Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Berecleanu[V=]
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Berecleanu[V=]
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-berecleanu-si-a-luat-scuter-544475.html
Andreea Berecleanu, un nou proiect pe micile ecrane! Ce surprize le va pregăti telespectatorilor
Andreea Berecleanu: "Mă simt perfect ca femeie măritată, dar și ca iubită fără acte"
http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/andreea-berecleanu-o-despartire-nu-se-trambiteaza--21710.html
http://www.wowbiz.ro/divort-soc-andrei-zaharescu-si-andreea-berecleanu-nu-mai-sunt-sot-si-sotie-se-pare-ca-prezentatoarea-de-stiri-isi-reface-viata-alaturi-de-un-al-barbat_66897.html
http://www.wowbiz.ro/andreea-berecleanu--la-spitalul-de-urgenta-vezi-cat-de-trista-este-prezentatoarea-tv_62540.html
Radu Banciu: Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru functie. Si-a gasit barbati bine situati care sa o propulseze
Andreea Berecleanu: "De când prezint Observatorul orei 19 le pot citi copiilor mei povestea de seară!"
Andreea Berecleanu - Serile fara Andrei
Andreea Berecleanu (35) a preluat...
Andreea Berecleanu (35) a preluat...
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.12.14 9:00, editata de 1 ori
Andreea Berecleanu: "Să nu se supere Andreea Esca dacă telespectatorii mă aleg pe mine"
Andreea Berecleanu: „Frumuseţea nu mai e suficientă nici măc
Andreea Berecleanu: „Frumuseţea nu mai e suficientă nici măcar la Hollywood“
19:10Comparată de-a lungul timpului cu vedete internaţionale ca Jessica Alba sau Angelina Jolie, Andreea Berecleanu vorbeşte relaxat despre frumuseţe şi feminitate.
19:10Comparată de-a lungul timpului cu vedete internaţionale ca Jessica Alba sau Angelina Jolie, Andreea Berecleanu vorbeşte relaxat despre frumuseţe şi feminitate.
La multi ani! Andreea Berecleanu
La multi ani! Andreea Berecleanu
Cunoscuta prezentatoarea de televiziune are doi copii, Eva si Petru. Ea prezinta la Antena 1, alaturi de sotul sau, Andrei Zaharescu, jurnalul "Observator 23", asa-numitul jurnal de stiri in familie.
Cunoscuta prezentatoarea de televiziune are doi copii, Eva si Petru. Ea prezinta la Antena 1, alaturi de sotul sau, Andrei Zaharescu, jurnalul "Observator 23", asa-numitul jurnal de stiri in familie.
Andreea Berecleanu: "Sunt pe locul doi după Esca"
Andreea Berecleanu: "Sunt pe locul doi după Esca"
Se pare că doamna Berecleanu este extrem de sigură de poziţia ei la Antena 1, iar cifrele audienţelor vorbesc de la sine. "În sondaje, după Andreea Esca, eu ocup locul doi. Nici eu, nici Andrei nu avem niciun fel de problemă, nici de imagine, nici de credibilitate. Eu vorbesc doar
Se pare că doamna Berecleanu este extrem de sigură de poziţia ei la Antena 1, iar cifrele audienţelor vorbesc de la sine. "În sondaje, după Andreea Esca, eu ocup locul doi. Nici eu, nici Andrei nu avem niciun fel de problemă, nici de imagine, nici de credibilitate. Eu vorbesc doar
Andreea Berecleanu, din club direct la pupitrul ştirilor
Andreea Berecleanu, din club direct la pupitrul ştirilor
Andreea Berecleanu. "N-aduce anul ce-aduce ceasul". Incepand din toamna aceasta, frumoasa de la Pro Tv s-a mutat pe Antena 1, cu sot cu tot. Armonie in familie si pe micul ecran . Cu sentimentele la vedere. - Postul de televiziune Antena 1 a desfasurat o veritabila ofensiva de racolare a celor mai bu...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
Andreea Berecleanu"Centrul universului meu este Eva"- Reclam
Andreea Berecleanu"Centrul universului meu este Eva"- Reclama vie pentru ceea ce inseamna seninul si implinirea maternitatii, Frumoasa frumoaselor de la Pro Tv a readus primavara pe micul ecran -Un dar de la Dumnezeu. - In lumea televiziunii si a spectacolului, pauzele pentru maternitate sunt greu d...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum