Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Paler[v=]

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Paler[v=] - Pagina 3 Empty Paler[v=]

Mesaj Scris de Admin 25.02.06 21:46

Rezumarea primului mesaj :

Paler[v=] - Pagina 3 ZOCTAVIAN  PALER-
47]Poate ca viata a avut un sens cata vreme n-am tinut sa-i dau unul.
46]Stiind ca vom muri, sa gasim aici un argument pentru a iubi si mai mult viata. 
45]Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.
44]Pierzi in viata ani si la moarte cersesti o clipa.
43]Curajul este, aş zice, o frică în care s-a pus ordine; ceea ce te ajută să te agăţi de partea de frică unde pierderile sunt mai mici.
42]Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă... şi un suflet smuls din piept...
41]Nimic durabil nu se poate întemeia pe indiferenţă.
40]A muri înseamnă de fapt a te muta într-o stea.
39]A aştepta înseamnă a supravieţui cât mai mult, a aluneca spre moarte încet.
38]Exista intrebari pe care ni le punem nu pentru a da un raspuns, ci pentru a auzi intrebarea.
37]Deștept poți să pari fără să fii, dar dacă nu ești un prost autentic, te dai de gol.
36]Adevarata masura a vietii unui om nu se poate obtine decat prin lipsa de masura, dorind fara masura, indraznind fara masura, iubind fara masura.
35]Tot ce pierdem, pierdem pentru totdeauna.
34]Batranetea incepe ca toamna, cu melancolii, cu umbre care se lungesc, cu reverii si doruri vagi.
33]O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti nu reprezinta nimic.
32]Fiecare om are o patrie, restul sunt tari.
31]Timpul este o fiara care are nesfarsita rabdare de a inghiti totul.
30]Timpul are prostul obicei de a fi ireversibil.
29]Ceea ce nu traim la timp nu mai traim niciodata.
28]Nu exista pustiu, ci doar incapacitatea noastra de a umple golul in care traim.
27]Acesta e omul,domnilor?! Rezista la multe, dar cateodata il doboara golul din jur.
26]Sa astepti oricat, sa astepti orice. Sa nu iti amintesti, in schimb orice. Nu sunt bune decat amintirile care te ajuta sa traiesti in prezent.
25]Ca individ, iti poti permite sa te aperi prin dispret, ignorand atacurile ignobile. Uneori, e chiar necesar sa faci asta. Viata e prea scurta ca s-o risipesti contempland o mocirla.
24]Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
23]Noi suntem ca un cântec, nu credeţi? Un cântec nu se poate cânta niciodată de la sfârşit spre început. Trebuie să-l cânţi totdeauna îndreptându-te spre sfârşit.
22]Loviturile vieţii nu sunt numai distructive, ci şi constructive; ca loviturile ciocanului în dalta unui sculptor priceput.
21]Suferinţa, dacă nu găsim în ea un minimum de forţă, ne cere să fim măcar decenţi, să n-o exhibăm.
20]Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur.
19]Lacătele din noi se deschid cu o lacrimă.
18]Eternitatea nu poate fi smulsă zeilor decât clipă de clipă.
17]Vai de cel care, dupa ce deschide usa camerei seara, nu are cui spune: buna seara.
16]Gelozia ia nastere odata cu dragostea, dar nu moare odata cu ea.
15]Cei cu adevarat curajosi vorbesc putin despre curaj.
14]Nu exista experienta careia sa nu-i poti supravietui daca ai curajul sa infrunti viata.
13]Cel caruia ii e indiferent daca va trai nu are nevoie de curaj.
12]A dansa pe vulcani nu e neaparat o dovada de curaj.
11]Curajul este, as zice, o frica in care s-a pus ordine; ceea ce te ajuta sa te agati de partea de frica unde pierderile sunt mai mici.
10]Nu exista fericire de care sa-ti amintesti, fara tristete.
9]Infarctul mi-a lamurit, cel putin, doua lucruri. Pe de-o parte, am inteles ca sunt imprejurari in care egoismul e firesc: de patru luni, ma gandesc doar la speranta ca voi depasi cu bine aceasta vara.
8]La ora cînd mă visam vultur, am avut probleme mai urgente, care m-au transformat în cîrtiţă.
7]A MURI inseamna a te muta intr-o stea.
6]Singurătatea nu e o victorie înaintea celorlalţi, ci e de fapt un naufragiu personal.
5]A iubi inseamna, poate, a lumina partea cea mai frumoasa din noi.
4]Intr-o dragoste adevarata trebuie sa fii putin sclav pentru a fi liber, adica sa nu mai vezi nimic in jur.
3]Paradoxul vremurilor noastre in istorie este ca avem cladiri mai mari, dar suflete mai mici.
2]Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
1]Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata
=====
Paler[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcSSgfdI6MwaWvXhYLG4vhDTYlwtLBndd9qJ_I2TxPQCA3PG2zfHSC8sKrsJean

Ultima editare efectuata de catre Admin in 06.11.15 15:56, editata de 95 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Paler[v=] - Pagina 3 Empty "Cand am vazut ca e nimfomana, am fugit"

Mesaj Scris de Admin 25.10.06 17:22

"Cand am vazut ca e nimfomana, am fugit"
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Paler[v=] - Pagina 3 Empty Campanie - Jean Paler sare in ajutorul politiei

Mesaj Scris de Admin 13.10.06 13:53

Campanie - Jean Paler sare in ajutorul politiei
Cristina Stamate, Anemona Minculescu si Jean Paler au fost chemati la Politia Capitalei. Pe bune!

Ultima editare efectuata de catre in 08.05.07 8:00, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Paler[v=] - Pagina 3 Empty Paler[v=]

Mesaj Scris de Admin 25.02.06 21:46

Paler[v=] - Pagina 3 ZOCTAVIAN  PALER-
47]Poate ca viata a avut un sens cata vreme n-am tinut sa-i dau unul.
46]Stiind ca vom muri, sa gasim aici un argument pentru a iubi si mai mult viata. 
45]Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.
44]Pierzi in viata ani si la moarte cersesti o clipa.
43]Curajul este, aş zice, o frică în care s-a pus ordine; ceea ce te ajută să te agăţi de partea de frică unde pierderile sunt mai mici.
42]Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă... şi un suflet smuls din piept...
41]Nimic durabil nu se poate întemeia pe indiferenţă.
40]A muri înseamnă de fapt a te muta într-o stea.
39]A aştepta înseamnă a supravieţui cât mai mult, a aluneca spre moarte încet.
38]Exista intrebari pe care ni le punem nu pentru a da un raspuns, ci pentru a auzi intrebarea.
37]Deștept poți să pari fără să fii, dar dacă nu ești un prost autentic, te dai de gol.
36]Adevarata masura a vietii unui om nu se poate obtine decat prin lipsa de masura, dorind fara masura, indraznind fara masura, iubind fara masura.
35]Tot ce pierdem, pierdem pentru totdeauna.
34]Batranetea incepe ca toamna, cu melancolii, cu umbre care se lungesc, cu reverii si doruri vagi.
33]O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti nu reprezinta nimic.
32]Fiecare om are o patrie, restul sunt tari.
31]Timpul este o fiara care are nesfarsita rabdare de a inghiti totul.
30]Timpul are prostul obicei de a fi ireversibil.
29]Ceea ce nu traim la timp nu mai traim niciodata.
28]Nu exista pustiu, ci doar incapacitatea noastra de a umple golul in care traim.
27]Acesta e omul,domnilor?! Rezista la multe, dar cateodata il doboara golul din jur.
26]Sa astepti oricat, sa astepti orice. Sa nu iti amintesti, in schimb orice. Nu sunt bune decat amintirile care te ajuta sa traiesti in prezent.
25]Ca individ, iti poti permite sa te aperi prin dispret, ignorand atacurile ignobile. Uneori, e chiar necesar sa faci asta. Viata e prea scurta ca s-o risipesti contempland o mocirla.
24]Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
23]Noi suntem ca un cântec, nu credeţi? Un cântec nu se poate cânta niciodată de la sfârşit spre început. Trebuie să-l cânţi totdeauna îndreptându-te spre sfârşit.
22]Loviturile vieţii nu sunt numai distructive, ci şi constructive; ca loviturile ciocanului în dalta unui sculptor priceput.
21]Suferinţa, dacă nu găsim în ea un minimum de forţă, ne cere să fim măcar decenţi, să n-o exhibăm.
20]Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur.
19]Lacătele din noi se deschid cu o lacrimă.
18]Eternitatea nu poate fi smulsă zeilor decât clipă de clipă.
17]Vai de cel care, dupa ce deschide usa camerei seara, nu are cui spune: buna seara.
16]Gelozia ia nastere odata cu dragostea, dar nu moare odata cu ea.
15]Cei cu adevarat curajosi vorbesc putin despre curaj.
14]Nu exista experienta careia sa nu-i poti supravietui daca ai curajul sa infrunti viata.
13]Cel caruia ii e indiferent daca va trai nu are nevoie de curaj.
12]A dansa pe vulcani nu e neaparat o dovada de curaj.
11]Curajul este, as zice, o frica in care s-a pus ordine; ceea ce te ajuta sa te agati de partea de frica unde pierderile sunt mai mici.
10]Nu exista fericire de care sa-ti amintesti, fara tristete.
9]Infarctul mi-a lamurit, cel putin, doua lucruri. Pe de-o parte, am inteles ca sunt imprejurari in care egoismul e firesc: de patru luni, ma gandesc doar la speranta ca voi depasi cu bine aceasta vara.
8]La ora cînd mă visam vultur, am avut probleme mai urgente, care m-au transformat în cîrtiţă.
7]A MURI inseamna a te muta intr-o stea.
6]Singurătatea nu e o victorie înaintea celorlalţi, ci e de fapt un naufragiu personal.
5]A iubi inseamna, poate, a lumina partea cea mai frumoasa din noi.
4]Intr-o dragoste adevarata trebuie sa fii putin sclav pentru a fi liber, adica sa nu mai vezi nimic in jur.
3]Paradoxul vremurilor noastre in istorie este ca avem cladiri mai mari, dar suflete mai mici.
2]Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
1]Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata
=====
Paler[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcSSgfdI6MwaWvXhYLG4vhDTYlwtLBndd9qJ_I2TxPQCA3PG2zfHSC8sKrsJean

Ultima editare efectuata de catre Admin in 06.11.15 15:56, editata de 95 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Paler[v=] - Pagina 3 Empty Re: Paler[v=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos