Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Badescu[v=]
Pagina 3 din 7
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Badescu[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Ramona
Cezar
Ramona
Cezar
Ultima editare efectuata de catre Admin in 04.08.15 13:12, editata de 50 ori
Re: Badescu[v=]
Cezar Paul-Bădescu (n. 7 august 1968) este un prozator si un publicist român contemporan.
Ramona Bădescu a vizitat-o la spital pe românca atacată în Italia: ”Ne rugăm pentru ea!”
Ramona Bădescu umple Marea Neagră de bărci
Actriţa, care este consilier al primarului Romei, a fost prezentă, recent, la concursul mondial „Marele premiu al...
Actriţa, care este consilier al primarului Romei, a fost prezentă, recent, la concursul mondial „Marele premiu al...
Ramona Bădescu îi ajută pe sinistraţii din Moldova
Cu toate că trăieşte în Italia actriţa este la curent cu ceea ce se întâmplă în România şi după ce a văzut că ploile au făcut ravagii în Moldova aceasta s-a hotărât să-i ajute pe sinistraţi şi chiar a cerut ajutorul primarului Gianni
Cu toate că trăieşte în Italia actriţa este la curent cu ceea ce se întâmplă în România şi după ce a văzut că ploile au făcut ravagii în Moldova aceasta s-a hotărât să-i ajute pe sinistraţi şi chiar a cerut ajutorul primarului Gianni
Ramona Bădescu îşi îngrijeşte părul cu drojdie de bere
Ramona Bădescu îşi îngrijeşte părul cu drojdie de bere
Chirurg plastician: Ramona Bădescu, frumuseţea perfectă
Chirurg plastician: Ramona Bădescu, frumuseţea perfectă
Care sunt cele mai frumoase vedete, ce operaţii estetice fac femeile mai mult ...
Care sunt cele mai frumoase vedete, ce operaţii estetice fac femeile mai mult ...
Ramona Bădescu: "Mi-e frică de operaţiile estetice"
Ramona Bădescu: "Mi-e frică de operaţiile estetice"
"Nu optez pentru operaţiile estetice. Sunt pentru a face totul în aşa fel încât să nu ajungi la un chirurg. Mie mi-e frică de operaţiile estetice. E, însa, adevărat că atunci când trec anii, e mai greu să accepţi un rid făcut cu sacrificiu. Eu mă
"Nu optez pentru operaţiile estetice. Sunt pentru a face totul în aşa fel încât să nu ajungi la un chirurg. Mie mi-e frică de operaţiile estetice. E, însa, adevărat că atunci când trec anii, e mai greu să accepţi un rid făcut cu sacrificiu. Eu mă
Ramona Badescu - "La 41 de ani nu am nici o pata pe suflet"
Ramona Badescu - "La 41 de ani nu am nici o pata pe suflet"
"... e un album pe care mi l-am dorit parca dintotdeauna. E primul meu album de cand m-am mutat in Italia, adica de douazeci de ani. Am muncit mult la el, mai ales ca tot eu l-am si produs. Dar cel mai important a fost faptul ca l-am gandit nu doar ca pe un produs muzical, ci si ca pe un mesager al culturii. Din acest motiv, am ales melodii ale Mariei Tanase, pe care o ador de cand ma stiu, dar care au fost reorchestrate de Sandu Gorgoza, astfel incat ele sa sune modern, dar stilat. Inregistrarile le-am facut la Chisinau, impreuna cu grupul Millenium. Vara trecuta nu am avut nici o zi de vacanta: am facut emisiunea "100% adevarat", la Bucuresti, dar dupa fiecare emisie, fugeam cu valijoara la Chisinau, pentru "Jumi Juma". Simteam insa ca materialul parca nu era complet. ..."
Citeste tot articolul
Ramona Bădescu, de mică îndrăgostită de obiectiv
Ramona Bădescu nu a fost dintotdeauna o divă 100% adevărată. Ajunsă pe culmile gloriei puţin [...]
Ramona Bădescu nu a fost dintotdeauna o divă 100% adevărată. Ajunsă pe culmile gloriei puţin ştiu că “italianca” a visat vedetismul încă de mică. [...]
VIDEO Ramona Bădescu: N-am casă, stau la hotel!
VIDEO Ramona Bădescu: „N-am casă, stau la hotel!“
16:20Solista şi-a petrecut jumătate din viaţă în România şi jumătate în Italia şi este „împărţită" între cele două experienţe, la fel ca albumul „Jumi Juma". Ramona Bădescu (41 de ani) se vrea o ambasadoare a României în Italia, unde concepe proiecte pentru a lega prin muzică oamenii din cele două ţări.
16:20Solista şi-a petrecut jumătate din viaţă în România şi jumătate în Italia şi este „împărţită" între cele două experienţe, la fel ca albumul „Jumi Juma". Ramona Bădescu (41 de ani) se vrea o ambasadoare a României în Italia, unde concepe proiecte pentru a lega prin muzică oamenii din cele două ţări.
Vrea sa nasca in avion
Vrea sa nasca in avion
Bizar. Cantareata Ramona Badescu a marturisit ca isi doreste enorm un copil, considerand ca acesta este singurul pas pe care il mai are de facut pentru a se implini. Si pentru ca i-ar fi greu sa aleaga intre tara natala, Romania, si cea de adoptie, Italia, vedeta a declarat ca si-ar dori sa nasca
Bizar. Cantareata Ramona Badescu a marturisit ca isi doreste enorm un copil, considerand ca acesta este singurul pas pe care il mai are de facut pentru a se implini. Si pentru ca i-ar fi greu sa aleaga intre tara natala, Romania, si cea de adoptie, Italia, vedeta a declarat ca si-ar dori sa nasca
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum