Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Carter[v=]
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Carter[v=]
Jimmy Carter a trimis Rusiei anumite hărți cu pozițiile combatanților jihadiști din Siria
Re: Carter[v=]
1924: S-a nascut in localitatea Plains din statul american Georgia, Jimmy Carter, al 39-lea preşedinte al SUA (între anii 1977-1981), laureat al Premiului Nobel pentru pace pe anul 2002 .S-a inscris in Academia Navala si pana in 1953 a facut parte din structurile armatei.
A fost nominalizat candidat la presedintie de catre democrati in 1976, invingand un concurent puternic, pe Gerald Ford. Dupa investire, pe plan intern s-a evidentiat mai mult prin promisiuni decat prin initiative puse in practica, insa pe plan international a fost responsabil de semnarea tratatului istoric de la Camp David dintre Israel si Egipt, in 1979.
Popularitatea s-a a scazut dramatic din cauza problemelor economice intampinate de SUA, astfel incat la urmatoarele alegeri a pierdut batalia cu Ronald Reagan.
A fost recompensat cu un premiu Nobel pentru pace in anul 2002 pentru eforturile sale de a aplana conflictele internationale si de a apara drepturile omului. A fost primul presedinte american care a scris un roman, “The Hornet’s Nest”, aparut in anul 2004.
https://cersipamantromanesc.wordpress.com/page/8/Re: Carter[v=]
http://www.dcnews.ro/un-fost-pre-edinte-american-a-anun-at-ca-are-cancer-la-ficat-care-se-propaga_482234.html
Re: Carter[v=]
http://www.mediafax.ro/life-inedit/actrita-helena-bonham-carter-si-regizorul-tim-burton-s-au-despartit-13737950
Re: Carter[v=]
http://www.art-emis.ro/istorie/962-1978-propunerea-presedintelui-sua-jimmy-carter.html
Re: Carter[v=]
http://www.mediafax.ro/externe/informatii-contradictorii-privind-o-vizita-privata-a-lui-jimmy-carter-in-coreea-de-nord-11177059
Re: Carter[v=]
CORESPONDENŢĂ DIN SUA. Jimmy Carter, despre Siria: "Nu văd NICIO ŞANSĂ DE PACE acum". Avertismentul fostului preşedinte american. VIDEO
Re: Carter[v=]
Google îl omagiază pe arheologul Howard Carter, cel care a descoperit mormântul lui Tutankamon
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Re: Carter[v=]
Surprinzator: De ce nu s-a maritat inca Helena Bonham Carter cu regizorul Tim Burton!
Cititi mai mult: http://www.enational.ro/#ixzz1tuaPj1Os
enational.ro
Re: Carter[v=]
Nopti la circ
Publicat în 1984, romanul Nopţi la circ a fost distins, în acelaşi an, cu James Tait Black Memorial Prize şi pus în scenă în 2006, la celebrele teatre Lyric Hammersmith din Londra şi Bristol Old Vic.
Re: Carter[v=]
Magazinul magic de jucarii
Magazinul magic de jucării a impus-o pe Angela Carter ca fiind unul dintre cei mai imaginativi şi mai originali scriitori ai secolului al XX-lea. Romanul a fost distins cu John Llewellys Memorial Prize (1968) şi transpus pe micul ecran în 1987.
Re: Carter[v=]
ANGELA CARTER (1940-1992), unul dintre cei mai originali scriitori britanici, a studiat literatura engleză la Bristol University şi a debutat în 1965, cu romanul Shadow Dance. Este deţinătoare a John Llewellyn Rhys Prize, care i-a fost acordat în 1969, pentru romanul Magazinul magic de jucării (The Magic Toyshop, 1967), precum şi a prestigiosului Somerset Maugham Prize, câştigat în 1968. După aceste succese remarcabile, au urmat alte romane care i-au adus consacrarea definitivă: Heroes and Villains (1969), The Infernal Desire Machines of Doctor Hoffman (1972), The Passion of New Eve (1977) şi Nopţi la circ (Nights at the Circus, 1984), roman distins cu James Tait Black Memorial Prize. Moartea Angelei Carter, survenită în februarie 1992, la varsta de 51 de ani, „a răpit literaturii britanice una din vocile sale cele mai dinamice şi mai fascinante” (The Independent).
Detalii...
Detalii...
Re: Carter[v=]
Corina Creţu s-a întâlnit cu fostul preşedinte SUA Jimmy Carter
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Re: Carter[v=]
Fostul preşedinte Jimmy Carter: Nu am aruncat o bombă. Am adus pacea în Israel şi Egipt
Jimmy Carter acuzat de antisemitism
Jimmy Carter acuzat de antisemitism
Jimmy Carter, fostul presedinte al Statelor Unite, si unul dintre arhitectii pacii dintre Israel si Egipt, a publicat o noua carte in care condamna ocupatia israeliana a teritoriilor palestiniene si sustine: "Statele Unite platesc un pret greu pentru sprijinul acordat Statului Israel". Au aparut si comentarii in care fostul presedinte american, detinatorul Premiului Nobel pentru Pace, este catalogat drept "antisemit". Intr-un interviu senzational Carter da explicatii.
Romanul de dragoste, tesut vreme de trei decenii, intre presedintele american si lumea evreiasca, s-a erodat brusc, dupa aparitia noii sale carti, "Palestina. Pace, nu Apartheid". Imediat dupa ce s-a instalat la Casa Alba, la 2 noiembrie 1976, senatorul democrat Jimmy Carter, si-a manifestat simpatia fata de Israel si a sustinut-o in permanenta si cu generozitate, politic si financiar. Dupa incheierea mandatului prezidential, Jimmy Carter si-a dedicat toate fortele rezolvarii conflictului isrealiano-arab din Orientul Mijlociu, progresului democratiei in lume si, in special, incetarii ocupatiei israeliene in teritoriile palestiniene, activitate care i-a adus Premiul Nobel pentru Pace. Acum, la 82 de ani, Jimmy Carter este una dintre personalitatile curtate intens de mass-media americane si internationale, o voce ascultata si pretuita nu numai de americani.
"Palestina. Pace, nu apartheid"
Noua carte intitulata "Palestina. Pace, nu apartheid" a presedintelui american circula prin lume si starneste controverse. Carter relateaza intamplari senzationale si nestiute din numeroasele sale vizite in Orientul Mijlociu, convorbiri avute cu liderii zonei, in special cu presedintele Yasser Arafat si premierul israelian asasinat Itzhac Rabin, si-si exprima opinii in stilul sau liber, caustic, fara sa se auto-cenzureze. "Israel aplica o politica de apartheid, conform careia desi doua popoare traiesc pe acelasi teritoriu, totusi ele sunt despartite categoric unul de celalalt, iar Israel stapaneste terenul prin incalcarea violenta a drepturilor poporului palestinian", scrie presedintele Jimmy Carter. Si adauga: "Israel este obstacolul principal care impiedica realizarea pacii in Tara Sfanta". E explicabil de ce in Israel si in cercurile evreiesti din Statele Unite si din alte colturi din lume, noua carte a presedintelui american nu a fost bine primita. Politicienii Partidului Democrat se tem ca dupa aparitia cartii fruntasului democrat Jimmy Carter, ei nu se vor mai bucura de sustinerea traditionala in viitoarele alegeri a celor aproape 6,5 milioane de evrei traitori in Statele Unite. Cativa congresmani democrati i-au cerut lui Jimmy Carter sa schimbe titlul cartii.
Jimmy Carter isi mentine criticile
"Cartea nu e despre Israel", i-a explicat fostul presedinte american lui Tzah Yoked, corespondentul cotidianului ebraic "Maariv" la New York. Nu am avut intentia sa analizez politici interne ale Israelului, un stat democrat care acorda drepturi egale tuturor cetatenilor, inclusiv cetatenilor arabi."
"Atunci de ce vorbiti in carte despre apartheid?" l-a intrebat ziaristul israelian. Nu puteti, domnule presedinte, sa folositi expresia "apartheid" cand descrieti comportamentul israelienilor fata de palestinieni si concomitent sa spuneti ca nu criticati statul Israel".
"Cartea se refera la palestinieni, i-a raspuns Carter. Si descrie evenimente petrecute in teritoriile ocupate de Israel, despre spolierea de pamanturi palestiniene de catre colonistii evrei, expulzarea palestinienilor din casele lor, construirea de drumuri pe care nu au voie sa circule decat colonistii evrei, si construirea zidului de beton pe pamanturi palestiniene...O incalcare a drepturilor populatiei palestiniene care este mai grava decat situatia care era pe vremea apartheidului din Africa de Sud."
Jimmy Carter, fostul presedinte al Statelor Unite, si unul dintre arhitectii pacii dintre Israel si Egipt, a publicat o noua carte in care condamna ocupatia israeliana a teritoriilor palestiniene si sustine: "Statele Unite platesc un pret greu pentru sprijinul acordat Statului Israel". Au aparut si comentarii in care fostul presedinte american, detinatorul Premiului Nobel pentru Pace, este catalogat drept "antisemit". Intr-un interviu senzational Carter da explicatii.
Romanul de dragoste, tesut vreme de trei decenii, intre presedintele american si lumea evreiasca, s-a erodat brusc, dupa aparitia noii sale carti, "Palestina. Pace, nu Apartheid". Imediat dupa ce s-a instalat la Casa Alba, la 2 noiembrie 1976, senatorul democrat Jimmy Carter, si-a manifestat simpatia fata de Israel si a sustinut-o in permanenta si cu generozitate, politic si financiar. Dupa incheierea mandatului prezidential, Jimmy Carter si-a dedicat toate fortele rezolvarii conflictului isrealiano-arab din Orientul Mijlociu, progresului democratiei in lume si, in special, incetarii ocupatiei israeliene in teritoriile palestiniene, activitate care i-a adus Premiul Nobel pentru Pace. Acum, la 82 de ani, Jimmy Carter este una dintre personalitatile curtate intens de mass-media americane si internationale, o voce ascultata si pretuita nu numai de americani.
"Palestina. Pace, nu apartheid"
Noua carte intitulata "Palestina. Pace, nu apartheid" a presedintelui american circula prin lume si starneste controverse. Carter relateaza intamplari senzationale si nestiute din numeroasele sale vizite in Orientul Mijlociu, convorbiri avute cu liderii zonei, in special cu presedintele Yasser Arafat si premierul israelian asasinat Itzhac Rabin, si-si exprima opinii in stilul sau liber, caustic, fara sa se auto-cenzureze. "Israel aplica o politica de apartheid, conform careia desi doua popoare traiesc pe acelasi teritoriu, totusi ele sunt despartite categoric unul de celalalt, iar Israel stapaneste terenul prin incalcarea violenta a drepturilor poporului palestinian", scrie presedintele Jimmy Carter. Si adauga: "Israel este obstacolul principal care impiedica realizarea pacii in Tara Sfanta". E explicabil de ce in Israel si in cercurile evreiesti din Statele Unite si din alte colturi din lume, noua carte a presedintelui american nu a fost bine primita. Politicienii Partidului Democrat se tem ca dupa aparitia cartii fruntasului democrat Jimmy Carter, ei nu se vor mai bucura de sustinerea traditionala in viitoarele alegeri a celor aproape 6,5 milioane de evrei traitori in Statele Unite. Cativa congresmani democrati i-au cerut lui Jimmy Carter sa schimbe titlul cartii.
Jimmy Carter isi mentine criticile
"Cartea nu e despre Israel", i-a explicat fostul presedinte american lui Tzah Yoked, corespondentul cotidianului ebraic "Maariv" la New York. Nu am avut intentia sa analizez politici interne ale Israelului, un stat democrat care acorda drepturi egale tuturor cetatenilor, inclusiv cetatenilor arabi."
"Atunci de ce vorbiti in carte despre apartheid?" l-a intrebat ziaristul israelian. Nu puteti, domnule presedinte, sa folositi expresia "apartheid" cand descrieti comportamentul israelienilor fata de palestinieni si concomitent sa spuneti ca nu criticati statul Israel".
"Cartea se refera la palestinieni, i-a raspuns Carter. Si descrie evenimente petrecute in teritoriile ocupate de Israel, despre spolierea de pamanturi palestiniene de catre colonistii evrei, expulzarea palestinienilor din casele lor, construirea de drumuri pe care nu au voie sa circule decat colonistii evrei, si construirea zidului de beton pe pamanturi palestiniene...O incalcare a drepturilor populatiei palestiniene care este mai grava decat situatia care era pe vremea apartheidului din Africa de Sud."
Oi negre la case mari
Oi negre la case mari
Familile celebre ori de vita nobila au avut adesea, printre membrii lor, nu doar personalitati capabile sa le faca cinste, ci si nulitati, in stare sa le faca de ocara. Si de multe ori s-a intamplat chiar ca, in mod cu totul paradoxal, faima personalitatilor marcante din familiile respective sa fie depasita cu mult de cea a rubedeniilor lor pacatoase, astfel ca aceste „oi negre” au ajuns sa devina cunoscute ca niste... cai breji, gratie tocmai ispravilor lor deloc cumsecade... Ludovic al XIV-lea si Filip de Orleans
Probabil ca Ludovic al XIV-lea a fost cel mai ilustru rege francez al tuturor timpurilor, indelungata lui domnie constituind o epoca de aur pentru Franta. Monarh absolut, Regele Soare n-a avut rival si, spre deosebire de alti suverani, care s-au confruntat pentru tron cu propriii lor frati, el nu s-a putut plange in aceasta privinta: singurul lui frate, Filip de Orleans, avea cu totul alte preocupari decat puterea. Al doilea om din regat era homosexual convins, ura femeile si se temea ca dracul de tamaie ca nu cumva o eventuala moarte prematura a fratelui mai mare sa-l puna in postura de a urca pe tron si, implicit, de a renunta la zbenghuielile amoroase cu juni chipesi. Filip se gatea cu vesminte femeiesti si se parfuma mai abitir decat orice doamna de la Curte. Dar aceste pacate palesc in fata altora: fratele regelui a inchis ochii atunci cand amantul sau favorit i-a otravit prima sotie, o femeie de o rara frumusete, din gelozie, ca nu cumva Filip sa se indragosteasca de ea si sa nu-l mai iubeasca pe el! Iar atunci cand regele i-a ales mezinului o printesa germana, de o uratenie greu de descris, tocmai pentru a evita repetarea situatiei, Filip a socat ambasadorii straini si camarila regala, racnind: „Mon Dieu, cum naiba as putea sa ma culc cu monstrul asta?” Si totusi a facut-o si, in trei ani printesa i-a adus pe lume trei copii. Gurile rele spun ca la aceasta performanta ar fi contribuit si medalioanele cu efigii de sfinti pe care ilustrul domn de Orleans le-ar fi purtat legate de o anumita componenta anatomica...
Jimmy Carter si Billy Carter
Fost presedinte al Statelor Unite, Jimmy Carter a pierdut sansa unui al doilea mandat din cauza esecului de a rezolva criza iraniana, fiind inlocuit de un lider mult mai belicos, Ronald Reagan. El ramane, totusi, unul dintre marii „facatori de pace” ai vremurilor noastre, fiind laureat al Nobelului si fondator al organizatiei Habitat pentru Omenire. Fiul unui modest fermier, Carter a demonstrat ca America este, intr-adevar, tara tuturor posibilitatilor pentru cei harnici, inteligenti si onesti. Dar este in egala masura si pentru cei atrasi mai degraba de vicii decat de munca. Pentru ca fratele lui Carter, Billy, a devenit si el o celebritate, dar nu gratie inteligentei, ci inspiratiei date de bautura. Cel autointitulat „filosof rural” a starnit deliciul presei, prin declaratiile de duh facute dupa golirea mai multor paharele. Dornic nu doar sa-si ruineze sanatatea din cauza alcoolului, dar si sa se imbogateasca pe seama acestuia, Billy Carter si-a inregistrat propria marca de bere, Billy Beer. N-a avut succes si atunci s-a apucat sa faca tranzactii cu arme. Din pacate, s-a orientat catre Libia, o tara nu tocmai agreata de americani, iar cand in presa au aparut dezvaluiri scandaoase legate de aceste afaceri, Billy a replicat, sec: „Ce vreti, fac si eu afaceri cu cine gasesc. Si cum in lume sunt mai multi arabi decat evrei, eu fac afaceri cu arabi.” Cuvintele acestea au infipt un ghimpe in inima comunitatii evreiesti din America, atat de generoasa cu candidatii la presedintie, iar Jimmy Carter, desi s-a delimitat de prostiile debitate de fratior, n-a mai prins un alt mandat...
Napoleon Bonaparte si Pauline Bonaparte
Imparat al Frantei, idol al multimilor si cosmar al capetelor incoronate ale Europei, Napoleon Bonaparte ramane unul dintre cei mai mari strategi ai istoriei. Cucerind prin forta armelor o buna parte a Batranului continent, el si-a instalat fratii si generalii fideli pe tronul regatelor cucerite. Desi nu avea reputatia unui sot fidel, a fost insa cu mult depasit, in materie de desfrau, de sora mai mica, frumoasa Pauline care, pentru a-si satisface dorinta de lux nu s-a sfiit sa vanda, in schimbul catorva milioane de franci, micul ducat in fruntea caruia ilustrul ei frate o numise. Aventurile ei erotice au fost atat de numeroase incat, la un moment dat, au devenit chiar stanjenitoare pentru Napoleon care a obligat-o sa se marite, cu speranta ca va pune capat acestei vieti dezordonate si dezonorante. Atunci cand sotul, mult mai in varsta, a murit, imparatul i-a ales altul, pe care Pauline a reusit sa-l imbrobodeasca, tesand idile cu ofiteri tineri si vanjosi chiar sub nasul acestuia. Dornica de a-i fi proslaviti nurii cu care, indubitabil, era inzestrata, Pauline a pozat goala celor mai mari sculptori ai epocii si a avut apoi grija ca operele de arta ale acestora sa faca inconjurul continentului...
John Quincy Adams si Charles Adams
Fiu al presedintelui John Adams si ulterior el insusi presedinte al Statelor Unite, John Quincy Adams a fost unul dintre cei mai respectabili politicieni americani de la inceputul secolului al XIX-lea, servind 17 ani neintrerupt in Camera Reprezentantilor. Fratele sau, Charles, n-a urmat insa pilda glorioasa a inaintasilor si a devenit ceea ce tatal sau numea, cu naduf, „un nebun posedat de demoni”. Si, in vreme ce John Quincy impunea tuturor respect, mezinul nu starnea decat dispret si dezgust. Doar relatiile influentului sau parinte au facut sa nu fie exmatriculat de la Harvard. Dependenta de alcool l-a impiedicat sa urmeze o cariera politica. S-a implicat in speculatii financiare si imobiliare oneroase si, din nou, protectia tatalui l-a impiedicat sa ajunga dupa gratii. In cele din urma, a fost dezmostenit, iar fratele lui, devenit presedinte, l-a renegat, la randul sau.
George al VI-lea si ducele de Windsor
Nascut in plina epoca victoriana, George al VI-lea a fost rege al Marii Britanii in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si tata al actualei regine, Elisabeta a II-a. Desi timid si timorat de un defect de vorbire care a facut, recent, subiectul unui film de succes, suveranul a reusit totusi sa-si imbarbateze poporul in cursul conflictului cu Germania nazista, chiar daca nu a fost un personaj iesit din comun. Cu adevarat iesit din comun a fost, in schimb, fratele sau, cel nascut sa fie rege si care a abdicat, dupa ce domnise foarte putin, ca Eduard al VIII-lea, spre a se putea casatori cu o americanca divortata, doamna Wallis Simpson. A fost o relatie scandaloasa, de-a lungul careia partenerii nu s-au sfiit sa se insele unul pe celalalt, sa bea si sa se certe vartos si, in ciuda acestor lucruri, sa se iubeasca nebuneste. Fan declarat al lui Adolf Hitler, fostul rege a regreat abdicarea si a sperat, in zadar, ca invazia nazistilor in Anglia sa-i redea tronul. Familia regala britanica a fost atat de stupefiata si de stanjenita de simpatiile naziste ale lui Eduard incat, pe toata durata razboiului, l-a exilat in Caraibe.
Al Capone si James Vincenzo Capone
Si, dupa atatea exemple de domni si doamne care au stricat reputatia familiilor lor, sa incheiem cu cel al unui personaj care de asemenea a facut figura aparte, dar in sens invers: James Vincenzo Capone, fratele lui Al Capone. Despre Alphonse Capone nici nu are rost sa mai discutam, el devenind, prin excelenta, simbolul gangsterului american interbelic, amestecat in afaceri dubioase cu alcool, carne vie, droguri si armament, acuzat de crime si condamnat, in cele din urma, pentru evaziune fiscala. Putini stiu insa ca fratele lui, „Vince” a fost exact opusul sau. Fugit de acasa in adolescenta spre a deveni artist de circ, el s-a inrolat in armata americana si a devenit apoi politist, nu in Illinois, fiindca ar fi fost in conflict de interese cu fratele lui, ci in Nebraska. In perioada prohibitiei, el s-a acoperit de glorie starpind tocmai contrabanda care-l facuse pe Al Capone bogat si faimos.
Re: Carter[v=]
Helenei Bonham Carter ii achita iubitul notele de plata
Actrita britanica Helena Bonham Carter nu munceste de dragul banilor, intrucat iubitul ei, regizorul Tim Burton, ii achita notele de plata. Ea marturiseste ca nu poate trai fara sa joace, fie in filme, fie in spectacole de teatru, acceptarea sau refuzul rolurilor tinand doar de calitatea acestora.
Carter afirma ca niciodata cariera ei actoriceasca nu a avut decat scopul de a-i satisface latura creativa a personalitatii. Vedeta nu s-a sfiit sa recunoasca deschis ca nu are probleme financiare care s-o impinga sa caute roluri, intrucat, desi nu este casatorita cu Burton, acesta are mare grija de confortul ei financiar.
Cei doi sunt impreuna din toamna 2001 si au un baietel, Billy Ray, care luna trecuta a implinit 3 ani.
Actrita britanica Helena Bonham Carter nu munceste de dragul banilor, intrucat iubitul ei, regizorul Tim Burton, ii achita notele de plata. Ea marturiseste ca nu poate trai fara sa joace, fie in filme, fie in spectacole de teatru, acceptarea sau refuzul rolurilor tinand doar de calitatea acestora.
Carter afirma ca niciodata cariera ei actoriceasca nu a avut decat scopul de a-i satisface latura creativa a personalitatii. Vedeta nu s-a sfiit sa recunoasca deschis ca nu are probleme financiare care s-o impinga sa caute roluri, intrucat, desi nu este casatorita cu Burton, acesta are mare grija de confortul ei financiar.
Cei doi sunt impreuna din toamna 2001 si au un baietel, Billy Ray, care luna trecuta a implinit 3 ani.
Re: Carter[v=]
Ciorba de peşte a lui J.F. Kennedy sau plăcinta cu unt de arahide a lui Carter: preferinţele preşedinţilor americani, într-o expoziţie inedită
Re: Carter[v=]
Fostul presedinte american Jimmy Carter a fost spitalizatFostul presedinte american Jimmy Carter, in varsta de 85 de ani, a fost spitalizat marti la Cleveland, in statul Ohio, dupa ce s-a imbolnavit in urma unui zbor cu avionul.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum