Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Duff[v=]
Pagina 1 din 1
Re: Duff[v=]
Hillary Duff a câştigat 100.000 de dolari fără să mişte un deget
Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online > Evenimentul Zilei > EVZ.ro http://www.evz.ro/index.html#ixzz1WQwbxqEG
EVZ.ro
Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online > Evenimentul Zilei > EVZ.ro http://www.evz.ro/index.html#ixzz1WQwbxqEG
EVZ.ro
Claudia Pavel o relanseaza pe Hilary Duff
Claudia Pavel o relanseaza pe Hilary Duff Dupa doi ani de pauza, Hilary Duff si-a pregatit revenirea in industria muzicala americana cu o piesa romaneasca. citeste
Hilary Duff scrie cărţi pentru copii!
Hilary Duff scrie cărţi pentru copii!
Primul volum va fi publicat, cel mai probabil, în 2012, şi va avea ca temă copiii care se confruntă cu divorţul părinţilor. Hilary nu se află la prima experienţă de acest gen, ea fiind autoarea unei alte cărţi ce a apărut în urmă cu câţiva ani.
Primul volum va fi publicat, cel mai probabil, în 2012, şi va avea ca temă copiii care se confruntă cu divorţul părinţilor. Hilary nu se află la prima experienţă de acest gen, ea fiind autoarea unei alte cărţi ce a apărut în urmă cu câţiva ani.
Hilary Duff i-a făcut sex oral iubitului pentru inelul de lo
Hilary Duff i-a făcut sex oral iubitului pentru inelul de logodnă
Cei doi se aflau la fereastra casei din Los Angeles unde se întreţineau cu un pahar de vin roşu. După ce au vorbit preţ de câteva minute, Mike a scos o cutiuţă din buzunar şi dat-o actriţei. Hilary a deschis cutia în care se afla un inel de logodnă, în valoare de
Cei doi se aflau la fereastra casei din Los Angeles unde se întreţineau cu un pahar de vin roşu. După ce au vorbit preţ de câteva minute, Mike a scos o cutiuţă din buzunar şi dat-o actriţei. Hilary a deschis cutia în care se afla un inel de logodnă, în valoare de
Hillary Duff are inel de logodnă de 1 milion de dolari!
Hillary Duff are inel de logodnă de 1 milion de dolari!
După o relaţie de doi ani, cei doi au hotărât să se căsătorească, dar Hillary nu este o fată ca oricare alta iar inelul ei trebuia să fie unul ieşit din comun. Aşa că viitorul soţ a cumpărat un inel cu diamante de 14 k, care a costat nici mai mult nici mai puţin de un milion de
După o relaţie de doi ani, cei doi au hotărât să se căsătorească, dar Hillary nu este o fată ca oricare alta iar inelul ei trebuia să fie unul ieşit din comun. Aşa că viitorul soţ a cumpărat un inel cu diamante de 14 k, care a costat nici mai mult nici mai puţin de un milion de
Cea mai sexy de pe planeta
Cea mai sexy de pe planeta
La numai 21 de ani, artista Hilay Duff, fostul copil minune al Hollywood-ului, a fost aleasa de catre cititorii revistei Maxim, ca cea mai sexy femeie din lume. Detalii»
La numai 21 de ani, artista Hilay Duff, fostul copil minune al Hollywood-ului, a fost aleasa de catre cititorii revistei Maxim, ca cea mai sexy femeie din lume. Detalii»
Hilary Duff, rusinata de noul ei ceas de 90.000 de dolari
Hilary Duff, rusinata de noul ei ceas de 90.000 de dolari
http://www.ultima-ora.ro/articles.php?action=toArticle&article_id=1484
Actrita si cântareata Hilary Duff (20 de ani) a dezvaluit, recent, ca ii este rusine de recenta sa achizitie: un ceas Jacob, in valoare de 90.000 de dolari. „Cred ca ceasul Jacob este cel mai scump lucru pe care l-am cumparat vreodata (...) Este foarte scump\", a marturisit protagonista comediei „Agentul Cody Banks”. „Acum imi pare rau ca am acest ceas. Vreau sa scap de el, nu l-am purtat niciodata\", a completat Hilary, fosta prietena a solistului trupei Good Charlotte, Joel Madden. Totodata, vedeta americanca a tinut sa precizeze ca da foarte multi bani pe bijuterii si pe haine, dar ca nu este adepta schimbarii permanente a masinilor sau a caselor, cum fac alte vedete de la Hollywood. Am o casa si doua masini, dar nu cumpar lucruri din acestea. Vad oameni care constant isi schimba masinile, dar pe mine nu ma intereseaza”, a mai spus Duff.
http://www.ultima-ora.ro/articles.php?action=toArticle&article_id=1484
Actrita si cântareata Hilary Duff (20 de ani) a dezvaluit, recent, ca ii este rusine de recenta sa achizitie: un ceas Jacob, in valoare de 90.000 de dolari. „Cred ca ceasul Jacob este cel mai scump lucru pe care l-am cumparat vreodata (...) Este foarte scump\", a marturisit protagonista comediei „Agentul Cody Banks”. „Acum imi pare rau ca am acest ceas. Vreau sa scap de el, nu l-am purtat niciodata\", a completat Hilary, fosta prietena a solistului trupei Good Charlotte, Joel Madden. Totodata, vedeta americanca a tinut sa precizeze ca da foarte multi bani pe bijuterii si pe haine, dar ca nu este adepta schimbarii permanente a masinilor sau a caselor, cum fac alte vedete de la Hollywood. Am o casa si doua masini, dar nu cumpar lucruri din acestea. Vad oameni care constant isi schimba masinile, dar pe mine nu ma intereseaza”, a mai spus Duff.
Hilary Duff vrea o silueta pe placul presei
Hilary Duff vrea o silueta pe placul presei Actrita si cantareata Hilary Duff a recunoscut ca este afectata de ceea ce scriu ziarele despre ea.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum