Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Aguilera[v=]
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Aguilera[v=]
Rezumarea primului mesaj :
CHRISTINA AGUILERA-
Inca nu am aflat unde se tine Festivalul de film de la Cannes anul acesta
CHRISTINA AGUILERA-
Inca nu am aflat unde se tine Festivalul de film de la Cannes anul acesta
Ultima editare efectuata de catre Admin in 07.11.15 13:39, editata de 38 ori
Re: Aguilera[v=]
VIDEO] Christina Aguilera a uitat imnul national
9am, 7 Februarie 2011
Celebra cantareata si-a atras antipatia multor americani, dupa ce a uitat un vers din imnul national american, in timpul galei Super
9am, 7 Februarie 2011
Celebra cantareata si-a atras antipatia multor americani, dupa ce a uitat un vers din imnul national american, in timpul galei Super
Re: Aguilera[v=]
Christina Aguilera locuieşte şi cu soţul, şi cu iubitul
Jordan Bratman continuă să-i facă zile amare Christinei Aguilera. Deoarece divorţul lor nu a fost... citeşte mai mult
Jordan Bratman continuă să-i facă zile amare Christinei Aguilera. Deoarece divorţul lor nu a fost... citeşte mai mult
Pe cine imită Christina Aguilera
Pe cine imită Christina Aguilera
Tabloidele internaţionale au explodat recent, suculente şi abundente în comentarii care mai de ca... citeşte mai mult
Tabloidele internaţionale au explodat recent, suculente şi abundente în comentarii care mai de ca... citeşte mai mult
Christina Aguilera - record negativ in topul britanic
Christina Aguilera - record negativ in topul britanic
Christina Aguilera spune ca sexualitatea ii da putere
Christina Aguilera spune ca sexualitatea ii da putere
Cantareata in varsta de 29 de ani recunoaste ca n-a adoptat un stil provocator doar ca sa le castige admiratia barbatilor.
Cantareata in varsta de 29 de ani recunoaste ca n-a adoptat un stil provocator doar ca sa le castige admiratia barbatilor.
Christina Aguilera a fost abuzată în copilărie de tatăl ei
Christina Aguilera a fost abuzată în copilărie de tatăl ei
Christina Aguilera goala in GQ Magazine Christina Aguilera e
Christina Aguilera goala in GQ Magazine
Christina Aguilera este protagonista unui pictorial incendiar in numarul de luna aceasta al revistei germane ... detalii »
Christina Aguilera este protagonista unui pictorial incendiar in numarul de luna aceasta al revistei germane ... detalii »
Christina Aguilera, ambasador al programului ONU pentru erad
Christina Aguilera, ambasador al programului ONU pentru eradicarea foametei!
"La fiecare şase secunde, un copil moare din cauza foametei, iar aceasta este o statistică impresionantă pentru mine", a declarat Christina Aguilera. "După ce am născut, am simţit că trebuie să mă implic în acest program şi că trebuie să fac ceva pentru a schimba această
"La fiecare şase secunde, un copil moare din cauza foametei, iar aceasta este o statistică impresionantă pentru mine", a declarat Christina Aguilera. "După ce am născut, am simţit că trebuie să mă implic în acest program şi că trebuie să fac ceva pentru a schimba această
Christina Aguilera: Mă simt mai sexy ca niciodată
Christina Aguilera: "Mă simt mai sexy ca niciodată"
Christina Aguilera îşi doreşte cărţi erotice impermeabile
Christina Aguilera îşi doreşte cărţi erotice impermeabile
Christina Aguilera, implicată într-un accident de maşină
Christina Aguilera, implicată într-un accident de maşină
Christina se afla în Range Rover-ul personal, dar care era condus de asistenta sa. SUV-ul artistei a lovit din spate o altă maşină care circula regulamentar, dar nu au existat victime. Cele două vehicule au fost zgâriate uşor. Persoana care se afla la volanul celei de-a doua
Christina se afla în Range Rover-ul personal, dar care era condus de asistenta sa. SUV-ul artistei a lovit din spate o altă maşină care circula regulamentar, dar nu au existat victime. Cele două vehicule au fost zgâriate uşor. Persoana care se afla la volanul celei de-a doua
Christina Aguilera: Sexualitatea inseamna sa te simti bine c
Christina Aguilera: Sexualitatea inseamna sa te simti bine cu tine insati
La zece ani de cand lansa „Dirrty”, viata Christinei Aguilera s-a schimbat total. Detalii»
La zece ani de cand lansa „Dirrty”, viata Christinei Aguilera s-a schimbat total. Detalii»
Christina Aguilera socheaza: Prefera femeile goale si nu nea
Christina Aguilera socheaza: Prefera femeile goale si nu neaparat barbatii dezbracati (13:56)
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum