Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Holograf[V=]
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Holograf[V=]
Rezumarea primului mesaj :
Holograf
Holograf
Ultima editare efectuata de catre Admin in 23.01.15 13:59, editata de 29 ori
Re: Holograf[V=]
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/sarbatori-indoliate-pentru-dan-bittman-tatal-sau-a-murit-din-cauza-unor-grave-probleme-de-sanatate-200740.html
Dan Bittman: "De când am copii, îmi asum rolul de Moş Crăciun"
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Dan Bittman, după ce a fost taxat cu 500.000 euro: ”În România, numai furtul este întotdeauna nepedepsit”
Dan Bittman, în pericol de a rămåne celibatar: „Liliana nu vrea să se mărite cu mine“
Dan Bittman: "Valentin Dinu cântă impecabil"
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dan-bittman-valentin-dinu-canta-impecabil-335236-1.html
De când l-au auzit cântând live la Pro Tv, membrii trupei Holograf au hotărât să-l aducă pe Valentin Dinu să cânte cu ei, deoarece este foarte talentat. Într-un interviu recent, Dan Bittman îl laudă pe ocupantul locului al treilea la 'Românii au talent' şi se bucură că l-a găsit.
Dan Bittman i-a propus o colaborare lui Valentin Dinu, chiar pentru concertul trupei Holograf de pe 16 mai, de la Cinema Patria: "I-am spus Ochii Tăi e piesa ta, gata, tu o cânţi", a afirmat artistul.
Mai mult, solistul trupei Holograf este de părere că această colaborare va fi una de succes şi susţine că artiştii trebuie să se ajute între ei şi să lucreze împreună pentru că, până la urmă, cei care beneficiază de creaţii sunt tot cei din public
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dan-bittman-valentin-dinu-canta-impecabil-335236-1.html
De când l-au auzit cântând live la Pro Tv, membrii trupei Holograf au hotărât să-l aducă pe Valentin Dinu să cânte cu ei, deoarece este foarte talentat. Într-un interviu recent, Dan Bittman îl laudă pe ocupantul locului al treilea la 'Românii au talent' şi se bucură că l-a găsit.
Dan Bittman i-a propus o colaborare lui Valentin Dinu, chiar pentru concertul trupei Holograf de pe 16 mai, de la Cinema Patria: "I-am spus Ochii Tăi e piesa ta, gata, tu o cânţi", a afirmat artistul.
Mai mult, solistul trupei Holograf este de părere că această colaborare va fi una de succes şi susţine că artiştii trebuie să se ajute între ei şi să lucreze împreună pentru că, până la urmă, cei care beneficiază de creaţii sunt tot cei din public
Dan Bittman: "Eu sunt pentru căsătorie, chiar dacă nu am făcut acest pas cu Liliana!"
Dan Bittman: „Am avut cereri în căsătorie, dar n-a fost să fie“
Acum 3 oreDan Bittman vorbeşte despre concertele din comunism, despre cum a supravieţuit trupa 30 de ani, dar şi de ce nu a apucat să să căsătorească.
Acum 3 oreDan Bittman vorbeşte despre concertele din comunism, despre cum a supravieţuit trupa 30 de ani, dar şi de ce nu a apucat să să căsătorească.
Bittman şi-a făcut analize medicale două zile la rând
Cântăreţul Dan Bittman intenţionează să se menţină într-o formă bună pentru multă vreme. La 48 de ani, solistul trupei Holograf este încă unul dintre cei cei mai atrăgători bărbaţi din showbizul autohton, iar acest lucru se datorează şi faptului că are multă
Cântăreţul Dan Bittman intenţionează să se menţină într-o formă bună pentru multă vreme. La 48 de ani, solistul trupei Holograf este încă unul dintre cei cei mai atrăgători bărbaţi din showbizul autohton, iar acest lucru se datorează şi faptului că are multă
Bittman nu mai canta pentru Vladescu
Bittman nu mai canta pentru Vladescu
Dan Bittman a renuntat la functia de consilier al ministrului finantelor Sebastian Vladescu.
Dan Bittman a renuntat la functia de consilier al ministrului finantelor Sebastian Vladescu.
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum