Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Pelinel[V=]

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Pelinel[V=]

Mesaj Scris de Admin 01.05.07 7:30

Rezumarea primului mesaj :

Pelinel[V=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcRdunqrvcfWJKS822-8pL3WpxryS9hBYw-AjAc4uzRBUpcM-CxF7mjLZQValentina

Ultima editare efectuata de catre Admin in 01.04.15 8:34, editata de 31 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Valentina Pelinel, primul sărut la 14 ani

Mesaj Scris de Admin 07.02.08 8:37

Valentina Pelinel, primul sărut la 14 ani
Invitată la o emisiune de radio, Valentina Pelinel a vorbit în premieră în eter despre viaţa ei din liceu. Frumoasa blondă a dezvăluit multe lucruri despre perioada în care era adolescentă şi trăia viaţa la maxim. Însă ceea ce a atras atenţia cel mai tare a fost faptul că Valentina a sărutat un băiat pentru prima dată la 14 ani.

Frumoasa blondă le-a mărturisit DJ-ilor Escu şi Bogdan Nicolai, care au moderat emisiunea, că, ocazional, mai chiulea, dar o făcea în scopuri nobile.

A fost o elevă model

“Nu mergeam în baruri. Când lipseam de la şcoală, eram la prezentări de modă sau la probe de haine. De la 15 ani fac modeling” a spus vedeta. Valentina era, de altfel, o elevă eminentă. “Eram tocilară, vorbesc foarte serios. Învăţam la toate materiile. Sincer, nu prea ieşeam prin cluburi, că ai mei au spus mereu că, după ce îmi termin şcoala, o să am timp şi de baruri şi discoteci”, a afirmat ea râzând. Eforturile i-au fost răsplătite destul de repede. În clasa a XI-a, Valentina a plecat în SUA, pentru a-şi face un nume în modeling. Iniţial, lucrurile nu au fost roz. “Stăteam într-un apartament de modele. Era oribil, fiind multe fete cu firi diferite. Una era mai dezordonată, alta fuma şi aşa mai departe”, a adăugat Valentina. Lucrurile au luat o întorsătură fericită pentru doamna Boureanu şi, în câţiva ani, a început să câştige bani frumoşi din modeling. Valentina a răspuns fără ezitare la întrebarea care era pe buzele tuturor: “Când am fost sărutată prima oară? Păi pe la 14 ani. Am fost luată prin surprindere, m-am înroşit şi am fugit. Mi s-a părut că a profitat de mine. Trebuia să mă anunţe înainte”, a glumit ea. Fără inhibiţii, blonda a povestit clipele de care îşi aminteşte cu drag din adolescenţă. Cristian Boureanu şi Ioana, fiica lui, au fost alături de frumoasa blondă la ProFM, unde aceasta a fost invitată.

A luat-o la fugă
Când am fost sărutată prima oară? Păi pe la 14 ani. Am fost luată prin surprindere, m-am înroşit şi am fugit. Mi s-a părut că a profitat de mine. Trebuia să mă anunţe înainte. Valentina Pelinel
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Valentina Pelinel isi deschide magazin de lux

Mesaj Scris de Admin 30.01.08 19:59

Valentina Pelinel isi deschide magazin de lux
Face parte dintre cele mai in voga manechine, apreciate si in strainatate. Valentina Pelinel este implinita si din punct de vedere sentimental, alaturi de sotul ei, politicianul Cristian Boureanu. Au un apartament la New York, pe care si l-au achizitionat de curind, iar mai nou, top-modelul vrea sa-si deschida un magazin de confectii in care sa se regaseasca multe branduri de lux. Are intentia asta de mai multa vreme, iar prietenii sustin ca a gasit deja un sediu pe Calea Victoriei si, in curind, isi va deschide aici locatia cu pricina. Valentinei ii place sa aiba activitate, asa ca nu va urca numai pe podiumuri, ci va juca si in filme si va deveni si patroana de magazin de lux. Merge din cind in cind la New York, pentru a prezenta cite un brand celebru. Acum isi poate permite sa aleaga si ...

continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Valentina Pelinel, un fotomodel cu viata de familie

Mesaj Scris de Admin 06.01.08 13:13

Valentina Pelinel, un fotomodel cu viata de familie A plecat din Romania in 1997 fara niciun ban in buzunar si a reusit sa se impuna intr-un domeniu in care competitia este mai mult decat acerba.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Valentina Pelinel ar spune adio carierei

Mesaj Scris de Admin 23.11.07 18:00

Valentina Pelinel ar spune „adio” carierei de dragul familiei

Valentina Pelinel ar renunta la cariera pentru familie. Frumoasa blondina va dezbate subiectul mai pe larg in cadrul emisiunii „Ce se intâmpla, doctore?”. Doamna Boureanu va povesti cum se gândeste serios sa renunte la statutul de model pentru a se ocupa de familie. Valentina a plecat la vârsta de 15 ani in America pentru a-si cladi o cariera de succes. Cum visul i s-a implinit, Valentina sustine ca este momentul sa isi indrepte toata atentia catre viata de familie. Vedeta marturiseste ca si-a privit meseria ca pe o investitie si a ajuns in stadiul in care se gândeste sa faca ceva cu banii strânsi din prezentari si sedinte foto....continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Blonda, deşteapta; şi frumoasa

Mesaj Scris de Admin 07.11.07 10:11

Blonda, deşteapta şi frumoasa = Valentina Pelinel
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Valentina Pelinel

Mesaj Scris de Admin 04.11.07 21:16

Valentina Pelinel

http://www.onemagazine.ro/one/15/one-star.html
Valentina Pelinel a cucerit America prin frumusetea ei. Dupa 11 ani in lumea modei, fotomodelul a revenit in Romania si in atentia publicului, odata cu povestea de iubire traita alaturi de unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi, Cristian Boureanu, cu care s-a si casatorit. Valentina ne-a marturisit ca ar renunta definitiv la cariera, daca deputatul PNL ar ajunge Presedintele Romaniei.

Cum ti s-a parut ideea de a poza in muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart?

The ONE a avut o idee geniala. A fost locatia perfect adecvata tinutelor glamour. Trebuie sa admit insa ca este o locatie dificila pentru o sedinta foto si toti cei din echipa au alergat prin muzeu toata ziua pentru fiecare poza in parte, noi schimband mereu decorul, machiajul, coafura, hainele si accesoriile, chiar si starea.

Te-a insotit si Cristi...
Cristi m-a insotit la Stuttgart doar pentru o noapte, pentru ca noi facem orice ne sta in putinta ca sa petrecem cat mai mult timp impreuna si niciun efort nu ni se pare prea mare. Ne-am plimbat, am vizitat impreuna Muzeul Mercedes-Benz, unde urma sa pozam a doua zi, si am mancat carnati cu bere la Fest.

Iti plac masinile? Conduci?
Poti sa razi, dar nu sunt innebunita dupa masini si, cu toate ca am o masina buna si carnet de conducere american, nu sunt sanse prea mari sa ne intalnim pe sosea. Mi-a placut in schimb foarte mult un Mercedes rosu de epoca din muzeu, care in anul 1936 costa peste o suta de mii dolari si din care exista doar cinci exemplare in lume. Nu-i rau, nu?

La 17 ani ai plecat in America la un concurs de frumusete. De ce ai ales sa ramai acolo?
Am castigat concursul Top Model Romania si asa am ajuns in America. Aici am castigat locul intai la sectiunea modelling si am decis sa accept oferta de a ramane la New York, mai ales ca mai multe agentii importante isi exprimasera intentia de a semna un contract cu mine.

Familia a fost de acord sa fii departe de casa la o varsta atat de frageda?
Acasa se cam murea de foame, iar mama si sora mea nu au putut decat sa fie fericite. Tata murise cu o zi inainte sa castig eu concursul in urma caruia aveam sa raman in America. Nu o duceam foarte bine, asa ca, atunci cand am primit propunerea de a ramane peste Ocean, le-am spus: ”O sa raman aici, o sa fac bani, o sa ne fie bine”.

Ce anume este dificil si ce este interesant in meseria de model?
Cred ca in toate meseriile exista avantaje si dezavantaje. Acest job presupune multe calatorii, ai o viata frumoasa si nu trebuie sa stai toata ziua inchisa intr-un birou. Modellingul este un mod usor de a face bani si de a cunoaste foarte multi oameni, chiar daca intalnesti si unii mai dificili. Insa ai nevoie de multa putere de munca si seriozitate.

Faci naveta Bucuresti - New York. Nu iti este greu?

A fost greu, dar era unica solutie sa le pot avea pe amandoua: cariera si viata personala. Dupa ce m-am casatorit, am decis sa raman in Romania, desi mai am diferite job-uri la New York. In meseria mea, nimic nu este previzibil, pot fi sunata de pe o zi pe alta pentru un contract. De obicei insa, eu ii anunt pe ei cand ajung in America. Nu este vorba de fite, ci acum imi permit acest lucru, pentru ca sunt oameni cu care lucrez de mai bine de 10 ani.

Ce prietene fotomodel ai? Cu ce vedete din modelling ai defilat?

Prietene in lumea modei nu prea mi-am facut, pentru ca, de obicei, fetele sunt invidioase unele pe altele. Intotdeauna mi s-au parut mai apropiati barbatii, ca amici. Pe podium am defilat cu multe top modele, dar nu mi-au devenit prietene, dupa cum iti spuneam. Am prezentat cu Naomi Campbell, cu Adriana Lima etc.

Ai fost curtata de barbati celebri in America?
Este adevarat ca lumea modei este un mediu in care intalnesti acei oameni despre care vorbesti tu, barbati care fac avansuri modelelor si care stau la panda sa vada daca pica cineva in plasa lor. Pe mine insa nu m-a interesat niciodata sa ies cu un barbat doar pentru ca este celebru sau pentru ca are bani.

Ce calitati apreciezi la un barbat?
Sa fie inteligent si ambitios, caci numai asa avem o baza pe care putem construi. Trebuie sa fie familist, iar restul cred ca se poate modela. Toate aceste calitati le-am gasit la sotul meu, Cristian Boureanu.

Daca la un moment dat Cristian Boureanu ar fi ales presedinte al Romaniei, ai renunta definitiv la cariera ta pentru a-i fi alaturi?
Este o intrebare dificila. Cred ca pentru o asemenea miza m-as sacrifica, pentru mize mai mici... nu stiu.

In America ai filmat cateva spoturi publicitare. Care a fost cea mai mare suma pe care ai primit-o dintr-un astfel de contract?

Cea mai mare suma am primit-o de la Avon, pentru ca am filmat trei reclame in acelasi timp, in Canada. Nu ar fi corect sa spun cat, oricum au fost foarte multi bani.

Pentru ce branduri cunoscute ai facut reclame pana acum?
Am lucrat pentru Avon(3), Mac Donald’s, H&R Block (taxele americane), Macy’s (cel mai mare magazin), ceasurile Bulova, revista Maxim (alaturi de Carmen Electra), Victor Hugo (cea mai mare companie de pielarie din America de Sud), Sketchers, Shiseido, Pierre Cardin, Neutrogena etc.

Stiu ca ai un apartament la New York. Cum arata?
Are 70 mp si doua camere. Este foarte primitor, decorat pe bej si alb, iar mobila am cumparat-o de la o firma care a ajuns de curand si in Romania. Tot timpul am pus banii la ciorap, pentru ca sunt o persoana foarte calculata. Asa se intampla cand nu ai: atunci cand ajungi sa iti castigi singur banii, nu esti risipitor. In ultima vreme, de exemplu, am investit in imobiliare.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Valentina Pelinel, prima doamna a tarii

Mesaj Scris de Admin 30.10.07 16:36

Valentina Pelinel, prima doamna a tarii
"Acasa cam muream de foame", marturiseste modelul Valentina Pelinel intr-un interviu acordat revistei "The One", vorbind despre perioada de inceput a carierei sale si despre anii in care a locuit in Statele Unite.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Cristian Boureanu si Valentina Pelinel vor sa-si ia apartame

Cristian Boureanu si Valentina Pelinel vor sa-si ia apartament la New York Anul acesta va fi unul bogat in nunti, VIP-urile noastre se pregatesc sa-si puna pirostriile. Deputatul PLD Cristian Boureanu si top-modelul Valentina Pelinel isi vor uni destinele, pe 23 iunie. Cei doi indragostiti au facut deja cununia civila, anul trecut, in Grecia si România, iar acum se pregatesc asiduu de nunta. Evenimentul va avea loc la Palatul Snagov, iar rochia miresei va purta semnatura unui cunoscut designer italian, inca nu s-a gindit care va fi acela. Pentru luna de miere, Valentina si Cristi au de gind sa plece in Bora Bora, unde vor sa se rasfete unul pe altul. Intentioneaza sa-si cumpere un apartament mai mare in New York, care sa fie a doua lor locuinta. Manechinul a avut o casa in orasul american, dar a vindut-o. Valentina se intelege foarte bine cu Ioana, fetita din pri ...

continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Pelinel[V=]

Pelinel[V=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcRdunqrvcfWJKS822-8pL3WpxryS9hBYw-AjAc4uzRBUpcM-CxF7mjLZQValentina

Ultima editare efectuata de catre Admin in 01.04.15 8:34, editata de 31 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Pelinel[V=] - Pagina 3 Empty Re: Pelinel[V=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos