Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Fiennes[v=]
Pagina 1 din 1
Re: Fiennes[v=]
Jurnalul TV. Ralph Fiennes: "Actoria a devenit clar chemarea mea în momentul în care l-am descoperit pe Shakespeare”
Re: Fiennes[v=]
http://www.enational.ro/cocktail/uite-cine-cu-cine-se-inrudeste-la-hollywood-121387.html/
Ralph Fiennes debuteaza ca regizor
Ralph Fiennes debuteaza ca regizor
Actorul britanic Ralph Fiennes va debuta ca regizor cu pelicula "Coriolanus", dupa tragedia "Coriolan" de William Shakespeare, in care va interpreta si rolul principal, cel al soldatului roman mindru si dispretuitor incitat de mama lui sa candideze pentru Senat, informeaza variety.com.
Actorul britanic Ralph Fiennes va debuta ca regizor cu pelicula "Coriolanus", dupa tragedia "Coriolan" de William Shakespeare, in care va interpreta si rolul principal, cel al soldatului roman mindru si dispretuitor incitat de mama lui sa candideze pentru Senat, informeaza variety.com.
'Pacientul englez' si-a parasit iubita romanca
'Pacientul englez' si-a parasit iubita romanca
Cantareata romanca Cornelia Crisan sufera enorm dupa ce a trait doi ani de iubire cu [...]
Cantareata romanca Cornelia Crisan sufera enorm dupa ce a trait doi ani de iubire cu [...]
Cornelia Crişan şi caruselul Fiennes
Cornelia Crişan şi caruselul Fiennes
Scris de Liana Irimia
marţi, 27 noiembrie 2007
Scris de Liana Irimia
marţi, 27 noiembrie 2007
În februarie 2006, o româncă de 31 de ani reuşea să îl cucerească pe câştigătorul Oscarului, Ralph Fiennes şi să îi distrugă relaţia îndelungată şi până atunci stabilă, cu Francesca Annis. Cântăreaţa Cornelia Crişan a trecut şi ea ... | |
Citeşte mai departe... |
Ralph Fiennes, banuit ca a facut sex cu o stewardesa in avio
Ralph Fiennes, banuit ca a facut sex cu o stewardesa in avion
Ana ILIE | 12 februarie 2007
Actorul britanic Ralph Fiennes este banuit ca ar fi facut sex cu o stewardesa in toaleta unui avion, in timpul unui zbor pe ruta Australia-India, informeaza publicatia britanica The Daily Mail. Faptul ar fi ramas necunoscut daca angajata companiei aeriene Qantas, Lisa Robertson, in varsta de 38 de ani, nu ar fi fost suspendata din functie pana la incheierea unei anchete ce ar trebui sa stabileasca cu precizie ce anume s-a intamplat. Actorul, in varsta de 44 de ani, a devenit cunoscut publicului larg dupa filmul "Pacientul englez", iar stewardesa va capata cu siguranta cele 15 "minute de faima" pe masura ce detaliile "intalnirii" amoroase cu Fiennes vor face inconjurul presei internationale.
Lisa Robertson, care a fost politista inainte de a deveni stewardesa, a povestit angajatorilor sai cum Fiennes a urmat-o in toaleta avionului. Intr-un raport ce a ajuns pe mana presei australiene, Robertson a marturisit: "I-am explicat ca este nepotrivit si i-am cerut sa plece", adaugand ca, impotriva vointei sale, "Fiennes a devenit dragastos si dupa o perioada scurta de timp, l-am convins sa paraseasca toaleta, si el a plecat". Robertson a mai fost acuzata de angajatorii sai ca l-ar fi lasat pe Fiennes sa stea pe unul dintre locurile rezervate personalului avionului. ana.ilie@gandul.info
Ana ILIE | 12 februarie 2007
Actorul britanic Ralph Fiennes este banuit ca ar fi facut sex cu o stewardesa in toaleta unui avion, in timpul unui zbor pe ruta Australia-India, informeaza publicatia britanica The Daily Mail. Faptul ar fi ramas necunoscut daca angajata companiei aeriene Qantas, Lisa Robertson, in varsta de 38 de ani, nu ar fi fost suspendata din functie pana la incheierea unei anchete ce ar trebui sa stabileasca cu precizie ce anume s-a intamplat. Actorul, in varsta de 44 de ani, a devenit cunoscut publicului larg dupa filmul "Pacientul englez", iar stewardesa va capata cu siguranta cele 15 "minute de faima" pe masura ce detaliile "intalnirii" amoroase cu Fiennes vor face inconjurul presei internationale.
Lisa Robertson, care a fost politista inainte de a deveni stewardesa, a povestit angajatorilor sai cum Fiennes a urmat-o in toaleta avionului. Intr-un raport ce a ajuns pe mana presei australiene, Robertson a marturisit: "I-am explicat ca este nepotrivit si i-am cerut sa plece", adaugand ca, impotriva vointei sale, "Fiennes a devenit dragastos si dupa o perioada scurta de timp, l-am convins sa paraseasca toaleta, si el a plecat". Robertson a mai fost acuzata de angajatorii sai ca l-ar fi lasat pe Fiennes sa stea pe unul dintre locurile rezervate personalului avionului. ana.ilie@gandul.info
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum