Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Sorescu/Covesanu[Cove][v=]
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Sorescu/Covesanu[Cove][v=]
Rezumarea primului mesaj :
MARIN SORESCU-
Cu cat esti mai subiectiv, cu atat vezi ca te intalnesti cu mai multi insi.
=====
Alina
Gabriel Coveseanu
MARIN SORESCU-
Cu cat esti mai subiectiv, cu atat vezi ca te intalnesti cu mai multi insi.
=====
Alina
Gabriel Coveseanu
Ultima editare efectuata de catre Admin in 20.11.15 14:48, editata de 35 ori
Re: Sorescu/Covesanu[Cove][v=]
Alina Sorescu, la primul spectacol cu elevii de la şcoala ei de muzică
Alina Sorescu îşi deschide atelier de muzică
Cântăreaţa începe în forţă anul 2011, ea punând deja bazele unei afaceri, care are ca scop descop... citeşte mai mult
Cântăreaţa începe în forţă anul 2011, ea punând deja bazele unei afaceri, care are ca scop descop... citeşte mai mult
Cove vrea custodia copilului
Deşi au trecut patru luni de când au divorţat, situaţia dintre Gabriel Coveşeanu şi Maria Movilea... citeşte mai mult
Deşi au trecut patru luni de când au divorţat, situaţia dintre Gabriel Coveşeanu şi Maria Movilea... citeşte mai mult
Alina Sorescu a ieşit în pagubă la nuntă
Solista Alina Sorescu şi croitoraşul regelui, Alexandru Ciucu, s-au căsătorit, weekend-ul trecut,... citeşte mai mult
Solista Alina Sorescu şi croitoraşul regelui, Alexandru Ciucu, s-au căsătorit, weekend-ul trecut,... citeşte mai mult
Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu au spart 30.000 de euro pe mâncarea de la nuntă
Cove se gândeşte la o nouă relaţie dar nu exclude împăcarea cu fosta soţie
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu şi-au comandat verighete personalizate, din Italia
Tatăl Alinei Sorescu: “Mi-am făcut fata mare, mă mîndresc cu ea”
Solista Alina Sorescu şi logodnicul ei Alexandru Ciucu sînt pe ultima sută de metri cu pregătiril... citeşte mai mult
Solista Alina Sorescu şi logodnicul ei Alexandru Ciucu sînt pe ultima sută de metri cu pregătiril... citeşte mai mult
Cove se recăsătoreşte!
Pentru Cove a fost pregătit un scenariu foarte dificil, actorul trebuind să interpreteze rolul unui homosexual care se căsătoreşte cu o fată doar pentru a aplana orice fel de comentarii la adresa lui. Deşi a jucat impecabil rolul atribuit, Cove nu poate aproba un astfel de comportament şi
Pentru Cove a fost pregătit un scenariu foarte dificil, actorul trebuind să interpreteze rolul unui homosexual care se căsătoreşte cu o fată doar pentru a aplana orice fel de comentarii la adresa lui. Deşi a jucat impecabil rolul atribuit, Cove nu poate aproba un astfel de comportament şi
Cove fuge de scandal ca dracul de tămâie
Cove fuge de scandal ca dracul de tămâie
Gabriel Coveşeanu se străduieşte să stea departe de un iminent scandal cu fosta lui soţie. Din acest motiv, vedeta Kanal D ţine morţiş ca relaţie cu Maria Movileanu să rămână cordială, având în vedere că la mijloc există şi o înţelegere. Cei doi foşti
Gabriel Coveşeanu se străduieşte să stea departe de un iminent scandal cu fosta lui soţie. Din acest motiv, vedeta Kanal D ţine morţiş ca relaţie cu Maria Movileanu să rămână cordială, având în vedere că la mijloc există şi o înţelegere. Cei doi foşti
Cove a divorţat oficial!
Cove a divorţat oficial!
Prezentatorul emisiunii “Fata lu’ tata”, Gabriel Coveşeanu şi soţia lui, Maria, au divorţat, ieri... citeşte mai mult
Prezentatorul emisiunii “Fata lu’ tata”, Gabriel Coveşeanu şi soţia lui, Maria, au divorţat, ieri... citeşte mai mult
Cove divorţează de fiica fostei crainice TVR Carmen Movilean
Cove divorţează de fiica fostei crainice TVR Carmen Movileanu
La 36 de ani, actorul Gabriel Coveşeanu a decis să pună punct căsniciei sale de numai un an cu Maria (25 de ani),...
La 36 de ani, actorul Gabriel Coveşeanu a decis să pună punct căsniciei sale de numai un an cu Maria (25 de ani),...
Cove: Înainte să fiu actor, am lucrat pe şantier şi am pus
Cove: “Înainte să fiu actor, am lucrat pe şantier şi am pus termopane”
Alina Sorescu se dedica muzicii
Alina Sorescu se dedica muzicii
Fosta prezentatoare tv profita de pauza din fata camerelor de luat vederi pentru a acorda o atentie deosebita domeniului ce a consacrat-o, si anume muzica.
Alina Sorescu lucreaza la definitivarea si lansarea celui mai nou album al sau, care va reflecta maturizarea sa din toate punctele de vedere: ”Piesele sunt inregistrate in numar de 15 si urmeaza sa ma ocup de partea care sa stabileasca titlul albumului si ce piesa sa promovez. E un album care arata maturizare, o evolutie din punct de vedere muzical.”
Artista doreste o paseasca pe o noua treapta si in cariera de televiziune: ”De mult timp ma gandesc la un alt format de emisiune si sunt in cautarea aceluia care mi se va potrivi si imi va pune in valoare toate aptitudinile si cunostintele acumulate pana in prezent”.
Fosta prezentatoare tv profita de pauza din fata camerelor de luat vederi pentru a acorda o atentie deosebita domeniului ce a consacrat-o, si anume muzica.
Alina Sorescu lucreaza la definitivarea si lansarea celui mai nou album al sau, care va reflecta maturizarea sa din toate punctele de vedere: ”Piesele sunt inregistrate in numar de 15 si urmeaza sa ma ocup de partea care sa stabileasca titlul albumului si ce piesa sa promovez. E un album care arata maturizare, o evolutie din punct de vedere muzical.”
Artista doreste o paseasca pe o noua treapta si in cariera de televiziune: ”De mult timp ma gandesc la un alt format de emisiune si sunt in cautarea aceluia care mi se va potrivi si imi va pune in valoare toate aptitudinile si cunostintele acumulate pana in prezent”.
Alina Sorescu se gândeşte să dea în judecată TVR 2!
Alina Sorescu se gândeşte să dea în judecată TVR 2!
Alina este foarte supărată de modul în care a fost dată afară şi intenţionează să îi acţioneze în instanţă pe reprezentanţii televiziunii din Ermil Pangratti. "Mai multe persoane mi-au spus ca, în cazul în care nu îmi reînnoiesc contractul
Alina este foarte supărată de modul în care a fost dată afară şi intenţionează să îi acţioneze în instanţă pe reprezentanţii televiziunii din Ermil Pangratti. "Mai multe persoane mi-au spus ca, în cazul în care nu îmi reînnoiesc contractul
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum