Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
CULINARE--------------------[1]
Pagina 40 din 41
Pagina 40 din 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Re: CULINARE--------------------[1]
Rezumarea primului mesaj :
Muzica rafinamentului culinar
http://www.adevarulonline.ro/2006-09-02/Timp%20Liber/muzica-rafinamentului-culinar_196885.html
Muzica rafinamentului culinar
http://www.adevarulonline.ro/2006-09-02/Timp%20Liber/muzica-rafinamentului-culinar_196885.html
Re: CULINARE--------------------[1]
Sărbătoare bavareză
Mituri alimentare
Extindere - Vinuri de calitate din Chile
Mituri alimentare
Extindere - Vinuri de calitate din Chile
Re: CULINARE--------------------[1]
Sophie's best choice
http://www.sfin.ro/articol_6421/mapamond_culinar.html
Tacos cu carne de vaca
http://www.sfin.ro/articol_6348/mapamond_culinar.html
http://www.sfin.ro/articol_6421/mapamond_culinar.html
Tacos cu carne de vaca
http://www.sfin.ro/articol_6348/mapamond_culinar.html
Re: CULINARE--------------------[1]
Napoleon sau Caesar?
PRINTUL CHARLES VA LANSA O CARTE DESPRE SECRETELE BUCATARIEI REGALE
http://www.transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=29165
PRINTUL CHARLES VA LANSA O CARTE DESPRE SECRETELE BUCATARIEI REGALE
http://www.transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=29165
Re: CULINARE--------------------[1]
Ultimele zile ale verii
http://www.sfin.ro/articol_6277/mapamond_culinar.html
http://www.sfin.ro/articol_6277/mapamond_culinar.html
Re: CULINARE--------------------[1]
"Mai toarnă, cârciumare!"
Reţete gustoase şi uşor de preparat
Reţete gustoase şi uşor de preparat
Legume mexicane cu sos de caşcaval
Ingrediente
O pungă de legume mexicane congelate (porumb, mazăre, ardei), o roşie mare, 100 g pastramă de pui, o lingură de făină, o lingură de unt, o ceaşcă lapte, 2-3 linguri de smântână, 50 g caşcaval, sare, piper.
Mod de preparare
Se fierb legumele mexicane în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Separat se prepară sosul. Într-un vas se pune untul şi se lasă să se topească, apoi se adaugă făina şi se amestecă să nu se prindă. Se adaugă laptele şi se amestecă bine, să nu facă cocoloaşe şi se lasă să fiarbă câteva minute. Se adaugă smântâna şi caşcavalul ras (sau cuburi) şi condimente după gust. Într-o tigaie teflon se pune o lingură de ulei şi se pune la călit pastrama de pui tăiată cuburi, apoi se adaugă roşia tăiată cuburi să se călească puţin (fără să se zdrobească), apoi se adaugă legumele mexicane şi se mai lasă câteva minute.
Amestecul se pune în farfurii, iar peste ele se adaugă sosul de caşcaval fierbinte.
laura.bogaciu@azi.ro
Ingrediente
O pungă de legume mexicane congelate (porumb, mazăre, ardei), o roşie mare, 100 g pastramă de pui, o lingură de făină, o lingură de unt, o ceaşcă lapte, 2-3 linguri de smântână, 50 g caşcaval, sare, piper.
Mod de preparare
Se fierb legumele mexicane în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Separat se prepară sosul. Într-un vas se pune untul şi se lasă să se topească, apoi se adaugă făina şi se amestecă să nu se prindă. Se adaugă laptele şi se amestecă bine, să nu facă cocoloaşe şi se lasă să fiarbă câteva minute. Se adaugă smântâna şi caşcavalul ras (sau cuburi) şi condimente după gust. Într-o tigaie teflon se pune o lingură de ulei şi se pune la călit pastrama de pui tăiată cuburi, apoi se adaugă roşia tăiată cuburi să se călească puţin (fără să se zdrobească), apoi se adaugă legumele mexicane şi se mai lasă câteva minute.
Amestecul se pune în farfurii, iar peste ele se adaugă sosul de caşcaval fierbinte.
laura.bogaciu@azi.ro
Re: CULINARE--------------------[1]
Borşul de prin vecini
Istoria dulciurilor: Cum s-a nascut "Tiramisu"
Istoria dulciurilor: Cum s-a nascut "Tiramisu"
Re: CULINARE--------------------[1]
Olla, Spania !
Ultima editare efectuata de catre in 05.09.06 13:53, editata de 1 ori
Pagina 40 din 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Pagina 40 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|