Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Zavoranu/Pepe[v=]
Pagina 7 din 15
Pagina 7 din 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Zavoranu/Pepe[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Oana
Marioara
Pepe
Oana
Marioara
Pepe
Ultima editare efectuata de catre Admin in 05.04.15 11:21, editata de 54 ori
"Mi s-a spus ca voi fi colega cu Bruce Willis"
"Mi s-a spus ca voi fi colega cu Bruce Willis"
S-a stabilit! Oana Zavoranu va detine rolul unei criminale cu sange rece in pelicula americana "Criminalii" ce se turneaza la Hollywood in regia lui Alex Proyas. Detaliile contractului s-au stabilit prin email si telefon, iar pe 3 mai romanca va avea prima zi de filmare. Vestile bune insa nu se
S-a stabilit! Oana Zavoranu va detine rolul unei criminale cu sange rece in pelicula americana "Criminalii" ce se turneaza la Hollywood in regia lui Alex Proyas. Detaliile contractului s-au stabilit prin email si telefon, iar pe 3 mai romanca va avea prima zi de filmare. Vestile bune insa nu se
Si-a turnat urina pe propria masina
Si-a turnat urina pe propria masina
Viata Oanei Zavoranu bate filmul! Joi noapte, vedeta a fost protagonista unui episod deopotriva hilar si terifiant. In jurul orei unu, la usa ei a batut un politist care a instiintat-o ca, trecand prin fata blocului, a observat pe capota masinii sale ceva ciudat. Cand s-a apropiat a realizat ca
Viata Oanei Zavoranu bate filmul! Joi noapte, vedeta a fost protagonista unui episod deopotriva hilar si terifiant. In jurul orei unu, la usa ei a batut un politist care a instiintat-o ca, trecand prin fata blocului, a observat pe capota masinii sale ceva ciudat. Cand s-a apropiat a realizat ca
Re: Zavoranu/Pepe[v=]
VDT: Pepe, cânti cu atâta convingere melodia ta “Sunt gelos”, incât imi dai impresia ca esti cu adevarat un barbat gelos.
– Da. Gelozia este derivata din dragoste si fiind un vesnic indragostit, sunt gelos pe orice imi creaza dificultati in dragoste.
VDT: Cum adica esti “un vesnic indragostit”?
– Îndragostit pot fi chiar si de viata.
VDT: De la ce vârsta ai inceput sa iubesti cu adevarat?
– Pai, atât timp cât fac totul cu pasiune si cu dragoste, cred ca dintotdeauna am iubit. Dar cred ca dragostea pentru o femeie a aparut odata cu pubertatea, probabil.
VDT: Îti place imaginea de latino-lover?
– Presa mi-a creat-o…
VDT: Hai sa recunoastem ca ti se potriveste. Ai sânge latin, cânti melodii latino…
– Cred ca am câte putin din fiecare. Am putin romantism, dar si putin din extrema cealalta…
VDT: Adica? Esti dur?
– Nu neaparat dur. Dar am anumite momente când sunt exagerat.
VDT: Ce insemna asta?
– Sunt salbatic (râde).
VDT: E un cuvânt interesant. Dezvolta ideea!
– Pai cât de mult sa o dezvolt? Sunt câte putin din fiecare. Nu sunt mereu la fel. Îmi place sa fiu schimbator. Cred ca in fiecare zi sunt altul, dar am aceeasi personalitate si ma regasesc in ceea ce cânt. Iar muzica este inspirata din viata mea. Tocmai de asta am multe teme de dragoste.(...)
http://www.revistavedete.ro/pepe.html
– Da. Gelozia este derivata din dragoste si fiind un vesnic indragostit, sunt gelos pe orice imi creaza dificultati in dragoste.
VDT: Cum adica esti “un vesnic indragostit”?
– Îndragostit pot fi chiar si de viata.
VDT: De la ce vârsta ai inceput sa iubesti cu adevarat?
– Pai, atât timp cât fac totul cu pasiune si cu dragoste, cred ca dintotdeauna am iubit. Dar cred ca dragostea pentru o femeie a aparut odata cu pubertatea, probabil.
VDT: Îti place imaginea de latino-lover?
– Presa mi-a creat-o…
VDT: Hai sa recunoastem ca ti se potriveste. Ai sânge latin, cânti melodii latino…
– Cred ca am câte putin din fiecare. Am putin romantism, dar si putin din extrema cealalta…
VDT: Adica? Esti dur?
– Nu neaparat dur. Dar am anumite momente când sunt exagerat.
VDT: Ce insemna asta?
– Sunt salbatic (râde).
VDT: E un cuvânt interesant. Dezvolta ideea!
– Pai cât de mult sa o dezvolt? Sunt câte putin din fiecare. Nu sunt mereu la fel. Îmi place sa fiu schimbator. Cred ca in fiecare zi sunt altul, dar am aceeasi personalitate si ma regasesc in ceea ce cânt. Iar muzica este inspirata din viata mea. Tocmai de asta am multe teme de dragoste.(...)
http://www.revistavedete.ro/pepe.html
Zavoranca a dat 500 de euro pe parfumul lui Michael Jackson
Zavoranca a dat 500 de euro pe parfumul lui Michael Jackson
Pasiunea Oanei Zavoranu pentru Michael Jackson, pasiune pe care vedeta nu a ascuns-o niciodata, a fost reactivata in vacanta pe care aceasta a petrecut-o impreuna cu sotul ei peste Ocean, la Hollywood.
Pasiunea Oanei Zavoranu pentru Michael Jackson, pasiune pe care vedeta nu a ascuns-o niciodata, a fost reactivata in vacanta pe care aceasta a petrecut-o impreuna cu sotul ei peste Ocean, la Hollywood.
Pepe n-are noroc în afaceri
Pepe n-are noroc în afaceri
Afacerea pe care Pepe a lansat-o anul trecut, mai exact, un restaurant, va lua sfârşit în curând. Şi nu criza financiară este motivul, ci iniţiativa autorităţilor de a lărgi şoseaua şi, astfel, să demoleze localul în care s-au distrat până acum mulţi fotbalişti români.
Pepe este iritat în mod special de faptul că proprietarii care i-au închiriat spaţiul pentru 7000 de euro pe lună ştiau despre planurile autorităţilor, despre care nu au vrut să scoată niciun cuvânt, pentru a încasa banii în lunile în care localul a funcţionat.
Citeste articolul
Afacerea pe care Pepe a lansat-o anul trecut, mai exact, un restaurant, va lua sfârşit în curând. Şi nu criza financiară este motivul, ci iniţiativa autorităţilor de a lărgi şoseaua şi, astfel, să demoleze localul în care s-au distrat până acum mulţi fotbalişti români.
Pepe este iritat în mod special de faptul că proprietarii care i-au închiriat spaţiul pentru 7000 de euro pe lună ştiau despre planurile autorităţilor, despre care nu au vrut să scoată niciun cuvânt, pentru a încasa banii în lunile în care localul a funcţionat.
Citeste articolul
A primit un rol la Hollywood
A primit un rol la Hollywood
Sotia lui Pepe se pregateste sa-si faca debutul in cetatea mondiala a filmului. Totul a inceput in concediul pe care Oana l-a petrecut de sarbatori in America si a fost noroc pur. In goana ei dupa cumparaturi, vedeta a cunoscut, in Beverly Hills, un personaj bine ancorat in cercurile de la
Sotia lui Pepe se pregateste sa-si faca debutul in cetatea mondiala a filmului. Totul a inceput in concediul pe care Oana l-a petrecut de sarbatori in America si a fost noroc pur. In goana ei dupa cumparaturi, vedeta a cunoscut, in Beverly Hills, un personaj bine ancorat in cercurile de la
Oana Zăvoranu vrea să se răzbune
Oana Zăvoranu vrea să se răzbune
E oare pentru cineva o noutate că Oana caută "revenge"? Nu este ea cea mai oropsită vedetă de la noi? Nu i se întâmplă numai ei toate dezastrele? Credeți că e ușor să răcnești într-una la telespectatori? Mi se pare normal ca după Judecata de apoi care nu a fost dreaptă să ceară răzbunare. Mă întreb ce va urma...
E oare pentru cineva o noutate că Oana caută "revenge"? Nu este ea cea mai oropsită vedetă de la noi? Nu i se întâmplă numai ei toate dezastrele? Credeți că e ușor să răcnești într-una la telespectatori? Mi se pare normal ca după Judecata de apoi care nu a fost dreaptă să ceară răzbunare. Mă întreb ce va urma...
Oana Zavoranu a povestit cum si-a batut croitoreasa
Oana Zavoranu a povestit cum si-a batut croitoreasa
Oana Zavoranu are masca de protectie cu cristale Swarovski S
Oana Zavoranu are masca de protectie cu cristale Swarovski
Speriata de gripa porcina, Oana Zavoranu si-a luat o masca de
protectie, insa nu orice de masca, ci una cu cristale Swarovski. Detalii»
Speriata de gripa porcina, Oana Zavoranu si-a luat o masca de
protectie, insa nu orice de masca, ci una cu cristale Swarovski. Detalii»
Oana Zăvoranu vrea să se cloneze Nu puţine sînt persoanele,
Oana Zăvoranu vrea să se cloneze
Nu
puţine sînt persoanele, fie ele vedete sau oameni simpli, care şi-ar
dori să-şi cloneze animalul de companie pentru a se bucura de prezenţa
aces... citeşte mai mult
Nu
puţine sînt persoanele, fie ele vedete sau oameni simpli, care şi-ar
dori să-şi cloneze animalul de companie pentru a se bucura de prezenţa
aces... citeşte mai mult
Oana Zăvoranu, faţă în faţă cu hoţul care a jefuit-o
Oana Zăvoranu, faţă în faţă cu hoţul care a jefuit-o
Injuraturile Oanei Zavoranu, amendate cu 25.000 de lei
Injuraturile Oanei Zavoranu, amendate cu 25.000 de lei
Zavoranca, jefuita la OTV
Zavoranca, jefuita la OTV
Oana Zavoranu, prezentatoarea emisiunii Oana Zavoranu show, a avut parte, marti seara, inainte de a intra in direct, de un eveniment neplacut. Vedetei i-a fost sparta propria cabina, de la OTV. Detalii»
Oana Zavoranu, prezentatoarea emisiunii Oana Zavoranu show, a avut parte, marti seara, inainte de a intra in direct, de un eveniment neplacut. Vedetei i-a fost sparta propria cabina, de la OTV. Detalii»
Oana Zăvoranu şi Ana Maria Prodan şi-au declarat război
Oana Zăvoranu şi Ana Maria Prodan şi-au declarat război
Oana Zavoranu: Serban Huidu s-a dat la mine!
Oana Zavoranu: Serban Huidu s-a dat la mine!
El spune ca l-a amenintat, ea spune ca i-a facut curte si de aceea a reactionat… Un nou scandal cu iz de telenovela marcheaza spatiul dambovitean.
El spune ca l-a amenintat, ea spune ca i-a facut curte si de aceea a reactionat… Un nou scandal cu iz de telenovela marcheaza spatiul dambovitean.
Oana Zavoranu s-a luat din nou de Monica Columbeanu (VIDEO)
Oana Zavoranu s-a luat din nou de Monica Columbeanu (VIDEO)
Oana Zăvoranu şi‑a concediat reporterii Oana Zăvoranu se pr
Oana Zăvoranu şi‑a concediat reporterii
Oana
Zăvoranu se pregăteşte de un show scandalos, nonconformist şi vulcanic
la OTV. Şi cum Oana se declară perfecţionistă, în pragul lansării
emisiunii, vedeta şi‑a concediat oameni din echipă.
Prezentatoarea
şi‑a dat afară doi reporteri pentru că nu veneau cu subiecte
interesante, iar alţi doi au plecat de bunăvoie, sătui de pretenţiile
divei.
Citeste articolul
Oana
Zăvoranu se pregăteşte de un show scandalos, nonconformist şi vulcanic
la OTV. Şi cum Oana se declară perfecţionistă, în pragul lansării
emisiunii, vedeta şi‑a concediat oameni din echipă.
Prezentatoarea
şi‑a dat afară doi reporteri pentru că nu veneau cu subiecte
interesante, iar alţi doi au plecat de bunăvoie, sătui de pretenţiile
divei.
Citeste articolul
Re: Zavoranu/Pepe[v=]
"Nu pot sa ard mocnit. . Trebuie sa ard la foc mare, pe scena". Chipes, mandru, seducator, inzestrat cu o voce deosebita, a facut ravagii printre inimile sensibile, fiind taxat drept "fante cuceritor". De fapt, in spatele infocatului "latino-lover" se ascunde un artist sensibil si talentat, co...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
Pepe"Cant pentru toti cei care iubesc viata" - Frumos ca un
Pepe"Cant pentru toti cei care iubesc viata" - Frumos ca un trubadur, daruit cu o voce puternica si un temperament de interpret de flamenco, la 24 de ani, Pepe cucereste nu doar sufletele adolescentelor, ci si clasamentele muzicale, cu melodiile lui fierbinti -. - Cu cativa ani in urma, ai devenit c...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
Oana Zavoranu si jocul de-a amantul. Pepe e doar o papusa de
Oana Zavoranu si jocul de-a amantul. Pepe e doar o papusa de paie
Oana Zăvoranu: O mamă denaturată şi doi taţi senzaţionali
Oana Zăvoranu: „O mamă denaturată şi doi taţi senzaţionali“
Oana Zăvoranu se apucă de manele
Oana Zăvoranu se apucă de manele
Oana Zăvoranu, personajul polivalent din showbiz-ul românesc, doreşte o relansare a carierei muzicale. Ne întrebăm totuşi despre ce carieră muzicală este vorba? Nu am auzit să fi ajuns pe primele topuri cu melodiile sale, iar prestaţiile live din diferite concerte şi emisiuni ne‑au lămurit că Oana are treabă serioasă dacă doreşte să lege cîteva note într‑o logică estetică.
Partea ei forte este imaginea şi a ştiut mereu să se folosească de ea; nu neapărat o imagine pozitivă
Citeste articolul
Oana Zăvoranu, personajul polivalent din showbiz-ul românesc, doreşte o relansare a carierei muzicale. Ne întrebăm totuşi despre ce carieră muzicală este vorba? Nu am auzit să fi ajuns pe primele topuri cu melodiile sale, iar prestaţiile live din diferite concerte şi emisiuni ne‑au lămurit că Oana are treabă serioasă dacă doreşte să lege cîteva note într‑o logică estetică.
Partea ei forte este imaginea şi a ştiut mereu să se folosească de ea; nu neapărat o imagine pozitivă
Citeste articolul
Oana Zăvoranu şi-a dat jos silicoanele pentru Parlament
Oana Zăvoranu şi-a dat jos silicoanele pentru Parlament
După răzgandiri şi reveniri, artista Oana Zăvoranu şi-a găsit locul: va candida din partea PRM pentru un loc de deputat in sectorul 6 al Capitalei. Cu două săptămani inainte de inceperea campaniei, ea a găsit deja reţeta căştigătoare - naturaleţea.
După răzgandiri şi reveniri, artista Oana Zăvoranu şi-a găsit locul: va candida din partea PRM pentru un loc de deputat in sectorul 6 al Capitalei. Cu două săptămani inainte de inceperea campaniei, ea a găsit deja reţeta căştigătoare - naturaleţea.
Pagina 7 din 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Pagina 7 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum