Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Savuica[V=]
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Savuica[V=]
Rezumarea primului mesaj :
Dana
Dana
Ultima editare efectuata de catre Admin in 16.08.15 10:45, editata de 38 ori
Re: Savuica[V=]
Dana Săvuică: "Mi-am pierdut virginitatea la 19 ani cu soţul meu! Sunt femeia unui singur bărbat"
Dana Săvuică: "Arăt aşa bine pentru că am folosit aparatul de înfrumuseţare al lui Demi Moore"
Dana Săvuică stârneşte fantezii în rândul bărbaţilor de pe internet! "Un bărbat mi-a spus că mă visează"
Dana Săvuică nu se dezlipeşte de micul patruped
Paparazzii revistei Ciao! au fotografiat-o recent pe blondă în timp ce se pregătea să încuie maşina personală şi butona telefonul mobil care tocmai fusese scos de la încărcat, acţiuni pe care s-a străduit să le finalizeze cu bine în timp ce îşi ţinea
Paparazzii revistei Ciao! au fotografiat-o recent pe blondă în timp ce se pregătea să încuie maşina personală şi butona telefonul mobil care tocmai fusese scos de la încărcat, acţiuni pe care s-a străduit să le finalizeze cu bine în timp ce îşi ţinea
Dana Săvuică discută deschis cu fiica sa: "Ştiu aproape totul despre viaţa ei amoroasă"
Fostul iepuraş Playboy a vorbit cu Julie încă de când aceasta era la pubertate despre subiecte pe care alţi părinţi le consideră tabu, motiv pentru care le evită la nesfârşit. "I-am spus de toate, şi pe unde se nasc copiii, şi de ce trebuie să se ferească. N-am
Fostul iepuraş Playboy a vorbit cu Julie încă de când aceasta era la pubertate despre subiecte pe care alţi părinţi le consideră tabu, motiv pentru care le evită la nesfârşit. "I-am spus de toate, şi pe unde se nasc copiii, şi de ce trebuie să se ferească. N-am
Dana Săvuică şi soţul ei au avut parte de o a 17-a lună de m
Dana Săvuică şi soţul ei au avut parte de o a 17-a lună de miere! Au petrecut în Mallorca
Aşa cum au obişnuit, în fiecare an cei doi îşi jură din nou iubire în câte un colţ diferit al lumii. Anul acesta au ales un orăşel din Mallorca - Spania, Valdermossa. Dana şi Răzvan au optat pentru un sejur all inclusiv în care s-au simţit de minune, au
Aşa cum au obişnuit, în fiecare an cei doi îşi jură din nou iubire în câte un colţ diferit al lumii. Anul acesta au ales un orăşel din Mallorca - Spania, Valdermossa. Dana şi Răzvan au optat pentru un sejur all inclusiv în care s-au simţit de minune, au
Dana Săvuică şi soţul ei şi-au luat casă la Sinaia
Dana Săvuică şi soţul ei şi-au luat casă la Sinaia
Frumoasa blondă şi partenerul ei de viaţă au cumpărat această casă pentru fiica lor, Julie, care va putea merge acolo cu prietenii, să se distreze departe de ochii părinţilor. "Julie mai are puţin până la majorat şi, ca orice adolescent, doreşte să scape de ochii părinţilor.
Frumoasa blondă şi partenerul ei de viaţă au cumpărat această casă pentru fiica lor, Julie, care va putea merge acolo cu prietenii, să se distreze departe de ochii părinţilor. "Julie mai are puţin până la majorat şi, ca orice adolescent, doreşte să scape de ochii părinţilor.
Dana Săvuică şi-a descoperit o nouă pasiune
Dana Săvuică şi-a descoperit o nouă pasiune
La numai 16 ani, fiica Danei Săvuică, Julie, s-a lansat pe piaţa muzicală odată cu apariţia piesei "Party like an animal". Deşi a declarat răspicat că nu se va ocupa de managementul fiicei ei, lăsând acest lucru pe mâna unor profesionişti, iată că Dana nu este încă
La numai 16 ani, fiica Danei Săvuică, Julie, s-a lansat pe piaţa muzicală odată cu apariţia piesei "Party like an animal". Deşi a declarat răspicat că nu se va ocupa de managementul fiicei ei, lăsând acest lucru pe mâna unor profesionişti, iată că Dana nu este încă
Exclusiv: Elena Udrea şi Dana Săvuică ne arată Bucureştiul a
Exclusiv: Elena Udrea şi Dana Săvuică ne arată Bucureştiul ascuns
Turismul bucureştean va deveni în curând un domeniu demn de luat în seamă. Cel...
Turismul bucureştean va deveni în curând un domeniu demn de luat în seamă. Cel...
Săvuică, noua profă de sex
Săvuică, noua profă de sexCînd ne lipsesc motivele de hăhăială, tragem cu ochiul la rubrica Danei Săvuică, acest «guru» care promite să rezolve «misterul reuşitei în cuplu».... citeşte mai mult
Dana Săvuică şi Nuami Dinescu sunt pro castrare
Dana Săvuică şi Nuami Dinescu sunt pro castrare
La iniţiativa asociaţiei GIA (Group Initiative for Animals), miercuri seară, într-un club din Capitală a avut loc un eveniment destinat strângerii de fonduri pentru sterilizarea animalelor fără stăpân, pentru a împiedica înmulţirea acestora. Pretextul
La iniţiativa asociaţiei GIA (Group Initiative for Animals), miercuri seară, într-un club din Capitală a avut loc un eveniment destinat strângerii de fonduri pentru sterilizarea animalelor fără stăpân, pentru a împiedica înmulţirea acestora. Pretextul
Săvuică, mai bună decît Zivari
Săvuică, mai "bună" decît ZivariDana Săvuică îşi cadoriseşte cititoarele prepubere cu sfaturi luate din cursul primar al şcolii pregătitoare de psihologia şi tehnologia mezelurilo... citeşte mai mult
Dana Savuica, in alerta din cauza drogurilor usoare
Dana Savuica, in alerta din cauza drogurilor usoare
Dana Savuica povesteste ce masuri a luat, in calitate de mama, ca sa-si tina fiica, de 16 ani, departe de tentatiile actuale ale adolescentei, respectiv plantele cu efect halucinogen. Comercializate in asa-zisele magazine de vise, o parte dintre acestea au reusit sa faca victime in randul
Dana Savuica povesteste ce masuri a luat, in calitate de mama, ca sa-si tina fiica, de 16 ani, departe de tentatiile actuale ale adolescentei, respectiv plantele cu efect halucinogen. Comercializate in asa-zisele magazine de vise, o parte dintre acestea au reusit sa faca victime in randul
Săvuică s-a plictisit de bărbaţi?
Săvuică s-a plictisit de bărbaţi? Cu mare tapaj, ex-manechinul Dana Săvuică şi-a serbat cei 40 de anişori pe care i-a împlinit zilele trecute. Paranghelia a avut loc într-un club şi... citeşte mai mult
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum