Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Cage[v=]
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Cage[v=]
Rezumarea primului mesaj :
JOHN CAGE-
2]Prima intrebare pe care mi-o pun cand ceva nu mi se pare frumos este de ce cred ca nu este frumos. In scurt timp descopar ca nu am nici un motiv.
1]N-am inteles niciodata de ce oamenii se sperie de ideile noi. Mie mi-e groaza de cele vechi!
=====
NICOLAS CAGE-
Pentru a fi un actor bun trebuie sa fii ca un infractor, sa fii dispus sa incalci regulile si sa te stradui sa vii cu ceva nou.
JOHN CAGE-
2]Prima intrebare pe care mi-o pun cand ceva nu mi se pare frumos este de ce cred ca nu este frumos. In scurt timp descopar ca nu am nici un motiv.
1]N-am inteles niciodata de ce oamenii se sperie de ideile noi. Mie mi-e groaza de cele vechi!
=====
NICOLAS CAGE-
Pentru a fi un actor bun trebuie sa fii ca un infractor, sa fii dispus sa incalci regulile si sa te stradui sa vii cu ceva nou.
Ultima editare efectuata de catre Admin in 07.10.15 11:19, editata de 30 ori
Re: Cage[v=]
Nicolas Cage a strans 500.000 euro pentru copiii romani
Balul de Halloween de la Palatul Parlamentului, ce l-a avut invitat pe Nicolas Cage, a adunat peste 500.000 euro pentru a ajuta 1.200 de copii sa mearga la grad
Balul de Halloween de la Palatul Parlamentului, ce l-a avut invitat pe Nicolas Cage, a adunat peste 500.000 euro pentru a ajuta 1.200 de copii sa mearga la grad
Nicolas Cage: „Trăiască Dracula!"
Balul de Halloween organizat de Ovidiu Rom, asociaţie întemeiată de Leslie Hawke, a intrat deja în tradiţia ...
Balul de Halloween organizat de Ovidiu Rom, asociaţie întemeiată de Leslie Hawke, a intrat deja în tradiţia ...
Nicolas Cage se crede faraon
În vârstă de 46 de ani, actorul american Nicolas Cage se gândeşte deja la trecerea în nefiinţă. Starul hollywoodian şi-a cumpărat loc de veci într-un cimitir din New Orleans. Mormântul are forma unei piramide egiptene, lucru care i-a făcut pe jurnaliştii
În vârstă de 46 de ani, actorul american Nicolas Cage se gândeşte deja la trecerea în nefiinţă. Starul hollywoodian şi-a cumpărat loc de veci într-un cimitir din New Orleans. Mormântul are forma unei piramide egiptene, lucru care i-a făcut pe jurnaliştii
John Cage
John Cage O declaraţie autobiografic am întrebat o dată Arragon, istoric, cum sa scris istoria. El a spus, "Trebuie să-l inventeze." Când m-am dori ca acum să-i spun de incidente critice, a persoanelor, precum şi evenimente care au influenţat viaţa mea şi de lucru, răspunsul este adevărat toate incidentele au fost critice, tot de la oameni mi-au influenţat, tot ceea ce sa întâmplat şi ce se întâmplă încă influenţe mine.
John Cage O declaraţie autobiografic am întrebat o dată Arragon, istoric, cum sa scris istoria. El a spus, "Trebuie să-l inventeze." Când m-am dori ca acum să-i spun de incidente critice, a persoanelor, precum şi evenimente care au influenţat viaţa mea şi de lucru, răspunsul este adevărat toate incidentele au fost critice, tot de la oameni mi-au influenţat, tot ceea ce sa întâmplat şi ce se întâmplă încă influenţe mine.
Nicolas Cage, intr-o superproductie la Bollywood
Starul american va juca intr-un film cu gangsteri produs la Bollywood
Starul american va juca intr-un film cu gangsteri produs la Bollywood
Nicolas Cage va vâna fantome la Bran
Adoua parte a filmului „Ghost Rider" („Vânătorul de fantome") va fi filmată în România, ...
Adoua parte a filmului „Ghost Rider" („Vânătorul de fantome") va fi filmată în România, ...
Ciudatenii marca Nicolas Cage
Ciudatenii marca Nicolas Cage
Actorul a dezvaluit amanunte despre dieta sa. citeste
Actorul a dezvaluit amanunte despre dieta sa. citeste
Nicolas Cage si-a cumparat ...
Nicolas Cage si-a cumparat ...
Cu toate ca sta foarte prost cu banii, Nicolas Cage a reusit totusi sa isi achizitioneze recent un loc de veci in cimitirul din New ... detalii »
Cu toate ca sta foarte prost cu banii, Nicolas Cage a reusit totusi sa isi achizitioneze recent un loc de veci in cimitirul din New ... detalii »
Nicolas Cage, blond pentru un nou film
Nicolas Cage, blond pentru un nou filmPentru că mai are bani doar cît să respire, se pare că Nicolas Cage (46 de ani) este dispus să facă orice pentru a obţine un rol într-un film şi, i... citeşte mai mult
Nicolas Cage isi pierde masinile delux
Nicolas Cage isi pierde masinile delux
Datorie. Actorul Nicolas Cage a fost dat in judecata de catre o companie de automobile dupa ce acesta nu si-a mai platit leasingul pentru doua masini cumparate in 2007. Starul, in varsta de 46 de ani, trebuia sa plateasca cate 10.000 de dolari lunar pentru doua Rolls Royce, suma restanta ajungand,
Datorie. Actorul Nicolas Cage a fost dat in judecata de catre o companie de automobile dupa ce acesta nu si-a mai platit leasingul pentru doua masini cumparate in 2007. Starul, in varsta de 46 de ani, trebuia sa plateasca cate 10.000 de dolari lunar pentru doua Rolls Royce, suma restanta ajungand,
A ramas fara casa din Las Vegas
A ramas fara casa din Las Vegas
Paguba. Actorul Nicolas Cage, care se confrunta de mai multe luni cu probleme financiare, a ramas si fara vila sa din Las Vegas. Desi casa valora 8,5 milioane de dolari, aceasta a fost vanduta pentru aproximativ jumatate din suma, respectiv 4,95 de milioane de dolari. Potrivit reprezentantului
Paguba. Actorul Nicolas Cage, care se confrunta de mai multe luni cu probleme financiare, a ramas si fara vila sa din Las Vegas. Desi casa valora 8,5 milioane de dolari, aceasta a fost vanduta pentru aproximativ jumatate din suma, respectiv 4,95 de milioane de dolari. Potrivit reprezentantului
Datoria lui Nicolas Cage către stat a depăşit 13 milioane $
Datoria lui Nicolas Cage către stat a depăşit 13 milioane $
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum