Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Richie[v=]
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Re: Richie[v=]
http://www.ziarelive.ro/stiri/foto-guy-ritchie-fostul-sot-al-madonnei-s-a-insurat-cu-jacqui-ainsley.html
http://www.mediafax.ro/life-inedit/guy-ritchie-ar-putea-regiza-un-film-despre-construirea-empire-state-building-11265037
Lionel Richie are datorii de 1,1 milioane de dolari!
18:54Cântăreţul american Lionel Richie datorează fiscului american suma de 1.130.609 dolari din taxe neplătite, motiv pentru care bunurile sale vor fi puse sub sechestru, scrie Mediafax. Articol complet
18:54Cântăreţul american Lionel Richie datorează fiscului american suma de 1.130.609 dolari din taxe neplătite, motiv pentru care bunurile sale vor fi puse sub sechestru, scrie Mediafax. Articol complet
Donald Richie (born 17 April 1924, Lima, Ohio) is an American-born author who has written about the Japanese people and Japanese cinema. Although he considers himself only a writer,[1] Richie has directed many experimental films, the first when he was 17.[2] Although Richie speaks Japanese fluently, he can neither read nor write it. [3]
Nicole Richie: Întotdeauna mi-am dorit să devin designer
Nicole Richie: "Întotdeauna mi-am dorit să devin designer"
Nicole consideră că are calităţile necesare pentru acest domeniu, motiv pentru care deţine deja un magazin de bijuterii şi o linie de accesorii. "Să creez haine am visat dintotdeauna. Când eram mică obişnuiam să rup paginile din revistele de modă", a declarat Nicole.
Nicole consideră că are calităţile necesare pentru acest domeniu, motiv pentru care deţine deja un magazin de bijuterii şi o linie de accesorii. "Să creez haine am visat dintotdeauna. Când eram mică obişnuiam să rup paginile din revistele de modă", a declarat Nicole.
Nicole Richie: M-am simţit insultată de zvonurile cum că aş
Nicole Richie: "M-am simţit insultată de zvonurile cum că aş fi anorexică!"
Nicole s-a arătat foarte dezamăgită de informaţiile care circulă şi care susţin că ar fi anorexică. "Mi se pare nedrept să spui despre cineva că are o astfel de problemă. Este o insultă, este iresponsabil să pretinzi că suferă de o astfel de boală, când ştii foarte clar că
Nicole s-a arătat foarte dezamăgită de informaţiile care circulă şi care susţin că ar fi anorexică. "Mi se pare nedrept să spui despre cineva că are o astfel de problemă. Este o insultă, este iresponsabil să pretinzi că suferă de o astfel de boală, când ştii foarte clar că
Nicole Richie ne explică cum se poartă blugii / Foto
Nicole Richie ne explică cum se poartă blugii / Foto
Nicole Richie a primit listă de la Regina Marii Britanii
Nicole Richie a primit listă de la Regina Marii Britanii
Nicole Richie, sexy la trei săptămâni după ce a născut
Nicole Richie, sexy la trei săptămâni după ce a născut
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum