Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Trandafir[v=]

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Trandafir[v=]

Mesaj Scris de Admin 10.02.07 12:02

Rezumarea primului mesaj :

Trandafir[v=] - Pagina 5 Images?q=tbn:ANd9GcRjWQPgWZb938wOGN9cqZcuLsbwV-hBaOqIqOw-VDS9f769NP0t_bLPzCkTeo
Trandafir[v=] - Pagina 5 Images?q=tbn:ANd9GcTX7VtIqeg5HGKzZa-KpGrhR7eHlGKgpjpfNl-V_2uPvZSPAYDRkuguFTPHCarmen
Trandafir[v=] - Pagina 5 Images?q=tbn:ANd9GcQcGfPAklIF2X_Ywf5MOGojln_04Xgici000lLJxFEnAqzxGt4YmDBIj2QAdriana

Ultima editare efectuata de catre Admin in 17.12.14 15:50, editata de 33 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo Trandafir, isterică din cauza gripei porcine Teo Trandaf

Mesaj Scris de Admin 05.11.09 17:16

Teo Trandafir, isterică din cauza gripei porcine
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo Trandafir - "Cu toate panzele sus!" ... Am pus bazele u

Mesaj Scris de Admin 18.10.09 12:07

Teo Trandafir - "Cu toate panzele sus!"

... Am pus bazele unei case de productie care va realiza o frumoasa emisiune clasica. In ultima vreme, foarte multi s-au batut sa-si prezinte produsul ca fiind avangardist, nou, senzational, dar cand te uiti mai cu atentie, constati ca e tot formatul Teo. Prin urmare, ca sa raspund la vesnica si penibila intrebare a ziaristilor: "Ce aduce nou emisiunea voastra?", o sa spun din start ca nu aduce lucruri noi, ci lucruri frumoase. Va fi o emisiune buna, vesela, interactiva, cu invitati in platou, cu informatii si multa bucurie, adica exact asa cum faceam pe vremuri. Ce e diferit, totusi, este ca vom vinde aceasta emisiune unui lant de 30 de statii din provincie, care o vor difuza simultan. ...

Citeste tot articolul
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo a intrat în afaceri cu produse pentru slăbit

Mesaj Scris de Admin 07.10.09 7:30

Teo a intrat în afaceri cu produse pentru slăbit

A câştigat lupta cu kilogramele Teo a câştigat lupta cu kilogramele în plus.Trandafir[v=] - Pagina 5 Arr
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo umileşte maneliştii! Vedeta tv, Teo Trandafir revine pe

Mesaj Scris de Admin 28.09.09 7:35

Teo umileşte maneliştii!

Vedeta tv, Teo Trandafir revine pe micile ecrane de la 1 octombrie, dar deocamdată numai pentruTrandafir[v=] - Pagina 5 Arr
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo Trandafir se întoarce în televiziune

Mesaj Scris de Admin 23.09.09 21:06

Teo Trandafir se întoarce în televiziune
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo a slăbit 25 kg de când s-a lăsat de televiziune

Mesaj Scris de Admin 29.04.09 3:58

Teo a slăbit 25 kg de când s-a lăsat de televiziune
Teo poate spune cu toată încrederea că a câştigat lupta împotriva kilogramelor în plus. Vedeta a avut mai multe fluctuaţii de greutate, dar iată că acum se află într-o formă de zile mari.
Deranjată că oamenii te judecă după felul în care arăţi, Teo a suferit ani de-a rândul de pe urma acestor răutăţi, însă s-a chinuit din răsputeri să ascundă acest fapt şi să pară imună.
Cu toate acestea, la un moment dat a răbufnit, iar vedeta îşi aminteşte şi acum cu tristeţe cum era strigată pe stradă “grasa”: “M-am întâlnit cu un cuplu, iar unul dintre ei a zis: "Uite-o pe Teo". La întrebarea "Unde?", celălalt i-a răspuns: "Aia grasă, în verde". Şi, într-adevăr, atunci eram grasă. Aveam 140 de kilograme”, a mărturisit Teo.
Vremurile acestea sunt apuse de multă vreme - nu de alta, dar vedeta s-a pus pe slăbit, reuşind să dea jos aproximativ 60 de kilograme, iar acum afişează o formă fizică de invidiat.
În disperarea de a fi mai suplă, vedeta a urmat mai multe tratamente după ureche, care au avut grave repercusiuni: anul trecut, Teo şi-a dat metabolismul peste cap şi s-a îngrăşat, în numai patru luni, 25 de kilograme.
Îngrozită de ceea ce i s-a întâmplat, vedeta a reînceput, sub atenta îndrumare a unui medic, un regim de slăbire draconic. Pe lângă orele zilnice de sport, ea şi-a combinat dieta cu pastile pentru slăbit, care se iau după mesele principale, având rolul de a topi grăsimile din organism.
“Mă simt foarte bine acum. Nu ştiu câte kilogarme mai am, pentru că nu m-am mai cântărit. La un moment dat, făcusem obsesie pentru cântar şi, ca să nu înnebunesc, mi-am propus să nu-l mai folosesc”, ne-a declarat Teo.
Face afaceri cu făină
Rămasă fără loc de muncă, Teo Trandafir s-a reprofilat. Ea s-a aliat, în afaceri, cu doctorul Gabriela Man, iar împreună scot pe piaţă făina care nu îngraşă. “După ce am rămas şomeră, fără bani şi salariu, mi-am zis că trebuie să fac ceva. De aceea, am decis să îmi bag toate economiile într-o afacere în care cred cu adevărat şi care s-a dovedit a fi benefică chiar cu mine însămi. Exact cum spune şi Gabriela, promovăm nu numai un produs care nu îngraşă, ci şi un nou stil de viaţă”, spune vedeta despre noua ei afacere.
Soţia directorului de la Dinano, Cristi Borcea, a reuşit să slăbească, după naştere, 20 de kilograme. Secretul ei? Regimul disociat (3 zile carne, 3 zile lactate, 3 zile fructe şi minimum 2 litri de apă/zi) şi tratamentele corporale care i-au ajutat pielea să nu se lase
Ea susţine că secretul e să mănânci tot ce pofteşti, însă în porţii foarte mici. După ce a slăbit 38 kg, Raluca a continuat să mănânce dulciuri, preferatele ei, însă numai în cantităţi extrem de reduse. Vedeta a mărturisit că a renunţat să mai mănânce noaptea şi să ronţăie în faţa televizorului
A avut 100 kg în timpul sarcinii, pentru că a mâncat cât pentru doi. Complexele, dar şi voinţa admirabilă, au ajutat-o să slăbească 44 kg într-un an de zile. Nu a folosit o dietă anume, numai că s-a ferit de toate “bombele” calorice, mâncând sănătos şi în cantităţi reduse
A ajuns la performanţa de a avea 120 kg, reuşind să se “debaraseze” de circa 25 kg. Solistul a ţinut un regim disociat, alternând două săptămâni cu preparate din carne, cu două săptămâni de legume. El a renunţat la dulciuri, alcool şi băuturi carbogazoase
A ajuns, anul trecut, la 80 kg, şi-a dat seama că o să devină obeză şi a încercat, astfel, o dietă ce a costat-o 1.000 €. Pe lângă un program culinar atent ales, Laura Olteanu a purtat în urechi nişte cercei speciali care au ajutat-o să dea jos 20 de kilograme
Catinca Roman a slabit în doar două luni mai mult de 20 de kilograme. Ea a urmat un regim sever sub stricta supraveghere a unui nutriţionist. Din meniul Catincăi au dispărut hidrocarbonaţii şi dulciurile, dar şi-au găsit loc din abundenţă fructele, legumele, peştele şi carnea slabă, la grătar
http://www.click.ro/Vedete/teo-a-slabit-25-kg-de-cand-s-a-lasat-de-televiziune
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo"Mi-a fost intotdeauna frica sa nu fiu un Neica Nimeni".

Mesaj Scris de Admin 18.04.09 19:39

Teo"Mi-a fost intotdeauna frica sa nu fiu un Neica Nimeni". - Pentru ca verva si hazul ei le mai spala din cenusiul vietii, telespectatorii au transformat-o in idol. Greu de crezut sa existe vreo concurenta cu atata lipici ca ea! Inteligenta, spontana, mai slaba cu 30 de kilograme, fatuca guresa de...

Citeste tot articolul
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo Trandafir se desparte de Prima TV

Mesaj Scris de Admin 10.11.08 16:33

Teo Trandafir se desparte de Prima TV

Dupa mai multe speculatii aparute in presa, postul Prima TV anunta oficial despartirea de Teo Trandafir. Teo pleaca de la Prima TV dupa doua sezoane de Teo Live si dupa o campanie desfasurata in va ...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo Trandafir revine live, tot la Prima TV

Mesaj Scris de Admin 15.09.08 17:43

Teo Trandafir revine live, tot la Prima TV
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Re: Trandafir[v=]

Mesaj Scris de Admin 22.06.08 17:00

" Mie nu-mi place la televizor si nu mi-a placut niciodata. E un mediu care ma secatuieste. Dar asta a fost singura profesie care s-a tinut de mine ca raia de omul sanatos. Eu am facut Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia araba, principal. Stiu sa scriu, sa citesc si sa vorbesc arabeste. In momentul asta, daca ma despart de televiziune, in 6 luni sunt pe picioarele mele din nou. Ma descurc fara probleme. Dar chestia asta cu TV-ul mi-a iesit din prima, fara nici un efort. M-am dus la radio, am dat o proba, apoi m-a angajat Sarbu. Mi-am format vocea, mi-am format un anumit tip de limbaj al trupului, care sa inlocuiasca decorurile din televiziune, apoi am trecut la TV si-acolo mi-a fost mult mai simplu decat celorlalti. Tocmai pentru ca eu lucrasem intai in radio. Stiam deja cum sa fac sa se inteleaga ca zambesc sau ca sunt trista, desi fata nu mi se vedea. "

Citeste tot articolul
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo schimbă prefixul şi ora de difuzare

Mesaj Scris de Admin 01.06.08 8:03

Teo schimbă prefixul şi ora de difuzare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Carmen Trandafir va avea o fetiţă

Mesaj Scris de Admin 06.05.08 15:11

Carmen Trandafir va avea o fetiţă

Nu-i aşa că ştim deja despre fiecare mişcare de şold, fiecare avort, schimb de rochie sau de căţel, nu mai spunem de cum şi cînd şi-a cumpărat cea mai nouă maşină de fiţe X vedetă de pe la noi? “Simonele Senzual” şi “Cristinele Spătar” ne anunţă cu ajutorul tabloidelor...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Invidie - Teo Trandafir l-a făcut papagal

Mesaj Scris de Admin 12.04.08 8:57

Invidie - Teo Trandafir l-a făcut papagal pe Măruță După ce Cătălin Măruță s-a mutat în ograda lui Adrian Sârbu, între acesta și fosta vedetă a Pro TV-ului, Teo Trandafir, s-a iscat o rivalitate care pare să nu se mai termine. Fosta „regină a umorului“ de la Pro este disperată că nu poate să atingă ratingul obținut de rivalul său, deși consideră că emisiunea ei este mult mai bună decât a lui Măruță. Constatând că în ultimele zile audiența realizată de show-ul ei s-a apropiat destul de mult de emisiunea moderată de Măruță, nu a scăpat ocazia să-l catalogheze în fața colegilor de platou drept „un papagal“.

De când posesorul „garsonierei“ de pe TVR2 s-a transferat în trustul Media Pro, în luna octombrie a anului trecut, Teo Trandafir nu mai are liniște și somn. Obișnuită să fie în topul audienței cu emisiunea „Teo“, pe care o realiza la Pro TV, prezentatoarea nu se poate obișnui cu gândul că un neprofesionist care-i copiază glumele și stilul are o audiență mult mai mare decât programul ei de la Prima TV, „Teo Live“. Încă de la începutul colaborării lui Cătălin Măruță cu Pro TV-ul, emisiunea moderată de el, „Happy Hour“, a fost lider de audiență, pe intervalul orar la care este difuzată. Chiar dacă show-ul lui Teo nu se suprapune peste programul lui Cătălin, decât pentru câteva minute, cele două emisiuni au cam același format și împart același segment de public.

Teo, cu ochii pe zvâcul ratingului înregistrat de „Teo Live“

Pentru că nu mai are liniște, pe lângă răutățile pe care nu ezită să le spună, de câte ori se ivește ocazia, la adresa lui Măruță, Teo are o preocupare obsesivă pentru ponderea audienței înregistrate de cele două show-uri rivale. Prezentatoarea încearcă să atragă cât mai mulți telespectatori ba cu glume mai deocheate, ba cu invitați cu notorietate ori cu subiecte interesante, pentru ca mai apoi să studieze cu nesaț și cea mai mică zvâcnire ascendentă a ratingului atins de „Teo Live“. Spre bucuria ei, în ultima săptămână zvâcul audienței a fost ceva mai mare, ratingul emisiunii moderate de Teo apropiindu-se suficient de mult de cel înregistrat de „Happy Hour“ a lui Măruță. Se pare că sătulă de toate comparațiile, deloc măgulitoare la adresa ei, făcute prin mass-media între Teo și cel pe care-l acuză că o plagiază, vedeta de la Prima TV nu și-a mai putut ascunde bucuria pe care a simțit-o văzând modificările audienței. Colegii de platou ai lui Teo spun că acesta nu s-a mai putut abține și a izbucnit pe holurile televiziunii, spunând că, de fapt, nu Măruță face audiență și brandul televiziunii la care lucrează. „Nu v-am spus eu că e un papagal!?“, a afirmat prezentatoarea, asigurându-se că este auzită de suficient de mulți colegi.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Expirata Teo provoacă scandal între Vântu, Sârbu și Prima TV

Mesaj Scris de Admin 07.04.08 13:01

Expirata Teo provoacă scandal între Vântu, Sârbu și Prima TV

www.arhiblog.com

Pentru Antena 1, Pro TV, Romantica sau Prima TV? Telespectatorii care deschid micile ecrane au surpriza să o vadă pe Teo Trandafir ba pe un canal de televiziune, ba pe altul, fapt ce creează o adevărată buimăceală în capul unora. Omul simplu, care nu are timp să urmărească mișcările de pe piața media, deschide televizorul și o vede pe Teo pe Pro Cinema dimineața, pe postul Romantica mai pe seară, iar peste câteva zile o vede și pe Prima TV. Și nu mai înțelege nimic. De fapt înțelege că Teo stă cu fundul în șapte luntre, ceea ce nu e tocmai bine pentru imaginea ei. Mai ales că foarte mulți telespectatori preferă să urmărească programul „Teo“, difuzat în reluare pe Pro Cinema, decât show-ul pe care îl realizează în prezent la Prima TV. Unii spun că redifuzarea emisiunilor ei realizate la Pro TV o distrug ca vedetă și reprezintă, de fapt, răzbunarea lui Adrian Sârbu, boss-ului trustului Media Pro, cunoscut fiind faptul că Teo a atins apogeul popularității în perioada în care a lucrat pentru el. „Mă uit dimineața pe Pro TV, o văd pe Teo. Mă, ce naiba, parcă era la Prima TV. După un timp realizez că, de fapt, e în reluare o emisiune din 2004. Asta e cea mai cruntă răzbunare a lui Sârbu. Pur și simplu i-a distrus imaginea. Nimeni nu mai știe unde lucrează Teo cu adevărat. Din păcate, ea nu se mai poate duce nicăieri să se vândă ca un produs de sine stătător, o vedetă. Pentru că cine o cumpără ca vedetă, de fapt cumpără praful de pe tobă, trebuind să o împartă cu Pro TV-ul, care e cam lider de piață în toate. Pentru că imaginea ei e deținută, până în momentul plecării ei din Media Pro, de către nenea Sârbu. Și el a ales singura cale prin care o putea distruge ca vedetă“, zice Arhi.
[citeste]
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty TEO L-A UMILIT PE TUDOR CHIRILĂ

Mesaj Scris de Admin 24.03.08 10:23

TEO L-A UMILIT PE TUDOR CHIRILĂ Stilul aproape vulgar adoptat de Teo în emisiunea sa de la Prima TV și umorul grosolan, până la limita ridicolului au început să îi stânjenească pe invitații care acceptă să vină la „Teo Live“ . Într-o astfel de situație s-a aflat și solistul trupei Vama, Tudor Chirilă care s-a dus vineri la Teo în emisiune fără a ști noua schimbare de stil. Deși intenționa să își promoveze viitorul album, Chirilă nu a reușit decât să se simtă penibil, neputând să reacționeze la umorul penibil practicat de Teo.

http://tudorchirila.blogspot.com

Disperată că nu reușește să obțină aceleași cifre de rating pe care le atingea pe vremea când era în ograda lui Adrian Sârbu, Teo a trecut într-o extremă care îi pune în situații penibile pe invitații săi. Deși era îndrăgită pentru spontaneitate cât și pentru dovezile de inteligență pe care le arăta în emisiunea sa, Teo a luat-o pe o pantă periculoasă. A înlocuit bunul gust și glumele reușite cu o atitudine din ce în ce mai vulgară care îi derutează pe telespectatori și nu numai. Printre invitații care gustă glume vulgare și apropouri grosolane pe teme sexuale se mai nimeresc și câte unii care se simt stânjeniți de stilul lui Teo. Unul dintre aceștia fost și solistul trupei Vama, Tudor Chirilă, care invitat vineri la Teo în emisiune nu a reușit să reacționeze la umorul penibil practicat de gazda emisiunii. Interesant este că nici Chirilă nu este icoană de biserică, acesta la rândul său având un comportament nu tocmai în tipare. Cu toate acestea, Chirilă este totuși un tip cu înclinații artistice desăvârșite care știe să guste o glumă bună. Surse din cadrul Prima TV susțin că atudinea rigidă pe care Chirilă a afișat-o pe durata emisiunii a enervat-o pe Teo care nu s-a sfiit să îl ia la rost, mai în glumă, mai în serios pe artist. Se pare că vedeta Prima l-ar fi făcut pe Chirilă „constipat“, pentru faptul că nu a luat poziția de „aplaudac“ la glumele sale.

Tudor Chirilă: „La Teo m-am simțit ridicol“

„Ieri la Teo m-am simțit ridicol. Percepția mea despre divertisment este prăfuită. Eu încă mai cred că Benny Hill rămâne un mare comedian, Saturday Night Live un mare show. Ieri la Teo m-am simțit ridicol. Mi se părea că nimic din ce spun nu poate, nu pare și nu este destul de interesant încât să-i mențină pe oameni în fața televizoarelor. M-am simțit stângaci și inutil cu povestea mea răsuflată care vorbește despre două personaje animate și însuflețite de ideea iubirii. Baaa, Chirilă, trezeș-te-te!! Asta nu face rating!! Cad zecimalele de la puncte! O strâmbătura nu știi să faci? Că d’aia ai făcut teatru frate! Sunete nu știi să scoți?! Nu poți, bă nene, să înjuri și tu pe cineva? Cine crezi mă că e interesat de povestea asta de «Pe sarma»? Revino-ți mă băiete și dezbracă- te în direct!! M-am simțit vinovat și față de Teo care ne-a primit în emisiune și poate a avut așteptări de la mine!! Dar am rămas înțepenit în ideea asta demodată că ar trebui să-mi promovez muzica!“, povestește Tudor Chirilă.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty După o prietenie de ani buni

Mesaj Scris de Admin 19.03.08 12:21

După o prietenie de ani buni,TEO A AJUNS LA CUȚITE CU TANȚA

Mitul prieteniei trainice dintre vedeta Prima TV, Teo Trandafir, și asistenta sa, Tanța, este pe cale să se destrame. Angajați ai televiziunii susțin că Teo nu o mai vede cu ochi buni pe cea pe care a luat-o peste tot pe unde a lucrat. Faptul că s-a îngrășat peste măsură, în contrast cu silueta din ce în ce mai subțire a Tanței, a trezit invidia în sufletul fostei vedete a Pro TV. Mai mult, aceasta se pare că începe să se teamă că Tanța îi va lua fața, fiind din ce în ce mai populară în rândul invitaților din emisiunea sa.

Teo Trandafir a fost dintotdeauna o răsfățată a micului ecran. Stilul său jovial i-a adus milioane de admiratori care nu ratau nicio emisiune pe vremea când aceasta era vedeta numărul 1 în trustul lui Adrian Sârbu. Plecarea sa la Romantica s-a dovedit a nu fi o mișcare inspirată, pe care, de altfel, vedeta a regretat-o enorm. Conștientă că vremea sa de glorie a apus, Teo a încercat totuși să o ia de la capăt, alături de Prima TV, însă stilul mult prea vulgar pe care l-a adoptat mai nou sa întors împotriva sa. Deși este încurajată din toate părțile că va reuși să își recâștige popularitatea, audiențele pe care le obține cu emisiunea „Teo live“ nu sunt pe măsura „valorii sale“. Pe lângă toate acestea, Teo se pare că are mai nou o problemă de atitudine cu asistenta sa, Tanța. Despre cele două se știe că au fost cele mai bune prietene, dovadă că Teo nu a ezitat niciodată să o ia după ea, atunci când a schimbat locul de muncă. Ceea ce nu se știe legat de relația lor este că aceasta a început să scârție.

Teo către Tanța: „Dacă nu eram eu, ajungeai un nimeni“

Faptul că a ajutat-o să devină și ea o „semivedetă“, a făcut-o pe Tanța să îi fie recunoscătoare lui Teo. Numai că, profitând de acest lucru, Teo nu a ezitat niciodată să își verse nervii asupra asistentei sale. Surse din preajma celor două susțin că Tanța a îndurat cuvinte extrem de urâte din partea lui Teo în clipele în care aceasta avea cariera în impas. În ciuda prieteniei celor două, se pare că în momentele de criză, Teo îi reproșează de fiecare dată Tanței că fără ea ar fi fost un nimeni și că ea a făcut-o vedetă. De altfel, Teo îi scoate de fiecare dată ochii Tanței că a promovat-o în repetate rânduri pe sora sa, Rahela care este „îmblânzitoare de șerpi“ și dresoare de câini maidanezi. Astfel de reproșuri au devenit o obișnuință pentru Tanța care a făcut tot posibilul să evite să îi dea replici vedetei. Numai că, mai nou, angajați ai televiziunii Prima TV susțin că relația dintre cele două s-a deteriorat foarte tare, Teo devenind o persoană greu de suportat.

Crize de isterie în direct din cauza unei bluze

Comportamentul său execrabil la adresa celei care o dată i-a fost cea mai bună prietenă este pus pe seama eternei sale probleme cu greutatea. După o perioadă în care a reușit să slăbeasă, ajungând la o siluetă decentă, Teo are din nou probleme cu kilogramele în plus, fapt care a adus-o la disperare. Cu atât mai mult cu cât a investit enorm de mulți bani în rețetele propuse de diverși nutriționiști care îi promite rezultate pe măsură. Deși înainte reușea să facă haz de necaz de faptul că este supraponderală, în ultima perioadă Teo se arată extrem de agresivă cu cei care îndrăznesc să face vreun comentariu pe acest subiect delicat. Cel mai recent, și-a vărsat nervii pe stilista care o îmbracă pentru emisiune. Vedeta și-a început show-ul într-o notă veselă, însă a schimbat rapid foaia atunci când s-a uitat mai atent la felul în care arăta. Deși în ultima perioadă a încercat să pară mai suplă alegând ținute „allblack“, Teo s-a lăsat convinsă de stilistă să poarte o bluză aurie combinată cu o fustă neagră. Spre ghinionul stilistei, Teo a observat abia când era în direct că bluza respectivă îi evidențiau colăceii din jurul taliei. Nimic nu a oprit-o pe Teo să își verse nervii în direct pe stilistă, tunând că nu vrea să mai audă de ținute în altă culoare decât negru.

Îngrozită că Tanța începe să arate mai bine ca ea

Deși ceva mai în vârstă față de Teo, care anul acesta va împlini vârsta de 40 de ani, Tanța a început, mai nou, să acorde o foarte mare importanță felului în care arată. Și asta după o lungă perioadă în care a fost practic obligată să apară în emisiune îmbrăcată fără gust și întotdeauna cu un șorț legat de gât. Apropiații actriței susțin că aceasta era una dintre pretențiile lui Teo care dorea să arate clar cine este gazda emisiunii. În ultima perioadă, aparițiile pe sticlă ale Tanței s-au schimbat radical. Din persoana supusă și lipsită de bun gust în care poza, mai nou Tanța arată ca o femeie stilată. Are un look nou, o coafură care o prinde foarte bine, iar hainele sunt foarte bine alese. Chiar și intervențiile sale în emisiunea moderată de Teo au început să fie ceva mai consistente. Faptul că Tanța a început să fie foarte populară și că ar putea să se descurce pe cont propriu a început să o neliniștească pe Teo. Pe lângă toate acestea, Tanța a reușit în toată această lungă perioadă în care a stat alături de Teo să fure meserie de la aceasta și, mai mult, să și-i apropie pe toți cei care contează în showbiz. În acest context, Teo a început să folosească replici foarte tăioase la adresa asistentei sale, cu greu reușind să se stăpânească pe durata emisiunii și să afișeze un zâmbet de complezență.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo Trandafir a fost trecută la munca de jos

Mesaj Scris de Admin 08.03.08 16:36

Teo Trandafir a fost trecută la munca de jos
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo s-a ingrasat in urma unei mari iubiri

Mesaj Scris de Admin 06.03.08 20:01

Teo s-a ingrasat in urma unei mari iubiri
http://www.7plus.ro/?arhiva=06/03/2008&id=3185
ProTV-ul a ajuns demn de Guinness Book la capitolul rating si in momentele in care nu emite. Mai exact, chiar si in timpul reviziei tehnice, postul din Pache rupe gura tirgului. Astfel, in noaptea de patru spre cinci martie, intre orele 2 si 6 dimineata ProTV a inregistrat, in timpul unei revizii tehnice, un rating de 0,1 (share 3.0), ceea ce inseamna ca 6.700 de telespectatori au urmarit niste minunate dungi colorate. Stim ca monitorizarea ratingului televiziunilor din România nu este tocmai cea mai curata afacere si ca exista multe voci care afirma ca se fac aranjamente grosolane, dar chiar sa se ajunga la un astfel de rezultat nu ne-am fi gindit. Problema cea mai grava este ca ratingul raportat de firma GfK (care se pare ca se afla intr-o oarecare relatie de prietenie cu postul de televiziune al lui Adrian Sirbu), influenteaza cel mai mult volumul de publicitate difuzat. Adica, ai rating bun, vine si reclama, care inseamna bani, deci profit. Ce conteaza daca ratingul este real sau doar o fictiune, conteaza doar sa apara pe o hirtie "stampilata", sa sara in ochiul agentiilor de publicitate. Intrebarea care ne trece prin minte si care este cit se poate de legitima, este daca (mai) putem avea incredere in vreo statistica de acest gen.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo l-a refuzat pe Capatos

Mesaj Scris de Admin 26.02.08 15:54

Teo l-a refuzat pe Capatos
Lui Teo Trandafir, nu ii place sa fie restantiera cand vine vorba de platit polite colegilor de breasla care au lovit-o in perioada in care nu a stat prea bine cu popularitatea. Potrivit Cancan, prezentatoarea a dat, recent, o replica unuia dintre "denigratorii" ei, profitand de ocazia... [mai mult] Sursa: Ziare.com
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo, in rol de Jerry Springer la Budapesta

Mesaj Scris de Admin 05.02.08 7:25

>> Teo, in rol de Jerry Springer la Budapesta
O opinie
Trandafir[v=] - Pagina 5 X7_f62d4f Din 3 martie, in fiecare seara de luni, Teo Trandafir va prezenta la Prima TV show-ul „Momentul adevarului“, o emisiune ce se va filma la Budapesta.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo Trandafir, la Prima TV din 20 ianuarie

Mesaj Scris de Admin 22.12.07 12:07

Teo Trandafir, la Prima TV din 20 ianuarie Teo Trandafir revine pe micul ecran cu un nou show de divertisment, din 20 ianuarie, la Prima TV.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo va fi Jerry Springer?

Mesaj Scris de Admin 20.12.07 8:11

Teo va fi Jerry Springer?
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 14.11.07 18:19

Trandafir[v=] - Pagina 5 Main
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo pleacă la Prima

Mesaj Scris de Admin 13.11.07 11:06

Teo pleacă la Prima
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Trandafir[v=] - Pagina 5 Empty Teo suspina dupa Sarbu

Mesaj Scris de Admin 11.10.07 18:13

Teo suspina dupa Sarbu

Teo Trandafir marturiseste ca ii este dor de Adrian Sarbu, fondatorul companiei MediaPro si managerul Pro TV.[Citeste]
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul