Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Beatles[v=]
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Beatles[v=]
Rezumarea primului mesaj :
JOHN WINSTON LENNON-
4]Iubirea este o promisiune, iubirea este un suvenir, odată dat niciodată uitat, niciodată lăsat să dispară.
3]Muzica apartine tuturor. Doar casele de discuri cred ca oamenii o detin.
2]Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.
1]Dragostea este tot ce iti trebuie.
=====
Heather Mills-
Yoko Ono-
Stella Mccartney
The Beatles-
JOHN WINSTON LENNON-
4]Iubirea este o promisiune, iubirea este un suvenir, odată dat niciodată uitat, niciodată lăsat să dispară.
3]Muzica apartine tuturor. Doar casele de discuri cred ca oamenii o detin.
2]Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.
1]Dragostea este tot ce iti trebuie.
=====
Heather Mills-
Yoko Ono-
Stella Mccartney
The Beatles-
Ultima editare efectuata de catre Admin in 18.11.15 20:30, editata de 75 ori
Re: Beatles[v=]
Sir Paul- cel mai bogat muzician. În 2011 a ajuns la 495 de milioane de lire sterline
Potrivit 'Sunday Times Rich List - Music Millionaires', fostul Beatles Paul McCartney este cel mai bogat muzician din Marea Britanie. Pe locul doi, e Sir Elton John- cu 195 de milioane, urmat de Sir ... Citeşte articolul
Potrivit 'Sunday Times Rich List - Music Millionaires', fostul Beatles Paul McCartney este cel mai bogat muzician din Marea Britanie. Pe locul doi, e Sir Elton John- cu 195 de milioane, urmat de Sir ... Citeşte articolul
Re: Beatles[v=]
http://www.agenda.ro/news/news/51924/la-70-de-ani-paul-mccartney-renunta-la-canabis.html
Re: Beatles[v=]
http://www.ziaruldeiasi.ro/mozaic/paul-mccartney-va-avea-o-stea-pe-walk-of-fame-din-hollywood~ni85cg
Re: Beatles[v=]
http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/sua-versus-john-lennon
Cântecele celor de la The Beatles şi ale lui John Lennon fac parte astăzi din patrimoniul mondial; le ascultăm cu bucurie, nostalgie, încântare. Acum 40 de ani însă, ele stârneau în rândul tinerilor din lumea întreagă şi un entuziasm mobilizator de energii şi conştiinţe. Lennon revoluţiona muzica, iniţiind un puternic cutremur social şi civic: dintr-un refren melodic, „Give Peace a Chance” („Să dăm o şansă păcii”) devenea un slogan antirăzboinic internaţional.
John Lennon – născut la 9 octombrie 1940, în Liverpool, Marea Britanie – a fost nu doar liderul legendarei trupe The Beatles, ci şi una dintre primele celebrităţi mondiale care a înţeles că-şi poate folosi renumele pentru a transmite mesaje puternice şi credibile în sprijinul cauzei în care credea: pacea.
Împreună cu Paul McCartney, Lennon a format, la începutul anilor 1960, grupul The Beatles, alături de ei fiind George Harrison şi bateristul Ringo Starr. După un periplu prin cluburile germane, primul lor single, „Love Me Do”, şi primul lor album, din 1963, „Please Please Me”, au adus succesul grupului şi, în scurtă vreme, declanşarea beatlesmaniei în Marea Britanie. Adulaţia frenetică s-a extins apoi în lumea întreagă şi mai ales în Statele Unite ale Americii, după apariţia trupei în show-ul de televiziune al lui Ed Sullivan, în februarie 1964. Succesul celor patru Beatles a fost recunoscut de oficialităţile britanice în 1965, ei fiind numiţi membri ai Ordinului Imperiului Britanic cu ocazia festivităţilor prilejuite de ziua de naştere a Reginei.
Traiectoria lui John
Mai apoi, temperamentul rebel şi nonconformist al lui John Lennon s-a asociat cu consumul de heroină şi de LSD. În 1967, John a apărut în filmul de comedie neagră cu mesaj antirăzboinic, „Cum am câştigat războiul”. Doi ani mai târziu, pe 20 martie, artistul s-a căsătorit cu Yoko Ono, an în care a părăsit şi The Beatles şi a înregistrat alături de soţie, cu care a format grupul Plastic Ono Band, celebra piesă „Give Peace a Chance” („Să dăm o şansă păcii“).
În august 1971, cuplul care atrăgea instantaneu atenţia mass-media pentru orice gest s-a mutat la New York, iar în decembrie, cei doi au lansat single-ul cu evident mesaj antirăzboinic „Happy Xmas (War Is Over)” („Crăciun fericit. Războiul s-a încheiat”). Într-un interviu din 1987, Paul McCartney recunoştea că ceilalţi trei Beatles îl idolatrizau pe John, îl priveau drept un Elvis Presley al lor şi îl acceptau ca lider nu doar datorită vârstei, ci datorită inteligenţei şi agerimii sale deosebite.
Artistul a fost împuşcat la 8 decembrie 1980, în faţa casei sale din New York, de un psihopat, Mark Chapman, după ce, cu puţin timp înainte, îi acordase acestuia un autograf pe ultimul său album „Double Fantasy”.
„Să dăm o şansă păcii“
Implicarea lui John Lennon în acţiuni de protest civic şi politic a început în perioada ultimilor săi doi ani la The Beatles, simultan cu formarea cuplului devenit inseparabil, John Lennon-Yoko Ono. Prima acţiune pacifistă de mare spectacol s-a petrecut în luna de miere a celor doi, la Amsterdam, într-o cameră a hotelului Hilton, unde John şi Yoko au dat un interviu jurnaliştilor stând în pat şi protestând împotriva Războiului din Vietnam.
Gestul lor a fost mai întâi ridiculizat de presă, dar cei doi au reluat acţiunea „Bed In for Peace“ în hotelul Queen Elisabeth din Montreal, ocazie cu care au şi înregistrat cântecul „Give Peace a Chance“. Un sfert de milion de americani au intonat cântecul pe 15 octombrie 1969, la protestul din Washington împotriva războiului din Vietnam. De asemenea, cea mai cunoscută compoziţie post-Beatles a lui John Lennon, „Imagine“ („Imaginează-ţi“), a devenit imediat un adevărat imn al mişcării pacifiste mondiale, chiar dacă prin versurile sale a ofensat unele grupuri religioase.
John Lennon s-a implicat activ şi în campania (încununată de succes) de eliberare a lui John Sinclair, poetul şi activistul de culoare, co-fondator al Partidului Panterele Albe, condamnat la zece ani pentru posesia a două jointuri de marihuana. Tot în aceeaşi perioadă, John şi Yoko au lansat single-ul„Happy Xmas (War Is Over)”, mediatizat din bani proprii prin uriaşe panouri dispuse în douăsprezece oraşe din lume, panouri pe care era scris „Războiul s-a încheiat – dacă tu vrei asta!”. Prin cântecele lor de pe albumul „Some Time in New York City”, 1972, cei doi au pledat pentru eliberarea Angelei Davies, activista „Panterelor Negre”, au protestat împotriva Războiului din Vietnam şi împotriva discriminării femeilor, au cerut Marii Britanii să lase Irlanda irlandezilor.
Statele Unite versus John Lennon
Toate aceste mesaje au fost interpretate de conservatorii Richard Nixon şi Edgar Hoover drept o ameninţare la adresa securităţii naţionale a SUA (era acuzat conţinutul subversiv, asociat ideologiei comuniste), aşa că autorităţile americane au declanşat procedurile de expulzare a lui John Lennon.
De altfel, artistul a primit rezidenţa permanentă în SUA abia în 1976, după demisia lui Richard Nixon. Jimmy Carter, pe de altă parte, l-a invitat pe Lennon să participe la inaugurarea preşedinţiei sale în ianuarie 1977.
Foto: John Lennon şi Yoko Ono, la Londra, în decembrie 1969, arătând unul dintre afişele anti-război distribuite în câteva oraşe ale lumii
Una dintre cele mai spectaculoase şi originale acţiuni de protest ale lui John Lennon împotriva acţiunilor de expulzarea a sa a fost conferinţa de presă din 1 aprilie 1973, de la New York City Bar Association. Aici, împreună cu Yoko Ono, a anunţat formarea statului Nutopia, un loc fără teritoriu, fără graniţe, fără paşapoarte, format doar din oameni, cerând în consecinţă azil politic în SUA.
Acţiunea a fost filmată şi inclusă apoi în documentarul realizat în 2006, „The US vs John Lennon“, care cuprinde aproape toate acţiunile de protest civic şi politic ale lui John Lennon alături de Yoko Ono din perioada 1966-1976.
Imagini şi expresii memorabile
Într-un articol publicat în 2006 în„The Guardian“, jurnalistul Jon Wiener evidenţia admiraţia deosebită a tineretului din anii ’70 pentru John Lennon, determinată de curajul neobişnuit al acestuia de a se opune deschis preşedintelui Nixon, riscându-şi cariera şi chiar viaţa.
La rândul său, Albert Goldman, biograful lui John Lennon, afirma că artistul era convins de puterea imaginilor şi a sloganelor de a influenţa masele, iar tehnica sa de propagandă în sprijinul păcii avea drept model publicitatea de pe Madison Avenue. Astfel, John Lennon nu numai că a compus cântece extrem de influente în sprijinul ideilor şi cauzei sale, precum „Give Peace a Chance“ sau „Imagine“, dar a pus în circulaţie şi expresii memorabile compuse din cuvinte simple precum: „All we are saying is give peace a chance” (Tot ceea ce vrem, este să dăm o şansă păcii); „I don’t believe in killing whatever the reason!“ („Nu cred în ucidere, oricare ar fi motivul!“); „If everyone demanded peace instead of another television set, then there’d be peace“ („Dacă toată lumea ar cere pace în loc de un alt televizor, atunci ar fi pace“).
„Give Peace a Chance“
Cântecul „Give Peace a Chance“, scris de John Lennon împreună cu Yoko Ono, a fost înregistrat în faţa mai multor jurnalişti şi prieteni artişti, cu ocazia celui de-al doilea show „Bed In for Peace”, pe data de 1 iunie 1969, în camera 1762 a hotelului Queen Elisabeth din Montreal. André Perry a folosit doar patru microfoane şi un magnetofon închiriat. Jocurile de cuvinte folosite de Lennon fac textul intraductibil în sine, dar mesajul a fost atât de puternic prin simplitatea cuvintelor şi a liniei melodice încât a devenit imediat imnul internaţional al mişcării pentru pace şi împotriva Războiului din Vietnam. Cântecul a cunoscut numeroase interpretări, iar în timpul marii manifestaţii împotriva războiului din 15 octombrie 1969 de la Washington, cântăreţul folk Pete Seeger i-a interpelat astfel pe liderii Casei Albe: „Ne asculţi Nixon? Ne asculţi Agnew?”, în timp ce corul protestatarilor intona: „Tot ce vrem este să daţi o şansă păcii!”
„Imagine“
„Imagine“ este cel de-al doilea album solo al lui John Lennon apărut în 1971, album pe care revista „Rolling Stone“ l-a clasificat în 2003 pe poziţia 76 în topul celor mai bune albume pop. Bucurându-se de un imens succes încă de la lansare, cântecul „Imagine“ exprimă poate cel mai bine gândurile şi perspectiva lui John Lennon asupra lumii aşa cum şi-ar fi dorit-o el, un luptător visător pentru pace. Trecând peste religii, politici, interese şi sisteme, Lennon i-a ofensat pe unii dogmatici, dar majoritatea tinerilor din anii ’70 şi-a recunoscut astfel idealurile.
„Imaginează-ţi că nu există Rai
E uşor dacă încerci.
Nici un Iad nu e,
Deasupra noastră e doar cerul.
Imaginează-ţi toţi oamenii
Trăind doar pentru azi.
Imaginează-ţi că nu există ţări
Nu e greu să o faci.
Nimic pentru care să ucizi sau să mori
Şi nicio religie.
Imaginează-ţi toţi oamenii
Trăindu-şi viaţa în pace.
Poate că sunt un visător,
Dar nu sunt singurul.
Sper că ni te vei alătura cândva,
Iar lumea va trăi împreună.
Imaginează-ţi nicio proprietate
M-aş mira dacă ai putea.
Fără lăcomie şi fără foame
O frăţie a oamenilor.
Imaginează-ţi toţi oamenii
Împărtăşind aceeaşi lume.
Poate că sunt un visător
Dar nu sunt singurul.
Sper că ni te vei alătura cândva
Iar lumea va trăi împreună.
Cântecele celor de la The Beatles şi ale lui John Lennon fac parte astăzi din patrimoniul mondial; le ascultăm cu bucurie, nostalgie, încântare. Acum 40 de ani însă, ele stârneau în rândul tinerilor din lumea întreagă şi un entuziasm mobilizator de energii şi conştiinţe. Lennon revoluţiona muzica, iniţiind un puternic cutremur social şi civic: dintr-un refren melodic, „Give Peace a Chance” („Să dăm o şansă păcii”) devenea un slogan antirăzboinic internaţional.
John Lennon – născut la 9 octombrie 1940, în Liverpool, Marea Britanie – a fost nu doar liderul legendarei trupe The Beatles, ci şi una dintre primele celebrităţi mondiale care a înţeles că-şi poate folosi renumele pentru a transmite mesaje puternice şi credibile în sprijinul cauzei în care credea: pacea.
Împreună cu Paul McCartney, Lennon a format, la începutul anilor 1960, grupul The Beatles, alături de ei fiind George Harrison şi bateristul Ringo Starr. După un periplu prin cluburile germane, primul lor single, „Love Me Do”, şi primul lor album, din 1963, „Please Please Me”, au adus succesul grupului şi, în scurtă vreme, declanşarea beatlesmaniei în Marea Britanie. Adulaţia frenetică s-a extins apoi în lumea întreagă şi mai ales în Statele Unite ale Americii, după apariţia trupei în show-ul de televiziune al lui Ed Sullivan, în februarie 1964. Succesul celor patru Beatles a fost recunoscut de oficialităţile britanice în 1965, ei fiind numiţi membri ai Ordinului Imperiului Britanic cu ocazia festivităţilor prilejuite de ziua de naştere a Reginei.
Traiectoria lui John
Mai apoi, temperamentul rebel şi nonconformist al lui John Lennon s-a asociat cu consumul de heroină şi de LSD. În 1967, John a apărut în filmul de comedie neagră cu mesaj antirăzboinic, „Cum am câştigat războiul”. Doi ani mai târziu, pe 20 martie, artistul s-a căsătorit cu Yoko Ono, an în care a părăsit şi The Beatles şi a înregistrat alături de soţie, cu care a format grupul Plastic Ono Band, celebra piesă „Give Peace a Chance” („Să dăm o şansă păcii“).
În august 1971, cuplul care atrăgea instantaneu atenţia mass-media pentru orice gest s-a mutat la New York, iar în decembrie, cei doi au lansat single-ul cu evident mesaj antirăzboinic „Happy Xmas (War Is Over)” („Crăciun fericit. Războiul s-a încheiat”). Într-un interviu din 1987, Paul McCartney recunoştea că ceilalţi trei Beatles îl idolatrizau pe John, îl priveau drept un Elvis Presley al lor şi îl acceptau ca lider nu doar datorită vârstei, ci datorită inteligenţei şi agerimii sale deosebite.
Artistul a fost împuşcat la 8 decembrie 1980, în faţa casei sale din New York, de un psihopat, Mark Chapman, după ce, cu puţin timp înainte, îi acordase acestuia un autograf pe ultimul său album „Double Fantasy”.
„Să dăm o şansă păcii“
Implicarea lui John Lennon în acţiuni de protest civic şi politic a început în perioada ultimilor săi doi ani la The Beatles, simultan cu formarea cuplului devenit inseparabil, John Lennon-Yoko Ono. Prima acţiune pacifistă de mare spectacol s-a petrecut în luna de miere a celor doi, la Amsterdam, într-o cameră a hotelului Hilton, unde John şi Yoko au dat un interviu jurnaliştilor stând în pat şi protestând împotriva Războiului din Vietnam.
Gestul lor a fost mai întâi ridiculizat de presă, dar cei doi au reluat acţiunea „Bed In for Peace“ în hotelul Queen Elisabeth din Montreal, ocazie cu care au şi înregistrat cântecul „Give Peace a Chance“. Un sfert de milion de americani au intonat cântecul pe 15 octombrie 1969, la protestul din Washington împotriva războiului din Vietnam. De asemenea, cea mai cunoscută compoziţie post-Beatles a lui John Lennon, „Imagine“ („Imaginează-ţi“), a devenit imediat un adevărat imn al mişcării pacifiste mondiale, chiar dacă prin versurile sale a ofensat unele grupuri religioase.
John Lennon s-a implicat activ şi în campania (încununată de succes) de eliberare a lui John Sinclair, poetul şi activistul de culoare, co-fondator al Partidului Panterele Albe, condamnat la zece ani pentru posesia a două jointuri de marihuana. Tot în aceeaşi perioadă, John şi Yoko au lansat single-ul„Happy Xmas (War Is Over)”, mediatizat din bani proprii prin uriaşe panouri dispuse în douăsprezece oraşe din lume, panouri pe care era scris „Războiul s-a încheiat – dacă tu vrei asta!”. Prin cântecele lor de pe albumul „Some Time in New York City”, 1972, cei doi au pledat pentru eliberarea Angelei Davies, activista „Panterelor Negre”, au protestat împotriva Războiului din Vietnam şi împotriva discriminării femeilor, au cerut Marii Britanii să lase Irlanda irlandezilor.
Statele Unite versus John Lennon
Toate aceste mesaje au fost interpretate de conservatorii Richard Nixon şi Edgar Hoover drept o ameninţare la adresa securităţii naţionale a SUA (era acuzat conţinutul subversiv, asociat ideologiei comuniste), aşa că autorităţile americane au declanşat procedurile de expulzare a lui John Lennon.
De altfel, artistul a primit rezidenţa permanentă în SUA abia în 1976, după demisia lui Richard Nixon. Jimmy Carter, pe de altă parte, l-a invitat pe Lennon să participe la inaugurarea preşedinţiei sale în ianuarie 1977.
Foto: John Lennon şi Yoko Ono, la Londra, în decembrie 1969, arătând unul dintre afişele anti-război distribuite în câteva oraşe ale lumii
Una dintre cele mai spectaculoase şi originale acţiuni de protest ale lui John Lennon împotriva acţiunilor de expulzarea a sa a fost conferinţa de presă din 1 aprilie 1973, de la New York City Bar Association. Aici, împreună cu Yoko Ono, a anunţat formarea statului Nutopia, un loc fără teritoriu, fără graniţe, fără paşapoarte, format doar din oameni, cerând în consecinţă azil politic în SUA.
Acţiunea a fost filmată şi inclusă apoi în documentarul realizat în 2006, „The US vs John Lennon“, care cuprinde aproape toate acţiunile de protest civic şi politic ale lui John Lennon alături de Yoko Ono din perioada 1966-1976.
Imagini şi expresii memorabile
Într-un articol publicat în 2006 în„The Guardian“, jurnalistul Jon Wiener evidenţia admiraţia deosebită a tineretului din anii ’70 pentru John Lennon, determinată de curajul neobişnuit al acestuia de a se opune deschis preşedintelui Nixon, riscându-şi cariera şi chiar viaţa.
La rândul său, Albert Goldman, biograful lui John Lennon, afirma că artistul era convins de puterea imaginilor şi a sloganelor de a influenţa masele, iar tehnica sa de propagandă în sprijinul păcii avea drept model publicitatea de pe Madison Avenue. Astfel, John Lennon nu numai că a compus cântece extrem de influente în sprijinul ideilor şi cauzei sale, precum „Give Peace a Chance“ sau „Imagine“, dar a pus în circulaţie şi expresii memorabile compuse din cuvinte simple precum: „All we are saying is give peace a chance” (Tot ceea ce vrem, este să dăm o şansă păcii); „I don’t believe in killing whatever the reason!“ („Nu cred în ucidere, oricare ar fi motivul!“); „If everyone demanded peace instead of another television set, then there’d be peace“ („Dacă toată lumea ar cere pace în loc de un alt televizor, atunci ar fi pace“).
„Give Peace a Chance“
Cântecul „Give Peace a Chance“, scris de John Lennon împreună cu Yoko Ono, a fost înregistrat în faţa mai multor jurnalişti şi prieteni artişti, cu ocazia celui de-al doilea show „Bed In for Peace”, pe data de 1 iunie 1969, în camera 1762 a hotelului Queen Elisabeth din Montreal. André Perry a folosit doar patru microfoane şi un magnetofon închiriat. Jocurile de cuvinte folosite de Lennon fac textul intraductibil în sine, dar mesajul a fost atât de puternic prin simplitatea cuvintelor şi a liniei melodice încât a devenit imediat imnul internaţional al mişcării pentru pace şi împotriva Războiului din Vietnam. Cântecul a cunoscut numeroase interpretări, iar în timpul marii manifestaţii împotriva războiului din 15 octombrie 1969 de la Washington, cântăreţul folk Pete Seeger i-a interpelat astfel pe liderii Casei Albe: „Ne asculţi Nixon? Ne asculţi Agnew?”, în timp ce corul protestatarilor intona: „Tot ce vrem este să daţi o şansă păcii!”
„Imagine“
„Imagine“ este cel de-al doilea album solo al lui John Lennon apărut în 1971, album pe care revista „Rolling Stone“ l-a clasificat în 2003 pe poziţia 76 în topul celor mai bune albume pop. Bucurându-se de un imens succes încă de la lansare, cântecul „Imagine“ exprimă poate cel mai bine gândurile şi perspectiva lui John Lennon asupra lumii aşa cum şi-ar fi dorit-o el, un luptător visător pentru pace. Trecând peste religii, politici, interese şi sisteme, Lennon i-a ofensat pe unii dogmatici, dar majoritatea tinerilor din anii ’70 şi-a recunoscut astfel idealurile.
„Imaginează-ţi că nu există Rai
E uşor dacă încerci.
Nici un Iad nu e,
Deasupra noastră e doar cerul.
Imaginează-ţi toţi oamenii
Trăind doar pentru azi.
Imaginează-ţi că nu există ţări
Nu e greu să o faci.
Nimic pentru care să ucizi sau să mori
Şi nicio religie.
Imaginează-ţi toţi oamenii
Trăindu-şi viaţa în pace.
Poate că sunt un visător,
Dar nu sunt singurul.
Sper că ni te vei alătura cândva,
Iar lumea va trăi împreună.
Imaginează-ţi nicio proprietate
M-aş mira dacă ai putea.
Fără lăcomie şi fără foame
O frăţie a oamenilor.
Imaginează-ţi toţi oamenii
Împărtăşind aceeaşi lume.
Poate că sunt un visător
Dar nu sunt singurul.
Sper că ni te vei alătura cândva
Iar lumea va trăi împreună.
Re: Beatles[v=]
Paul McCartney pregăteşte un nou album
Paul McCartney, care şi-a lansat ultimul album, 'Memory Almost Full', în 2007, a anunţat că va scoate un nou album, în februarie 2012, informează Le Figaro.
În colaborare cu Eric Clapton şi Stevie Wonder şi înregistrat cu Diana Krall şi grupul ei de muzicieni, figura emblematică a formaţiei Beatles propune reluări ale unor piese care l-au inspirat în tinereţe şi două titluri inedite.
Citeste articolul
Paul McCartney, care şi-a lansat ultimul album, 'Memory Almost Full', în 2007, a anunţat că va scoate un nou album, în februarie 2012, informează Le Figaro.
În colaborare cu Eric Clapton şi Stevie Wonder şi înregistrat cu Diana Krall şi grupul ei de muzicieni, figura emblematică a formaţiei Beatles propune reluări ale unor piese care l-au inspirat în tinereţe şi două titluri inedite.
Citeste articolul
Re: Beatles[v=]
Ringo Starr a făcut o statuie în formă de pistol, în memoria lui John Lennon | FOTO
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Re: Beatles[v=]
Paul McCartney, mire pentru a treia oara
Cantaretul britanic Paul McCartney se va casatori in curand, pentru a treia oara, fostul membru al trupei The Beatles urmand sa o ia de sotie pe Nancy Shevell.
Cantaretul britanic Paul McCartney se va casatori in curand, pentru a treia oara, fostul membru al trupei The Beatles urmand sa o ia de sotie pe Nancy Shevell.
Re: Beatles[v=]
VIDEO] The Beatles, o sursa buna de facut bani
O serie de fotografii inedite realizate cu ocazia primului concert sustinut in Statele Unite de trupa The Beatles, in 1964, au fost vandute cu pretul de ...
O serie de fotografii inedite realizate cu ocazia primului concert sustinut in Statele Unite de trupa The Beatles, in 1964, au fost vandute cu pretul de ...
Re: Beatles[v=]
Paul McCartney, într-un documentar despre atentatele de la 11 septembrie
Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online > Evenimentul Zilei > EVZ.ro http://www.evz.ro/index.html#ixzz1Sf6h6800
EVZ.ro
Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online > Evenimentul Zilei > EVZ.ro http://www.evz.ro/index.html#ixzz1Sf6h6800
EVZ.ro
Re: Beatles[v=]
INTERVIU] Yoko Ono: John a fost singurul, nu vreau pe nimeni altcineva
Pentru prima data intr-un timp indelungat, Yoko Ono, marea iubire a lui John Lennon, a acceptat sa vorbeasca despre viata ei dupa John si cariera in continua ascensiune.
Pentru prima data intr-un timp indelungat, Yoko Ono, marea iubire a lui John Lennon, a acceptat sa vorbeasca despre viata ei dupa John si cariera in continua ascensiune.
Re: Beatles[v=]
Prima diploma de masterat in The Beatles, eliberata de o universitate din Liverpool
Mary-Lu Zahalan-Kennedy, o fosta finalista a concursului Miss Canada, a devenit prima persoana din lume care si-a luat masteratul in studii despre trupa The Beatles, informeaza AFP.
Mary-Lu Zahalan-Kennedy, o fosta finalista a concursului Miss Canada, a devenit prima persoana din lume care si-a luat masteratul in studii despre trupa The Beatles, informeaza AFP.
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum