Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Draghici[v=]
Pagina 1 din 1
Re: Draghici[v=]
http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/apostolii-lui-stalin-lacatusul-alexandru-draghici-mesterul-terorii-stal
http://cultural.bzi.ro/alexandru-draghici-arhitectul-terorii-staliniste-din-romania-7631
[INTERVIU] Damian Draghici: "In arta nu exista etnii" Dosar 9AM
Damian Draghici se pregateste sa revina in fata publicului roman, intr-un concert extraordinar alaturi de Nigel Kennedy iar 9AM nu a pierdut ocazia de a vorbi in exclusivitate cu singurul roman care a castigat un premiu Grammy.
Damian Draghici se pregateste sa revina in fata publicului roman, intr-un concert extraordinar alaturi de Nigel Kennedy iar 9AM nu a pierdut ocazia de a vorbi in exclusivitate cu singurul roman care a castigat un premiu Grammy.
Mădălina Drăghici, bătută crunt pentru că a fost indecentă: "Am zgârieturi şi vânătăi pe spate!"
Mădălina Drăghici, despre cariera de actriţă: "Poate nu mă ridic la înălţimea aşteptărilor"
Supermodelul Madalina Draghici prezinta Top 7 incaltari de toamna
Odata cu luna septembrie, am intrat in sezonul in care pantofii iau locul sandalelor si al papucilor de vara. Daca pantofii pe care i-ai cumparat in anii trecuti s-au deteriorat sau modelele nu mai sunt in voga, firmele producatoare de incaltaminte vin cu modele pentru toate gusturile si
Odata cu luna septembrie, am intrat in sezonul in care pantofii iau locul sandalelor si al papucilor de vara. Daca pantofii pe care i-ai cumparat in anii trecuti s-au deteriorat sau modelele nu mai sunt in voga, firmele producatoare de incaltaminte vin cu modele pentru toate gusturile si
Mădălina Drăghici a slăbit 15 kilograme în 6 luni
Printre ele se numără şi ea. La 17 ani acesta avea un contract cu o agenţie de fotomodele din Milano care a trimis-o acasă după ce s-a îngrăşat 15 kilograme într-o singură lună. "Nici nu am realizat când s-a întâmplat asta, iar cei de la agenţia de
Printre ele se numără şi ea. La 17 ani acesta avea un contract cu o agenţie de fotomodele din Milano care a trimis-o acasă după ce s-a îngrăşat 15 kilograme într-o singură lună. "Nici nu am realizat când s-a întâmplat asta, iar cei de la agenţia de
Damian Drăghici, în scandal cu «fraţii săi»
Damian Drăghici, în scandal cu «fraţii săi»
DAMIAN DRĂGHICI: Ţiganii mi-au redat libertatea!| VIDEO
DAMIAN DRĂGHICI: „Ţiganii mi-au redat libertatea!” | VIDEO
Orchestra Damian&Brothers pregăteşte primul său mare concert de muzică lăutărească autentică din România.
[citeste]
Orchestra Damian&Brothers pregăteşte primul său mare concert de muzică lăutărească autentică din România.
[citeste]
Damian Draghici: "In 10 ani, voi castiga un Oscar"
Damian Draghici: "In 10 ani, voi castiga un Oscar"
Dupa ce a cucerit America in calitate de naist, Damian Draghici tinteste acum spre Premiul Oscar, artistul spunand in timpul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2 ca desi acest lucru pare o nebunie, si ...
Dupa ce a cucerit America in calitate de naist, Damian Draghici tinteste acum spre Premiul Oscar, artistul spunand in timpul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2 ca desi acest lucru pare o nebunie, si ...
Mihaela Radulescu vrea sa joace cu Damian Draghici
Mihaela Radulescu vrea sa joace cu Damian Draghici
DAMIAN DRAGHICI
DAMIAN DRAGHICI
„La orice interviu, la orice spectacol,
spun cu mandrie ca sunt tigan din Romania”
http://www.formula-as.ro/reviste_754__177__damian-draghici.html
„La orice interviu, la orice spectacol,
spun cu mandrie ca sunt tigan din Romania”
http://www.formula-as.ro/reviste_754__177__damian-draghici.html
Alexandru Draghici - biografia unui asasin
În dictatura lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, Alexandru Draghici pusese bazele propriei dictaturi, timorându-i pe activistii partidul ..
În dictatura lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, Alexandru Draghici pusese bazele propriei dictaturi, timorându-i pe activistii partidul ..
Madalina Draghici - curtata de un cantaret grec
Madalina Draghici - curtata de un cantaret grec
Ultima editare efectuata de catre Admin in 06.07.10 15:24, editata de 1 ori
Draghici[v=]
Damian
Madalina
Alexandru
Constantin
Madalina
Alexandru
Constantin
Ultima editare efectuata de catre Admin in 12.04.15 21:04, editata de 25 ori