Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=]

Pagina 10 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty Gheorghe[Mandinga-Elena][v=]

Mesaj Scris de Admin 16.03.06 9:57

Rezumarea primului mesaj :

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcTT98qz1mSGCqdBTAW_ZVWO3xIwB5MA9gkVqqbOjsF9qCsFN19nMkaPFKhDAlina
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcTK9mZIAMyV6tx0aLiJ5FozdBC9mr1cWxOLVOHY8HEMLVEdguY3ZYbcZckElena
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcSeCB0ZkWF1Bw-cnkfD3AEBax6jRKBNqjWO4UU1y-U2q6e4XFaAgy8FQRxOAndrei
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcRWQ9IDQy0ixxzuX1rKAh5Cgti5NmefextUGaK0YSNnUYVOcbh4E7WaB1JzTudor
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcRN9u4JOrLBNltL3aYN3O1JKxdG62fkubrh4eYDIbCDOnKvduSEw8QgbD89AnaMaria
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcTzU43o88pfFIUcPzXnUTFt1V4HLkCdF2slQbw9sopfH6syZyU1gD2LsAbAElena [Mandinga]
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcR-yf4SXadChiMOo4loMv6Q0Zu8nk-XQtu3IwhaSAO00UTgUKzjqjkfdMoAdrian
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcSCKfII6guk3YES_kEfCVKhXBWipdFp0rkfqhxOdDbUXA6UCSHQ5sIgI_0Cezar
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Th?&id=OIP.M3ef124ca4970f1381e4f9a3ead25deaao1&w=300&h=300&c=0&pid=1RADU

Ultima editare efectuata de catre Admin in 02.08.15 9:50, editata de 75 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty Diversiunea Andrei Gheorghe

Mesaj Scris de Admin 10.10.06 17:35

Diversiunea Andrei Gheorghe

Nu am avut niciodata vreun respect pentru omul Andrei Gheorghe. Este ciudat cum un ziarist care fumeaza iarba poate sa se pretinda un lider de opinie. La fel de ciudata a fost atitudinea lui Gheorghe fata de fostul sau patron, Adrian Sarbu, care se dusese la Parchet sa-l salveze din „ghearele“ justitiei. Adrian Sarbu poate ca are multe pa- cate, dar, ca fost angajat al lui, pot sa spun ca se bate pentru oamenii sai. Tot ciudata a fost si reac- tia lui Andrei Gheorghe fata de un politician implicat in aceasta campanie electorala, care a intervenit, si el, pentru salvarea din scandalul „iarba pentru ziaristi“. Mai multe ziare, inclusiv ATAC, au avut, joi, informatia potrivit careia Andrei Gheorghe ar fi fost dat afara de la Realitatea TV in urma emisiunii de miercuri noapte in care a fost analizata presta- tia de la TVR a celor doi candidati la functia de presedinte. In emisiune, Andrei Gheorghe nu a avut vreun discurs pro-Basescu sau anti-Nastase. Alegerea invitatilor a fost cel putin discutabila. Adevarul este ca Andrei Gheorghe a fost scos de pe „sticla“. I s-a interzis un timp sa mai apara in calitate de moderator de emisiuni. Anumite surse media au vrut sa lase impresia ca Adrian Nastase l-a scos in decor pe Andrei Gheorghe de la Realitatea. Fals. Realitatea TV este televiziunea lui Liviu Luca, seful Petrom Service, si doar patronul il putea scoate de pe sticla pe ziarist. Si cum putea Liviu Luca sa-l mazileasca pe Gheorghe in condi- tiile in care Realitatea a fost, in aceasta campanie electorala, portocalie pana in maduva oaselor - Rosca Stanescu (baiatul lui a iesit acum deputat PD), Cornel Nistorescu si Alina Mungiu Pippidi au fost mai des la Realitatea decat acasa la ei? Scandalul Andrei Gheorghe nu a fost decat o diversiune ieftina. Diversiunea Andrei Gheorghe
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty "Calvarul unei inime pribege" - o călătorie muzica

Mesaj Scris de Admin 18.09.06 7:39

"Calvarul unei inime pribege" - o călătorie muzicală în Romania interbelică
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty Andrei Gheorghe nu isi suporta sotia

Mesaj Scris de Admin 06.09.06 8:02

Andrei Gheorghe nu isi suporta sotia

ANTIPATIE. Desi este casatorit de 24 de ani, Andrei Gheorghe marturiseste intr-un interviu ca la inceputul relatiei nu isi suporta sotia. Cei doi s-au cunoscut in caminul studentesc pe vremea cand erau la facultate si, dupa doi ani de locuit impreuna, s-au si casatorit. Nici ideea ca urma sa aiba un copil nu l-a facut sa se simta mai bine, din cauza neajunsurilor care erau la momentul respectiv. (E.L.)

http://www.averea.ro/wiev.php?id=4039&id_sectiune=9

Ultima editare efectuata de catre in 13.03.07 14:04, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty „Eu nu fac cantece, eu fac spectacole"

Mesaj Scris de Admin 25.06.06 20:10

„Eu nu fac cantece, eu fac spectacole"

Tudor Gheorghe spune ca nu e usor sa faci un spectacol de caliatate

Simona Chitan
Duminica, 16 Octombrie 2005/

Evenimentul Zilei

Tudor Gheorghe a sustinut aseara concertul „Vara Simfonic", spectacol
cu care a incheiat ciclul Anotimpurile Poeziei Romanesti
Tudor Gheorghe a sustinut, aseara, la Sala Palatului, concertul „Vara
Simfonic", care incheie ciclul Anotimpurile Poeziei Romanesti.
Interpretul a fost acompaniat de o orchestra simfonica, dirijata de
Marius Hristescu. Tudor Gheorghe spune ca mai pregateste cinci
spectacole, dupa care ar vrea sa se retraga.

EVZ: Ati ajuns la al patrulea anotimp...
Tudor Gheorghe: Dupa celelalte anotimpuri pe care le-am
cantat, „Toamna Simfonic", „Primavara Simfonic", „Iarna Simfonic",
iata ca am ajuns la al patrulea anotimp. Trebuia sa vina! Am lasat
acest anotimp mai la sfarsit pentru ca credeam, mai in gluma, mai in
serios, ca poetii nu au scris pe tema verii din cauza faptului ca...
era cald si muza i-a ocolit.

Ati inteles pana la urma ca muza e inspirata si de caldura?
Am fost admonestat gingas de prietenii mei poeti, printre care Mihai
Ungheanu, Iulian Neacsu, Fanus Neagu, Mircea Micu, Romulus Vulpescu,
care mi-au trimis peste 200 de poeme despre vara.
A urmat o perioada grea de selectie. M-am oprit in final la 20 de
poezii, pe care le interpretez in „Vara Simfonic". Lucrez impreuna cu
dirijorul Marius Hristescu de un an la acest spectacol. Formula
scenica este clasica, orchestra simfonica si cor.
Dar, ca si in cazurile precedente, si acest anotimp are
personalitatea sa distincta. Pastreaza din „Primavara" si „Toamna"
principiul impartirii in piese de sine statatoare si imprumuta
din „Iarna" diversitatea mijloacelor orchestrale.

Din creatia caror poeti ati ales repertoriul?
Am ales poezii din Tudor Arghezi, George Toparceanu, Alexandru
Macedonski, Nicolae Labis, Vasile Voiculescu s.a. Poezii
exceptionale. Pentru prima data cant si din Eminescu. Am crezut ca
poezia eminesciana are muzicalitatea ei si ca orice adaos ar fi
pleonastic. Insa interpretez „Sara pe Deal", pe muzica lui Vasile
Popovici, intr-o alta orchestratie. Piesa este minunata... Eu m-am
nascut vara, pe 1 august 1945. Iubesc acest anotimp.
Am vrut ca perlele poeziei romanesti sa fie imbracate in haine de
gala, de aceea am ales formula orchestrei simfonice. Orchestra si
dirijorul creeaza o atmosfera speciala.

Ce anotimp din muzica dv. atinge mai mult sufletul femeii?
Daca esti indragostita, asculta „Primavara Simfonic", daca esti
melancolica, asculta „Toamna Simfonic", daca esti gospodina si faci
sarmale, asculta la gura sobei „Iarna Simfonic", iar „Vara Simfonic"
poti sa asculti oricand. Daca dorul iti fuge de acasa, il cauti
primavara printre salcami innebuniti, toamna printre flori tarzii de
liliac, si iarna printre fulgi de zapada si colinde. Vei afla ca Dona
Clara se ascunde intr-un lan de vara, sub un car de fan sau printre
macii infloriti...

Ce mai pregatiti?
Eu nu fac cantece, eu fac spectacole. Nu e usor sa concepi un
spectacol cu adevarat de calitate. O sa mai fac vreo cinci
spectacole, dupa care ma voi retrage cu eleganta. Doresc sa pregatesc
un spectacol cu poezia anilor '30. Tinerii nu stiu ce muzica
frumoasa era pe vremea aceea. De asemenea, vreau sa ma intorc catre
folclor.
Tin la un spectacol cu taraf acompaniat de orchestra simfonica. De
asemenea, voi continua proiectul cu poezia romaneasca. Sper sa
inregistrez cate un compact disc pe versurile lui
Macedonski, „Noaptea de mai", ale lui Grigore Vieru, Romulus Vulpescu
si Adrian Paunescu. De asemenea, la sfarsitul anului, va aparea o
carte „La taifas cu Tudor Gheorghe", de peste 300 de pagini, semnata
de Mircea Pospoi. E cadoul pe care-l fac publicului meu de Anul Nou.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty Diligenta cu papusi

Mesaj Scris de Admin 05.06.06 6:38

Diligenta cu papusi

Intamplarea a facut sa asist la unul din concertele maratonului intreprins la Sala Palatului de menestrelul nostru national – Tudor Gheorghe. Era concertul cu participarea copiilor. Adevarul este ca m-am dus cu inima oarecum stransa. Ma asteptam la un fel de serbare scolara si nici pe departe la un concert adevarat. Satisfactia a fost cu atat mai mare cu cat spectacolul n-a avut nimic din stanjeneala intepenita a copiilor transpirati de emotie, rostind versuri patriotice cu stangace gesturi patetice, mai uitand cate un vers, sau chiar o strofa, si reluand poezia de la inceput, de asta data balbaindu-se, sau coruri sunand fals, in ciuda profesorilor de muzica, a caror straduinta de a-si face elevii sa cante pe mai multe voci se dovedeste inutila. Dar indiferent de interpretare, oricare numar, din astfel de serbari din scoli sau gradinite, se incheie cu aplauzele furtunoase ale parintilor si mai ales ale bunicilor, mandri ca-si vad odraslele pe scena, chiar daca prestatia acestora nu prea a fost artistica.
Nimic insa din toate acestea nu s-a petrecut in concertul lui Tudor Gheorghe, intitulat atat de sugestiv : ”Diligenta cu papusi”, concert ce nu era adresat copiilor, ci tocmai un prilej de meditatie ,deloc didactica, pentru adulti. Acest vrajitor, care este Tudor Gheorghe, si care are memoria unui calculator de inalta performanta , a stiut sa adune copii, baieti si fete, din 4 colturi de tara: reprezentand Moldova prin tancii de la Suceava, Ardealul prin cei de la Targu-Mures, Basarabia prin pustanii de la Chisinau, si Tara Romaneasca prin ”paramilitarii” de la Craiova (caci asa aratau in nostimele lor uniforme de camuflaj); cu alte cuvinte tara intreaga. ”Artistii” dintre cei mai mici, nu mai inalti de o schioapa, si unii mai maricei, dar nici unul ajuns la varsta adolescentei, nu se intalnisera cu totii decat cu doua ore inaintea spectacolului, dar au cantat perfect impreuna. Cunosteau fara gres intrarile, nu se incurcau atunci cand trebuia sa intervina, sa-l completeze sau sa-l intrerupa pe Tudor Gheorghe, stiau miscarile care insoteau fiecare cantec si nu distona prea tare daca unii le mai uitau, sau faceau parte dintr-un grup care nici nu repetase aceste miscari. Oricum armonia dintre ansamblu si solistul principal – insusi menestrelul nostru indragit, sau cativa dintre solistii copii, functiona perfect, de parca ar fi avut cine stie cate zile sau chiar saptamani de repetitie in comun, si nu doar o pregatire din partea profesorilor de muzica din fiecare regiune in parte. Tudor Gheorghe , ca un bunic sfatos, dar in putere, frumos si neascunzandu-si varsta, semanand din ce in ce mai mult cu Vasile Alecsandri, dialoga cu prichindeii, glumea cu ei, uneori facea pe suparatul, cica, draga Doamne, nu i-ar fi dat ascultare, alta data ii lauda , dupa merit; se intretinea amical si cu sala totul capatand un farmec deosebit al spontaneitatii, al improvizatiei bine strunite si cu mult gust. Melodiile interpretate de micii cantareti aveau unele caracterul de joaca, altele adresate cu dragoste mamei, unele triste , altele (constituind majoritatea) foarte vesele. Nu erau cantecele pe care le putem auzi in toate gradinitele sau in clasele primare, erau melodii originale ori, cel putin, neauzite vreodata de mine. Toate, indiferent daca erau cantate de Tudor Gheorghe singur, acompaniat doar de nedespartita sa chitara, sau impreuna cu corul, purtau amprenta inconfundabila a marelui rapsod, posesor al unui repertoriu absolut urias. Versurile cantate sau numai recitate sunt nu numai originale ori culese , dar si apartinand unor mari poeti., Si cat de emotionant mi-a fost sa ascult stihurile lui St.O. Iosif- ”Cantec de leagan”, invatat si de mine candva la scoala, dupa cum impresionate au fost si poeziile scrise in inchisori, cum e cea a lui Radu Gyr, adresata fetitei lui.
Iar atunci cand sub lumina care se stingea incet, incet si Tudor Gheorghe a recitat ”De-a v-ati-ascuns” a lui Tudor Arghezi, nu mi-am putut ascunde o lacrima la auzul cuvintelor :

Si tata nu a mai venit...
Puii mei, bobocii mei, copiii mei !
Asa este jocul,
Il joci in doi, in trei,
Il joci in cate vrei.
Arde-l-ar focul !

http://www.cronicaromana.ro/diligenta-cu-papusi.html

Ultima editare efectuata de catre Admin in 04.04.11 22:25, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty Tudor Gheorghe - geambas de metafore

Mesaj Scris de Admin 12.05.06 11:24

Tudor Gheorghe – geambas de metafore

E actor, interpret, compozitor, virtuoz, creator de stil, nascator de public, truditor, sculptor de sunete, trubadur, neostenit si cu dor neostoit de cuvant ziditor.
Vocea lui sparge muntii dar si prejudecatile impietrite, separa malul prostului gust de apa limpede a vorbelor cu sens si emotie, anuleaza sleahta amatorilor in cautare de glorie, profesionalizeaza audienta. Este unul din artistii la ale carui concerte nu te poti duce nepregatit, trebuie sa te pretuiesti bine inainte de a-l putea aprecia pe El. E un om care te obliga, intalnirea cu el e ca o zi de duminica, pe care o astepti primenit si impacat.
Tudor Gheorghe sustine in perioada 10-16 mai, la Sala Palatului, un spectacol-fluviu, care se va chema “Saptamana risipitorului de frumuseti” - Sapte spectacole in sapte seri, in care nici un poem spus intr-o seara nu se va repeta in alta seara. Vor fi implicati mai bine de 750 de instrumentisti, patru orchestre simfonice, un taraf, peste 120 de copii. Cu siguranta, sala va fi plina, ca de obicei. Cu certitudine, publicul isi va manifesta dragostea pentru cel care a redescoperit cuvintele prin muzica, a renascut patima pentru poezie si pentru propriile noastre radacini.
Nu stiu pe nimeni care sa recite mai autentic Marin Sorescu. De fapt, Tudor Gheorghe spune povestea versurilor soresciene, povestea din mintea fiecarui om ce tanjeste dupa candoare si firesc. Tudor Gheorghe a acceptat cu generozitate sa fie mijlocitorul nostru in dialog cu noi insine. Atunci cand ne-am aflat in pericol sa ne uitam unii pe altii, sa uitam de timp si rosturi, el a fost acolo si ne-a invatat sa punem sentimentelor un nume, sa traim frumos, naiv si vitali ca salcamii cei smintiti.
Tudor Gheorghe a avut rabdare. A crezut in menirea sa, nu s-a tradat, nu s-a mistificat, nu si-a travestit inima si cugetul. Si astazi se poate spune ca staruinta nu i-a fost in zadar. Sunt si Golgote pe varful carora copacii infloresc si dau rod.

http://www.cronicaromana.ro/personalitatea-culturala-a-saptamaniitudor-gheorghe-geambas-de-metafore.html

Ultima editare efectuata de catre Admin in 04.04.11 22:24, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty Tudor Gheorghe: "Cu Iisus in celula- poezia in inchisor

Mesaj Scris de Admin 20.03.06 19:13

Tudor Gheorghe: "Cu Iisus in celula- poezia in inchisori 1941-1964"

Maestrul Tudor Gheorghe revine in fata publicului bucurestean cu un nou spectacol-eveniment "Cu Iisus in celula - poezia in inchisori 1941-1964", organizat la Sala Palatului sambata, 23 aprilie, de Memento Music.

Poezia concentrationista ca dimensiune si valoare literara este un fenomen romanesc unic in lume si, desi nici un vers scris n-a putut iesi pe poarta inchisorii, zeci de mii de versuri au fost salvate datorita memoriei detinutilor.

Prin poeziile anonime si ale unor poeti consacrati ca Radu Gyr si Nichifor Crainic, Tudor Gheorghe aduce in constiinta generatiei de astazi una dintre cele mai cumplite suferinte pe care fiinta omeneasca a trait-o vreodata.

Artistul a declarat ca "planuieste" inca de la inceputul carierei un spectacol care sa valorifice poezia detinutilor politic de la Aiud, Gherla sau canal, nu doar pentru ca tatal sau a suferit in inchisorile comuniste timp de 22 de ani, ci si pentru ca "este o poezie de o mare frumusete, dar necunoscuta, si e mare pacat; aceasta poezie merita restituita".

Asadar, "Cu Iisus in celula" este concertul evocarii unor vremuri gri, iar maniera muzicala abordata de Tudor Gheorghe, impreuna cu Marius Hristescu, este una speciala, noua, maestrul fiind acompaniat de aceasta data nu de o orchestra simfonica, cum ne-a obisnuit la ultimele concerte pe versuri culte, ci de formatia

vocala Gratia Ecumenica. Cei sase solisti ai acesteia vor crea o atmosfera cu iz bizantin care, impreuna cu sobrietatea muzicala, interpretarea desavarsita si versurile evocante, se vor imbina intr-un concert unic, de stare, de meditatie si reflexie.

Din 1969, anul primului recital, si pana in 1996, Tudor Gheorghe a realizat nu mai putin de 22 spectacole-recital de muzica si poezie intr-un stil unic, inconfundabil.

Incepand cu 1996, se lanseaza cu un adevarat program cultural - "Tudore, deschide poarta!", care contine sapte noi recitaluri si incepe cu "Reintoarcerea", inregistrat pentru primul CD Tudor Gheorghe, aparut in 1999.

De atunci, an de an, artistul isi incanta publicul cu cel putin doua spectacole tematice care se bucura de un urias succes.

In spatele acestei cariere unicat se afla ani de munca inversunata, de studiu intens si multe obstacole - lui Tudor Gheorghe i s-a interzis aparitia in public pentru aproape zece ani, pana in 1989, pentru continutul "subversiv" al spectacolelor sale, cu tenta evident anti-comunista.

http://www.hotnews.ro/articol_20602-Tudor-Gheorghe-Cu-Iisus-in-celula-poezia-in-inchisori-1941-1964.htm

Ultima editare efectuata de catre Admin in 04.04.11 22:22, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty Gheorghe[Mandinga-Elena][v=]

Mesaj Scris de Admin 16.03.06 9:57

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcTT98qz1mSGCqdBTAW_ZVWO3xIwB5MA9gkVqqbOjsF9qCsFN19nMkaPFKhDAlina
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcTK9mZIAMyV6tx0aLiJ5FozdBC9mr1cWxOLVOHY8HEMLVEdguY3ZYbcZckElena
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcSeCB0ZkWF1Bw-cnkfD3AEBax6jRKBNqjWO4UU1y-U2q6e4XFaAgy8FQRxOAndrei
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcRWQ9IDQy0ixxzuX1rKAh5Cgti5NmefextUGaK0YSNnUYVOcbh4E7WaB1JzTudor
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcRN9u4JOrLBNltL3aYN3O1JKxdG62fkubrh4eYDIbCDOnKvduSEw8QgbD89AnaMaria
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcTzU43o88pfFIUcPzXnUTFt1V4HLkCdF2slQbw9sopfH6syZyU1gD2LsAbAElena [Mandinga]
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcR-yf4SXadChiMOo4loMv6Q0Zu8nk-XQtu3IwhaSAO00UTgUKzjqjkfdMoAdrian
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcSCKfII6guk3YES_kEfCVKhXBWipdFp0rkfqhxOdDbUXA6UCSHQ5sIgI_0Cezar
Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Th?&id=OIP.M3ef124ca4970f1381e4f9a3ead25deaao1&w=300&h=300&c=0&pid=1RADU

Ultima editare efectuata de catre Admin in 02.08.15 9:50, editata de 75 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Gheorghe[Mandinga-Elena][v=] - Pagina 10 Empty Re: Gheorghe[Mandinga-Elena][v=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos