Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Bellucci[V=]
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Bellucci[V=]
Rezumarea primului mesaj :
Monica
Monica
Ultima editare efectuata de catre Admin in 17.02.15 9:49, editata de 40 ori
Re: Bellucci[V=]
Monica Bellucci, nud pentru revista Elle! (FOTO)
La 46 de ani Monica Bellucci arata senzational. Artista se mandreste cu corpul sau si a pozat, recent, nud pentru noul numar al revistei Elle.
La 46 de ani Monica Bellucci arata senzational. Artista se mandreste cu corpul sau si a pozat, recent, nud pentru noul numar al revistei Elle.
Fantasma bruna: Monica Bellucci
Sub soarele fierbinte al Italiei s-au nascut o multime de dive ale celei de-a saptea arte, actrite frumoase, senzuale si de o opulenta desprinsa parca din panzele pictorilor renascentisti, ce proslaveau feminitatea si abundenta. Ieri, ele s-au numit Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale sau Sofia Loren. Astazi, ele poarta alt nume, la fel de reprezentativ insa: Monica Bellucci. Numita de jurnalisti „a opta minune a lumii”, artista italianca implineste astazi varsta de 46 de ani, dar este la fel de frumoasa ca la 20...
Prea mare pentru un oras atat de mic
Aproape necunoscuta publicului american pana cand Mel Gibson a distribuit-o in rolul Mariei Magdalena, in zguduitorul sau film, „Patimile lui Hristos”, Monica Bellucci a fost insa de multi ani o celebritate pe plaiurile natale si pe cele europene, italienii numind-o, cu mandrie „La Bellucci”. Intrata in atentia producatorilor de la Hollywood, actrita ramane insa credincioasa regizorilor europeni, declarand in repetate randuri ca, in ciuda unor experiente placute, ca filmul lui Mel Gibson sau Tears of the Sun, unde a evoluat alaturi de Bruce Willis, Europa ramane mai aproape de sufletul ei decat America, fiindca in Lumea Veche se pune mai putin accentul pe comercial si mai mult pe arta.
Nascuta in 1964 la Citta di Castello, un orasel pitoresc de pe valea Tibrului, a fost singurul copil la parinti, tatal ei fiind comerciant, iar mama o talentata pictorita, de la care Monica a mostenit inclinatia spre arta. La 20 de ani, frumoasa italianca a abandonat studiile de drept, incepute la Universitatea Perugia, pentru a se avanta in lumea modei, semnand un contract cu prestigioasa casa Elite. „Ma simteam sufocata la Cita di Castello, era un orasel mic, unde toata lumea cunostea pe toata lumea. Cand am ajuns la Milano am crezut ca sunt in Babilon, dar nu ma stia nimeni si mai ales nu ma barfea nimeni. Aici fiecare isi vedea de treaba lui si puteam in sfarsit sa am o viata privata fara sa dau nimanui socoteala”, marturiseste actrita.
Trupul, ca instrument al artei
Cea mai dificila perioada a fost tranzitia de la modelling la actorie. „Atunci cand am rupt-o cu modellingul, pentru a imbratisa actoria, mi-am dat seama ce greseala facusem abandondand studiile. Dar la 20 de ani faci multe greseli. Toti prietenii mei erau doctori, avocati, profesori. Eu eram un fost model si atat. Voiam cu ardoare sa joc in filme si sa devin celebra, pentru a ma simti pe acelasi plan cu ei, dar nu stiam daca voi reusi.” Remarcata pentru fizicul ei placut, a dat o proba de filmare si a fost acceptata imediat de veteranul regizor Dino Risi, care ii remarcase figura intr-o revista de moda. Primul ei film, Vita Coi Figli, a atras atentia criticilor si l-a determinat pe Francis Ford Copolla sa-i ofere un rol in Dracula (1992). Insa experienta i-a dovedit Monicai ca nu era pregatita inca pentru America.
Asa ca a revenit in Italia, unde a luat lectii de actorie, dandu-si insa seama ca nu se va putea ridica, de aici, la faima internationala. In Franta batea inima filmului european, asa ca tanara actrita a plecat acolo, iar rolul ei din thrillerul Apartamentul, al lui Gilles Mimouni, ii va aduce o nominalizare la premiile Cassel si intalnirea cu Vincent Cassel, viitorul ei sot. Filmul a transformat-o intr-o stea de prima marime a cinematografului francez, stergand totodata stigmatul de fotomodel, din cauza caruia era luata adesea in deradere. „Mi-am dat seama ca nu am un talent uluitor, si de acea imi folosesc trupul ca pe un instrument”, spune ea. Si regizorii au remarcat asta si o distribuie in roluri care sa-i puna in valoare prezenta fizica.
De pilda, Jan Kounen i-a oferit rolul unei surdo-mute, in filmul sau Doberman (1997). In Malena, regizat de Giuseppe Tornatore, Bellucci a vorbit ceva mai mult, in schimb a mers si mai mult, defiland pe stradutele unui oras care i-a amintit de asezarea copilariei sale, sub privirile pofticioase ale barbatilor, ca si cum ar fi mers pe podiumul de moda.
Orice e natural nu e rusinos
Bellucci este genul de femeie dupa care toti barbatii intorc capul, pe strada, dar nici unul nu indrazneste sa o atinga, intrucat frumusetea ei este atat de serafica incat probabil au impresia ca, atingandu-i trupul senzual, acesta s-ar putea risipi, ca un fum... Totusi, viata ei particulara n-a fost deloc una linistita. Fostul fotomodel s-a casatorit, in 1990, cu fotograful de moda Claudio Carlos Basso, dar relatia nu a durat prea mult. In 1999, Monica s-a recasatorit cu actorul francez Vincent Cassel. De multi ani, cei doi traiesc la Paris. Cuplul, care a facut opt filme impreuna, are farmecul lui Hugh Grant si al lui Liz Hurley si credibilitatea unei alte perechi, mai celebre – Richard Burton si Liz Taylor.
Constienta de farmecele sale, actrita nu a ezitat sa pozeze nud, pentru editia italiana a revistei Vanity Fair, in 2004, cand era insarcinata cu primul copil, Deva (nascuta pe 12 septembrie 2004) si seminud, pentru aceeasi revista, cand era insarcinata cu a doua fetita, Leonie, nascuta pe 21 mai 2010. Pe cand turna Tears of the Sun in Hawaii, presa a speculat o posibila idila intre ea si Bruce Willis, ajungandu-se pana acolo incat sa se scrie ca de fapt Monica ar fi divortat in secret de sotul ei. Actrita a privit intotdeauna cu indiferenta asemenea zvonuri, declarand, cu zambetul pe buze, ca este „imunizata” la ele, gratie experientei pe care a avut-o cu paparazzi italieni. Frumusetea ei deosebita a facut-o o candidata sigura pentru rolurile de femeie fatala: a jucat-o pe Cleopatra si urma sa o joace pe Lucrezia Borgia, dar proiectul a cazut.
Mel Gibson a fost fascinat de ea si i-a propus sa joace rolul Mariei Magdalena, singurul ramas „neacoperit” din filmul sau, Patimile lui Hristos. In documentarul Marea Intrebare, vorbind despre acest film, Bellucci declara: „Sunt o agnostica, desi respect si ma intereseaza toate religiile lumii. Daca este insa ceva in care sa cred, atunci acesta este energia misterioasa care face ca oceanele sa spumege, Luna sa se miste si care uneste natura si fiintele vii”.
Monica Bellucci şi-a supravegheat fetiţa pe plajă
Vedeta, camuflată bine sub o pălărie şi o pereche de ochelari de soare imenşi, s-a mulţumit să îşi supravegheze îndeaproape odrasla. Micuţa Deva a debordat de energie, jucându-se în nisip, bălăcindu-se în apă şi făcând tot felul de tumbe pe plajă,
Vedeta, camuflată bine sub o pălărie şi o pereche de ochelari de soare imenşi, s-a mulţumit să îşi supravegheze îndeaproape odrasla. Micuţa Deva a debordat de energie, jucându-se în nisip, bălăcindu-se în apă şi făcând tot felul de tumbe pe plajă,
Monica Belluci, look de invidiat la o lună de la naştere
Monica Belluci, look de invidiat la o lună de la naştere
Actriţa de origine italiană Monica Belluci (45 ani) a fost întotdeauna o femeie care a frapat pri... citeşte mai mult
Actriţa de origine italiană Monica Belluci (45 ani) a fost întotdeauna o femeie care a frapat pri... citeşte mai mult
Maria Bellucci i-a sedus pe români
Maria Bellucci i-a sedus pe români
Aflată săptămâna trecută în România, Maria a reuşit să-i seducă pe românii care au reuşit să ajungă la Eros Show. [...]
Monica Bellucci a pozat iar gravida
Monica Bellucci a pozat iar gravida
Senzuala. Superba actrita italiana Monica Bellucci a pozat iar insarcinata pentru revista "Vanity Fair". Vedeta isi arata sarcina deja vizibila imbracata in lenjerie intima. Bellucci, in varsta de 44 de ani, a mai realizat un astfel de pictorial in 2004, in aceeasi revista, cand era insarcinata cu
Senzuala. Superba actrita italiana Monica Bellucci a pozat iar insarcinata pentru revista "Vanity Fair". Vedeta isi arata sarcina deja vizibila imbracata in lenjerie intima. Bellucci, in varsta de 44 de ani, a mai realizat un astfel de pictorial in 2004, in aceeasi revista, cand era insarcinata cu
Monica Bellucci face mărturisiri la Bucureşti luni, 23 noiem
Monica Bellucci face mărturisiri la Bucureşti
Monica Bellucci le-a mărturisit colegilor
de platou de la „The Whistleblower”, care se
filmează zilele acestea la Studiourile Media
Pro din Buftea, că este însărcinată în luna a
treia. [Citeste]
Monica Bellucci le-a mărturisit colegilor
de platou de la „The Whistleblower”, care se
filmează zilele acestea la Studiourile Media
Pro din Buftea, că este însărcinată în luna a
treia. [Citeste]
Monica Bellucci însărcinată în trei luni
Monica Bellucci însărcinată în trei luni
http://www.atac-online.ro/23-11-2009/Monica-Bellucci-insarcinata-in-trei-luni.html
http://www.atac-online.ro/23-11-2009/Monica-Bellucci-insarcinata-in-trei-luni.html
Monica Bellucci, închiriată cu 190.000 de euro pentru 4 ore!
Monica Bellucci, închiriată cu 190.000 de euro pentru 4 ore!
Monica Bellucci, Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave filmează î
Monica Bellucci, Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave filmează în România
Categoria vip: Monica Belluci atentă la capcanele dietelor
Categoria vip: Monica Belluci atentă la capcanele dietelor
Renumita pentru splendoarea trupului ei, actrita italiana Monica Bellucci s-a ingrasat aproape 20 de kilograme dupa ce a nascut. Fara sa intre in panica, a recurs din proprie initiativa la un regim de slabit de bun simt, care a ajutat-o sa revina de la 78 de kg la 60 kg. O veritabila metamorfoza: "N-am urmat nici un regim celebru", spune ea. "M-am mu
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
Monica Bellucci, tristă şi grasă. Vârsta îşi spune cuvântul!
Monica Bellucci, tristă şi grasă. Vârsta îşi spune cuvântul!
Considerată sex-simbolul Peninsulei, Monica Bellucci a ajuns la o vârstă la care aspectul
Considerată sex-simbolul Peninsulei, Monica Bellucci a ajuns la o vârstă la care aspectul
Monica Bellucci este femeia perfectă
Monica Bellucci este femeia perfectă
Italienii au hotărît să stabilească, odată pentru totdeauna, care este cea mai sexy femeie din lume, din toate timpurile; cu alte cuvinte "femeia perfectă".
În cadrul unui sondaj de opinie au fost chestionaţi atît bărbaţii, cît şi femeile.
Citeste articolul
Italienii au hotărît să stabilească, odată pentru totdeauna, care este cea mai sexy femeie din lume, din toate timpurile; cu alte cuvinte "femeia perfectă".
În cadrul unui sondaj de opinie au fost chestionaţi atît bărbaţii, cît şi femeile.
Citeste articolul
MONICA BELLUCCI, DESEMNATA CEA MAI SEXI FEMEIE
MONICA BELLUCCI, DESEMNATA CEA MAI SEXI FEMEIE
Actrita italiana Monica Bellucci a fost desemnata de cititorii francezi ai revistei FHM ca cea mai sexi femeie din lume. Aceasta este urmata in clasament de frantuzoaica Sophie Marceau si Angelina Jolie.
Actrita italiana Monica Bellucci a fost desemnata de cititorii francezi ai revistei FHM ca cea mai sexi femeie din lume. Aceasta este urmata in clasament de frantuzoaica Sophie Marceau si Angelina Jolie.
La fel ca Silvana Mangano si Sophia Loren. Daca azi fac cinema, datorez actritelor precum Sophia Loren pe care, iti marturisesc, nici nu am avut inca placerea sa o cunosc personal. Nu exista roluri mici sau mari ci doar actori mici sau mari... - Ce calitati trebuie sa aiba un rol ca sa-ti atraga atentia? - Nu e vorba despre cite minute apar pe ecran ci daca am sau nu posibilitatea de a interpreta un rol care sa aiba ceva de spus. Nu exista roluri mici sau mari, ci doar actori mici sau mari. Sint mereu in cautare de roluri care sa-mi permita sa merg inainte. - Ce anume te-a convins sa interpretezi rolul Donnei Quintano, in „Shot’em up”(2008)? - Cind am citit scenariul, a fost dragoste la prima vedere cu Donna Quintano - o prostituata italiana din America. Era straniu! L-am intilnit pe regizorul Michael Davis si am discutat despre film. A pregatit circa 17.000 de schite animate, a transcris, practic, scenariul in benzi desenate, ceea ce mi-a permis sa vad filmul inainte de inceperea filmarilor. Pe de alta parte, eu m-am nascut cu benzile desenate, preferatul meu a fost „Diabolik”, iar acum, ca sint mama, citesc in nestire fetitei mele „Mickey Mouse” si „Donald Ratoiul” si recunosc ca-mi place, ma relaxeaza. Ideea unui film suprarealist, care sa sublimeze totul pina la extreme, m-a „zgindarit” mult. - Au fost momente dificile in timpul filmarilor? - Citind scenariul, stiam deja la ce sa ma astept, dar admit ca scena de sex cu Owen, mi-a dat putin probleme. Aceasta se desfasoara in timpul unei scene cu „impuscaturi” si a cerut un mare efort de concentrare pentru ca problema noastra era cum sa ne pozitionam si sa ne miscam in mijlocului vacarmului. Este evident ca o asemenea scena este mai bine sa se faca cu Clive Owen decit cu un altul. Si chiar daca revin sa interpretez rolul unei prostituate, nefiind o lume care-mi apartine, cred, totusi, ca se poate interpreta in moduri si in tonuri mereu mai diverse. E o lume care ma face curioasa si, tocmai pentru ca nu o cunosc, o interprezez la cinema. - Cum a fost sa lucrezi cu Paul Giamatti si Clive Owen? - De mult voiam sa lucrez cu ei si a fost cu adevarat fantastic. Cei doi actori au reusit intr-un film de actiune, sa creeze doua personaje in afara schemelor. A fost o aventura „bellissima!”. - Dar scena dialectului? - In versiunea engleza, personajul meu, cind se enerveaza, incepe sa vorbeasca in italiana, lasindu-i pe toti in mare confuzie. Era necesara crearea aceleiasi diferente lingvistice si in versiunea italiana, pentru ca altfel nu reiesea din film de ce Clive nu ma intelegea. M-am distrat de minune... - Ai jucat si roluri comice si e de remarcat autoironia de care ai dat dovada in mod stralucit. Cit te amuza sa te iei la „misto”? - Ador comedia, doar ca este un gen foarte greu de scris. Este mai dificil sa faci lumea sa rida decit sa plinga. A gasi comedii scrise bine, in care sa fie roluri feminine subtile si puternice, nu e deloc usor. Sint foarte disponibila la asemenea roluri, astept ofertele! Cu regizorul Paolo Virzi m-am distrat mult, pentru ca e un film foarte ironic si chiar sarcastic. Cine stie de ce, cind o femeie e draguta, le e mereu teama ca nu va iesi bine comedia. Eu cred ca ca se poate face tot: ajunge sa ai chef. Dati-mi comedii scrise bine si eu sint pregatita! - In filmul „Le concile de Pierre”(2007), de Guillaume Nicloux dupa romanul lui Jean Christophe Grange, un thriller francez, am vazut o Monica Bellucci diversa, mai putin „diva”, par scurt, privire terorizata, trasa la fata, dar fascinanta. E o schimbare voita? - Nu sint in cautarea unui personaj anume, dimpotriva, imi place cind regizorii se gindesc la roluri diverse pentru mine. Am fost foarte incintata cind Tornatore a vrut sa exalte feminitatea mea in „Malena”, dar am fost la fel de incintata cind un alt regizor mi-a oferit un rol totalmente opus. - Acest film te-a condus spre cautarea spiritualitatii? - Am fost educata ca si catolica, dar acum sint agnostica, pentru ca nu cred ca pot vorbi despre lucruri pe care nu le cunosc. Cred in valoarea spiritualitatii si in forta energiilor. Cum spune Sibille(Catherine Deneuve) in film, realitatea este mai vasta decit credintele noastre. Cautarea spiritualitatii este consecinta a toate acestea. - Monica, in film ai rolul Laurei, mama adoptiva a unui baietel din Mongolia. Te-ai gindit la o adoptie reala? - Vazind o multime de copii fara parinti, in Mongolia, care roiau toata ziua pe linga noi, m-am gindit cita lume ar vrea sa adopte copii si nu reusesc. In Italia exista o lege pentru adoptii, dar nu e justa. Sint foarte multi copii abandonati in orfelinate si e greu sa reusesti sa adopti vreunul. Deocamdata nu ma gindesc sa adopt un copil, dar nu exclud ideea. Inteleg gestul Madonnei: poate a incalcat legea, dar repet, cred ca legea nu e justa. - Cum a fost la filmari in Mongolia? - Am petrecut 4 saptamini intre Franta si Mongolia. E o tara foarte frumoasa, te lasa fara cuvinte: este o atmosfera ce pare construita special pentru un film, cu peisaje incredibile! Persoanele locului s-au comportat extraordinar cu noi in timpul filmarilor. Eu aveam o stare sufleteasca speciala atunci, pentru ca fetita mea nu era cu mine, si poate ca nu am reusit sa apreciez din plin... - Nu ti-e teama ca filmul te-ar putea constringe sa o neglijezi pe Deva? - Fetita mea nu a fost la filmari cu mine, pentru ca era prea mica si era prima oara ca ma aflam departe de ea. Sa spun adevarul: eram intr-o stare sufleteasca febrila - exact ca aceea a personajului meu. Era ca si cum nu interpretam ci simteam eu totul, direct. „M-a schimbat profund nasterea Devei, nu mai privesc viata in acelasi fel” - Dupa nasterea Devei, ti-ai luat o pauza. E maternitatea un obstacol in cariera unei actrite? - Nu. As zice, dimpotriva! E o imensa bucurie! Sint mama si sint o actrita care e intotdeauna impreuna cu fetita ei, care o insoteste in orice moment. Ca actrita, nu renunt la anumite roluri. Pentru moment, Deva e inca mica si o port cu mine peste tot unde merg, cind va merge la scoala nu va mai fi asa. Nu trebuie facuta o drama din orice: amicele mele, doctorite sau avocate, isi vad copiii doar seara, inainte de culcare, iar eu - pentru moment - sint norocoasa ca am o fetita care sta cu mine tot timpul si care, cred, nici macar nu si-a dat seama ca mama ei lucreaza. Eu am un gen de serviciu care-mi permite mult timp liber si, mai ales, sa-mi organizez timpul cum imi place. - Ce fel de mama esti, Monica? - De cind sint mama, ma atrag mai mult rolurile „de mama”. Cu fetita mea, Deva am descoperit ca sint tipica mama italiana, foarte grijulie, in timp ce Vincent e mai echilibrat, mai nordic. Imi petrec serile acasa cu ea, ii citesc povestioare, revad cu placere desenele animate, iesim la plimbare, pot spune ca m-am cam linistit de cind o am pe ea si nu mai sint eu in centrul universului, ci Deva. - Intr-o zi Deva va vedea filmele tale... Ce parere crezi ca-si va face cind va viziona „Irreversible”? - Eu nu fac filme pentru fiica-mea. O iubesc mai mult decit orice pe lumea asta si voi face orice pentru ea: chiar sa sacrific orice lucru. In acelasi timp, ramin o persoana libera si nu ma conditioneaza nimic si nimeni. Nu spun: nu, asta nu fac, pentru ca, vreodata, intr-o zi, fiica-mea ma va judeca... Am nevoie sa nutresc un mare respect pentru mine insami. Stiu foarte bine ca, intr-o zi, fetita mea ma va judeca si ma va uri cum fac toate fetele de 15 ani care-si urasc mamele. Va fi un moment important al crestere ei si m-ar preocupa contrariul. - Cum e raportul tau cu maternitatea, acum? - E important sa astepti sa fii pregatita, ca sa nu trebuiasca sa renunti la libertate. Azi nu este o povara pentru mine, dimpotriva, imi petrec deseori serile cu Deva: dupa cina povestim, vedem desene animate pe care le-am vazut de mii de ori. Nu mi-au placut niciodata bairamurile, particip la festivaluri tip Cannes doar pentru ca serveste meseriei mele. De cind s-a nascut fetita mea nu mai sint trista fara motiv. In centrul vietii nu sint doar eu. - Iti doresti un alt copil? - Stii, filmele se pot proiecta, dar copiii, nu ! Daca va veni, va fi binevenit ! - Nu ti-e teama ca, odata cu trecerea anilor si cu „ofilirea frumusetii”, succesul poate sa scada? - Nu cred. Sa luam exemplul Catherinei Deneuve, tocmai in filmul despre care am vorbit acum. Cred ca doar o mare actrita profesionista, ca ea, ar fi acceptat sa fie „distrusa” de luminile dure de scena. O mare actrita ramine mare si dupa ce nu mai straluceste fizic! „Si eu am suferit din dragoste...” - Hai sa vorbim despre filmul pe care l-ai prezentat acum la Festivalul de Film de la Roma: „Barbatul care iubeste” in regia Mariei-Sole Tognazzi. Cum este Alba, personajul pe care-l interpretezi? - Alba mi-a placut imediat ce am descoperit-o, pentru ca este o femeie normala, care calatoreste mult, organizeaza expozitii si, la un moment dat, vrea sa aiba un copil cu orice pret. Este o femeie superba si, cu toate acestea, este abandonata de barbatul pe care-l iubeste. Prietena mea, Maria-Sole, a folosit fragilitatile mele cind a construit personajul Alba, pentru ca ma cunoaste bine si imi stie calitatile ascunse. - Cum este Monica Bellucci? - Am senzatia ca sint ca toate femeile care lucreaza, au o familie, un copil si aceleasi probleme ca toate femeile din lume, chiar daca publicul ma imagineaza altfel. Se crede ca, daca o femeie e draguta, are deja toate usile deschise, dar nu este asa. Imi doresc si eu, ca oricare alta, o casa mare, animata de risete de copii, sotul meu sa fie mereu alaturi de mine si mult soare in jurul nostru. M-a schimbat profund nasterea Devei, nu mai privesc viata in acelasi fel. Traiam cu frenezie, iar Deva m-a facut sa cunosc calmul si rabdarea. Imi amintesc, pe cind turnam cu Gerard Depardieu, in „Combien tu m’aime?”, Deva era cu mine si asteptam cu totii sa adoarma, sa putem filma. Erau cu totii foarte draguti si atenti cu Deva, din moment ce am tinut sa o alaptez. - Cum te-ai simtit in „pielea”Albei? - Si eu am fost abandonata in dragoste, ca si Alba. Si-nca cum! Ti se pare incredibil ca una ca mine poate fi „lasata”? E adevarat ! Multi ziceau ca nu ma merita... si renuntau. Altii fugeau inainte sa spun da sau nu! Eu am fost atrasa mereu de persoanele care nu ma voiau pentru ca era ceva imprevizibil, trebuia sa „lupt” sa-l cuceresc, altfel totul era banal... - Care este, dupa opinia ta, raportul barbat-femeie in societatea de azi? - Cred ca independenta economica si nu numai, obtinuta de femeie, permite trairea raportului cu genul masculin, in mod mai sincer si senin. - Monica, stiu ca nu-ti place sa vorbesti despre viata ta privata, dar vrem sa stim cum este relatia ta de cuplu. - Sint impreuna cu Vincent Cassel de 11 ani, crestem impreuna, sintem mereu prin lume, pe diverse platouri de filmare. Dupa parerea mea, e mai stimulant sa fii cu un barbat care place si altora, si nu-mi pot imagina sa traiesc o relatie fara surprize. In viata mea am nevoie de neprevazut, iar pentru a pastra un echilibru in cuplu, e foarte important sa-ti traiesti propria relatie, departe de reflectoare, evitind locurile la moda si proiectind vacante in locuri cit mai indepartate si necunoscute. Cred ca, in viata, normal este traiesti singur si nu in cuplu. Da, sint sigura ca normalitatea este a sta de unul singur. Pentru mine, un cuplu care rezista mult timp impreuna e un miracol! In ce ma priveste, nu spun nimic ci doar ma gindesc in fiecare dimineata ca a mai trecut o zi si doresc sa continue asa. Pina cind? Nu stiu... - Cum e sa lucrezi cu sotul tau, Vincent Cassel? - Imi place mult sa joc cu Vincent, ne distram de minune. In „Irreversible” nu ne-am simtit „intimitatea furata” chiar daca era un crimpei din viata noastra reala. Restul era inventie. Scenele de sex intre mine si Vincent sint cu adevarat frumoase. Niciun fel de voyeurism, insa, din partea regizorului! - Nu te deranjeaza sa stii ca esti „obiect” al dorintei? - Frumusetea este o forma a puterii, e inutil sa negam. Creeaza curiozitate si discriminare. Pentru mine este doar un moment biologic al vietii. Stiu ca se va ofili. Mesajul Malenei este: ”Lumea se simte agresata de frumusete. Nu o vede ca pe un fapt normal: femeile simt amenintarea dorintei, care e iminenta pentru barbatii lor. In frumusete exista o posibilitate de placere si una de durere. Eu ma vad diferita fata de imaginea pe care o au altii despre mine. - Consoleaza-ne ca frumusetea are si dezavantaje! - Poate fi un dezavantaj daca o folosesti ca pe un dezavantaj. Imi amintesc ca, atunci cind am inceput sa lucrez ca fotomodel, m-au „consiliat” ca fetele ca mine nu pot functiona ca actrite. Probabil ca s-au inselat in ce ma priveste, dar riscuri sint. Poate deveni un stereotip: „Aia” care merge foarte bine pentru tv, nu merge in cinema. Tu, daca nu crezi, poti lucra ca sa nu se adevereasca „prezicerea” ! - Monica, ai fost vreodata in Romania? - Nu, nu am fost, dar as dori sa cunosc Romania, stiu ca romanii vorbesc foarte bine limba franceza. - De unde stii? - Cunosc multi compatrioti de-ai tai, in Franta. Ii cunosc pe Eugen Ionesco, Mircea Eliade, evident prin operele lor, si multi alti artisti contemporani. Ascult deseori muzica lui George Zamfir. Sint niste oameni extraordinari! Am si prieteni care au in familie dadace sau majordomi romani, persoane foarte serioase si profesioniste. - Ai avut ocazia sa cunosti actori sau filme romanesti, ce parere ai? - Desigur, am fost chiar fericita cind ati primit „Palme d’Or” la Cannes! Aveti regizori si actori tineri talentati. Continuati tot asa! - Esti adulata in Romania, placi nu doar barbatilor ci si femeilor de toate virstele. Esti aproape de sufletele noastre si pentru ca pe fetita ta o cheama DEVA. Stii ce inseamna Deva, in romana? - In romana nu stiu, dar Deva inseamna virgina. - In Romania avem un oras DEVA, cuvintul pare sa fie de origine daca si inseamna cetate, asezare, fortareata. - Nu stiam, dar imi face placere sa stiu ca avem ceva in comun. - Iti multumesc din suflet pentru amabilitate. Pentru noi, romanii, esti si vei ramine cu adevarat o DIVA-DIVINA... - Eu va multumesc pentru ca-mi vedeti filmele si aveti ginduri bune pentru mine si familia mea! Va ador si eu!
P.S. Am revazut-o pe Monica Bellucci in aceeasi seara, la gala filmului „L’UOMO CHE AMA”, pasind-plutind pe covorul rosu impreuna cu sotul ei, actorul francez Vincent Cassel. Monica era cea mai eleganta, ca de obicei. Sarmul ei deosebit stralucea mai tare decit colierul cu diamante si platina, de la Cartier, iar rochia lunga de sirena, din tafta subtire, neagra, mulata si cu decolteu larg, marca Dolce&Gabana, a eclipsat adunarea de VIP-uri italiene si straine. Monica s-a oprit sa dea interviuri si sa semneze autografe pentru multimea de fani care o aclamau, pozind pentru fotografii care urlau disperati sa-i poata imortaliza frumusetea...
P.S. Am revazut-o pe Monica Bellucci in aceeasi seara, la gala filmului „L’UOMO CHE AMA”, pasind-plutind pe covorul rosu impreuna cu sotul ei, actorul francez Vincent Cassel. Monica era cea mai eleganta, ca de obicei. Sarmul ei deosebit stralucea mai tare decit colierul cu diamante si platina, de la Cartier, iar rochia lunga de sirena, din tafta subtire, neagra, mulata si cu decolteu larg, marca Dolce&Gabana, a eclipsat adunarea de VIP-uri italiene si straine. Monica s-a oprit sa dea interviuri si sa semneze autografe pentru multimea de fani care o aclamau, pozind pentru fotografii care urlau disperati sa-i poata imortaliza frumusetea...
Cind te accepti asa cum esti, devii irezistibila barbatilor.
Cind te accepti asa cum esti, devii irezistibila barbatilor...
Cea mai frumoasa actrita italiana si exportatoarea “bellezzei” italiene in afara granitelor, Monica Bellucci, este ultima adevarata „diva”: senzuala, sensibila, dotata cu o naturalete si fascinatie innascute. Monica s-a inspirat de mica de la marile actrite italiene de odinioara: Anna Magnani, Silvana Mangano si Sophia Loren. Nascuta pe 30 septembrie 1964 in oraselul Citta di Castello din Umbria, Monica Bellucci a urmat, initial, facultatea de jurisprudenta din Perugia, platindu-si cursurile cu banii cistigati ca fotomodel, la Milano. In 1988, dorita de Elite Model Management, decide abandonarea facultatii si transferarea la Milano, unde va avea un succes enorm ca top-model. Debuteaza in 1990 in filmul lui Dino Risi. “Viata cu fii”, alaturi de Giancarlo Giannini si Corinne Clery. Decisa sa devina populara in lumea intreaga, Monica debarca la Hollywood, unde obtine rolul unei frumoase din „haremul” lui Dracula de Bram Stoker (1992) regizat de Francis Ford Coppola. Scena de dragoste cu Keanu Reeves a intrat in istoria cinematografiei horror precum una dintre secventele cele mai erotice vazute pina in prezent. Dupa citeva roluri minore, incearca escaladarea culmei cinema-ului francez si este aleasa de regizorul Giles Mimouni sa-l flancheze pe Vincent Cassel in thrillerul „Apartamentul”(1996), rol cu care obtine o nominalizare la Cesar. Pe platoul de filmare, Monica intilneste marea dragoste in Vincent Cassel cu care se va casatori in 1999 si o va avea pe Deva Cassel, in 2004. Bellucci fost protagonista unuia dintre cele mai frumoase filme ale lui Giuseppe Tornatore:”Malena”(2000) care-i confera statutul de Diva italiana. Va fi profunda Maria Magdalena, in filmul lui Mel Gibson, „Passion of Christ”(2004) si, in timpul filmarilor, Monica va ramine insarcinata cu Deva. In 2005 pozeza goala cu „burta la gura” in Vanity Fair, ca protest impotriva legii italiene care interzice cuplurilor necasatorite legal sa recurga la inseminarea artificiala. La intilnirea cu jurnalistii prilejuita de prezentarea filmului italian care a deschis Festivalul de Film de la Roma, „Omul care iubeste” in regia Mariei Sole Tognazzi (fiica marelui actor Ugo Tognazzi) alaturi de PierFrancesco Favino si rusoaica Xenia Rappaport, Monica a venit impreuna cu grupul, dar s-a distins prin eleganta miscarilor, prin timbrul vocii, care susura cind vorbeste si nu deranjeaza timpanele, prin gesturile gratioase cu care isi da parul pe spate. Imbracata intr-un costum negru din catifea, sandale negre, cu toc inalt, un maiou negru, cu decolteu vertiginos si abundent. Machiaj minim: doar ochii usor creionati cu negru si un lip-gloss natur. Intr-un cuvint: Divina.... „Niciuna dintre actritele de azi nu se poate numi „diva” - Monica, ce inseamna pentru tine a fi actrita? - A fi actrita-mama este o sublimare a feminitatii. - Reprezinti, poate, una dintre ultimele adevarate dive ale cinematografiei italiene. Esti de acord? - „Divismul” a murit de mult. Niciuna dintre actritele de azi nu se poate numi cu adevarat o „diva”, pentru ca viata unei actrite nu mai este atit de „separata”de lumea spectatorilor: din ziare aflam totul despre viata privata, despre pasiunile si slabiciunile unei actrite. Si apoi trebuie sa fii foarte atent sa nu fie doar imagine, ca nu cumva sa nu mai vezi diferenta intre persoana si imagine. Caci imaginea iti este rapita si distrusa iar persoana, apoi, nu mai exista. Iar noi, actorii, sintem primele victime ale acestei mentalitati. - Azi esti un „Star” al filmului italian, care locuieste si lucreaza in Franta si SUA. Ce parere ai de cinema-ul italian? - Cred ca o duce rau de tot cinema-ul italian, daca eu sint marele lui „Star”! In Italia am facut noi toti, un pas inapoi din punct de vedere productiv: in Franta se produc 250 de filme in timp ce, aici, doar 40. Problemele in aceasta tara(Italia) sint mereu economice, politice, niciodata din cauza talentului, pentru ca talentul in Italia nu lipseste. Aici nu se da posibilitatea tinerilor sa faca filme. In realitate, cinematografia pentru mine era visul unei adolescente de provincie. Cind am ajuns pe un platou de filmare nu am stiut nimic. Cum s-a si vazut, de altfel, aveam de invatat totul. Marele meu noroc a fost ca regizorii, scenaristii, producatorii au avut incredere in mine si mi-au dat posibilitatea de a continua sa lucrez. Dupa cum se intimpla si multor fete care provin din lumea modei, dupa un film care nu iese bine, totul se sfirseste. Eu am avut noroc: am inca multe de invatat dar s-a delimitat calea pe care o urmez... - Care este raportul tau cu cinematograful italian? - Sint fericita sa lucrez in Italia. Imi place sa am aceasta tripla oportunitate, avind sansa sa ma impart intre Franta, Italia si America. In fiecare tara exist pentru un film divers. In Franta, de exemplu, am „debutat” gratie filmului „Irreversible”; in America m-au remarcat cu filmul”Malena”, care a avut o distributie la nivel mondial, iar in Italia, gratie diverselor colaborari cu regizori importanti contemporani. - Frumusetea ta evidenta si speciala a influentat in oarecare masura cariera ta cinematografica? - Fara dubii, frumusetea a avut un rol important, mai ales la inceput, pentru filme ca:”La Riffa” sau „Miticii”, apoi retin ca am crescut ca actrita, mi-am cucerit increderea in regizori. In Italia, am inteles ca as fi ramas „exilata” in roluri mici sau in vreo emisiune tv, asa ca am ales Franta. Actualmente, cinematografia italiana are multe talente dar imi da impresia ca au mari dificultati de a se afirma, din cauza unor carente ale sistemului. - Cum iti alegi filmele, in functie de ce? - Eu sint doar o actrita, aleg filmele in functie de regizor si scenariu.Nu ma las influentata de nimic altceva! Sint incintata sa lucrez in Italia, unde mi-au iesit deja in acest an filmele:”Sanguepazzo” si „L’uomo che ama” pe care-l prezint aici, la Festival. In Franta imi va iesi curind noul film al Marinei De Van:”Nu te uita inapoi” cu Sophie Marceau, iar in America am terminat acum filmarile la ”The private life of Pippa Lee”, un film de Rebecca Miller cu Winona Ryder, Keanu Reeves, Julianne Moore, Robin Wright Penn etc. - Povesteste-ne, te rog, despre experienta ta americana. - Pentru mine „aventura” americana a fost la fel ca altele, cu exceptia enormei „masini productive” care insoteste filmul: secretare, antrenor personal, manager etc. Asta face ca raporturile personale sa fie mai dificile, dar, din fericire, a fi european ajuta sa eviti sa fii inghitit de aceasta „masinarie”. Oricum, asta e viitorul nostru, intr-adevar, si in Franta, noile productii incep sa ia aspectul colosului hollywoodian. - Gasesti diferente intre a face un film in Italia, Franta sau alte tari? - In realitate, cind un actor se afla in fata camerei de luat vederi, interpretarea ramine aceeasi, nu se schimba, indiferent unde te afli, se schimba doar limba in care iti rostesti replica. Oricum, dupa cum spun intotdeauna, eu sint norocoasa ca pot trece de pe platoul de filmare al lui Marco Tullio Giordana la cel al lui Michael Davis si a altor regizori internationali. - Monica, reusesti sa-ti lasi personajele in afara usii cind ajungi acasa? - Desigur, niciodata nu mi s-a intimplat sa le duc cu mine in casa. Le las la usa si le reintilnesc a doua zi, pe platoul de filmare. Altfel, viata mea ar fi un dezastru! Reusesc sa ramin cu picioarele pe pamint, din fericire! Eu nu ma uit niciodata in trecut. - Dupa parerea ta, ce raport este intre dragoste si sex? - E un fapt absolut personal si depinde de femeie. Eu, personal, am nevoie de amindoua lucrurile. Dorinta fizica de la inceputul unei relatii ar trebui incet-incet sa se transforme in dragoste. Dar daca ramine doar sexul, raportul devine steril. - In filmul „Pentru sex sau pentru dragoste” a lui Bertrand Blier ai citeva scene in care apari nud... - Eu vin din lumea modei si sint obisnuita cu nudul, am lucrat cu cei mai mari fotografi din lume. Si nu am probleme sa-mi arat corpul publicului. Important este sa te adresezi doar profesionistilor care-si cunosc bine meseria. Acelasi lucru s-a intimplat cu Blier. Cind ai incredere in regizorul tau, poti face in asa fel incit corpul tau sa fie un obiect de lucru. Pentru ca nu se interpreteaza doar cu vocea si cuvintele, ci si cu gesturile si corpul. Important este sa nu cazi in gratuitatea care transforma nudul in ceva mai putin interesant. - Ce amintiri ai despre personajul tau, Daniela? - Imi amintesc de filmul lui Blier cu mare tandrete, pentru ca, in timpul pauzelor de lucru, ma inchideam in cabina sa o alaptez pe Deva. Se vede si din rotunjimile suspecte ale corpului... - De care dintre filmele tale esti mai legata? - Sint legata de toate. „Malena”, poate, e cel care a avut succesul cel mai mare. Dar privesc in viitor... - Care sint actritele italiene care te-au inspirat? - Personalitati precum Anna Magnani sint un model pentru noi toate.continuare >
Monica Bellucci, topless in revista GQ
Monica Bellucci, topless in revista GQ
Actrita Monica Bellucci ne arat inca odata de ce a fost plasata in galeria celor mai frumoase femei ale lumii. La 44 de ani, Monica Bellucci arata senzational, ea fiind vedeta numarului din luna no ...
Actrita Monica Bellucci ne arat inca odata de ce a fost plasata in galeria celor mai frumoase femei ale lumii. La 44 de ani, Monica Bellucci arata senzational, ea fiind vedeta numarului din luna no ...
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum