Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Jolie/Pitt/Voight[v=]
Pagina 12 din 24
Pagina 12 din 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Jolie/Pitt/Voight[v=]
Rezumarea primului mesaj :
ANGELINA JOLIE-
10]Fara durere nu ar fi suferinta, fara suferinta nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta sunt cheia pentru toate usile din viata noastra.
9]Oriunde m-as afla, ma surprind uitandu-ma pe fereastra si dorindu-mi sa fiu in alta parte.
8]In dragoste nu trebuie sa gasesti persoana perfecta, ci sa inveti sa vezi perfectiunea la o persoana imperfecta.
7]Cand fetitele de varsta mea vroiau sa devina balerine, eu vroiam sa devin vampir.
6]Cand gandesc logic si nu imi urmez instinctele incep sa am probleme.
5]Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei.
4]Nu-mi place sa fiu atinsa. Niciodata. Oamenii imi spun ca imi tin respiratia atunci cand ma imbratiseaza. Inca fac asta.
3]Am nevoie de mai mult sex, ok? Inainte sa mor as vrea sa gust cate un pic din fiecare om din lumea asta.
2]Nu ma vad frumoasa pentru ca am o multime de defecte. Oamenii au niste pareri foarte ciudate. Imi spun ca sunt slabanoaga, de parca ar trebui sa fiu fericita pentru asta
1]Intr-o zi in Africa am stat in jurul oamenilor saraci iar la sfarsitul zilei am tras concluzia ca a fost distractiv si m-am simtit bine.
=====
WILLIAM PITT-
Necesitatea este scuza pentru fiecare încălcare a libertăţii umane. Este argumentul tiranului şi crezul sclavului.
=====
Brad
Jon
Maddox
ANGELINA JOLIE-
10]Fara durere nu ar fi suferinta, fara suferinta nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta sunt cheia pentru toate usile din viata noastra.
9]Oriunde m-as afla, ma surprind uitandu-ma pe fereastra si dorindu-mi sa fiu in alta parte.
8]In dragoste nu trebuie sa gasesti persoana perfecta, ci sa inveti sa vezi perfectiunea la o persoana imperfecta.
7]Cand fetitele de varsta mea vroiau sa devina balerine, eu vroiam sa devin vampir.
6]Cand gandesc logic si nu imi urmez instinctele incep sa am probleme.
5]Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei.
4]Nu-mi place sa fiu atinsa. Niciodata. Oamenii imi spun ca imi tin respiratia atunci cand ma imbratiseaza. Inca fac asta.
3]Am nevoie de mai mult sex, ok? Inainte sa mor as vrea sa gust cate un pic din fiecare om din lumea asta.
2]Nu ma vad frumoasa pentru ca am o multime de defecte. Oamenii au niste pareri foarte ciudate. Imi spun ca sunt slabanoaga, de parca ar trebui sa fiu fericita pentru asta
1]Intr-o zi in Africa am stat in jurul oamenilor saraci iar la sfarsitul zilei am tras concluzia ca a fost distractiv si m-am simtit bine.
=====
WILLIAM PITT-
Necesitatea este scuza pentru fiecare încălcare a libertăţii umane. Este argumentul tiranului şi crezul sclavului.
=====
Brad
Jon
Maddox
Ultima editare efectuata de catre Admin in 07.11.15 11:40, editata de 149 ori
Angelina s-a "botoxat"
Angelina s-a "botoxat"
Retus. Actrita Angelina Jolie, in varsta de 34 de ani, a inceput sa fie din ce in ce mai preocupata de inaintarea in varsta. Din acest motiv, ea si-a facut, in mare secret, injectii cu Botox in zona ochilor, fruntii si a gatului, precum si un minilifting. Numai ca, din cate se pare, medicul
Retus. Actrita Angelina Jolie, in varsta de 34 de ani, a inceput sa fie din ce in ce mai preocupata de inaintarea in varsta. Din acest motiv, ea si-a facut, in mare secret, injectii cu Botox in zona ochilor, fruntii si a gatului, precum si un minilifting. Numai ca, din cate se pare, medicul
Brad Pitt a gasit scenarist pentru pelicula "Vlad"
Brad Pitt a gasit scenarist pentru pelicula "Vlad"
Scenaristul Scott Kosar, care a lucrat la pelicule precum "The Machinist" si "Texas Chainsaw Massacre", va colabora la scenariul filmului "Vlad" pe care il va produce actorul Brad Pitt, informeaza presa de specialitate.
Scenaristul Scott Kosar, care a lucrat la pelicule precum "The Machinist" si "Texas Chainsaw Massacre", va colabora la scenariul filmului "Vlad" pe care il va produce actorul Brad Pitt, informeaza presa de specialitate.
Angelina are cele mai sexy buze de la Hollywood
Angelina are cele mai sexy buze de la Hollywood
"Buze ca astea nu pot fi moştenite decât pe cale genetică", a declarat medicul Richard Fleming, unul dintre autorii studiului. "Dacă cineva cu buze subţiri vine şi cere să aibă buzele perfecte ale Angelinei, noi nu putem să le copiem; ar arăta ca buzele lui Melanie Griffith", a
"Buze ca astea nu pot fi moştenite decât pe cale genetică", a declarat medicul Richard Fleming, unul dintre autorii studiului. "Dacă cineva cu buze subţiri vine şi cere să aibă buzele perfecte ale Angelinei, noi nu putem să le copiem; ar arăta ca buzele lui Melanie Griffith", a
Brad şi Angelina au dat în judecată un tabloid britanic pent
Brad şi Angelina au dat în judecată un tabloid britanic pentru că acesta a scris că se despart!
Jurnaliştii englezi sunt acuzaţi de calomnie fiindcă ar fi publicat "informaţii false despre relaţia lor", au declarat avocaţii de la casa Schilling, cei care se vor de acest caz.
Jurnaliştii englezi sunt acuzaţi de calomnie fiindcă ar fi publicat "informaţii false despre relaţia lor", au declarat avocaţii de la casa Schilling, cei care se vor de acest caz.
Foto / Brad şi Angelina s-au împăcat. Vezi scenele de dragos
Foto / Brad şi Angelina s-au împăcat. Vezi scenele de dragoste!
2010.02.08| Fii primul care comenteaza| nicio vizualizare
Brad Pitt şi Angelina Jolie au decis să pună capăt speculaţiilor conform cărora s-au desparţit. Şi unde altundeva ar fi putut să îşi etaleze dragostea dacă nu la cel mai important eveniment sportiv din America?Finala Super Bowl [...]
2010.02.08| Fii primul care comenteaza| nicio vizualizare
Brad Pitt şi Angelina Jolie au decis să pună capăt speculaţiilor conform cărora s-au desparţit. Şi unde altundeva ar fi putut să îşi etaleze dragostea dacă nu la cel mai important eveniment sportiv din America?Finala Super Bowl [...]
Brad Pitt si Daniel Craig - printre actorii accidentati la f
Brad Pitt si Daniel Craig - printre actorii accidentati la filmari
Angelina Jolie vrea sa-l seduca pe Johnny Depp
Angelina Jolie vrea sa-l seduca pe Johnny Depp
Daca relatia cu Brad nu mai merge bine, Angelina Jolie nu pierde nicio ocazie ca sa-si refaca viata.
Daca relatia cu Brad nu mai merge bine, Angelina Jolie nu pierde nicio ocazie ca sa-si refaca viata.
Brad Pitt face mişto de socru la beţie
Brad Pitt face mişto de socru la beţieSamm Levine, care a jucat împreună cu Brad Pitt în “Inglorious Basterds”, a declarat că Brad bea atît de mult, încît nu a putut ţine pa... citeşte mai mult
Brad Pitt ar putea juca in continuarea filmului "Sherlock Ho
Brad Pitt ar putea juca in continuarea filmului "Sherlock Holmes"
Actorul american Brad Pitt ar putea interpreta rolul profesorului Moriarty, dusmanul detectivului Sherlock Holmes, in continuarea peliculei recent lansata de regizorul britanic Guy Ritchie, scrie presa din Marea Britanie.
Actorul american Brad Pitt ar putea interpreta rolul profesorului Moriarty, dusmanul detectivului Sherlock Holmes, in continuarea peliculei recent lansata de regizorul britanic Guy Ritchie, scrie presa din Marea Britanie.
Angelina Jolie şi Brad Pitt, împreună ...
Angelina Jolie şi Brad Pitt, împreună ...
Angelina Jolie şi Brad Pitt au ţinut să pună capăt bârfelor în privinţa despărţirii ...
Angelina Jolie şi Brad Pitt au ţinut să pună capăt bârfelor în privinţa despărţirii ...
Angelina Jolie si fratele ei au postat pe YouTube un film in
Angelina Jolie si fratele ei au postat pe YouTube un film in memoria mamei lor (VIDEO)
Jon Voight, despre speculaţiile privind ...
Jon Voight, despre speculaţiile privind ...
Actorul american Jon Voight, tatăl actriţei Angelina Jolie, a declarat că speculaţiile ...
Actorul american Jon Voight, tatăl actriţei Angelina Jolie, a declarat că speculaţiile ...
People: Informaţiile despre despărţirea cuplului Angelina
„People“: Informaţiile despre despărţirea cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt nu sunt adevărate |
În timp ce zvonurile despre despărţirea cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt devin tot mai numeroase, mai multe surse apropiate familiilor celor doi actori americani au declarat pentru revista „People“ că aceste informaţii sunt false. |
Familia lui Brad Pitt insistă ca acesta să o părăsească pe A
Familia lui Brad Pitt insistă ca acesta să o părăsească pe Angelina!
Informaţia a fost dezvăluită în premieră de cotidianul britanic "The Sun", care susţine că familia lui Brad Pitt este foarte afectată de tensiunea permanentă din cuplu. Doug Pitt este astfel portavocea familiei şi i-a cerut fratelui său să înceteze această relaţie.
Informaţia a fost dezvăluită în premieră de cotidianul britanic "The Sun", care susţine că familia lui Brad Pitt este foarte afectată de tensiunea permanentă din cuplu. Doug Pitt este astfel portavocea familiei şi i-a cerut fratelui său să înceteze această relaţie.
Impart totul la jumate
Impart totul la jumate
Informatiile potrivit carora Brad Pitt si Angelina Jolie au decis sa nu mai formeze un cuplu par sa nu fie doar niste simple zvonuri si capata tot mai multa consistenta. Potrivit jurnalistilor de la publicatia britanica "News of The World", care au avut acces la documentele semnate de cei doi
Informatiile potrivit carora Brad Pitt si Angelina Jolie au decis sa nu mai formeze un cuplu par sa nu fie doar niste simple zvonuri si capata tot mai multa consistenta. Potrivit jurnalistilor de la publicatia britanica "News of The World", care au avut acces la documentele semnate de cei doi
S-a culcat cu profu' de limbi straine
S-a culcat cu profu' de limbi straine
Angelina Jolie nu este deloc o sfanta, asa cum ar vrea sa apara in ochii fanilor. Potrivit revistei americane "In Touch Weekly", actrita l-a inselat, si nu o data, pe Brad Pitt. Jurnalistii de peste Ocean isi bazeaza articolul pe un interviu exclusiv pe care i l-au luat Annei Kowalski, una dintre
Angelina Jolie nu este deloc o sfanta, asa cum ar vrea sa apara in ochii fanilor. Potrivit revistei americane "In Touch Weekly", actrita l-a inselat, si nu o data, pe Brad Pitt. Jurnalistii de peste Ocean isi bazeaza articolul pe un interviu exclusiv pe care i l-au luat Annei Kowalski, una dintre
Angelina Jolie a angajat un detectiv particular pentru a-l u
Angelina Jolie a angajat un detectiv particular pentru a-l urmări pe Brad
Se pare că actriţa, care are 6 copii cu Brad, a angajat un detectiv particular pentru a-l urmări pe Brad oriunde s-ar duce în lume. Din nefericire, se pare că acesta a fost unul din motivele pentru care relaţia acestora s-a terminat. "Se pare că acest lucru a fost prea mult pentru
Se pare că actriţa, care are 6 copii cu Brad, a angajat un detectiv particular pentru a-l urmări pe Brad oriunde s-ar duce în lume. Din nefericire, se pare că acesta a fost unul din motivele pentru care relaţia acestora s-a terminat. "Se pare că acest lucru a fost prea mult pentru
Angelina Jolie a pierdut un contract pentru că e prea celebr
Angelina Jolie a pierdut un contract pentru că e prea celebră
Angelina Jolie nu se teme de cascadorii
Angelina Jolie nu se teme de cascadoriiAtîrnînd de o frînghie şi cu gîtul însîngerat, Angelina Jolie îşi execută singură cascadoriile, pentru a demonstra că a fi o actriţă de succes înse... citeşte mai mult
Angelina Jolie îşi vopseşte părul de la 4 ani!
Angelina Jolie îşi vopseşte părul de la 4 ani!
Angelina a povestit că părul ei natural este blond, dar prima oară când s-a vopsit era la vârsta de 4 sau 5 ani. Cea care a luat această decizie a fost chiar mama sa, căreia nu îi plăcea culoarea podoabei capilare a fiicei sale, aşa că a cumpărat vopsea şi a făcut-o
Angelina a povestit că părul ei natural este blond, dar prima oară când s-a vopsit era la vârsta de 4 sau 5 ani. Cea care a luat această decizie a fost chiar mama sa, căreia nu îi plăcea culoarea podoabei capilare a fiicei sale, aşa că a cumpărat vopsea şi a făcut-o
Mama Angelinei a lăsat moştenire doar primilor trei nepoţi
Mama Angelinei a lăsat moştenire doar primilor trei nepoţiPrimii trei copii ai Angelinei Jolie au primit de curînd un cadou pe care îl găsesc cu siguranţă foarte plictisitor: bani. Deşi a decedat în 2007, ... citeşte mai mult
Angelina Jolie vrea acordul lui Brad pentru a-l înşela
Angelina Jolie vrea acordul lui Brad pentru a-l înşelaDupă o perioadă destul de lungă în care au predominat certurile şi ameninţările cu despărţirea, relaţia dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie părea că... citeşte mai mult
Pagina 12 din 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Pagina 12 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum