuie doar să pună parchetul la parter şi apoi pot să aduc mobila. Sunt extrem de bucuroasă că voi petrece Sărbătorile în căsuţa mea”, a încheiat Cristina.
Cristina Rus se iubeste cu Iulian Moga
Cristina Rus se iubeste cu Iulian Moga
Fratii Moga sint in top acum, majoritatea vedetelor preferind sa lucreze cu ei. Daca Micul Mozart compune, Iulian realizeaza videoclipuri, iar VIP-urile autohtone se considera privilegiate sa aiba de-a face cu cei doi. Despre Marius Moga se stie ca, de ceva vreme, traieste o poveste de dragoste alaturi de Iulia Vintur, cea care prezinta, impreuna cu Stefan Banica jr., "Dansez pentru tine", la PRO TV. In ceea ce il priveste pe fratele sau, Iulian, acesta a fost cuplat cu manechinul Andreea Mantea, dar, de curind, s-au despartit. Topmodelul avea o relatie si cu el, dar si cu un alt domn, mai in virsta, cel putin asa s-a vehiculat prin presa. Acum, Iulian are o noua iubire. De ceva vreme, se tot auzea ca solista Cristina Rus ii cam tragea clopotele lui Iulian. Au colaborat la o piesa, iar reg ...
continuare
Cristina Spatar s-a logodit cu Alin Ionescu la biserica
Cristina Spatar s-a logodit cu Alin Ionescu la biserica Cintareata Cristina Spatar si iubitul ei, omul de afaceri Alin Ionescu, se afla doar la un pas de casatorie. In weekendul trecut, cei doi si-au oficializat relatia in fata preotului, care le-a binecuvintat logodna. In urma ceremoniei religioase, desfasurata pe parcursul a 30 de minute, cei doi logodnici au hotarit sa poarte verighetele din aur galben, inscriptionate pe interior cu prenumele lor: Alin, respectiv Cristina. In ceea ce priveste nunta, fericitul eveniment a fost stabilit pentru luna septembrie a anului viitor. Regina R&B traieste de sase luni o poveste de dragoste cu omul de afaceri, Alin Ionescu. Pentru ca intentiile lui au fost cit se poate de serioase, acesta si-a cerut iubita in casatorie dupa doar patru luni de la debutul idilei. "Cererea in casatorie s-a petrecut acasa la ...
continuare
Cristina Rus vrea iubit potent financiar
Cristina Rus vrea iubit potent financiar Unele dintre vedetele noastre feminine fac ce fac si nu se mai aude nimic remarcabil despre ele. Este si cazul Cristinei Rus care, dupa ce a debutat promitator in muzica, a inceput sa se auda despre ea si iubitii pe care ii are. Mai nou, blonda s-a impacat cu vechea sa colega de trupa, de la Blondy, Andreea Banica, acceptind sa apara, intr-un rol de figuratie, in noul videoclip al acesteia. Noi intelegem ca setea de publicitate este mare, dar ar trebui sa se remarce prin ceea ce face ea. Din pacate, din punct de vedere muzical, nu a mai realizat nimic demn de retinut. A umblat dupa Mirco, fostul iubit al Cristinei Spatar, dupa aceea cu Alex Adamescu, tot unul din barbatii "aruncati" de cea care se autointituleaza regina R&B-ului. Ca sa nu mai vorbim de Gabi Stihi, cel care a curtat-o pe Il ...
continuare
Cristina Rus îşi ţine viaţa sentimentală departe de ochii lu
Cristina Rus îşi ţine viaţa sentimentală departe de ochii lumii
Cristina Rus iese cu Alex Adamescu!
Cristina Rus iese cu Alex Adamescu!
Fostul iubit al Cristinei Spatar locuieste intr-o casa inchiriata de la Andreea Banica
De cand s-a despartit de Calin Pop, Cristina Rus a devenit una dintre cele mai vanate vedete din show-biz. Doar este frumoasa, singura si celebra. Artista a fost vazuta destul de des in compania unui om de afaceri din Chisinau, Gabriel Stati, dar aceasta nu si-a dorit sa se implice serios in vreo relatie, prioritate avand cariera sa muzicala. Ea l-a impresionat de asemenea si pe Leo de la Strehaia, dar si pe Mirco Maschio, ambii fosti iubiti ai Cristinei Spatar. Vedeta nu a fost insa orbita de banii barbatilor care i-au dat tarcoale, fiind precauta in a se aventura in vreo idila. Se pare insa ca cei care candva au fost amorezati de Cristina Spatar fac o anumita pasiune pentru cealalta Cristina. Rus a fost zarita in compania lui Alex Adamescu, si el aflat pe lista reginei R&B. Impresarul vedetei, Dorian Enache, nu crede insa ca intre cei doi s-ar fi nascut vreo idila: Petrec mult timp cu Cristina fiindca avem foarte multa treaba cu un proiect la care lucram. Nu avea cum sa fie cu cineva in acest moment. Alex locuieste in prezent intr-o casa din zona Herastrau, inchiriata de la Andreea Banica, nimeni alta decat fosta colega de trupa a Cristinei Rus. Ramane de vazut daca artista va ajunge sau nu in patul rivalei sale.
Isi ia banii de la ProTV
Desi emisiunea pe care o prezenta la Pro TV, impreuna cu Smiley, Mega Clever a fost scoasa din grila de programe, dupa doar trei editii, Cristina Rus este platita in continuare. Conducerea postului mai sus-mentionat respecta contractul semnat pe sase luni, conform caruia trebuia sa-i achite aproximativ 30.000 de euro vedetei, chiar daca ea nu va mai aparea pe sticla.
Se vinde scump
Cristina Rus a refuzat propunerea de a face parte din campania Dacia Logan, alaturi de alte blonde din show-biz-ul romanesc. Ea a solicitat un onorariu de 10.000 de euro, refuzand sa pozeze pentru o suma mai mica, de 7.000 de euro, atat cat i se oferea. Cristina a refuzat oferta facuta de Dacia Logan, deoarece acestia nu-i puteau oferi suma de bani ceruta. Un alt motiv a fost programul incarcat pe care il are, dar si clauza contractuala stipulata in contractul cu trustul Pro. In plus, Cristina a primit o propunere avantajoasa din partea unei firme, a carei campanie coincidea cu cea a Daciei Logan, a declarat Dorian Enache, impresarul Cristinei Rus.
Fostul iubit al Cristinei Spatar locuieste intr-o casa inchiriata de la Andreea Banica
De cand s-a despartit de Calin Pop, Cristina Rus a devenit una dintre cele mai vanate vedete din show-biz. Doar este frumoasa, singura si celebra. Artista a fost vazuta destul de des in compania unui om de afaceri din Chisinau, Gabriel Stati, dar aceasta nu si-a dorit sa se implice serios in vreo relatie, prioritate avand cariera sa muzicala. Ea l-a impresionat de asemenea si pe Leo de la Strehaia, dar si pe Mirco Maschio, ambii fosti iubiti ai Cristinei Spatar. Vedeta nu a fost insa orbita de banii barbatilor care i-au dat tarcoale, fiind precauta in a se aventura in vreo idila. Se pare insa ca cei care candva au fost amorezati de Cristina Spatar fac o anumita pasiune pentru cealalta Cristina. Rus a fost zarita in compania lui Alex Adamescu, si el aflat pe lista reginei R&B. Impresarul vedetei, Dorian Enache, nu crede insa ca intre cei doi s-ar fi nascut vreo idila: Petrec mult timp cu Cristina fiindca avem foarte multa treaba cu un proiect la care lucram. Nu avea cum sa fie cu cineva in acest moment. Alex locuieste in prezent intr-o casa din zona Herastrau, inchiriata de la Andreea Banica, nimeni alta decat fosta colega de trupa a Cristinei Rus. Ramane de vazut daca artista va ajunge sau nu in patul rivalei sale.
Isi ia banii de la ProTV
Desi emisiunea pe care o prezenta la Pro TV, impreuna cu Smiley, Mega Clever a fost scoasa din grila de programe, dupa doar trei editii, Cristina Rus este platita in continuare. Conducerea postului mai sus-mentionat respecta contractul semnat pe sase luni, conform caruia trebuia sa-i achite aproximativ 30.000 de euro vedetei, chiar daca ea nu va mai aparea pe sticla.
Se vinde scump
Cristina Rus a refuzat propunerea de a face parte din campania Dacia Logan, alaturi de alte blonde din show-biz-ul romanesc. Ea a solicitat un onorariu de 10.000 de euro, refuzand sa pozeze pentru o suma mai mica, de 7.000 de euro, atat cat i se oferea. Cristina a refuzat oferta facuta de Dacia Logan, deoarece acestia nu-i puteau oferi suma de bani ceruta. Un alt motiv a fost programul incarcat pe care il are, dar si clauza contractuala stipulata in contractul cu trustul Pro. In plus, Cristina a primit o propunere avantajoasa din partea unei firme, a carei campanie coincidea cu cea a Daciei Logan, a declarat Dorian Enache, impresarul Cristinei Rus.
Cristina Rus, pe lista lui Mirco Maschio
Cristina Rus, pe lista lui Mirco Maschio
Dezamagit in dragoste, in relatia cu Cristina Spatar, iar apoi cu starul tv, Natalia Bush, Mirco Maschio face ce face si tot in sfera vedetelor se invarte. Ca si cand nu i-ar fi fost de ajuns relatia cu Cristina Spatar, pe care a pa- rasit-o dupa ce a prins-o cu mata-n sac, cu doar cateva saptamani inainte de nunta, acestuia i-a cazut cu tronc o alta canta reata de la noi, cu priza mare la public, Cristina Rus. Italianul a dorit-o in mod special si a avut-o la un spectacol privat, de la Chisinau Cris, pentru al carei show a scos bani frumosi din buzunar. Mai mult, Mirco s-a interesat daca merita sa aiba o relatie cu blonda care l-a cucerit atat prin vocea sa, cat si prin prezenta ei agreabila. La randu-i, se pare ca si Cristina il place, intre cei doi avand loc convorbiri telefonice de lunga durata. De asemenea, cantareata a fost vazuta foarte des in ultimul timp, la hotelul Marriott, unde sta de obicei italianul atunci cand se afla in Capitala. O singura data nu a fost singura, ci in compania Ancai Florescu. Atat Cristina Rus, cat si Mirco, nu au nici o obligatie, ei nefiind implicat i in vreo relatie. Pe marginea acestui subiect, Dorian Enache, impresarul vedetei, ne-a declarat: Cristina a fost invitata de Mirco la Chisinau Cris. Asta nu inseamna ca e ceva intre ei. Pe mine, daca ma suna Tiriac, inseamna ca am ceva cu fiul lui?.
Fanul silicoanelor
Cristina Rus si-a facut in urma cu cateva saptamani, implant cu silicoane, la clinica din Bacau. Cantareata a optat pentru o marime medie, scotand din buzunar 3.000 de euro. In perioada in care era cu Cristina Spatar, Mirco i-a platit acesteia nu mai putin de trei astfel de interventii chirugicale, plus alte retusari. Fara indoiala, italianului ii plac femeile cu forme, iar Cristina Rus se incadreaza in aceasta categorie. Mirco pare a avea o inclinatie pentru blonde, date fiind relatiile sale de pana acum. Cristina Spatar si Natalia Bush intra in aceasta categorie. De asemenea, nici fetele de la Trident nu l-au lasat rece, Mirco cinand cu ele, la Arad, dupa ce le invitase la un spectacol. Doar Ileana Lazariuc, o alta frumusete autohtona, in compania careia a fost zarit italianul in urma cu ceva timp, pare a fi exceptia de la regula.
Dezamagit in dragoste, in relatia cu Cristina Spatar, iar apoi cu starul tv, Natalia Bush, Mirco Maschio face ce face si tot in sfera vedetelor se invarte. Ca si cand nu i-ar fi fost de ajuns relatia cu Cristina Spatar, pe care a pa- rasit-o dupa ce a prins-o cu mata-n sac, cu doar cateva saptamani inainte de nunta, acestuia i-a cazut cu tronc o alta canta reata de la noi, cu priza mare la public, Cristina Rus. Italianul a dorit-o in mod special si a avut-o la un spectacol privat, de la Chisinau Cris, pentru al carei show a scos bani frumosi din buzunar. Mai mult, Mirco s-a interesat daca merita sa aiba o relatie cu blonda care l-a cucerit atat prin vocea sa, cat si prin prezenta ei agreabila. La randu-i, se pare ca si Cristina il place, intre cei doi avand loc convorbiri telefonice de lunga durata. De asemenea, cantareata a fost vazuta foarte des in ultimul timp, la hotelul Marriott, unde sta de obicei italianul atunci cand se afla in Capitala. O singura data nu a fost singura, ci in compania Ancai Florescu. Atat Cristina Rus, cat si Mirco, nu au nici o obligatie, ei nefiind implicat i in vreo relatie. Pe marginea acestui subiect, Dorian Enache, impresarul vedetei, ne-a declarat: Cristina a fost invitata de Mirco la Chisinau Cris. Asta nu inseamna ca e ceva intre ei. Pe mine, daca ma suna Tiriac, inseamna ca am ceva cu fiul lui?.
Fanul silicoanelor
Cristina Rus si-a facut in urma cu cateva saptamani, implant cu silicoane, la clinica din Bacau. Cantareata a optat pentru o marime medie, scotand din buzunar 3.000 de euro. In perioada in care era cu Cristina Spatar, Mirco i-a platit acesteia nu mai putin de trei astfel de interventii chirugicale, plus alte retusari. Fara indoiala, italianului ii plac femeile cu forme, iar Cristina Rus se incadreaza in aceasta categorie. Mirco pare a avea o inclinatie pentru blonde, date fiind relatiile sale de pana acum. Cristina Spatar si Natalia Bush intra in aceasta categorie. De asemenea, nici fetele de la Trident nu l-au lasat rece, Mirco cinand cu ele, la Arad, dupa ce le invitase la un spectacol. Doar Ileana Lazariuc, o alta frumusete autohtona, in compania careia a fost zarit italianul in urma cu ceva timp, pare a fi exceptia de la regula.
Pentru azi, cåntareata Cristina Rus
Pentru azi, cåntareata Cristina Rus
Cristina Rus este urmatoarea candidata la titlul „Sex Bomb Gardianul“ si concureaza pentru sefia la ziarul nostru. In functie de..
Cristina Rus este urmatoarea candidata la titlul „Sex Bomb Gardianul“ si concureaza pentru sefia la ziarul nostru. In functie de..
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum