Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Postelnicu[Adina..Heaven][v=]
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Rezumarea primului mesaj :
TUDOR
ADINA
TUDOR
ADINA
Ultima editare efectuata de catre Admin in 16.07.15 9:36, editata de 15 ori
Adina (Heaven) râvneşte la o maşină de 70.000 de euro
Adina (Heaven) râvneşte la o maşină de 70.000 de euro
Adina (“Heaven”), colectionara de bijute
Adina (Heaven), colectionara de bijuterii
- Adina, care sunt noutatile din viata ta profesionala si personala?
- Viata mea privata aproape ca nu mai exista. Si când esti mai tot timpul pe drumuri, între doua concerte, între repetitii si ore de canto, “viata privata” este o notiune care tine mai mult de... odihna. Cu alte cuvinte, când am o dimineata în care nu exista o agenda de lucru, îmi place sa trândavesc pâna târziu. Profesional, abia am lansat videoclipul piesei “O parte din Rai” si ne bucuram de succesul pe care îl are la public. Pe de alta parte, nu ne surprinde foarte tare, caci acest extras pe single a fost ales de public.
- Când va aparea urmatorul album “Heaven”?
- Undeva în vara anului viitor. Nu ne grabim. Trebuie sa fie un material foarte bine conceput, care sa nu fie lucrat sub presiunea timpului.
- Cu cine si unde vei petrece Craciunul si Revelionul?
- Îti spun cinstit ca, an de an, pentru mine, Sarbatorile încep cu trei zile înainte. Pe 22 decembrie este ziua de nastere a tatalui meu, si rareori nu o serbam împreuna. Prima zi de Craciun o vom petrece pe scena, la Craiova, dar pe 26 si 27 decembrie voi fi acasa, la Vaslui, cu parintii si sora mea. De Revelion avem nu mai putin de sase concerte.
- Ai, în videoclipul piesei “O parte din Rai”, o foarte frumoasa poveste de dragoste. Traiesti asa ceva si în realitate sau ti-ai dori acest lucru?
- Povestea de dragoste din videoclipul “O parte din Rai” este, de fapt, ideea scenaristului si regizorului Bogdan Toader. Si este o poveste trista, dintre doi oameni care se iubesc, dar pe care îi desparte razboiul. Sincer, nu mi-as dori. Pentru ca nu as vrea sa am o viata de cuplu agitata, brazdata de amaraciune si despartiri. Sunt o fire romantica si visatoare. Cred ca ceea ce îmi doresc este aproape ireal: o poveste de dragoste eterna, rupta de contextul cotidianului care e din ce în ce mai abrupt, mai colturos. Eu cred în printul sortit mie, si nici prin cap nu-mi trece sa accept mai putin de atât.
- Ai spus, la un moment dat, ca divortul tau de Bogdan (Bliss) a fost cauzat de o anumita conjunctura si de invidia altor trupe. Care este adevarul, si despre cine e vorba?
- Din nefericire, în casnicia mea cu Bogdan au fost mai multe persoane implicate decât cele mentionate în acte, chestiune pe care am aflat-o destul de târziu. Divortul însa a fost alegerea mea, iar cauzele sunt multiple si adunate în timp. Nu am resentimente si, surprinzator pentru mine, am trecut nesperat de usor peste acest capitol din viata. Este foarte adevarat ca am avut alaturi oameni deosebiti, de la echipa “Music Management”, pâna la fanii care m-au înconjurat cu multa iubire.
- Ce dorinta o sa-ti pui de Anul Nou?
- Am sa-l rog pe Dumnezeu sa nu schimbe nimic din ce mi-e harazit. Am sa-l mai rog sa-i tina sanatosi pe oamenii pe care-i iubesc si am sa-i multumesc pentru anul absolut minunat pe care mi l-a daruit.
- Care sunt “ingredientele” frumusetii tale?
- Îti spun foarte cinstit ca ma mentin cu efort. Am un program riguros de sala si o dieta lejera, dar pe care o respect cu strictete.
- Hobby-uri?
- Sunt o colectionara împatimita de bijuterii, palarii, cizme si genti. Mama îmi spune ca arunc banii pe fereastra. Asa o fi. Dar ce sa fac, daca nu ma pot abtine...
http://www.independent-al.ro/content/view/987/37/
Ultima editare efectuata de catre in 20.11.07 14:47, editata de 1 ori
Roxana (Heaven) împlineşte, azi, 25 de ani
Roxana (Heaven) împlineşte, azi, 25 de ani
Roxana Postelnicu, membră a trupei Heaven, sărbătoreşte, azi, împlinirea frumoasei vârste de 25 de ani. Aniversarea o prinde pe tânăra vedetă în plină promovare a albumului "O parte din rai" şi a single-ului cu acelaşi nume, astfel că, în loc de petreceri, cadouri şi răsfăţuri alături de cei dragi, Roxana se va afla la muncă, pe scenă, împreună Adina şi Roxana S., la un concert în Bucureşti. Cariera Roxanei a intrat în prim plan odată cu lansarea trupei Heaven, iar acum, când se bucură de recunoaştere peste tot în ţară nu poate decât să se bucure şi să guste din plin avantajele (dar şi dezavantajele) acestui fapt. Cântăreaţa este extrem de legată de colegele ei. Fiind o persoană echilibrată, judecă matur fiecare decizie, mediază orice conflict şi menţine o atmosferă de distracţie peste tot unde s-ar afla, în hoteluri, în culise sau în maşina de turneu. Îi dorim succes şi La mulţi Ani! (M.F.)AZI
Adina (Heaven) sufera de depresie
Adina (Heaven) sufera de depresie - (13-11-2006)
Cantareata reuseste cu greu sa treaca de perioada divortului, care s-a incheiat pe 14 august. Membra trupei Heaven a ramas traumatizata dupa casnicia esuata, s-a inchis in casa si si-a triat la sange cercul de prieteni. Ea a recunoscut ca lipsa de incredere in oameni a determinat-o sa se-nchida in sine
http://www.atac-online.ro/monden775/Adina-(Heaven)-sufera-de-depresie-.htm
Cantareata reuseste cu greu sa treaca de perioada divortului, care s-a incheiat pe 14 august. Membra trupei Heaven a ramas traumatizata dupa casnicia esuata, s-a inchis in casa si si-a triat la sange cercul de prieteni. Ea a recunoscut ca lipsa de incredere in oameni a determinat-o sa se-nchida in sine
http://www.atac-online.ro/monden775/Adina-(Heaven)-sufera-de-depresie-.htm
TUDOR
ADINA
ADINA
Ultima editare efectuata de catre Admin in 16.07.15 9:36, editata de 15 ori
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum