Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Muresan[v=]
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Muresan[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Alin
Vasile
Ghita
Rita
Crina
Ion
Alin
Vasile
Ghita
Rita
Crina
Ion
Ultima editare efectuata de catre Admin in 09.07.15 18:12, editata de 38 ori
Crina Mureşan în Contesa de Salisbury
Crina Mureşan în Contesa de Salisbury
http://www.azi.ro/daca.htm
În premiera Naţionalului bucureştean, "Eduard al III-lea", de Shakespeare, în regia maestrului Alexandru Tocilescu, Crina Mureşan interpretează rolul Contesa de Salisbury.
http://www.azi.ro/daca.htm
În premiera Naţionalului bucureştean, "Eduard al III-lea", de Shakespeare, în regia maestrului Alexandru Tocilescu, Crina Mureşan interpretează rolul Contesa de Salisbury.
"Eduard al III-lea", operă atribuită lui Shakespeare, a fost pusă în scenă la Sala Mare a Naţionalului bucureştean de maestrul Alexandru Tocilescu. Am înţeles că nu este doar o premieră naţională, ci şi una continentală, după cum se scrie în caietul program. Aşa cum aminteam când m-am referit la interpretarea lui Ion Caramitru în Eduard al III-lea, spectacolul este structurat în două părţi, care reprezintă două istorii diferite. Prima, este o istorie a iubirii, a castităţii şi onoarei iar cea de a doua, este una a războiului, a consecinţelor lui. Dar ambele privite dintr-un unghi de vedere foarte modern, cu un pronunţat comentariu ironic. Vedeta primei părţi este talentata actriţă Crina Mureşan, care o interpretează pe Contesa de Salisbury, soţia Contelui de Salisbury (Mircea Anca). În jurul ei se ţese întreaga intrigă. Ea este cea care declanşează un mecanism implacabil al seducţiei şi respingerii.
Într-o lume, care şi-a pierdut, încă de atunci (suntem în secolul XIV), virtuţile fundamentale, Contesa de Salisbury continuă să creadă în onoare, fidelitate, familie, moralitate. Deşi, Regele Eduard al III-lea o doreşte, Contesa de Salisbury nu abdică de la principiile morale. Este foarte interesant balansul dintre polii tragicului şi ai comicului prezent în relaţia dintre cei doi. Dacă Eduard al III-lea, în interpretarea lui Ion Caramitru demitizează ideea de erou romantic, Crina Mureşan este tragediana prin excelenţă, femeia care se sacrifică pentru un ideal. Ea are o ţinută morală ireproşabilă şi ne aminteşte de marile eroine ale tragediei antice. Din acest joc al contrariilor se naşte şi evoluează legătura dintre Eduard al III-lea şi Contesa de Salisbury.
Irina Budeanu
Italianul Mateo doreste sa se insoare cu Rita Muresan
Italianul Mateo doreste sa se insoare cu Rita Muresan
In momentul de fata, Rita Muresan este o femeie libera, dupa divortul de Nelutu Muresan. Creatoarea de moda se ocupa de afaceri, de cele doua fiice ale sale, dar isi gaseste vreme si pentru prieteni si petreceri. S-a vehiculat pina in momentul de fata ca ar fi avut aventuri cu Dinu Pescariu, un handbalist si un tinar manechin. Au fost doar pure speculatii, designerul fiind tot o femeie singura. Insa, de ceva vreme, o curteaza asiduu un italian get-beget, care are si bani, arata bine si vrea sa-si deschida o afacere in confectii, de dragul Ritei. A invitat-o la o cafea, la un restaurant fitos din Herastrau, iar fosta doamna Muresan a acceptat provocarea. Prieteni de-ai ei spun ca cei doi se potrivesc, dar ca ei ii e teama sa inceapa o noua relatie, mai ales ca a suferit in ultima vreme de p ...
continuare
Rita Muresan aniverseaza 35 de ani printr-o prezentare de m
Rita Muresan aniverseaza 35 de ani printr-o prezentare de moda cu animale
Rita s-a apucat de slabit
Rita s-a apucat de slabit Dupa ce a divortat de Nelutu Muresan, designerul Rita Muresan s-a apucat de slabit. Doreste sa arate mai bine si sa dea jos citeva kilograme bune, asa ca tine o dieta drastica, tocmai ca sa dea roade si sa arate ca un manechin. Acum, noi nu stim daca va slabi pentru ca exista un nou barbat in viata ei sau, dimpotriva, ca isi doreste sa fie cit mai frumoasa si interesanta. Cu sotul ei a ramas in relatii de prietenie si nu putea sa-si puna planul de a slabi in aplicare atunci, pentru simplul fapt ca trebuia sa gateasca. De multe ori Nelutu facea el insusi acest lucru, incintind-o pe sotia sa cu preparatele lui culinare. Rita s-a apucat si de facut sport si a promis prietenilor sai ca, in doua luni, va arata ca o veritabila miss. Sa intelegem ca "vinovat" pentru intentia creatoarei de moda es ...
continuare
Rita Muresan interesata de tenisul lui Pescariu
Rita Muresan interesata de tenisul lui Pescariu Un nou cuplu a iesit la iveala in showbizul autohton. Protagonistii sint creatoarea de moda Rita Muresan si fostul tenisman, Dinu Pescariu. Conform revistei Star, cei doi formeaza un cuplu de ceva vreme, insa refuza vehement sa recunoasca acest lucru. Nu intelegem care sint motivele lor, avind in vedere ca atit Rita, cit si Dinu sint liberi de contract, amindoi avind la activ o casatorie esuata. In urma cu citeva luni, Rita Muresan a pus punct mariajului sau cu omul de afaceri Nelu Muresan. Dupa 11 ani de convietuire cu Nelu, Rita a luat decizia de a divorta, invocind faptul ca s-a saturat de singuratate in doi. Desi Nelu a facut tot posibilul pentru a-si salva casnicia, inevitabilul s-a produs in acest an. La doar citeva luni de la despartirea oficiala, creatoarea de moda se pare ca si-a ...
continuare
Rita Muresan: "Nimic nu este intamplator"
Rita Muresan: "Nimic nu este intamplator"
Recent divortata, creatoarea de moda Rita Muresan a trecut peste probleme si acum este mult mai linistita.
Recent divortata, creatoarea de moda Rita Muresan a trecut peste probleme si acum este mult mai linistita.
Rita Mureşan, prima colecţie după divorţ!
Rita Mureşan, prima colecţie după divorţ!
Creatoarea de modă Rita Mureşan a prezentat colecţia de toamnă-iarnă într-o locaţie superbă, amenajată în Grădina Trandafirilor, din Parcul Cişmigiu. Este prima prezentare pe care o organizează Rita Mureşan după ce, în urmă cu cateva săptămani, a divorţat de soţul său. Colecţia "Freedom", marca Rita Mureşan nu are nicio legătură cu perioada prin care trece creatoarea de modă, a insistat chiar ea. "Nu are nicio legatură cu faptul că acum sunt o persoană divorţată care ar simţi nevoia să-şi strige libertatea în gura mare, am fost liberă întotdeauna", a declarat Rita Mureşan. Ca dovadă, la prezentare au venit şi fostul său soţ, Nelu Mureşan, alături de cele două fete ale creatoarei.
Freedom în Cişmigiu
Evenimentul de miercuri seara a întarziat aproape trei ore. Deşi pregătirile şi mediatizarea păreau a fi la înălţime, cei prezenţi în Cişmigiu au fost nevoiţi să aştepte ore bune pentru a vedea colecţia de toamnă - iarnă 2007- 2008 a creatoarei. Pentru prezentare, Rita Mureşan s-a bucurat de ajutorul lui Roberto Lecci, care a asigurat machiajul modelelor, acesta fiind cel care o machează pe frumoasa Monica Belucci.
Lumanări şi mătăsuri
În ciuda întarzierii, prezentarea colecţiei a tăiat răsuflarea celor prezenţi, inclusiv a celorlalţi designeri vestimentari, printre care şi Cătălin Botezatu. Showul a încercat să imagineze diferite tipuri de femei nonconformiste - cea romantică, femeia frivolă, dominatoare, fragilă - conştiente de libertatea pe care o deţin. Adelina Elisei, iubita fotbalistului Cristian Chivu, a purtat rochia de mireasă, piesa de rezistenţă a colecţiei.
Creatoarea de modă Rita Mureşan a prezentat colecţia de toamnă-iarnă într-o locaţie superbă, amenajată în Grădina Trandafirilor, din Parcul Cişmigiu. Este prima prezentare pe care o organizează Rita Mureşan după ce, în urmă cu cateva săptămani, a divorţat de soţul său. Colecţia "Freedom", marca Rita Mureşan nu are nicio legătură cu perioada prin care trece creatoarea de modă, a insistat chiar ea. "Nu are nicio legatură cu faptul că acum sunt o persoană divorţată care ar simţi nevoia să-şi strige libertatea în gura mare, am fost liberă întotdeauna", a declarat Rita Mureşan. Ca dovadă, la prezentare au venit şi fostul său soţ, Nelu Mureşan, alături de cele două fete ale creatoarei.
Freedom în Cişmigiu
Evenimentul de miercuri seara a întarziat aproape trei ore. Deşi pregătirile şi mediatizarea păreau a fi la înălţime, cei prezenţi în Cişmigiu au fost nevoiţi să aştepte ore bune pentru a vedea colecţia de toamnă - iarnă 2007- 2008 a creatoarei. Pentru prezentare, Rita Mureşan s-a bucurat de ajutorul lui Roberto Lecci, care a asigurat machiajul modelelor, acesta fiind cel care o machează pe frumoasa Monica Belucci.
Lumanări şi mătăsuri
În ciuda întarzierii, prezentarea colecţiei a tăiat răsuflarea celor prezenţi, inclusiv a celorlalţi designeri vestimentari, printre care şi Cătălin Botezatu. Showul a încercat să imagineze diferite tipuri de femei nonconformiste - cea romantică, femeia frivolă, dominatoare, fragilă - conştiente de libertatea pe care o deţin. Adelina Elisei, iubita fotbalistului Cristian Chivu, a purtat rochia de mireasă, piesa de rezistenţă a colecţiei.
RITA MUREŞAN a petrecut în Bamboo
RITA MUREŞAN a petrecut în Bamboo
Creatoarea de modă Rita Mureşan a sărbătorit încheierea procesului de divorţ în care se afla cu fostul ei soţ, omul de afaceri Nelu Mureşan, joi seară, în Clubul Bamboo din Capitală. Contactată telefonic, designerul Rita Mureşan ne-a declarat că are două mari motive de bucurie. Primul ar fi acela că este foarte fericită că divorţul nu a fost tărăgănat şi al doilea, că va continua să locuiască alături de cele două fiice ale sale, în aceeaşi casă în care acestea au copilărit.
Rita Mureşan a fost prezentă, joi, în prima seară în care designerul purta statutul de femeie divor- ţată, în Clubul Bamboo din Capitală. În incinta vestitei locaţii de fiţe, care şi-a lărgit spaţiul pe perioada estivală cu o piscină, a avut loc o prezentare de modă. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care creatoarea de modă a acceptat să petreacă câteva ore în compania lui Cătălin Botezatu, Nicoleta Ilie, DJ. Vanda sau a Soranei de la A.S.I.A., cât şi a altor vedete prezente la eveniment.
Un al doilea motiv ar fi fost acela că, în decursul acelei zile, Rita Mureşan şi-a recăpătat libertatea. „M-am dus acolo pentru prezentare şi, oricum, nu mai ieşisem de mult“, ne-a declarat designerul. „Într-adevăr, sunt şi fericită, dar nu am fost în Bamboo să sărbătoresc divorţul. Eu, dacă dau o petrecere, o dau acasă. S-a terminat divorţul extrem de repede. Credeam că o să fie tergiversat şi chiar şi pentru mine este o surpriză că s-a terminat atât de repede. Ţinând cont că eu şi fostul meu soţ am decis să protejăm copiii cât mai mult cu putinţă, să nu-i aducem la tribunal, cred că acest fapt a grăbit lucrurile“, ne-a declarat proaspăta femeie divorţată.
„Nu mai este nevoie nici să mă mut. Am căzut la o înţelegere cu fostul meu soţ şi în privinţa acestui aspect. Eu voi continua să locuiesc cu cele două fiice ale mele în casa în care le-am crescut de mici. Am luat această hotărâre tot spre binele lor, pentru a nu evita eventualele traume. Nu am vorbit de acte deoarece amândoi vrem binele copiilor“.
Cât despre perioada următoare, cea a concediilor, Rita Mureşan ne-a povestit că cele două fiicele ale sale „urmează să plece într-o tabără cu şcoala, undeva afară“. „Tabăra asta durează 10 zile, timp în care eu voi merge în Italia. Este un miniconcediu în care îmbin utilul cu plăcutul. Vreau să-mi cumpăr accesorii pentru viitoarea mea colecţie şi, totodată, vreau să vizitez tot ce pot, în funcţie de timp“.
Suntem tentaţi să o credem „pe cuvânt“, ţinând cont că ţara de destinaţie este cunoscută ca fiind capitala modei. Drept urmare, atunci când Rita Mureşan va alege să-şi petreacă concediul în Franţa, vom şti cu siguranţă că are o relaţie şi o vom contacta.
Creatoarea de modă Rita Mureşan a sărbătorit încheierea procesului de divorţ în care se afla cu fostul ei soţ, omul de afaceri Nelu Mureşan, joi seară, în Clubul Bamboo din Capitală. Contactată telefonic, designerul Rita Mureşan ne-a declarat că are două mari motive de bucurie. Primul ar fi acela că este foarte fericită că divorţul nu a fost tărăgănat şi al doilea, că va continua să locuiască alături de cele două fiice ale sale, în aceeaşi casă în care acestea au copilărit.
Rita Mureşan a fost prezentă, joi, în prima seară în care designerul purta statutul de femeie divor- ţată, în Clubul Bamboo din Capitală. În incinta vestitei locaţii de fiţe, care şi-a lărgit spaţiul pe perioada estivală cu o piscină, a avut loc o prezentare de modă. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care creatoarea de modă a acceptat să petreacă câteva ore în compania lui Cătălin Botezatu, Nicoleta Ilie, DJ. Vanda sau a Soranei de la A.S.I.A., cât şi a altor vedete prezente la eveniment.
Un al doilea motiv ar fi fost acela că, în decursul acelei zile, Rita Mureşan şi-a recăpătat libertatea. „M-am dus acolo pentru prezentare şi, oricum, nu mai ieşisem de mult“, ne-a declarat designerul. „Într-adevăr, sunt şi fericită, dar nu am fost în Bamboo să sărbătoresc divorţul. Eu, dacă dau o petrecere, o dau acasă. S-a terminat divorţul extrem de repede. Credeam că o să fie tergiversat şi chiar şi pentru mine este o surpriză că s-a terminat atât de repede. Ţinând cont că eu şi fostul meu soţ am decis să protejăm copiii cât mai mult cu putinţă, să nu-i aducem la tribunal, cred că acest fapt a grăbit lucrurile“, ne-a declarat proaspăta femeie divorţată.
„Nu mai este nevoie nici să mă mut. Am căzut la o înţelegere cu fostul meu soţ şi în privinţa acestui aspect. Eu voi continua să locuiesc cu cele două fiice ale mele în casa în care le-am crescut de mici. Am luat această hotărâre tot spre binele lor, pentru a nu evita eventualele traume. Nu am vorbit de acte deoarece amândoi vrem binele copiilor“.
Cât despre perioada următoare, cea a concediilor, Rita Mureşan ne-a povestit că cele două fiicele ale sale „urmează să plece într-o tabără cu şcoala, undeva afară“. „Tabăra asta durează 10 zile, timp în care eu voi merge în Italia. Este un miniconcediu în care îmbin utilul cu plăcutul. Vreau să-mi cumpăr accesorii pentru viitoarea mea colecţie şi, totodată, vreau să vizitez tot ce pot, în funcţie de timp“.
Suntem tentaţi să o credem „pe cuvânt“, ţinând cont că ţara de destinaţie este cunoscută ca fiind capitala modei. Drept urmare, atunci când Rita Mureşan va alege să-şi petreacă concediul în Franţa, vom şti cu siguranţă că are o relaţie şi o vom contacta.
Rita Mureşan, masaj cu borcane
Rita Mureşan, masaj cu borcane
De când s-a despărţit de soţul ei, designerul Rita Mureşan se răsfaţă. În fiecare weekend, ea merge la un cabinet de înfrumuseţare, unde are parte de toate serviciile, inclusiv de un masaj special, cu borcane. Mai mult, pentru această vară, ea şi-a programat o vacanţă în străinătate.
De când s-a despărţit de soţul ei, designerul Rita Mureşan se răsfaţă. În fiecare weekend, ea merge la un cabinet de înfrumuseţare, unde are parte de toate serviciile, inclusiv de un masaj special, cu borcane. Mai mult, pentru această vară, ea şi-a programat o vacanţă în străinătate.
Rita, la film cu fetiţele şi „ex“-ul
Rita, la film cu fetiţele şi „ex“-ulÎnainte de toate, cotidianul nostru urează „La Mulţi Ani“, tuturor copiilor care îşi sărbătoresc astăzi ziua.
În al doilea rând, haideţi să aflăm câte ceva despre cadourile cumpărate progeniturilor de vedetele care au „urmaşi“ la activ Şerban Huidu, cel mai cârcotaş părinte al tuturor timpurilor, ne-a declarat că deja a cumpărat cadoul pentru Rareş, fiul său, care se îndreaptă de-a buşilea spre vârsta de... două luni. „Am cumpărat o suzetă. Una fără cristale Svarowski, fără modele lucrate manual în aur, platină sau alte metale preţioase. Deoarece băiatul meu s-a arătat foarte încântat de noua sa «jucărie», şi pentru că are o relaţie aparte cu ea, am decis să mai achiziţionez încă una, pe acelaşi... «calapod». În afară de suzetă, nu am mai cumpărat nimic. Se ocupă maică-sa de ce are nevoie“, ne-a declarat Huidu, dându-ne de înţeles că fiul său este hrănit pe cale naturală. Legat de cadoul pe care îl va primi Eva, fiica lui Mihai Găinuşă, naşul Huidu a precizat că nu ştie nimic despre acest aspect, pentru că „Mihai e mai chitros de fel“.
Pe Vlad Craioveanu, un alt tătic celebru a cărui voce poate fi ascultată pe FM-uri, l-am surprins în trafic, în timp ce mergea să recupereze nişte bani. „Recuperatorul“ nu a vrut să spună despre ce sumă este vorba, dar cu siguranţă unul dintre motivele care l-au determinat să „acţioneze“ în acest fel este ziua de 1 iunie. „Acum discutam cu Alina, soţia mea, ce să cumpărăm pentru Thea. Ne gândim să luăm o jucărie pe care Thea să o împartă cu căţelul nostru. Glumeam. Să nu scrii asta. Uite, cred că un castel de prinţesă ar fi ideal“, ne-a spus „ciufulitul“.
Un alt părinte cu statut de VIP, strigat de două ori „mama“, este Rita Mureşan. Creatoarea de modă ne-a declarat că în această zi are emoţii foarte mari, pentru că fiica sa cea mare pune în practică o... „platformă-program“. Nedumerirea noastră a fost atât de mare, încât a trebuit să cerem amănunte despre „partidul“ din care face parte... Astfel, am aflat că, la începutul anului şcolar, toţi elevii clasei a IV-a din Şcoala 11 din Capitală s-au aflat în campanie electorală pentru alegerea preşedintelui clasei. Rebecca a promis că, dacă va fi cea care câştigă „supremaţia“ clasei, va organiza de 1 iunie o competiţie sportivă, finalizată cu decernarea unor premii. Drept urmare, în incinta şcolii situate pe Bulevardul Kisseleff se va desfăşura un turneu de fotbal şi un concurs de majorete. Toţi elevii claselor a IV-a care participă la competiţie vor fi premiaţi. Micii fotbalişti vor primi diplome chiar de la Bogdan Stelea, iar majoretele, de la solista Elena Gheorghe. Cele două vedete au fost încântate de această propunere. Chiar dacă la final toţi vor primi şi ceva dulciuri, lupta cea mare se dă pentru locul întâi, ce va fi premiat cu o cupă. Pe seară, Rita, împreună cu fostul său soţ, le vor duce pe „prinţese“ să vizioneze „Piraţii din Caraibe“ şi să mănânce ceva în Mall.
În al doilea rând, haideţi să aflăm câte ceva despre cadourile cumpărate progeniturilor de vedetele care au „urmaşi“ la activ Şerban Huidu, cel mai cârcotaş părinte al tuturor timpurilor, ne-a declarat că deja a cumpărat cadoul pentru Rareş, fiul său, care se îndreaptă de-a buşilea spre vârsta de... două luni. „Am cumpărat o suzetă. Una fără cristale Svarowski, fără modele lucrate manual în aur, platină sau alte metale preţioase. Deoarece băiatul meu s-a arătat foarte încântat de noua sa «jucărie», şi pentru că are o relaţie aparte cu ea, am decis să mai achiziţionez încă una, pe acelaşi... «calapod». În afară de suzetă, nu am mai cumpărat nimic. Se ocupă maică-sa de ce are nevoie“, ne-a declarat Huidu, dându-ne de înţeles că fiul său este hrănit pe cale naturală. Legat de cadoul pe care îl va primi Eva, fiica lui Mihai Găinuşă, naşul Huidu a precizat că nu ştie nimic despre acest aspect, pentru că „Mihai e mai chitros de fel“.
Pe Vlad Craioveanu, un alt tătic celebru a cărui voce poate fi ascultată pe FM-uri, l-am surprins în trafic, în timp ce mergea să recupereze nişte bani. „Recuperatorul“ nu a vrut să spună despre ce sumă este vorba, dar cu siguranţă unul dintre motivele care l-au determinat să „acţioneze“ în acest fel este ziua de 1 iunie. „Acum discutam cu Alina, soţia mea, ce să cumpărăm pentru Thea. Ne gândim să luăm o jucărie pe care Thea să o împartă cu căţelul nostru. Glumeam. Să nu scrii asta. Uite, cred că un castel de prinţesă ar fi ideal“, ne-a spus „ciufulitul“.
Un alt părinte cu statut de VIP, strigat de două ori „mama“, este Rita Mureşan. Creatoarea de modă ne-a declarat că în această zi are emoţii foarte mari, pentru că fiica sa cea mare pune în practică o... „platformă-program“. Nedumerirea noastră a fost atât de mare, încât a trebuit să cerem amănunte despre „partidul“ din care face parte... Astfel, am aflat că, la începutul anului şcolar, toţi elevii clasei a IV-a din Şcoala 11 din Capitală s-au aflat în campanie electorală pentru alegerea preşedintelui clasei. Rebecca a promis că, dacă va fi cea care câştigă „supremaţia“ clasei, va organiza de 1 iunie o competiţie sportivă, finalizată cu decernarea unor premii. Drept urmare, în incinta şcolii situate pe Bulevardul Kisseleff se va desfăşura un turneu de fotbal şi un concurs de majorete. Toţi elevii claselor a IV-a care participă la competiţie vor fi premiaţi. Micii fotbalişti vor primi diplome chiar de la Bogdan Stelea, iar majoretele, de la solista Elena Gheorghe. Cele două vedete au fost încântate de această propunere. Chiar dacă la final toţi vor primi şi ceva dulciuri, lupta cea mare se dă pentru locul întâi, ce va fi premiat cu o cupă. Pe seară, Rita, împreună cu fostul său soţ, le vor duce pe „prinţese“ să vizioneze „Piraţii din Caraibe“ şi să mănânce ceva în Mall.
Rita Muresan nu vrea sa-si tirasca fetitele prin tribunal
Rita Muresan nu vrea sa-si tirasca fetitele prin tribunal Cind l-a cunoscut pe Nelu Muresan, creatoarea de moda nu s-a indragostit la prima vedere, ci treptat, treptat. A urmat o casatorie, iar acum, dupa 12 ani de convietuire, au divortat. Rita a fost fericita in primii patru ani alaturi de omul de afaceri, care a curtat-o mai bine de un an pina a convins-o sa-l priveasca cu alti ochi. Era manechin, avea toata lumea la picioarele ei, avea o frumusete aparte si o cariera in fata. Placind-o foarte tare, Nelutu nu s-a lasat pina nu a luat-o de sotie si nici nu a mai lasat-o sa urce pe podium. A crezut ca este pentru totdeauna si ea este aleasa. Insa, dupa patru ani, au inceput problemele. De dragul celor doua fetite, Gloria si Rebeca, sotii au crezut ca vor gasi solutia de a trece peste animozitati, dar n-a fost sa fie. Inca de acum un an, Ri ...
continuare
Rita Muresan: `Am calitatea morala de a-mi creste fetitele`
Rita Muresan: `Am calitatea morala de a-mi creste fetitele` Divortul dintre Rita Muresan si sotul ei, Nelu Muresan, nu a mai uimit pe nimeni. De mai multa vreme, se stie de problemele dintre cei doi. A avut loc prima infatisarea, iar cea care a intentat divortul este, dupa cum se stie, creatoarea de moda. Un moment greu in acest proces a fost acela in care sotul a anuntat-o ca va lupta pentru custodia celor doua fiice, Gloria si Rebeca. Designerul va face orice e posibil omeneste sa-si tina fetitele linga ea si crede ca nici un tribunal din lume nu-i va da cistig de cauza tatalui. Inca mai spera ca sotul ei va gasi intelepciunea si fair-play-ul sa-i lase custodia fetitelor. Ea e convinsa ca are calitatea morala de a-si creste fetele, desi unele articole din presa au incercat s-o defaimeze si s-o puna intr-o lumina proasta. Mai ales acum, in preajm ...
continuare
Rita si Nelu Muresan, batalie pe custodia copiilor
Rita si Nelu Muresan, batalie pe custodia copiilor
Pe zi ce trece, aflam tot mai multe amanunte despre divortul Ritei Muresan si ceea ce se anunta un divort de comun acord, acum totul se transforma intr-un scandal in toata regula. E adevarat, cu oarece retineri, motivind ca nu poate vorbi despre anumite lucruri deoarece "sint probe ce tin de apararea mea", creatoarea de moda dezvaluie ca se va da o mare batalie in instanta pentru cei doi copii ai familiei Muresan. Cit despre adevarata cauza a despartirii declara: "Motivul divortului tine exclusiv de mine si de sufletul meu". "Razboi ...
Pe zi ce trece, aflam tot mai multe amanunte despre divortul Ritei Muresan si ceea ce se anunta un divort de comun acord, acum totul se transforma intr-un scandal in toata regula. E adevarat, cu oarece retineri, motivind ca nu poate vorbi despre anumite lucruri deoarece "sint probe ce tin de apararea mea", creatoarea de moda dezvaluie ca se va da o mare batalie in instanta pentru cei doi copii ai familiei Muresan. Cit despre adevarata cauza a despartirii declara: "Motivul divortului tine exclusiv de mine si de sufletul meu". "Razboi ...
continuare
Ultima editare efectuata de catre Admin in 12.07.10 18:35, editata de 1 ori
Rita Muresan divorteaza, desi nu are niciun iubit
Rita Muresan divorteaza, desi nu are niciun iubit Vestea ca Rita Muresan divorteaza de sotul ei, Nelutu Muresan, nu mira pe nimeni. De mai multa vreme s-a auzit despre neintelegerile pe care le au cei doi soti si ca acestea sint ireconciliabile. In urma cu o luna, ziarul "7 Plus" a anuntat posibilul divort dintre creatoarea de moda si omul de afaceri. Cei doi au spus (atit in preajma Sarbatorilor de iarna, cit si mai tirziu) ca-si ofera un ragaz in privinta divortului si se gindesc daca vor face sau nu acest pas. Se pare, insa, ca nu au ajuns la o intelegere amiabila, din moment ce joi, 17 mai, la ora 8.00, la Judecatoria Sectorului 2, cei doi soti se vor intilni pentru prima data in fata instantei. Creatoarea a fost cea care a intentat procesul de divort. De data aceasta nu mai este nicio posibilitate de a se ajunge la un consens. Numaru ...
continuare
Rita Muresan ar putea divorta curind.
Rita Muresan ar putea divorta curind.
In ultima vreme, Rita Muresan are probleme in casnicie. Designerul nu se intelege de mai multa vreme cu sotul ei, a anuntat la un moment dat intentia de a divorta, dar a aminat, apoi, pasul decisiv. Insa, se pare, ca intr-o luna, doua, inevitabilul se va produce. Cei doi au incercat o reapropiere, de dragul fetitelor, Rebeca si Gloria, dar nu a fost sa fie. Relatiile dintre ei sint reci in continuare, iar pe Rita o intilnesti la toate evenimentele mondene, fara Nelu Muresan. Din privirea ei, se vede clar ca nu este fericita in dragost ...
In ultima vreme, Rita Muresan are probleme in casnicie. Designerul nu se intelege de mai multa vreme cu sotul ei, a anuntat la un moment dat intentia de a divorta, dar a aminat, apoi, pasul decisiv. Insa, se pare, ca intr-o luna, doua, inevitabilul se va produce. Cei doi au incercat o reapropiere, de dragul fetitelor, Rebeca si Gloria, dar nu a fost sa fie. Relatiile dintre ei sint reci in continuare, iar pe Rita o intilnesti la toate evenimentele mondene, fara Nelu Muresan. Din privirea ei, se vede clar ca nu este fericita in dragost ...
continuare
Ultima editare efectuata de catre Admin in 12.07.10 18:34, editata de 1 ori
Muresan[v=]
Alin
Vasile
Ghita
Rita
Crina
Ion
Vasile
Ghita
Rita