Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Ferentz[v=]
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ferentz[v=]
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/anamaria-ferentz-dizeuza-carciuma-sua-509139.html
http://www.enational.ro/showbizmonden/monden/anamaria-ferentz-despre-traiul-ei-in-america-nu-fac-averi-doar-ma-intretin-336083.html/
Anamaria Ferentz, despre fostul soţ Marcel Toader: "M-a dat cu capul de maşină şi de pereţi"
PRIMELE DECLARAŢII ale ANAMARIEI FERENTZ despre ION ŢIRIAC. Citeşte totul despre RELAŢIA LOR
Poze cu Ana Maria Ferentz goala, pe un site destinat adultilor din America: „Ii dau in judecata” (FOTO)
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/AnaMaria-Ferentz-emisiune-statele-unite-new-york-380675.html
Anamaria Ferentz face acţiuni de caritate din America. Donează bani pentru actorii români
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Anamaria Ferentz s-a vopsit roșcată. Îți place cum îi stă?
Mai mult: Articole | Libertatea.ro
Mai mult: Articole | Libertatea.ro
Anamaria Ferentz are alergie la puful de primăvară
http://www.7plus.ro/stiri/Show-Biz/1304698099-Anamaria-Ferentz-are-alergie-la-puful-de-prim-var-
Plecată la New York pentru studii, Anamaria Ferentz n-a mai dat pe acasă de câteva luni bune. Cântăreaţa susţine că s-a adaptat repede, îi place foarte mult America, însă nu se poate bucura de frumuseţea primăverii aşa cum o făcea în România.
Anamaria Ferentz este foarte sensibilă la puful de păpădie, la părul de pisici şi la carne. Dacă acasă reuşea pe cât posibil să se ferească de aceste lucruri şi le trata cu leacuri băbeşti, la New York nu are decât să stea răpusă la pat. Artista s-a plâns fanilor ei că are alergie de primăvară care i-au afectat, ochii, nasul şi gâtul. „Mă chinuie alergiile de primăvară. Eu să trec pe lângă o alergie şi să n-o colectez? Ar fi chiar culmea! Şi în combinaţie cu răceala… sunt ţintuită la pat. Mă mănâncă ochii, nasul, gâtul, cerul gurii, strănut”, spune Anamaria Ferentz.
http://www.7plus.ro/stiri/Show-Biz/1304698099-Anamaria-Ferentz-are-alergie-la-puful-de-prim-var-
Plecată la New York pentru studii, Anamaria Ferentz n-a mai dat pe acasă de câteva luni bune. Cântăreaţa susţine că s-a adaptat repede, îi place foarte mult America, însă nu se poate bucura de frumuseţea primăverii aşa cum o făcea în România.
Anamaria Ferentz este foarte sensibilă la puful de păpădie, la părul de pisici şi la carne. Dacă acasă reuşea pe cât posibil să se ferească de aceste lucruri şi le trata cu leacuri băbeşti, la New York nu are decât să stea răpusă la pat. Artista s-a plâns fanilor ei că are alergie de primăvară care i-au afectat, ochii, nasul şi gâtul. „Mă chinuie alergiile de primăvară. Eu să trec pe lângă o alergie şi să n-o colectez? Ar fi chiar culmea! Şi în combinaţie cu răceala… sunt ţintuită la pat. Mă mănâncă ochii, nasul, gâtul, cerul gurii, strănut”, spune Anamaria Ferentz.
Anamaria Ferentz n-are cui să-i spună „Te iubesc“
Se pare că pe solista Anamaria Ferentz au uitat-o de tot milionarii. De o bună perioadă de timp, ... citeşte mai mult
Se pare că pe solista Anamaria Ferentz au uitat-o de tot milionarii. De o bună perioadă de timp, ... citeşte mai mult
Anamaria Ferentz a avut o escapadă cu fetele
La sfârşitul săptămânii trecute, cântăreaţa Anamaria Ferentz a decis să fugă din Bucureşti spre o destinaţie exotică. Ea a ales Barcelona, oraş în care a petrecut trei zile împreună cu buna ei prietenă, Cristina Darha, şi o altă amică.
La sfârşitul săptămânii trecute, cântăreaţa Anamaria Ferentz a decis să fugă din Bucureşti spre o destinaţie exotică. Ea a ales Barcelona, oraş în care a petrecut trei zile împreună cu buna ei prietenă, Cristina Darha, şi o altă amică.
Anamaria Ferenţ: „Ţiriac nu mi-a cumpărat nicio maşină!“ |
Anamaria Ferenţ a declarat pentru Agenţia de Presă Mondenă că are doar o relaţie de amiciţie cu Ion Ţiriac şi că nu a primit nicio maşină de la dânsul. „Nu mi-a cumpărat nici un prieten de-al meu maşină, nici domnul Ţiriac. |
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum