Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Ford[v=]

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Ford[v=]

Mesaj Scris de Admin 10.01.06 16:44

Rezumarea primului mesaj :

Ford[v=] - Pagina 3 Th?&id=OIP.M1661837803b1a15bd6389f81fc8c80d5H1&w=300&h=300&c=0&pid=1HENRY  FORD-
23]Eşecul e pur şi simplu şansa de a încerca din nou, de data asta cu mai multă inteligenţă.
22]Eu asta vreau. Inseamna ca asta si va fi.
21]Batranii intotdeauna ii sfatuiesc pe cei tineri sa economiseasca banii. Este un sfat prost. Nu adunati maruntisul. Investiti in propria persoana. In viata mea nu am economisit un dolar, pana nu am atins varsta de 40 de ani.
20]Nereusita este doar posibilitatea sa iei totul de la capat, doar ca mai intelept.
19]Viaţa este o serie de experienţe, fiecare dintre ele ne face mai mari, chiar dacă uneori este greu să ne dăm seama de asta.
18]Oricine renunta sa invete este batran, chiar daca are 20 sau 80 de ani. Oricine continua sa invete ramane tanar. Cel mai important lucru in viata este sa-ti pastrezi propria minte tanara.
17]Crezi că poţi sau crezi că nu poţi. În ambele cazuri, ai dreptate!
16]Un om sarac nu este un om fara bani. Un om sarac este acela ce nu are nici un vis.
15]O afacere ce nu face decat bani este o afacere saraca.
14]Cand doi oameni sunt intotdeauna de acord, inseamna ca unul dintre ei nu este necesar.
13]Cand castig 10 dolari, 6 ii investesc in publicitate.
12]Chiar daca esti sigur ca poti sa faci un lucru sau ca nu poti sa il faci, ai dreptate.
11]Imi place tare mult citatul,pentru ca, de multe ori si poate nejustificat,refuzam sa credem in noi...si pana la urma "Daca tu crezi ca esti in stare sa faci ceva sau nu, ai oricum dreptate.
10]Nu cauta cusururi, gaseste remedii!
9]Sa gindesti, asta este cea mai grea munca din lume.
8]Dacă banul pentru dvs. este speranţă de independenţă, nu va fi niciodată el. Singura siguranta pe care un om o va avea în această lume este o rezervă de cunostinte, experienta si capacitatea.
7]Taie-ti singur lemnele si-ti va fi de doua ori mai cald.
6]Istoria e traditie. Noi nu dorim traditie. Noi dorim sa traim in present, si singura istorie care merita sa fie bagata in seama de un ganditor e istoria pe care o fabricam astazi.
5]Obstacolele sint acele viziuni infricosatoare pe care le avem atunci cind nu ne mai vedem scopul.
4]Prietenul adevarat este cel care scoate la iveala tot ceea ce e mai bun in tine.
3]Caut oameni care au capacitatea de a nu sti ce nu poate fi facut.
2]Majoritatea oamenilor folosesc mai mult timp si energie invartinduse in jurul problemei decat incercand sa rezolve.
1]Nu iti poti construi o reputatie pe ceea ce urmeaza sa faci.
======
Ford[v=] - Pagina 3 Th?&id=OIP.M14edbe8daf3f7c833c3d2b7f1260c8a3o1&w=300&h=300&c=0&pid=1JOHN  FORD-
Omul care are rabdare sa nu se razbune imediat, ori te iarta, ori se razbuna cumplit.
=====
Ford[v=] - Pagina 3 9k=GERALD  FORD-
Am avut mulţi adversari în arena politică, dar duşmani nu ţin minte să fi avut vreunul.
=====
Ford[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcSxjxoKnnPfNxrFNAjuWzDqfrWANknVg2YMYstaKrI4L0CWDdLYdHHEByZrHarrison
Ford[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcTH2Jh0SbhaJFPRng1yghNJrbWpj1Yc9X5cgadx8Unw5w6l032o3Mkods5eRichard
Ford[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcSeKskSJHN_wdE7Ndu4AJ2itpMLru1FahQp0-KwM7qliIl1hCO7aVprsy0Willa
Ford[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcQrh-xPDEHGdQyQvhpy5bkdC6SNDqqC5-g5atTiudxRg6Gpc9snHHcQ-xcGlenn
Ford[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcRxb50ZoB8krpWq9CDWw72WlhY57Ei6OJ6QTQVwG5_YwUAgtLHmIIxqNv4Betty
Ford[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcQR8_ufRG8tay_Wf3curwqLclj9kbTx-EmzqeJCZY39Vpy5okaVqgmauNncTom

Ultima editare efectuata de catre Admin in 06.11.15 10:53, editata de 100 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty "Indiana Jones" va avea o continuare, spune actorul Harrison

Mesaj Scris de Admin 04.03.10 13:41

"Indiana Jones" va avea o continuare, spune actorul Harrison Ford
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford este materialist

Mesaj Scris de Admin 23.02.10 14:47

Harrison Ford este materialist

Unul dintre marile nume de la Hollywood care se bucură de o carieră de peste patru decenii, Harrison Ford a...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford spune că nu are nevoie de niciun premiu

Mesaj Scris de Admin 21.02.10 9:17

Harrison Ford spune că nu are nevoie de niciun premiu
Harrison Ford nu a câştigat niciun premiu al Academiei Actorilor din Statele Unite, până acum şi a declarat că este mulţumit de faptul că este distribuit în multe filme şi că preferă să se bucure de viaţă: "Nu vreau să primesc vreun premiu. Mai bine îmi trăiesc
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford, interesat sa joace in "Indiana Jones 5"

Mesaj Scris de Admin 01.02.10 13:55

Harrison Ford, interesat sa joace in "Indiana Jones 5"

Harrison Ford a declarat ca ar juca in "Indiana Jones 5", daca va mai fi inca in viata la momentul producerii filmului, tinand cont ca realizarea celei mai recente productii din serie a durat 18 ani, informeaza FemaleFirst.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Lui Harrison Ford i-ar plăcea să joace un rol feminin

Mesaj Scris de Admin 01.02.10 8:32

Lui Harrison Ford i-ar plăcea să joace un rol feminin
Harrison Ford, în vârstă de 57 de ani, speră ca producţia următorului episod al filmului "Indiana Jones" să dureze mai puţin de 18 ani, aşa cum s-a întâmplat cu cel mai recent episod, iar dacă nu va muri până atunci, actorul va fi disponibil să îl joace
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty O furnica si un paianjen vor purta numele lui Harrison Ford

Mesaj Scris de Admin 27.01.10 15:08

O furnica si un paianjen vor purta numele lui Harrison Ford

Harrison Ford este singurul actor de la Hollywood care si-a imprumutat numele unei specii de paianjeni si uneia de furnici, datorita contributiei sale la conservarea biodiversitatii, transmite Ecorazzi.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford vorbeste despre declinul Hollywood-ului

Mesaj Scris de Admin 23.01.10 15:25

Harrison Ford vorbeste despre declinul Hollywood-ului
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Înainte de a fi actor, Harrison Ford a fost tâmplar şi cheln

Mesaj Scris de Admin 12.01.10 14:19

Înainte de a fi actor, Harrison Ford a fost tâmplar şi chelner
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Detesta sa se priveasca in oglinda

Mesaj Scris de Admin 11.01.10 11:58

Detesta sa se priveasca in oglinda
Iritat. Renumitul actor Harrison Ford a marturisit ca nu ii place sa se priveasca in oglinda, pentru ca automat ii vine in minte felul in care arata cu ani in urma. "Am 67 de ani si clar nu mai arat ca in tinerete, asa ca prefer sa nu petrec prea mult timp privindu-ma in oglinda, ca sa nu-mi fac
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford e gata sa joace intr-un nou film din seria "In

Mesaj Scris de Admin 14.09.09 15:55

Harrison Ford e gata sa joace intr-un nou film din seria "Indiana Jones"
Actorul
american Harrison Ford a declarat sambata, la Festivalul de Film
American de la Deauville unde a participat la o ceremonie dedicata
carierei sale, ca este pregatit sa intre pentru a cincea oara in pielea
lui Indiana Jones si ca asteapta scenariul, potrivit presei americane.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Femeia care l-a amenintat cu pistolul pe presedintele Ford i

Mesaj Scris de Admin 08.08.09 9:52

Femeia care l-a amenintat cu pistolul pe presedintele Ford iese din inchisoare dupa 34 ani
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford e cel mai bine platit actor de la Hollywood, c

Mesaj Scris de Admin 15.06.09 16:28

Harrison Ford e cel mai bine platit actor de la Hollywood, conform Forbes

Ce daca e criza financiara, par a spune editorii de la prestigioasa revista "Forbes", care au intocmit un clasament al celor mai bine remunerati actori din Cetatea Filmului. Primul pe lista se afla Harrison...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Re: Ford[v=]

Mesaj Scris de Admin 09.06.09 7:19

Ford[v=] - Pagina 3 Ziua-independentei_b
Ziua Independentei de Richard Ford
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 09.06.09 7:19

Richard Ford (born February 16, 1944) is a Pulitzer Prize-winning American novelist and short story writer. His best-known works are the novel The Sportswriter and its sequels, Independence Day and The Lay of the Land, and the short story collection Rock Springs, which contains several widely anthologized stories.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford si Calista Flockhart se casatoresc

Mesaj Scris de Admin 23.03.09 10:41

Harrison Ford si Calista Flockhart se casatoresc

Harrison Ford a cerut-o in casatorie pe iubita lui de sapte ani, Calista Flockhart. Este a treia casatorie pentru actorul din Indiana Jones si prima pentru actrita din Ally McBeal. ...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty De vorba cu Harrison Ford, de la Ray Arco, corespondentul no

Mesaj Scris de Admin 10.09.08 21:34

De vorba cu Harrison Ford, de la Ray Arco, corespondentul nostru in Hollywood, 8/9/2008
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Omul, sau mai bine zis Actorul, care a supravietuit pataniile lui Indiana Jones, renumitul aventurier in filmele cu acelas nume dar cu acolade diferite. Este unul din actorii cu cel mai mult succes datorit multelor caractere complexe pe care le-a jucat. E totusi un miracol cand acesti giganti ai scenei fac un film cu un rol cu ani in urma si care continua sa-si mentina tineretea cu multi ani mai tarziu.

RA: Ah, in sfarsit, misteriosul Harrison Ford!
HF: Dece? Am intarziat?
RA: Nu, nu, e un fel de a sublinia faptul cat esti de admirat!
HF: Okay...
RA: Multi actori imi spun ca le ia cateva zile sau chiar mai mult sa se recupereze dupa un rol intens dramatic. Asta se intampla si la tine?
HF: Depinde de rol... dar e natural ca dupa luni de peparare ca sa intri sub pielea acelui caracter sa necesiti timp sa revii la normal, mai ales daca trebuie sa depui un efort fizic elaborat ca de exemplu in Indiana Jones.
RA: Si pentru-ca veni vorba... au trecut atatia ani de la ultimul film si vrem nu vrem, imbatranim si ca atare ne miscam mai incet, etc., dar la tine nu se vede prea multa diferenta. Cum ai putut sa te mentii asa bine?
HF: Merci de compliment! E adevarat ca dupa anumite actiuni mi-am simtit oasele mai mult ca inainte, dar am fost okay si spectatorii nu remarca prea mult.
RA: Totusi te-ai incapatanat sa faci singur niste aactiuni pe care cascadorii ar fi trebuit sa le faca.
HF: Adevarul? Le-am savurat prea mult ca sa nu incerc sa le fac eu... ei desigur nu cele mai drastice, dar totusi...
RA: Sau poate ca ai vrut sa-ti demonsttrezi tie insuti ca nu ai imbatranit chiar asa...
HF: Poate si asta in subconstient... dar e dificil de trecut cu vederea o actiune in care caracterul principal el insusi o face. Sunt in stare fizica buna, si cand m-am imbracat cu imbracamintea tipica a lui Indiana Jones, par-ca m-am renascut... m-am simti acasa cum ar veni... straniu, nu-i asa?
RA: Nici decum, mai ales cand cineva traieste niste momente atat de intens de fie care film si asta nu-i nici primul si nici ultimul, m-i se parte!
HF: Ei sigur ca asta depinde si de succesul lui financiar...
RA: Din pacate Hollywood-ul nu iarta daca un film nu face bani dupa cum s-au asteptat, ori cat bun ar fi subiectul sau jucat exceptional. Chiar la asta s-a ajuns incat cultura si educatia omului sa depinde numai de bani?
HF: Pe de o parte ai dreptate, sa nu uitam totusi ca filmul face parte din categoria divertismentuluisi ca atare, trebuie nu numai sa-si recupereze banii, dar sa aibe si un profit substantial.
RA: Adevarat, ca filme ca Indiana Jones chiar daca nu devin clasice in adevaratul sens al cuvantului, devin parte dintr-un brand caracteristic lor de care audienta se agata pentru-ca ne duc intr-o lume de care visam sau in care am vrea sa participam. ..si atunci pentru costul unui bulet putem sa uitam de cele de toate zilele si sa dam drumul imaginatiei...
HF: Plus ca pentru multi, asemenea povesti, sau basme sau legende, capata o atreia dmensiune greau de captat in carti.
RA: Pot sa conclud ca esti un adept al fantasmagoriei si ca preferi roluri care sa-ti dea oportunitatea de a-ti testa sau demonstra agilitatea fizica si deci sa traiesti pe margine, cum s-ar spune, macar in filme? Cel putin asa cred o multime.
HF: Da de unde! Nu ar putea sa fie mai gresiti! Imi place sa traiesc o viata pacifica int-o singuranta amiabila. Din cand in cand imi place sa pilotez un avion ca sa-mi dau seama de influenta gravitatii, si pentru mine a sbura nu e riscant de loc. Imi place sa duc o viata linistita, de familie, sa ma bucure de viata, sa ma bucur de ceeace fac profesional si sa lucrez cu lume care imi place. Nucolectionez automobile, sau alte luxuri, dar de sburat imi place sa simt libertatea din vazduh cat si responsibilitatea de a avea pasageri in avion. Asta ma satisface complet!
RA: Si unde-ti place sa sbori?
HF: Ah, foarte simplu...95% o fac ca transport de la un loc la altul. Daca nu au loc sa aterizez, nu ma duc!
RA: Ceeace imi aduce aminte de Sean Connery care mi-a spous la aceeasiintrebare ca- place sa sboare, dar de aterizat ba!
RA: E ceva care te sperie mai mult decat prin ce trecem in fiece zi?
HF: Poate fapte pe care nu le prevedem... si cand se intampla pur si sismplu le urasc.
RA: Cum ar fi un accident de automobil sau de alta ategorie?
HF: Cam asa. Nu-mi place surpriza necunoscutului.
RA: Dar nu e asta tocmai ce-i atrage pe aventurieri?
HF: Probabil... dar si la asta exista limitele nebuniei cand treci peste linia de siguranta si poti sa-ti pierzi viata ca atare.
RA: Dar sa revenim la Indiana Jones... cand mi-am dat seama c-au trecut nu 10 ci 20 de ani de la ultimul episod, m-am ingrozit... cum adica, chiar 20 de ani de atunci? Dece a luata atata timp sa se faca ultimul, cand totusi, ca si la Star Wars, sau alte francize, lumea vrea sa petreaca cat mmai mult in lumea nostima a lui Indiana Jones?
HF: Nostima? Interesant... Mai intai, ca sa-i pui din nou impreuna pe George Lucas cu Steven Spielberg care fiind atat de creativi au aliniate proiecte peste proiecte, este o treaba si jumatate! Pe de alta parte, argumentul meu a fost ca exista o generatie noua care nu stie prea bine de celelalte filme si ar vrea sa vada ceva proaspat, chit ca celelate filme s-au vandut cu mult success prin video tapes, DVD, etc. Cat despre mine? Imi pare bine ca mai sunt aici! De altfel, cand vezi pe aia mici de 7 ani cu gura cascata inghitind fiecare scena si reactionand cu exuberanta cand ies din sala de cinema, te simti invigorat si chiar renovat.
RA: Dar nu a veni timpul cand iti spui, George, Steven, am realizat ce-am realizat chiar cu mare succes, hai s-o luam mai incet, cum ar veni?
HF: Ai innebunit? Cum sa renunt la ceeace-mi place cel mai mult? Care ma amuza cel mai mult? Care iubesc cel mai mult? Imi place sa fug, sa sar, sa cad jos, sa ma rostogolesc pe podea cu altii care transpira si ei! Caci altfel ar trebui sa ma concentrez la un rol actoricesc si sa muncesc foarte serios. Asa ca nu imitam actiunile kinetice, ci le traim noi insine! Sigur ca am fi poutut sa introducem mai multa tecnologie CGI ca in filme ca Matrix, unde legile fizice sunt total abandonate. Nu cred ca nimeni in audienta pot simti in felul asta o lovitura, ca atunci cand se intampla in realitate cum se practica in vechea scoala.
RA: Apropos de vechea scoala, cum ai turnat file in multe tari, probabil ca ai colectat o multime de memorii extraordinare...
HF: Ah, da... sunt toate aici in cap, dar pe mine nu ma intereseaza ce s-a intamplat acum 10, sau 15,sau 30 de ani, ci mai mult prezentul si viitorul! De altfel nu uita ca timpul in care se petrece filmul este 1957 in timpul Razboiului Rece (Cold War) cu Uniunea Sovietica.
RA: Cu alte cuvinte, uitam de antagonistii din trecut, cum au fost nazistii, si adoptam impactul rusesc care substituie asa zisii inamici ai libertatii umane si ai democratiei, etc.
HF: Cam asa... Iar Ms. Cate Blanchette a adus un aport considerabil caracterului ei de Rusoaica si suntem foarte norocosi s-o fi avut in film ca de altfel si ceilalti mari actori ca Ray Winstone, Shia LeBoeuf, Jim Broadbent si asa mai departe. Ce e drept, ne-am amuzat teribil!
RA: Am vorbit recent si cu Steven Spielberg si cu George lucas si mi-au spus ca dac nu i-ai fi batut tu la cap de cativa ani ca sa refaceti Indiana Jones recent, nu l-ar fi facut.
HF: Hmm, cam asa! A trebuit sa-mi fauresc si eu un loc de munca... dupa cum ti-am mai spus ma gandesc mult la viitor, caci ambii copii unul de 17 ani si celalt de 21, amandoi se gandesc sau sunt in college.
RA: Te asculta cand ii sfatuiesti cate ceva, ca la varsta aia mai toti cred ca stiu de toate!
HF: Cam asa, dar cel mai bun exemplu este cel personal. Am fost data afar din college 4 zile inainte de am graduat. Cam 30-35 de ani mai incolo, lucrurile s-au asezat totusi okay. E greu sa negi ce iti cer copiii ca oportunitate pentru ca si ei sa-si sculpteze cariera.
RA: Cu ceeace se intampla azi in lume din punct de vedere ecologic, cu ce contribui in fiece zi la imbunatatirea planetei?
HF: Ha! E un subiect vast... Lucreaz cu o organizatie care the numeste CONSERVATION INTERNATIONAL in a carui Consiliu sunt de cca. 15 ani si care e prezenta in 50 de tari si a carei strategie este cea mai avansata. Asa ca daca vrei sa vezi ce face sau ce fac, dute la Internet si o sa avezi.
RA: Dar sa nu uit...ai jucat in roluri cu cele mai frumoase vedete feminine, oare e deajuns sa se creieze chimia atat de necesara unor relatii?
HF: Se intampla foarte rar daca nu ma pot bucura intens de compania celor cu care lucrez... s-a intamplat odata insa, dar ma intelegi ca nu-ti pot da amanunte. (am ras)
RA: Oare au de aface cu manuirea biciului? (am ras) Cand am vazut ce usor manuiesti biciul, am incercat si eu, dar e foarte greu in realitate. Probabil ca te-ai antrenat mult.
HF: Asta cama asa! Daca esti rabdator si exersevi in dejuns, ii prinzi dinamica.
RA: Oare crezi c-o sa mai fie o urmare cu un alt episod a lui Indiana Jones in curand si nu dupa 20 de ani?
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Indiana Jones şi anorexia - Harrison Ford şi Calista Klockha

Mesaj Scris de Admin 30.05.08 15:59

Indiana Jones şi anorexia - Harrison Ford şi Calista Klockhart se casatoresc în vara
http://www.jurnalul.ro/articole/125845/indiana-jones-si-anorexia---harrison-ford-si-calista-klockhart-se-casatoresc-in-vara
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford se epileaza pentru salvarea padurilor tropical

Mesaj Scris de Admin 22.05.08 13:49

Harrison Ford se epileaza pentru salvarea padurilor tropicale

Harrison Ford se epileaza cu ceara intr-o campanie pentru salvarea padurilor tropicale. Fata actorului se schimonoseste de durere si recunoaste ca “doare”, in timp ce o cosmeticiana ii s ...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford: Nu sunt un star

Mesaj Scris de Admin 20.05.08 15:59

Harrison Ford: „Nu sunt un star“
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford îsi despădureste pieptul

Mesaj Scris de Admin 25.04.08 11:04

Harrison Ford își „despădurește“ pieptul
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford: "Calista este cea mai buna mama din lume!"

Mesaj Scris de Admin 09.04.08 16:51

Harrison Ford: "Calista este cea mai buna mama din lume!"

Dupa aproape 20 de ani, Harrison Ford revine in rolul lui Indiana Jones. In plan personal, actorul revine la un rol jucat in tinerete: acela de tata. Actorul se pregateste sa-l infieze pe fiul iubit ...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty HARRISON FORD VA ADOPTA COPILUL INFIAT DE IUBITA SA, ACTRITA

Mesaj Scris de Admin 14.03.08 19:00

HARRISON FORD VA ADOPTA COPILUL INFIAT DE IUBITA SA, ACTRITA CALISTA FLOCKHART

Actorul american Harrison Ford va adopta copilul infiat, in 2001, de iubita sa, actrita Calista Flockhart, potrivit presei americane. Harrison simte ca a format o legatura puternica cu Liam, in varsta de sapte ani, adoptat de starul din "Ally McBeal" in 2001, si doreste sa devina tatal lui legal. »»»
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Harrison Ford a ajuns de la Oscaruri in masina politiei

Mesaj Scris de Admin 09.03.08 16:55

Ford[v=] - Pagina 3 Stire_hpHarrison Ford a ajuns de la Oscaruri in masina politiei
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty Femeia care a încercat să-l asasineze pe preşedintele Ford î

Mesaj Scris de Admin 03.01.08 10:49

Femeia care a încercat să-l asasineze pe preşedintele Ford în 1975 a fost eliberată

Joi 03 ianuarie 2008, 01:26 Sara Jane Moore, femeia care a încercat să-l asasineze în 1975 pe preşedintele Statelor Unite Gerald Ford a fost eliberată dintr-o închisoare din California. Sara Jane Moore, în vârstă de 77 de ani, a părăsit închisoarea federală de la Dublin, din apropiere de San... continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Ford[v=] - Pagina 3 Empty CALISTA FLOCKHART ESTE GENEROASA

Mesaj Scris de Admin 06.12.07 11:14

CALISTA FLOCKHART ESTE GENEROASA

Pentru sarbatoarea de Ziua Recunostintei, actrita Calista Flockhart a oferit o cina celor fara adapost. Vedeta, impreuna cu fii sai si partenerul de viata, actorul Harrison Ford, au descins intr-un centru pentru persoane fara adapost, unde au distribuit peste 3.000 de portii de mancare. »»»
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul