Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Moore[Pink]/Kutcher[V=]
Pagina 7 din 12
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Moore[Pink]/Kutcher[V=]
Rezumarea primului mesaj :
GEORGE A. MOORE-
4]Arta nu este natură. Arta este natură digerată. Arta este un excrement sublim.
3]Toate drumurile gresite sunt pavate mai bine.
2]Nu atingeti genunchiul unei femei la masa; femeia îsi da seama instictiv daca barbatul care-i atinge genunchiul o mângâie sau doar îsi sterge degetele pline de grasime pe ciorapul ei.
1]Există întotdeauna o cale greşită şi o cale bună. Calea greşită pare întotdeauna a fi mai chibzuită.
=====
MARIANNE MOORE-
2]Poezia este arta de a crea grădini imaginare cu broaşte reale.
1]Originalitatea este un “produs secundar” al sincerităţii.
=====
BRIAN MOORE-
Lumea e formata din indivizi ce nu doresc sa devina eroi.
=====
THOMAS MOORE-
2]Ce ciudați suntem noi, oamenii! Când cineva ne face un rău, scriem asta pe tăbliță de marmoră, în schimb când cineva ne face un bine, scriem asta pe nisip.
1]Nu exista nimic, nici macar pe jumatate, atat de dulce in viata
Decat visul de iubire al unui tanar.
=====
ROGER MOORE-
Unii sunt binecuvantati cu abilitate muzicala, altii cu un fizic placut.Eu am fost binecuvantat cu modestie.
=====
PATRICK MOORE-
La varsta mea, fac ce facea si Mark Twain. Cumpar ziarul dimineata, ma uit la pagina cu necrologuri si, daca nu sunt trecut acolo, imi continui ziua in mod normal.
GEORGE A. MOORE-
4]Arta nu este natură. Arta este natură digerată. Arta este un excrement sublim.
3]Toate drumurile gresite sunt pavate mai bine.
2]Nu atingeti genunchiul unei femei la masa; femeia îsi da seama instictiv daca barbatul care-i atinge genunchiul o mângâie sau doar îsi sterge degetele pline de grasime pe ciorapul ei.
1]Există întotdeauna o cale greşită şi o cale bună. Calea greşită pare întotdeauna a fi mai chibzuită.
=====
MARIANNE MOORE-
2]Poezia este arta de a crea grădini imaginare cu broaşte reale.
1]Originalitatea este un “produs secundar” al sincerităţii.
=====
BRIAN MOORE-
Lumea e formata din indivizi ce nu doresc sa devina eroi.
=====
THOMAS MOORE-
2]Ce ciudați suntem noi, oamenii! Când cineva ne face un rău, scriem asta pe tăbliță de marmoră, în schimb când cineva ne face un bine, scriem asta pe nisip.
1]Nu exista nimic, nici macar pe jumatate, atat de dulce in viata
Decat visul de iubire al unui tanar.
=====
ROGER MOORE-
Unii sunt binecuvantati cu abilitate muzicala, altii cu un fizic placut.Eu am fost binecuvantat cu modestie.
=====
PATRICK MOORE-
La varsta mea, fac ce facea si Mark Twain. Cumpar ziarul dimineata, ma uit la pagina cu necrologuri si, daca nu sunt trecut acolo, imi continui ziua in mod normal.
Ultima editare efectuata de catre Admin in 09.06.15 20:07, editata de 185 ori
Re: Moore[Pink]/Kutcher[V=]
Julianne Moore, goala printre lei si genti scumpe
Julianne a pozat purtand doar bijuterii Bulgari.
Julianne a pozat purtand doar bijuterii Bulgari.
Două milioane de dolari pentru memoriile lui Demi Moore
Două milioane de dolari pentru memoriile lui Demi Moore
Ashton Kutcher – prietenie cu fostul soţ al actualei soţii!
Ashton Kutcher – prietenie cu fostul soţ al actualei soţii!
Ashton Kutcher ( 32 ani) este căsătorit cu Demi Moore (47 ani) şi au, cel puţin în aparenţă, un m... citeşte mai mult
Ashton Kutcher ( 32 ani) este căsătorit cu Demi Moore (47 ani) şi au, cel puţin în aparenţă, un m... citeşte mai mult
Ashton Kucher: "Eram abuziv cu femeile"
Ashton Kucher: "Eram abuziv cu femeile"
"Eram scăpat de control cu femeile. Eram foarte abuziv cu ele... dar fiecare femeie credea că mă poate schimba. Seduceam femeile. Asta era mişcarea mea. Eram un afemeiat. Nu eram un material bun pentru căsătorie!" a povestit Ashton Kutcher amintindu-şi de perioada dinainte de a fi cu Demi
"Eram scăpat de control cu femeile. Eram foarte abuziv cu ele... dar fiecare femeie credea că mă poate schimba. Seduceam femeile. Asta era mişcarea mea. Eram un afemeiat. Nu eram un material bun pentru căsătorie!" a povestit Ashton Kutcher amintindu-şi de perioada dinainte de a fi cu Demi
Demi Moore îşi scrie memoriile!
Demi Moore îşi scrie memoriile!
Demi Moore vrea ca în cel mai scurt timp să-şi lanseze autobiografia, a declarat un reprezentant al său. Cartea se anunţă a fi un best seller, mai ales că fosta doamnă Willis promite să dezvăluie amănunte picante din viaţa sa de actriţă, dar şi din cele două căsnicii pe care
Demi Moore vrea ca în cel mai scurt timp să-şi lanseze autobiografia, a declarat un reprezentant al său. Cartea se anunţă a fi un best seller, mai ales că fosta doamnă Willis promite să dezvăluie amănunte picante din viaţa sa de actriţă, dar şi din cele două căsnicii pe care
Demi Moore, la 47 de ani: "Abia acum am corpul pe care mi l-
Demi Moore, la 47 de ani: Abia acum am corpul pe care mi l-am dorit"
Frumoasa actriţă a recunoscut că avea o obsesie extremă pentru corpul ei. Dar, în vârstă de 47 de ani, Demi Moore spune că este în sfârşit fericită de cum arată, şi nu mai încearcă să schimbe nimic. "Am încercat să îl domin, ceea ce am şi făcut, şi l-am schimbat de multe ori de-a lungul timpului. Dar nu a durat niciodată şi în cele din urmă nu mi-a mai adus nimic, decât fericire temporară", a declarat Moore - FOTO
Frumoasa actriţă a recunoscut că avea o obsesie extremă pentru corpul ei. Dar, în vârstă de 47 de ani, Demi Moore spune că este în sfârşit fericită de cum arată, şi nu mai încearcă să schimbe nimic. "Am încercat să îl domin, ceea ce am şi făcut, şi l-am schimbat de multe ori de-a lungul timpului. Dar nu a durat niciodată şi în cele din urmă nu mi-a mai adus nimic, decât fericire temporară", a declarat Moore - FOTO
Pink, satisfăcută cu bere şi brînză
Pink, satisfăcută cu bere şi brînzăPink (30 de ani) a recunoscut că este uşor să ieşi cu ea în oraş, deoarece se mulţumeşte doar cu bere şi brînză. Cîntăreaţa a fost la un concert di... citeşte mai mult
Demi Moore i-a dat lecţii de dans la bară fiicei sale, în pu
Demi Moore i-a dat lecţii de dans la bară fiicei sale, în public
Julianne Moore e sigură că o vor urî copiii când o vor vedea
Julianne Moore e sigură că o vor urî copiii când o vor vedea în scene nud
Demie Moore plânge din orice
Demie Moore plânge din orice
Nu ma pot abţine, chiar şi la reclame plâng. Asthon nu se supără, dar chiar am tendinţa să vărs lacrimi în fiecare moment", a mărturisit starul, în vârstă de 46 de ani. |nsă cu siguranţă, partenerul ei de viaţă, Ashton Kutcher, nu o face să plângă şi
Nu ma pot abţine, chiar şi la reclame plâng. Asthon nu se supără, dar chiar am tendinţa să vărs lacrimi în fiecare moment", a mărturisit starul, în vârstă de 46 de ani. |nsă cu siguranţă, partenerul ei de viaţă, Ashton Kutcher, nu o face să plângă şi
Foto / Demi Moore, luată la mişto de Ashton Kutcher
Foto / Demi Moore, luată la mişto de Ashton Kutcher
Demi Moore îşi relevă adevărata faţă într-un autoportret
Demi Moore îşi relevă adevărata faţă într-un autoportret
Michael Moore, un documentar despre cosmarul american
Michael Moore, un documentar despre cosmarul american
“Capitalismul: O poveste de dragoste”, filmul documentar al lui Michael Moore, va
“Capitalismul: O poveste de dragoste”, filmul documentar al lui Michael Moore, va
Ashton Kutcher - cea mai populara vedeta de pe Twitter
Ashton Kutcher - cea mai populara vedeta de pe Twitter
Am 47 de ani, cum ar trebui sa arat?, ii intreaba Demi Moo
"Am 47 de ani, cum ar trebui sa arat?", ii intreaba Demi Moore pe cei care-i spun ca pare batrana (12:43)
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Pagina 7 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum