Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Jolie/Pitt/Voight[v=]
Pagina 6 din 24
Pagina 6 din 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Jolie/Pitt/Voight[v=]
Rezumarea primului mesaj :
ANGELINA JOLIE-
10]Fara durere nu ar fi suferinta, fara suferinta nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta sunt cheia pentru toate usile din viata noastra.
9]Oriunde m-as afla, ma surprind uitandu-ma pe fereastra si dorindu-mi sa fiu in alta parte.
8]In dragoste nu trebuie sa gasesti persoana perfecta, ci sa inveti sa vezi perfectiunea la o persoana imperfecta.
7]Cand fetitele de varsta mea vroiau sa devina balerine, eu vroiam sa devin vampir.
6]Cand gandesc logic si nu imi urmez instinctele incep sa am probleme.
5]Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei.
4]Nu-mi place sa fiu atinsa. Niciodata. Oamenii imi spun ca imi tin respiratia atunci cand ma imbratiseaza. Inca fac asta.
3]Am nevoie de mai mult sex, ok? Inainte sa mor as vrea sa gust cate un pic din fiecare om din lumea asta.
2]Nu ma vad frumoasa pentru ca am o multime de defecte. Oamenii au niste pareri foarte ciudate. Imi spun ca sunt slabanoaga, de parca ar trebui sa fiu fericita pentru asta
1]Intr-o zi in Africa am stat in jurul oamenilor saraci iar la sfarsitul zilei am tras concluzia ca a fost distractiv si m-am simtit bine.
=====
WILLIAM PITT-
Necesitatea este scuza pentru fiecare încălcare a libertăţii umane. Este argumentul tiranului şi crezul sclavului.
=====
Brad
Jon
Maddox
ANGELINA JOLIE-
10]Fara durere nu ar fi suferinta, fara suferinta nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta sunt cheia pentru toate usile din viata noastra.
9]Oriunde m-as afla, ma surprind uitandu-ma pe fereastra si dorindu-mi sa fiu in alta parte.
8]In dragoste nu trebuie sa gasesti persoana perfecta, ci sa inveti sa vezi perfectiunea la o persoana imperfecta.
7]Cand fetitele de varsta mea vroiau sa devina balerine, eu vroiam sa devin vampir.
6]Cand gandesc logic si nu imi urmez instinctele incep sa am probleme.
5]Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei.
4]Nu-mi place sa fiu atinsa. Niciodata. Oamenii imi spun ca imi tin respiratia atunci cand ma imbratiseaza. Inca fac asta.
3]Am nevoie de mai mult sex, ok? Inainte sa mor as vrea sa gust cate un pic din fiecare om din lumea asta.
2]Nu ma vad frumoasa pentru ca am o multime de defecte. Oamenii au niste pareri foarte ciudate. Imi spun ca sunt slabanoaga, de parca ar trebui sa fiu fericita pentru asta
1]Intr-o zi in Africa am stat in jurul oamenilor saraci iar la sfarsitul zilei am tras concluzia ca a fost distractiv si m-am simtit bine.
=====
WILLIAM PITT-
Necesitatea este scuza pentru fiecare încălcare a libertăţii umane. Este argumentul tiranului şi crezul sclavului.
=====
Brad
Jon
Maddox
Ultima editare efectuata de catre Admin in 07.11.15 11:40, editata de 149 ori
Re: Jolie/Pitt/Voight[v=]
Angelina Jolie, premiată de Sindicatul producătorilor americani
Lungmetrajul „In The Land Of Blood And Honey”, debutul în regie al celebrei actriţe americane Angelina Jolie, va fi recompensat cu premiul Stanley Kramerla gala trofeelor oferite de Sindicatul producătorilor americani (PGA), ce va avea loc pe 21 ianuarie.
Premiul Stanley Kramer a fost înfiinţat în 2002 pentru a recunoaşte contribuţia cineaştilor care "aduc în lumină chestiuni sociale provocatoare, într-o manieră accesibilă şi stimulatoare", informează screendaily.com.
Printre filmele recompensate cu acest premiu la ediţiile precedente ale galei PGA se numără pelicule importante, precum "Un adevăr
Citeste articolul
Lungmetrajul „In The Land Of Blood And Honey”, debutul în regie al celebrei actriţe americane Angelina Jolie, va fi recompensat cu premiul Stanley Kramerla gala trofeelor oferite de Sindicatul producătorilor americani (PGA), ce va avea loc pe 21 ianuarie.
Premiul Stanley Kramer a fost înfiinţat în 2002 pentru a recunoaşte contribuţia cineaştilor care "aduc în lumină chestiuni sociale provocatoare, într-o manieră accesibilă şi stimulatoare", informează screendaily.com.
Printre filmele recompensate cu acest premiu la ediţiile precedente ale galei PGA se numără pelicule importante, precum "Un adevăr
Citeste articolul
Angelina Jolie, primul premiu in calitate de regizor
"In The Land Of Blood And Honey" va fi premiat de Sindicatul producatorilor americani.
"In The Land Of Blood And Honey" va fi premiat de Sindicatul producatorilor americani.
Angelina Jolie si Brad Pitt se cearta pana la moarte
Cand nu se iau la harta din gelozie, actorii Angelina Jolie si Brad Pitt se incaiera din pricina parerilor diferite pe care le au despre viata si moarte. Despre cuplul…
Cititi mai mult: http://www.enational.ro/#ixzz1fvO61DXh
enational.ro
Angelina Jolie a debutat pe covorul roșu cu drama unei femei musulmane din Bosnia
Angelia Jolie si-a dus fiul la bunica, in Vietnam
Cititi mai mult: http://www.enational.ro/#ixzz1eWiYky00
enational.ro
Cititi mai mult: http://www.enational.ro/#ixzz1eWiYky00
enational.ro
Jon Voight: De ce am încheiat un deceniu de luptă cu fiica mea, Angelina Jolie
Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat 340.000 de dolari pentru sănătatea mamelor şi copiilor din Somalia
ONU a organizat o gală în cinstea Angelinei Jolie
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Brad Pitt nu vrea să fie regizor din cauza familiei
Foto | Brad Pitt, de la 18, la 48 de ani! Puştiul banal a devenit un bărbat sexy!
Mai mult: Articole | Libertatea.ro
Mai mult: Articole | Libertatea.ro
Brad Pitt, interviu necenzurat: Mariajul cu Jennifer Aniston a fost jalnic!
Galerie Foto Pentru prima dată după divorţul de Jennifer Aniston, Brad Pitt spune că... Citeste
Galerie Foto Pentru prima dată după divorţul de Jennifer Aniston, Brad Pitt spune că... Citeste
Angelina Jolie: „Sunt cea mai proasta actrita din lume”
Vedeta a povestit ca nu rezista sa se uite la filmele in care a jucat mai mult de cinci minute,…
Vedeta a povestit ca nu rezista sa se uite la filmele in care a jucat mai mult de cinci minute,…
Brad Pitt, erou in presa scotiana
Brad Pitt este "salvatorul" unei femei care facea figuratie pentru filmul "World War Z".
Brad Pitt este "salvatorul" unei femei care facea figuratie pentru filmul "World War Z".
Pagina 6 din 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Pagina 6 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum