Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Moss/Doherty[v=]
Pagina 4 din 10
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Moss/Doherty[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Kate
Shannen
Pete
Lottie
Tara
Kate
Shannen
Pete
Lottie
Tara
Ultima editare efectuata de catre Admin in 10.03.15 8:45, editata de 78 ori
Kate Moss: "Nu-mi place deloc să fiu faimoasă"
Kate Moss: "Nu-mi place deloc să fiu faimoasă"
Modelul consideră că cel mai mare dezavantaj al oamenilor publici este că nu au parte de intimitate deloc. "Nu-mi place să fiu faimoasă. Nu înţeleg de ce oamenii sunt atât de interesaţi de viaţa mea. Nici măcar nu-mi place să vorbesc despre viaţa mea. Nu mai sunt deloc
Modelul consideră că cel mai mare dezavantaj al oamenilor publici este că nu au parte de intimitate deloc. "Nu-mi place să fiu faimoasă. Nu înţeleg de ce oamenii sunt atât de interesaţi de viaţa mea. Nici măcar nu-mi place să vorbesc despre viaţa mea. Nu mai sunt deloc
Kate Moss ia lecţii de balet în particular pentru rolul dint
Kate Moss ia lecţii de balet în particular pentru rolul dintr-un scurt metraj
După ce a îmbraţişat carierele de top model, star pop şi designer de modă, Moss, în vârstă de 36 de ani, ia lecţii de balet în particular şi va aborda un stil de viaţă diferit pentru următoarele luni, până la începerea filmărilor. "Kate trebuie să
După ce a îmbraţişat carierele de top model, star pop şi designer de modă, Moss, în vârstă de 36 de ani, ia lecţii de balet în particular şi va aborda un stil de viaţă diferit pentru următoarele luni, până la începerea filmărilor. "Kate trebuie să
Viaţa lui Kate Moss, sursă de inspiraţie pentru un scenariu
Viaţa lui Kate Moss, sursă de inspiraţie pentru un scenariu de film
"Jamie este dependent de munca lui şi creează mereu tot felul de scenarii. El i-a spus lui Kate că i-ar plăcea să se inspire din viaţa ei şi a prietenilor ei, iar ea a acceptat imediat", a declarat un apropiat al acestora pentru presa britanică. Unii dintre preietenii manechinului nu
"Jamie este dependent de munca lui şi creează mereu tot felul de scenarii. El i-a spus lui Kate că i-ar plăcea să se inspire din viaţa ei şi a prietenilor ei, iar ea a acceptat imediat", a declarat un apropiat al acestora pentru presa britanică. Unii dintre preietenii manechinului nu
Pete Doherty, vecinul de coşmar
Pete Doherty, vecinul de coşmar
Se pare că nimeni nu-l mai suportă pe Pete datorită vieţii sale tumultuoase, dar şi din cauza petrecerilor monstruoase pe care le organizează în reşedinţă sa din Londra. Doherty, care a fost de multe ori acuzat pentru posesie de droguri, este urmat îndeaproape de colega sa de
Se pare că nimeni nu-l mai suportă pe Pete datorită vieţii sale tumultuoase, dar şi din cauza petrecerilor monstruoase pe care le organizează în reşedinţă sa din Londra. Doherty, care a fost de multe ori acuzat pentru posesie de droguri, este urmat îndeaproape de colega sa de
Pete Doherty şi Amy Winehouse, cei mai răi vecini
Pete Doherty şi Amy Winehouse, "cei mai răi vecini"
Kate Moss, prinsa cu cocaina
Kate Moss, prinsa cu cocaina
Accident. Dupa ce a chefuit toata noaptea prin mai multe baruri din Londra, Kate Moss a fost surprinsa in timp ce era carata de prieteni spre masina. In plus, pe pantalonii sai negri, starul avea o misterioasa pudra alba ce semana cu cocaina. Kate a continuat petrecerea acasa la un bun prieten pana
Accident. Dupa ce a chefuit toata noaptea prin mai multe baruri din Londra, Kate Moss a fost surprinsa in timp ce era carata de prieteni spre masina. In plus, pe pantalonii sai negri, starul avea o misterioasa pudra alba ce semana cu cocaina. Kate a continuat petrecerea acasa la un bun prieten pana
Pete Doherty, amendat pentru că deţinea droguri în timp ce e
Pete Doherty, amendat pentru că deţinea droguri în timp ce era audiat
Kate Moss s-a logodit chiar de ziua ei
Kate Moss s-a logodit chiar de ziua ei
Kate şi logodnicul său şi-au anunţat prietenii că au decis să se căsătorească. În ziua când a împlinit 36 de ani, Kate a fost luată prin surprindere de Jamie care şi-a luat inima în dinţi şi i-a pus întrebarea. "Kate a rămas fără cuvinte", a povestit
Kate şi logodnicul său şi-au anunţat prietenii că au decis să se căsătorească. În ziua când a împlinit 36 de ani, Kate a fost luată prin surprindere de Jamie care şi-a luat inima în dinţi şi i-a pus întrebarea. "Kate a rămas fără cuvinte", a povestit
Kate Moss a fost iubita unui prinţ italian
Kate Moss a fost iubita unui prinţ italian
Prinţul în vârstă de 37 de ani a cunoscut-o pe Kate cîn urmă cu opt ani, înainte de a se căsători cu actriţa de origine franceză Clotilde Courau, de 40 de ani. Amintindu-şi de relaţia cu Moss el a declarat "M-am distrat mult cu Kate. Este frumoasă,
Prinţul în vârstă de 37 de ani a cunoscut-o pe Kate cîn urmă cu opt ani, înainte de a se căsători cu actriţa de origine franceză Clotilde Courau, de 40 de ani. Amintindu-şi de relaţia cu Moss el a declarat "M-am distrat mult cu Kate. Este frumoasă,
Kate Moss este stilistul prietenilor ei
Kate Moss este stilistul prietenilor ei
Katie Moss adoră să fie stilistul prietenilor săi. Prietena fotomodelului, Sadie Frost, susţine că Moss are întotdeauna un sfat pentru cei pe care ... citeşte mai mult
Katie Moss adoră să fie stilistul prietenilor săi. Prietena fotomodelului, Sadie Frost, susţine că Moss are întotdeauna un sfat pentru cei pe care ... citeşte mai mult
Kate Moss fumeaza ca o serpoaica
Kate Moss fumeaza ca o serpoaica
Viciu. Modelul britanic Kate Moss nu poate renunta la tutun pentru nimic in lume. Ea a fost surprinsa in vacanta pe plaja Phuket din Thailanda fumand tigara dupa tigara. Kate a fost mai preocupata sa termine pachetul de tigari decat sa isi petreaca timpul cu prietenii, bucurandu-se de razele
Viciu. Modelul britanic Kate Moss nu poate renunta la tutun pentru nimic in lume. Ea a fost surprinsa in vacanta pe plaja Phuket din Thailanda fumand tigara dupa tigara. Kate a fost mai preocupata sa termine pachetul de tigari decat sa isi petreaca timpul cu prietenii, bucurandu-se de razele
Kate Moss are apartament de 32 milioane de dolari
Kate Moss are apartament de 32 milioane de dolari
După 34 de ani petrecuţi la Londra, supermodelul Kate Moss a luat decizia de a se muta la Paris.
Citeste articolul
După 34 de ani petrecuţi la Londra, supermodelul Kate Moss a luat decizia de a se muta la Paris.
Citeste articolul
Pete Doherty a scandalizat Germania intonând imnul nazist pe
Pete Doherty a scandalizat Germania intonând imnul nazist pe o scenă din Munchen
Pete Doherty, ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor
Pete Doherty, ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor
Rockerul Pete Doherty a incercat sa se sinucida in ziua cand
Rockerul Pete Doherty a incercat sa se sinucida in ziua cand a implinit 30 de ani (13:48)
Kate Moss nu vrea sa se casatoreasca cu iubitul sau! (15:01)
Kate Moss nu vrea sa se casatoreasca cu iubitul sau! (15:01)
Kate Moss vrea să aibă întotdeauna 100 de ţigări la îndemână
Kate Moss vrea să aibă întotdeauna 100 de ţigări la îndemână
Topmodelul Kate Moss adoră să fumeze şi insistă să aibă 100 de ţigări în apropierea
Topmodelul Kate Moss adoră să fumeze şi insistă să aibă 100 de ţigări în apropierea
Pete Doherty, arestat pentru consum de droguri
Pete Doherty, arestat pentru consum de droguri
Cantaretul Pete Doherty a fost arestat de politia elvetiana, pentru consum de droguri in timpul zborului Londra - Geneva, informeaza yahoonews.com.
Cantaretul Pete Doherty a fost arestat de politia elvetiana, pentru consum de droguri in timpul zborului Londra - Geneva, informeaza yahoonews.com.
Kate Moss se converteste la Buddhism
Kate Moss se converteste la Buddhism
Kate Moss - cunoscuta pentru temperamentul de petrecareata - a inceput din nou sa mediteze profund pentru a-si recastiga echilibrul. ...
Kate Moss - cunoscuta pentru temperamentul de petrecareata - a inceput din nou sa mediteze profund pentru a-si recastiga echilibrul. ...
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 4 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum