Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Bishop[v=]

In jos

Bishop[v=] Empty Re: Bishop[v=]

Mesaj Scris de Admin 17.11.15 16:55

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/10/page/14/

1983: Primul ministru al Grenadei. Maurice Bishop,  a fost împuşcat mortal  de forţele armate  ale acestei mici insule din Caraibe.

Anterior, mii dntre  suporterii sai  au mărşăluit la reşedinţa acestuia  din  capitala tarii, St George, reuşind  să-l  elibereze pe  prim-ministrul aflat in arest la domiciliu.

Maurice Bishop a fost lider al   unui  guvern de stânga  in Grenada din 1979, care a intretinut legături strânse cu Cuba lui Castro  şi a  incheiat un tratat pentru  cumpararea de  arme din  URSS  în 1982.

Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 08.03.10 18:52

James Alonzo "Jim" Episcopul (noiembrie 21, 1907 - July 26, 1987) a fost un jurnalist american si autor.
James Alonzo "Jim" Episcopul (noiembrie 21, 1907 - July 26, 1987) a fost un jurnalist american si autor.

Nascut in Jersey City, New Jersey, el a renunţat la şcoală după clasa a opta. În 1923, el a studiat dactilografiere, stenografiate şi de contabilitate, precum şi în 1929 a început să lucreze ca un baiat copie la New York Daily News. În 1930, el a primit un loc de muncă ca un reporter de pui de la New York Daily Mirror, unde a lucrat până în 1943, când sa alăturat revista Collier's. El a rămas până în 1945.

Planurile sale de a scrie pentru producători la Hollywood Mark Hellinger sa încheiat cu moartea lui Hellinger. Episcopul mai târziu a scris o biografie Hellinger. De la 1946 - 1948, el a fost editor executiv al revistei Liberty, apoi a devenit director al departamentului literare, la Music Corporation of America până în 1951. El a fost apoi redactor-fondator al Cărţi Medalia de Aur (diviziunea juvenile, din Publicaţii Fawcett) până în 1953. În anii 1950, episcopul ar face scris lui de la litoralul din Jersey în Marea Bright, New Jersey, se întoarce la casa lui din Teaneck, New Jersey la sfârşit de săptămână pentru a vedea soţia şi copiii. [1] În 1957, el a început sa coloana, "Jim Episcop: Reporter", cu King Features Syndicate, care a continuat până în 1983. De asemenea, el a aterizat pe lista master a Nixon a adversarilor politici.

Restul carierei sale a fost cheltuit scris cărţi biografice despre cifre notabile, precum şi creştin-tematice de cărţi. Cartea sa The Day Lincoln a fost impuscat a fost publicat în 1955, şi a devenit o clipă best-seller. Episcopul, de asemenea, a scris Ziua lui Hristos a murit, Ziua lui Hristos sa născut, şi de Ziua Kennedy a fost împuşcat.

Nascut in Jersey City, New Jersey, el a renunţat la şcoală după clasa a opta. În 1923, el a studiat dactilografiere, stenografiate şi de contabilitate, precum şi în 1929 a început să lucreze ca un baiat copie la New York Daily News. În 1930, el a primit un loc de muncă ca un reporter de pui de la New York Daily Mirror, unde a lucrat până în 1943, când sa alăturat revista Collier's. El a rămas până în 1945.

Planurile sale de a scrie pentru producători la Hollywood Mark Hellinger sa încheiat cu moartea lui Hellinger. Episcopul mai târziu a scris o biografie Hellinger. De la 1946 - 1948, el a fost editor executiv al revistei Liberty, apoi a devenit director al departamentului literare, la Music Corporation of America până în 1951. El a fost apoi redactor-fondator al Cărţi Medalia de Aur (diviziunea juvenile, din Publicaţii Fawcett) până în 1953. În anii 1950, episcopul ar face scris lui de la litoralul din Jersey în Marea Bright, New Jersey, se întoarce la casa lui din Teaneck, New Jersey la sfârşit de săptămână pentru a vedea soţia şi copiii. [1] În 1957, el a început sa coloana, "Jim Episcop: Reporter", cu King Features Syndicate, care a continuat până în 1983. De asemenea, el a aterizat pe lista master a Nixon a adversarilor politici.

Restul carierei sale a fost cheltuit scris cărţi biografice despre cifre notabile, precum şi creştin-tematice de cărţi. Cartea sa The Day Lincoln a fost impuscat a fost publicat în 1955, şi a devenit o clipă best-seller. Episcopul, de asemenea, a scris Ziua lui Hristos a murit, Ziua lui Hristos sa născut, şi de Ziua Kennedy a fost împuşcat.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 19.12.08 19:25

Elizabeth Bishop sa nascut in Worcester, Massachusetts in 1911, dar a petrecut o parte din copilărie cu bunicii ei canadian după moartea tatălui ei şi a spitalizării mamei. Din copilărie, ea a subliniat, "Rudele mele toate simţit aşa de rău pentru acest copil, care au încercat să facă lor foarte bune şi cred că au făcut.. Am trăit cu bunicii mei în Nova Scotia, apoi cu cele din Worcester, în Massachusetts, foarte pe scurt şi a luat teribil de rău Acest lucru a fost atunci când am fost şase şi şapte .... Apoi, am trăit cu sora mamei mele mai vechi din Boston, ea a fost dedicat pentru mine -. nu a avut copii Relaţia mea cu rudele mele -. I a fost întotdeauna un fel de oaspete, şi cred că am simţit întotdeauna aşa. "

Ultima editare efectuata de catre Admin in 24.02.11 15:43, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Bishop[v=] Empty Bishop[v=]

Mesaj Scris de Admin 19.12.08 19:25

Bishop[v=] 9k=JIM  BISHOP-
3]Să te uiţi cum fata ta este condusă de un băiat la o întâlnire se simte la fel cum înmânezi un Stradivarius unei gorile.
2]Cînd un băiat vine şi-ţi ia fata la plimbare te simţi ca un om care dă un Stradivarius pe mîna unei gorile.
1[Viitorul este o ca o oglinda lipsita de transparenta. Oricine incearca sa se priveasca in ea nu va vedea decat niste contururi sterse ale unui chip imbatranit si coplesit de griji.
=====
Bishop[v=] Images?q=tbn:ANd9GcRYjg89EmTLmu1PAjLNEF2ubdLAC4UzPg8hYMpNF8rfq5_KvqsuMAURICE  BISHOP-
=====
Bishop[v=] ZElizabeth

Ultima editare efectuata de catre Admin in 17.11.15 16:54, editata de 11 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat