Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Hewitt[v=]
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Hewitt[v=]
Rezumarea primului mesaj :
MALCOLM HEWITT-
Mai bine să te consumi decît să rugineşti.
=====
Jennifer Love
MALCOLM HEWITT-
=====
Jennifer Love
Ultima editare efectuata de catre Admin in 26.06.15 9:10, editata de 16 ori
Jennifer Love Hewitt, "regina" filmelor horror
Jennifer Love Hewitt, "regina" filmelor horror
Actrita texana s-a nascut pe 21 februarie 1979 si a devenit cunoscuta datorita interpretarii rolului Julie James din seria horror "Stiu ce-ai facut asta-vara".
Actrita texana s-a nascut pe 21 februarie 1979 si a devenit cunoscuta datorita interpretarii rolului Julie James din seria horror "Stiu ce-ai facut asta-vara".
Jennifer Love Hewitt, o actrita cu clasa
Jennifer Love Hewitt, o actrita cu clasa
Jennifer Love Hewitt s-a nascut la 21 februarie 1979 in Texas, SUA.
Primul nume al vedetei a fost ales de fratele ei mai mare, dupa prima lui prietena, iar Love - de mama ei, dupa cea mai buna prietena din colegiu, care purta acest nume.
Parintii actritei au divortat cand Jennifer avea doar sase luni, iar actrita a fost crescuta de mama ei. Debutul l-a fa [...]
Jennifer Love Hewitt s-a nascut la 21 februarie 1979 in Texas, SUA.
Primul nume al vedetei a fost ales de fratele ei mai mare, dupa prima lui prietena, iar Love - de mama ei, dupa cea mai buna prietena din colegiu, care purta acest nume.
Parintii actritei au divortat cand Jennifer avea doar sase luni, iar actrita a fost crescuta de mama ei. Debutul l-a fa [...]
Jennifer Love Hewitt, in instanta
Jennifer Love Hewitt, in instanta Jennifer Love Hewitt a fost data in judecata de managerul companiei sale.
Jennifer Love Hewitt e mîndră de sînii ei
Jennifer Love Hewitt e mîndră de sînii ei
Actriţa americană Jennifer Love Hewitt este foarte mulţumită de efectul pe care bustul său îl are asupra bărbaţilor. Jennifer a precizat că de multe ori bărbaţii îşi concentrează atenţia asupra sînilor ei şi nu mai remarcă celelalte părţi ale corpului de care ea este mai puţin mîndră. Sînii actriţei reprezintă un fel de „cult“ pentru persoanele care o înconjoară. „Acest lucru mă face să rîd deoarece există o anumită parte a corpului meu de care prefer însă să nu vorbesc. Dacă preferă să-şi focalizeze atenţia asupra sînilor, acest lucru îmi convine de minune. Sînii mei fac carieră singuri“, a spus Jennifer Love Hewitt.http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=mozaic&s_id=36460
Actriţa americană Jennifer Love Hewitt este foarte mulţumită de efectul pe care bustul său îl are asupra bărbaţilor. Jennifer a precizat că de multe ori bărbaţii îşi concentrează atenţia asupra sînilor ei şi nu mai remarcă celelalte părţi ale corpului de care ea este mai puţin mîndră. Sînii actriţei reprezintă un fel de „cult“ pentru persoanele care o înconjoară. „Acest lucru mă face să rîd deoarece există o anumită parte a corpului meu de care prefer însă să nu vorbesc. Dacă preferă să-şi focalizeze atenţia asupra sînilor, acest lucru îmi convine de minune. Sînii mei fac carieră singuri“, a spus Jennifer Love Hewitt.http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=mozaic&s_id=36460
Ultima editare efectuata de catre in 06.05.07 7:14, editata de 1 ori
Hewitt[v=]
MALCOLM HEWITT-
=====
Jennifer Love
=====
Jennifer Love
Ultima editare efectuata de catre Admin in 26.06.15 9:10, editata de 16 ori
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum