Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Mandruta[V=]
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Mandruta[V=]
http://www.dcnews.ro/lucian-mandru-a-revine-in-presa-vezi-cu-cine-a-semnat_481026.html
Mîndruţă explică de ce o atacă pe Olivia Steer: "Sunt cu inima frântă, căci familia ei îmi e prietenă"
http://www.timesnewroman.ro/monden/10-lucruri-despre-noua-televiziune-a-lui-lucian-mindruta
http://adevarul.ro/cultura/arte/lucian-mindruta-urmele-magellan-expeditie-mare-promovarea-artei-romania-1_525aada3c7b855ff563198a5/index.html
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/lucian-mindruta-principesa-irina-lupte-de-cocosi-arestata-sua-459631.html
“Cu bicicleta la mare”. 350 de români merg în week-end cu bicicleta pe litoral cu Lucian Mândruţă
Lucian Mîndruţă fuge cu nevasta în Franţa
Prezentatorul emisiunii „Nimic important” de la Antena 2, Lucian Mîndruţă, şi soţia lui, Ioana, ... citeşte mai mult
Prezentatorul emisiunii „Nimic important” de la Antena 2, Lucian Mîndruţă, şi soţia lui, Ioana, ... citeşte mai mult
Mindruta a lasat televiziunea pentru poezie
De cand sta in pat, cu piciorul fracturat, Lucian Mindruta si-a readus aminte de...
De cand sta in pat, cu piciorul fracturat, Lucian Mindruta si-a readus aminte de...
Mândruţă şi-a cumpărat încă o barcă: "După o vreme îţi devine la fel de dragă ca o casă"
Lucian Mîndruţă a lovit decapotabila de 150.000 de euro
În ciuda faptului că a avut grijă să dozeze foarte bine acceleraţia, pentru ca maşina să nu prindă viteză prea mare în timpul drive testului la care a participat în staţiunea Mamaia, Lucian Mîndruţă a reuşit performanţa de a-i lăsa semne... în parcare.
În ciuda faptului că a avut grijă să dozeze foarte bine acceleraţia, pentru ca maşina să nu prindă viteză prea mare în timpul drive testului la care a participat în staţiunea Mamaia, Lucian Mîndruţă a reuşit performanţa de a-i lăsa semne... în parcare.
Lucian Mândruţă: "Ştiu că mi-am dezamăgit publicul care mă admira la ştiri"
"În mod clar i-am dezamăgit pe cei care mă admirau la ştiri. Pe unii i-am dezamăgit, pe alţii i-am îndurerat. Sigur, alţii au zis "foarte bine, ducă-se". Publicul e ciudat, dar nu e ca şi cum ai pierde un membru al familiei. În meseria asta trebuie să te gândeşti
"În mod clar i-am dezamăgit pe cei care mă admirau la ştiri. Pe unii i-am dezamăgit, pe alţii i-am îndurerat. Sigur, alţii au zis "foarte bine, ducă-se". Publicul e ciudat, dar nu e ca şi cum ai pierde un membru al familiei. În meseria asta trebuie să te gândeşti
Lucian Mândruţă: „Primii bani i-am câştigat ca electrician“
18:40Vedeta Antenei 1 a lucrat înainte de Revoluţie la Casa Republicii, iar salariul l-a cheltuit la munte, cu prietena lui de atunci. La maturitate devine fascinat de avioane şi de navigaţia pe ambarcaţiuni sportive. După ce a fost principala imagine a ştirilor Antenei, alături de Alessandra Stoicescu, la „Observatorul"de la ora 19.00, Lucian Mândruţă prezintă emisiunea „Pâine şi circ"
18:40Vedeta Antenei 1 a lucrat înainte de Revoluţie la Casa Republicii, iar salariul l-a cheltuit la munte, cu prietena lui de atunci. La maturitate devine fascinat de avioane şi de navigaţia pe ambarcaţiuni sportive. După ce a fost principala imagine a ştirilor Antenei, alături de Alessandra Stoicescu, la „Observatorul"de la ora 19.00, Lucian Mândruţă prezintă emisiunea „Pâine şi circ"
Lucian Mândruţă spune adio televiziunii
Lucian Mândruţă spune adio televiziunii
Fostul prezentator al Observatorului, Lucian Mândruţă s-a decis să iasă din emisie pentru [...]
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum