Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Esca[v=]
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Esca[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Andreea
Andreea
Ultima editare efectuata de catre Admin in 03.03.15 9:50, editata de 42 ori
Re: Esca[v=]
De ce e Esca Esca
Andreea Esca face în decembrie 15 ani de când spune „Bună seara" la ora 19.00, la PRO TV. E prea mult? Prea puţin? Sau exact ...
Andreea Esca face în decembrie 15 ani de când spune „Bună seara" la ora 19.00, la PRO TV. E prea mult? Prea puţin? Sau exact ...
Andreea Esca, o mama responsabila
Andreea Esca, o mama responsabila
Vedeta Stirilor Pro TV, Andreea Esca este o mama permisiva, dar si responsabila in acelasi timp. Isi lasa fiica de 10 ani sa faca propriile alegeri, insa totul are o limita.
Vedeta Stirilor Pro TV, Andreea Esca este o mama permisiva, dar si responsabila in acelasi timp. Isi lasa fiica de 10 ani sa faca propriile alegeri, insa totul are o limita.
Esca şi-a deschis magazin online cu produse de înfrumuseţare
Esca şi-a deschis magazin online cu produse de înfrumuseţare
Esca pozeaza doar pentru sotul ei
Esca pozeaza doar pentru sotul ei
Omul de afaceri i-a cerut aparatul foto unui fotoreporter, sub pretextul ca doar asa ar fi de acord sotia sa sa zambeasca gratios in poza. Si se pare ca Alexandre stia ce stia, pentru ca, imediat ce a luat aparatul in mana, Andreea a schitat un "cheese" generos, de parca ar fi spus "Buna seara,
Omul de afaceri i-a cerut aparatul foto unui fotoreporter, sub pretextul ca doar asa ar fi de acord sotia sa sa zambeasca gratios in poza. Si se pare ca Alexandre stia ce stia, pentru ca, imediat ce a luat aparatul in mana, Andreea a schitat un "cheese" generos, de parca ar fi spus "Buna seara,
Fiica Andreei Esca ia lecţii de dans de la Elwira, soţia lui
Fiica Andreei Esca ia lecţii de dans de la Elwira, soţia lui Mihai Petre
Alexia şi partenerul ei de dans participă la diverse competiţii sub dirijarea Elwirei Petre, cei doi au câştigat deja prima competiţie de dans şi aşteaptă cu nerăbdare să participe şi la alte competiţii. Alexia a declarat că cel mai mult îi place să danseze samba iar mama
Alexia şi partenerul ei de dans participă la diverse competiţii sub dirijarea Elwirei Petre, cei doi au câştigat deja prima competiţie de dans şi aşteaptă cu nerăbdare să participe şi la alte competiţii. Alexia a declarat că cel mai mult îi place să danseze samba iar mama
Nicolas Cage şi Matt Damon sunt clienţii unei creatoare de m
Nicolas Cage şi Matt Damon sunt clienţii unei creatoare de modă originară din România
Poşetele, curelele şi pantofii "made by Cristina Toma" sunt la mare căutare, iar printre clienţii româncei se numără şi Nicolas Cage şi Matt Damon. Creatoarea de modă a plecat din Piatra Neamţ acum 12 ani şi a urmat cursurile Institutului de modă Borgo de la Milano. După şase
Poşetele, curelele şi pantofii "made by Cristina Toma" sunt la mare căutare, iar printre clienţii româncei se numără şi Nicolas Cage şi Matt Damon. Creatoarea de modă a plecat din Piatra Neamţ acum 12 ani şi a urmat cursurile Institutului de modă Borgo de la Milano. După şase
Andreea Esca sărbătoreşte, săptămâna viitoare, 10 ani de căs
Andreea Esca sărbătoreşte, săptămâna viitoare, 10 ani de căsnicie!
Cum PRO TV Internaţional împlineşte în aceeaşi zi 10 ani, ştirista spune că ziua de 29 aprilie are semnificaţie dublă. "Mi se pare o coincidenţă simpatică. M-am măritat în ziua în care s-a lansat PRO TV Internaţional. Alex e francez, deci vezi, eu susţin
Cum PRO TV Internaţional împlineşte în aceeaşi zi 10 ani, ştirista spune că ziua de 29 aprilie are semnificaţie dublă. "Mi se pare o coincidenţă simpatică. M-am măritat în ziua în care s-a lansat PRO TV Internaţional. Alex e francez, deci vezi, eu susţin
Andreea Esca, DEPENDENTĂ de cârje
Andreea Esca, DEPENDENTĂ de cârje
Cea mai faimoasă prezentatoare TV din România trece prin cea mai cumplită
Cea mai faimoasă prezentatoare TV din România trece prin cea mai cumplită
Esca este complexată de înălţimea sa
Esca este complexată de înălţimea saFaptul că Andreea Esca trece printr-o perioadă de recuperare, după accidentul suferit la picior, nu-i permite prezentatoarei să mai poarte tocuri. ... citeşte mai mult
Andreea Esca, relansată de bossul Pro TV în format 3D
Andreea Esca, relansată de bossul Pro TV în format 3D
Prima ştiristă din România intrată în cartea de istorie are şansa de a fi şi cea dintâi recepţionată în trei...
Prima ştiristă din România intrată în cartea de istorie are şansa de a fi şi cea dintâi recepţionată în trei...
Salariul Andreei Esca a ajuns subiect la teatru!
Salariul Andreei Esca a ajuns subiect la teatru!
Piesa "7 dintr-o lovitura" abordeaza mai toate problemele societatii romanesti de azi, dar mai ales dorinta fiecaruia dintre personaje de a ajunge vedeta de televiziune. Un exemplu pentru ei toti este stirista Pro TV, Andreea Esca, al carei salariu e obiect de discutie intre personaje. "Daa cat o
Piesa "7 dintr-o lovitura" abordeaza mai toate problemele societatii romanesti de azi, dar mai ales dorinta fiecaruia dintre personaje de a ajunge vedeta de televiziune. Un exemplu pentru ei toti este stirista Pro TV, Andreea Esca, al carei salariu e obiect de discutie intre personaje. "Daa cat o
Andreea Esca: "Îmi e dor de emisiunile Andreei Marin şi de s
Andreea Esca: "Îmi e dor de emisiunile Andreei Marin şi de show-urile Mihaelei Rădulescu "
Ştirista de la Pro Tv a afirmat că şi show-ul realizat de Teo la postul de televiziune din Pache Protopopescu este unul pe care regretă că a dispărut din peisajul media autohton. "Nu mi-a venit niciodată în gând. Iar toate vedetele despre care îmi ziceţi că au
Ştirista de la Pro Tv a afirmat că şi show-ul realizat de Teo la postul de televiziune din Pache Protopopescu este unul pe care regretă că a dispărut din peisajul media autohton. "Nu mi-a venit niciodată în gând. Iar toate vedetele despre care îmi ziceţi că au
Andreea Esca: Colegii ma pot plimba cu magnetul prin redacti
Andreea Esca: Colegii ma pot plimba cu magnetul prin redactie
Andreea Esca, după operaţia din Austria: Am avut noroc că nu
Andreea Esca, după operaţia din Austria: Am avut noroc că nu a fost lovită fiica mea
Andreea Esca risca sa ramana infirma pe viata
Andreea Esca risca sa ramana infirma pe viata
Prezentatoarea stirilor Pro TV, Andreea Esca, a fost operata la genunchi, luni, intr-o clinica privata din Austria, insa ar putea ramane infirma pe viata, daca interventia chirurgicala nu are succes. Detalii»
Prezentatoarea stirilor Pro TV, Andreea Esca, a fost operata la genunchi, luni, intr-o clinica privata din Austria, insa ar putea ramane infirma pe viata, daca interventia chirurgicala nu are succes. Detalii»
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum