Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Farrell[V=]
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Farrell[V=]
http://www.mediafax.ro/life-inedit/actorul-colin-farrell-a-scapat-de-o-acuzatie-de-crima-marturisind-o-alta-infractiune-14481200
Colin Farrell: «Fiul meu suferă de paralizie cerebrală»
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Colin Farrell a pierdut peste 3 milioane de lire sterline după prăbuşirea pieţei imobiliare din Irlanda
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Colin Farrell şi-a părăsit iubita sinucigaşă
Căsătoriţi sau nu, actorii de la Hollywood îşi jură iubire veşnică şi sprijin reciproc atât la b... citeşte mai mult
Căsătoriţi sau nu, actorii de la Hollywood îşi jură iubire veşnică şi sprijin reciproc atât la b... citeşte mai mult
Colin Farrell a vrut sa renunte la actorie, in 2004
Colin Farrell a declarat ca a fost aproape sa renunte la actorie, in 2004, ca urmare a cronicilor negative pentru filmul "Alexandru cel Mare", informeaza femalefirst.co.uk.
Colin Farrell a declarat ca a fost aproape sa renunte la actorie, in 2004, ca urmare a cronicilor negative pentru filmul "Alexandru cel Mare", informeaza femalefirst.co.uk.
Colin Farrell, garda de corp a actritei Keira Knightley
Realizatorii de la Hollywood au pregatit un thriller cu gangsteri si o poveste care se desfasoara intr-un univers stiintifico-fantastic.
Realizatorii de la Hollywood au pregatit un thriller cu gangsteri si o poveste care se desfasoara intr-un univers stiintifico-fantastic.
Colin Farrell, printre favoriţii pentru rolul principal din remake-ul filmului "Total Recall"
Colin Farrel a chelit
In 2003, actorul irlandez Colin Farrel a fost inclus pe lista celor mai frumosi 50 de oameni din lume, clasament intocmit de prestigioasa revista "People". Acum, sapte ani mai tarziu, cine da cu ochii de el in Santa Fe Springs, California, are un soc. Starul, in varsta de 34 de ani, are un inceput
In 2003, actorul irlandez Colin Farrel a fost inclus pe lista celor mai frumosi 50 de oameni din lume, clasament intocmit de prestigioasa revista "People". Acum, sapte ani mai tarziu, cine da cu ochii de el in Santa Fe Springs, California, are un soc. Starul, in varsta de 34 de ani, are un inceput
Colin Farrell l-ar putea interpreta pe Ozzy Osbourne intr-un
Colin Farrell l-ar putea interpreta pe Ozzy Osbourne intr-un film despre viata acestuia
Actorul Colin Farrell l-ar putea interpreta pe Ozzy Osbourne intr-un lungmetraj inspirat din viata si cariera rockerului britanic, informeaza femalefirst.co.uk.
Actorul Colin Farrell l-ar putea interpreta pe Ozzy Osbourne intr-un lungmetraj inspirat din viata si cariera rockerului britanic, informeaza femalefirst.co.uk.
Colin Farrell inca astepta placheta pentru Globul de Aur
Colin Farrell inca astepta placheta pentru Globul de AurActorul irlandez a dezvaluit ca nu a primit inca placheta cu numele sau pe care sa o ataseze trofeului Globul de Aur castigat in 2009.
Marion Cotillard si Colin Farrell, in filmul "Cosmopolis", i
Marion Cotillard si Colin Farrell, in filmul "Cosmopolis", in regia lui David Cronenberg
Actorii Marion Cotillard si Colin Farrell vor juca rolurile principale in pelicula "Cosmopolis", in regia lui David Cronenberg, o adaptare a romanului omonim al lui Don DeLillo, informeaza variety.com.
Actorii Marion Cotillard si Colin Farrell vor juca rolurile principale in pelicula "Cosmopolis", in regia lui David Cronenberg, o adaptare a romanului omonim al lui Don DeLillo, informeaza variety.com.
Colin Farrell si Toni Collette, intr-un remake al unui film
Colin Farrell si Toni Collette, intr-un remake al unui film cu vampiri din anii '80
Solidar cu fratele său
Solidar cu fratele său
Colin Farrell a fost cavaler de onoare la nunta fratelui său de anul trecut, cu un partener de acelaşi sex. Actorul declară într-un interviu că militează pentru toleranţă în ceea ce priveşte homosexualitatea.
„Îmi amintesc vag anii de teroare psihică pe care fratele meu, Eamon, i-a îndurat.
Citeste articolul
Colin Farrell a fost cavaler de onoare la nunta fratelui său de anul trecut, cu un partener de acelaşi sex. Actorul declară într-un interviu că militează pentru toleranţă în ceea ce priveşte homosexualitatea.
„Îmi amintesc vag anii de teroare psihică pe care fratele meu, Eamon, i-a îndurat.
Citeste articolul
Colin Farrell: "Mă gândeam mai mult la beţii, decât la copii
Colin Farrell: "Mă gândeam mai mult la beţii, decât la copiii mei"
"Stăteam lângă copiii mei, dar nu mă gândeam decât cum să ajung mai repede la o petrecere şi să beau cât mai mult. Îi neglijam şi ajunsesem chiar să număr orele care mai erau până la ieşrea în oraş. Mă enerva că eram obligat să petrec timp cu
"Stăteam lângă copiii mei, dar nu mă gândeam decât cum să ajung mai repede la o petrecere şi să beau cât mai mult. Îi neglijam şi ajunsesem chiar să număr orele care mai erau până la ieşrea în oraş. Mă enerva că eram obligat să petrec timp cu
Colin Farrell, presat de iubita sa o ceara de sotie
Colin Farrell, presat de iubita sa o ceara de sotie
Colin Farrell, textier pentru o formatie bosniaca Starul de
Colin Farrell, textier pentru o formatie bosniaca
Starul
de la Hollywood Colin Farrell a inceput sa scrie texte pentru o
formatie bosniaca dupa ce l-a cunoscut pe solistul lor la premiera unui
film.
Starul
de la Hollywood Colin Farrell a inceput sa scrie texte pentru o
formatie bosniaca dupa ce l-a cunoscut pe solistul lor la premiera unui
film.