Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Zavoranu/Pepe[v=]
Pagina 6 din 15
Pagina 6 din 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Zavoranu/Pepe[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Oana
Marioara
Pepe
Oana
Marioara
Pepe
Ultima editare efectuata de catre Admin in 05.04.15 11:21, editata de 54 ori
Re: Zavoranu/Pepe[v=]
Oana Zavoranu, parasita de Pepe?
O stire bomba a explodat in showbiz-ul romanesc: Pepe a plecat de acasa, e de negasit, iar Oana Zavoranu face fata extrem de greu despartirii! Detalii»
O stire bomba a explodat in showbiz-ul romanesc: Pepe a plecat de acasa, e de negasit, iar Oana Zavoranu face fata extrem de greu despartirii! Detalii»
Pepe: "O mai las pe Oana opt ani după care o să caut o mamă surogat dacă nu vrea să facem copii"
Oana Zăvoranu a declarat război procurorilor
Vedeta este extrem de indignată de verdictul dat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, care a... citeşte mai mult
Vedeta este extrem de indignată de verdictul dat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, care a... citeşte mai mult
Oana Zavoranu, mandra de noul sau look! Si-a scos in lume fesele injectate cu gel
Marioara Zăvoranu şi-a sărbătorit ziua la piscină: "Nu am aşteptam mesaj de felicitare de la Oana"
Oana Zăvoranu, o bucătăreasă fatală!
Că e scandalagioaică şi răzbunătoare, ştie toată lumea. Mai puţin cunoscut este faptul că Oana Ză... citeşte mai mult
Că e scandalagioaică şi răzbunătoare, ştie toată lumea. Mai puţin cunoscut este faptul că Oana Ză... citeşte mai mult
Oana Zavoranu si-a batut vecinul in tribunal
Oana Zavoranu si-a batut vecinul in tribunal
Oana Zavoranu e fericita! Bruneta si-a invins la tribunal vecinul din casa unde a copilarit, in Dorobanti
Oana Zavoranu e fericita! Bruneta si-a invins la tribunal vecinul din casa unde a copilarit, in Dorobanti
Oana Zăvoranu sare în apărarea lui Dan Diaconescu: Nu este
Oana Zăvoranu sare în apărarea lui Dan Diaconescu: "Nu este un şantajist!"
Oana Zăvoranu: "Dacă aş fi fost o femeie uşoară s-ar fi afla
Oana Zăvoranu: "Dacă aş fi fost o femeie uşoară s-ar fi aflat demult!"
"Dacă aş fi fost o femeie uşoară s-ar fi aflat demult! Mi-ar fi scos ăştia imediat dosarul", a spus Oana Zăvoranu la "Acces Direct". "Dosarul meu este unul curat, nu m-am drogat, nu am participat la orgii sexuale, nu am fost o femeie de moravuri uşoare", a spus fosta prezentatoare de la
"Dacă aş fi fost o femeie uşoară s-ar fi aflat demult! Mi-ar fi scos ăştia imediat dosarul", a spus Oana Zăvoranu la "Acces Direct". "Dosarul meu este unul curat, nu m-am drogat, nu am participat la orgii sexuale, nu am fost o femeie de moravuri uşoare", a spus fosta prezentatoare de la
La multi ani! Oana Zavoranu
La multi ani! Oana Zavoranu
Cantareata, prezentatoare TV si actrita de film. A debutat ca prezentatoare la TVR 2. A jucat intr-o serie de telenovele, printre care "Numai iubirea" si "Pacatele Evei". In 2007 a debutat in lumea muzicii cu albumul "Mai buna ca niciodata".
Cantareata, prezentatoare TV si actrita de film. A debutat ca prezentatoare la TVR 2. A jucat intr-o serie de telenovele, printre care "Numai iubirea" si "Pacatele Evei". In 2007 a debutat in lumea muzicii cu albumul "Mai buna ca niciodata".
Oana Zăvoranu, show erotic în toiul nopţii
Oana Zăvoranu, show erotic în toiul nopţii
Oana Zăvoranu a făcut, fără voie, o şedinţă foto incendiară pe balcon. Vedeta apare în revista Ciao! aşa cum numai Pepe poate să o vadă. Zăvoranu a fost imortalizată după ce soţul ei a plecat pe Dorobanţi, noaptea târziu, ca să facă unele cumpărături. Pentru că
Oana Zăvoranu a făcut, fără voie, o şedinţă foto incendiară pe balcon. Vedeta apare în revista Ciao! aşa cum numai Pepe poate să o vadă. Zăvoranu a fost imortalizată după ce soţul ei a plecat pe Dorobanţi, noaptea târziu, ca să facă unele cumpărături. Pentru că
Vine barza?! Oana Zavoranu, insarcinata cu primul ei copil
Vine barza?! Oana Zavoranu, insarcinata cu primul ei copil
In plin proces cu mama ei, Oana Zavoranu pare sa isi fi gasit linistea in viata de familie. Alaturi de Pepe formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri din showbizul autohton.
In plin proces cu mama ei, Oana Zavoranu pare sa isi fi gasit linistea in viata de familie. Alaturi de Pepe formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri din showbizul autohton.
Oana Zăvoranu a făcut o criză de nervi la Capatos şi a vrut
Oana Zăvoranu a făcut o criză de nervi la Capatos şi a vrut să plece din emisiune!
Fosta prezentatoare s-a certat ca la uşa cortului cu cea care i-a dat viaţă şi la un moment dat s-a ridicat de pe canapea şi a vrut să plece de la emisiunea lui Dan Capatos. "Eşti o sclerozată, o nenorocită! Te-ai făcut încă o dată de cacao", a tunat soţia lui Pepe. "Şi tu
Fosta prezentatoare s-a certat ca la uşa cortului cu cea care i-a dat viaţă şi la un moment dat s-a ridicat de pe canapea şi a vrut să plece de la emisiunea lui Dan Capatos. "Eşti o sclerozată, o nenorocită! Te-ai făcut încă o dată de cacao", a tunat soţia lui Pepe. "Şi tu
Mărioara Zăvoranu: "Oana este un înger cu suflet de diavol,
Mărioara Zăvoranu: "Oana este un înger cu suflet de diavol, iar Pepe are un singur interes: banii!"
"Este foarte frumoasă, pare un înger, dar un înger cu suflet de diavol", a spus Mărioara Zăvoranu. "Îl voi denigra în continuare pe soţul fiicei mele. Pepe are un singu interes: banii! A umblat doar cu femei bogate. Şi fosta lui iubită, Dana, avea foarte mulţi bani,
"Este foarte frumoasă, pare un înger, dar un înger cu suflet de diavol", a spus Mărioara Zăvoranu. "Îl voi denigra în continuare pe soţul fiicei mele. Pepe are un singu interes: banii! A umblat doar cu femei bogate. Şi fosta lui iubită, Dana, avea foarte mulţi bani,
Sex in familie? Pepe: Soacra-mea ma vrea in patul ei
Sex in familie? Pepe: Soacra-mea ma vrea in patul ei
Cand toata lumea credea ca scandalul dintre Oana Zavoranu si mama ei a apus, cel putin in presa, iata ca un altul este pe cale sa izbucneasca.
Cand toata lumea credea ca scandalul dintre Oana Zavoranu si mama ei a apus, cel putin in presa, iata ca un altul este pe cale sa izbucneasca.
Zavoranu: “Da, l-am vrut pe Iri dar mi l-a furat Monica"
Zavoranu: “Da, l-am vrut pe Iri dar mi l-a furat Monica"
Oana Zavoranu: De la deochi mi se face rau (VIDEO)
Oana Zavoranu: De la deochi mi se face rau (VIDEO)
Pagina 6 din 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Pagina 6 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum