Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Phillippe[v]
Pagina 1 din 1
Re: Phillippe[v]
Ryan Phillippe îşi pune copiii pe primul plan
Cariera de actor pierde tot mai mult teren în viaţa actorului Ryan Phillippe. După cum informează Libero.it, starul american a mărturisit că doar un film foarte bun îl mai poate „smulge“ de lângă copiii săi.
„Îmi place să joc în filme care îi fac pe oameni să gândească. Este un lucru care mă satisface atunci când aleg să fiu departe de copiii mei pentru a mă dedica muncii. Îmi place să urmăresc filme de comedie, dar mă dedic proiectelor care înseamnă ceva“, a declarat actorul.
Cariera de actor pierde tot mai mult teren în viaţa actorului Ryan Phillippe. După cum informează Libero.it, starul american a mărturisit că doar un film foarte bun îl mai poate „smulge“ de lângă copiii săi.
„Îmi place să joc în filme care îi fac pe oameni să gândească. Este un lucru care mă satisface atunci când aleg să fiu departe de copiii mei pentru a mă dedica muncii. Îmi place să urmăresc filme de comedie, dar mă dedic proiectelor care înseamnă ceva“, a declarat actorul.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum