Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Carey[v=]
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Carey[v=]
Rezumarea primului mesaj :
MARIAH CAREY-
Sunt geloasa pe copii din Etiopia: mi-ar placea sa fiu si eu slaba ca ei, dar fara muste, moarte si toate celelalte.
=====
DREW CAREY-
2]Iti urasti locul de munca? De ce nu ai spus asa? Exista un grup de suport pentru asta. Se numeste “toata lumea”, si se intalnesc la bar.
1]Sexul este fără îndoială o experiență goală, dar dintre experiențele goale este cea mai plăcut.
=====
Anna
MARIAH CAREY-
Sunt geloasa pe copii din Etiopia: mi-ar placea sa fiu si eu slaba ca ei, dar fara muste, moarte si toate celelalte.
=====
DREW CAREY-
2]Iti urasti locul de munca? De ce nu ai spus asa? Exista un grup de suport pentru asta. Se numeste “toata lumea”, si se intalnesc la bar.
1]Sexul este fără îndoială o experiență goală, dar dintre experiențele goale este cea mai plăcut.
=====
Anna
Ultima editare efectuata de catre Admin in 20.10.15 18:54, editata de 40 ori
Re: Carey[v=]
Mariah Carey se vinde pe canale de teleshopping
Mariah Carey a anunţat că-şi va lansa propria colecţie de bijuterii şi încălţăminte, dar şi un pa... citeşte mai mult
Mariah Carey a anunţat că-şi va lansa propria colecţie de bijuterii şi încălţăminte, dar şi un pa... citeşte mai mult
Re: Carey[v=]
Mariah Carey, gravidă sau doar extrem de grasă?
În decursul a mai puţin de doi ani, Mariah Carey s-a transformat dintr-o divă cu o siluetă perfec... citeşte mai mult
În decursul a mai puţin de doi ani, Mariah Carey s-a transformat dintr-o divă cu o siluetă perfec... citeşte mai mult
Mariah Carey, nuntă cu repetiţie
Mariah Carey, nuntă cu repetiţieSe ştie că la Hollywood se poartă reînnoirea jurămintelor, însă Mariah Carey şi Nick Cannon vor să lanseze o nouă modă: să se căsătorească din nou ... citeşte mai mult
Mariah Carey a primit un Porsche roz de ziua ei
Mariah Carey a primit un Porsche roz de ziua eiDeşi el este cel întreţinut, Nick Cannon (29 de ani) nu s-a zgîrcit la bani cînd a fost vorba să-i cumpere soţiei sale un cadou extravagant. Astfel... citeşte mai mult
Mariah Carey si Janet Jackson fac un film impreuna
Mariah Carey si Janet Jackson fac un film impreuna
Vezi in ce film vor juca cele doua cantarete.
Vezi in ce film vor juca cele doua cantarete.
Mariah Carey, complexată din cauza feţei sale
Mariah Carey, complexată din cauza feţei sale
"Îmi amintesc că aveam 19 ani şi eram în studio pentru a înregistra o melodie, când cineva de la casa de producţie mi-a atras atenţia să nu mă las niciodată fotografiată dintr-o anumită parte. Mi-a spus clar: asta e partea care te avantajeaz, iar din poziţia
"Îmi amintesc că aveam 19 ani şi eram în studio pentru a înregistra o melodie, când cineva de la casa de producţie mi-a atras atenţia să nu mă las niciodată fotografiată dintr-o anumită parte. Mi-a spus clar: asta e partea care te avantajeaz, iar din poziţia
Jim Carey a devenit bunic
Jim Carey a devenit bunic
Jim Carrey a devenit bunic la varsta de 47 de ani, dupa ce fiica lui, Jane Carrey, in varsta de 22 de ani, a dat nastere unui baietel, vineri, ... detalii »
Jim Carrey a devenit bunic la varsta de 47 de ani, dupa ce fiica lui, Jane Carrey, in varsta de 22 de ani, a dat nastere unui baietel, vineri, ... detalii »
Mariah Carey şi-a lansat propria şampanie
Mariah Carey şi-a lansat propria şampanieMariah Carey îşi va lansa propriul brand de şampanie, numit “Angel Champagne”, potrivit unui anunţ făcut de cîntăreaţă pe pagina sa de ... citeşte mai mult
Mariah Carey, beată pe scenă? Cântăreaţa s-a făcut de râs la
Mariah Carey, beată pe scenă? Cântăreaţa s-a făcut de râs la festivalul de film de la Palm Springs
Mariah Carey, perfectă ca mamă a unei adolescente
Mariah Carey, perfectă ca mamă a unei adolescenteDeşi se tot chinuie să se menţină tînără şi să arate că timpul nu trece peste ea, se pare că producătorii de la Hollywood o văd pe Mariah Carey (40... citeşte mai mult
Mariah Carey: "Cine este Eminem?" marţi, 22 septembrie 2009
Mariah Carey: "Cine este Eminem?"
Mariah Carey loveşte din nou dur la adresa lui Eminem, după ce spune că nici măcar nu a auzit de el.
[Citeste]
Mariah Carey loveşte din nou dur la adresa lui Eminem, după ce spune că nici măcar nu a auzit de el.
[Citeste]
Mariah Carey a cistigat un milion de euro in mai putin de o
Mariah Carey a cistigat un milion de euro in mai putin de o ora
Mariah Carey si Tom Jones au fost platiti cu cite un million de euro fiecare pentru a cinta mai putin de o ora la deschiderea celui mai luxos hotel din lume.
Mariah Carey si Tom Jones au fost platiti cu cite un million de euro fiecare pentru a cinta mai putin de o ora la deschiderea celui mai luxos hotel din lume.
Mariah Carey cumpără cea mai scumpă casă din lume - 125 de m
Mariah Carey cumpără cea mai scumpă casă din lume - 125 de milioane de dolari
Cîntăreaţa americană Mariah Carey doreşte să se mute din New York în Los Angeles, California, şi intenţionează să achiziţioneze o casă în valoare d... citeşte mai mult
Cîntăreaţa americană Mariah Carey doreşte să se mute din New York în Los Angeles, California, şi intenţionează să achiziţioneze o casă în valoare d... citeşte mai mult
Mariah Carey: Sunt insarcinata? Vom vedea!
Mariah Carey: Sunt insarcinata? Vom vedea!
Mariah Carey a vorbit pentru prima data despre planurile sale de a deveni mama, fara a confirma insa zvonurile din ultimul timp, care sustin ca diva ar fi deja insarcinata. ...
Mariah Carey a vorbit pentru prima data despre planurile sale de a deveni mama, fara a confirma insa zvonurile din ultimul timp, care sustin ca diva ar fi deja insarcinata. ...
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum