Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Marinescu[V=]
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Marinescu[V=]
Rezumarea primului mesaj :
Medeea
Ion
Maria
Andreea
Tatiana
George
Angela
Gabriel
Gheorghe
Roxana
Traian
Axia
Medeea
Ion
Maria
Andreea
Tatiana
George
Angela
Gabriel
Gheorghe
Roxana
Traian
Axia
Ultima editare efectuata de catre Admin in 02.05.15 12:22, editata de 53 ori
Striptease pentru tovarasul Stalin `care ne-a scos din c...t
Striptease pentru tovarasul Stalin `care ne-a scos din c...t` "Daniil Harms a fost o victima a stalinismului, arestat, trimis in Gulag si apoi in exil, inchis intr-un spital psihiatric, unde a murit in conditii tulburi, in 1941, la virsta de 36 de ani. Harms a fost un exemplu tipic de scriitor nonconformist, de avangarda, in plina epoca stalinista, reusind, prin mii de tertipuri, inclusiv sub masca literaturii pentru copii, sa pacaleasca vigilenta cenzurii. Condamnat pentru literatura anti-proletcultista, Harms a platit cu viata curajul de a se opune masinii totalitare comuniste. Acest autor m-a marcat enorm si, cind am scris "Istoria comunismului..." m-am gindit la el." (Matei Visniec)
Dupa ce a cucerit Franta cu acel rol de femeie disperata, care vrea sa scape din România cu orice pret, Medeea Marinescu revine pe scena Teatrului National intr-u ...
Dupa ce a cucerit Franta cu acel rol de femeie disperata, care vrea sa scape din România cu orice pret, Medeea Marinescu revine pe scena Teatrului National intr-u ...
continuare
Maria Marinescu: "Nu as putea iubi un sarantoc!"
Maria Marinescu: "Nu as putea iubi un sarantoc!"
Creatoarea vorbeste in premiera despre mariajul sau cu fiul celui mai bogat om din Romania.
Nu as putea iubi un sarantoc”, a declarat creatoarea Maria Marinescu intr-un interviu publicat in actualul numar al revistei „Tabu”. Dupa ce a uimit lumea casatorindu-se in pripa cu Ion Ion Tiriac, de care avea sa divorteze trei luni mai tarziu, despre Maria Marinescu
s-au [...]
Creatoarea vorbeste in premiera despre mariajul sau cu fiul celui mai bogat om din Romania.
Nu as putea iubi un sarantoc”, a declarat creatoarea Maria Marinescu intr-un interviu publicat in actualul numar al revistei „Tabu”. Dupa ce a uimit lumea casatorindu-se in pripa cu Ion Ion Tiriac, de care avea sa divorteze trei luni mai tarziu, despre Maria Marinescu
s-au [...]
Katia cu Medeea Marinescu
Katia cu Medeea Marinescu
Mâine seară, la ora 19.00, la Sala Atelier a Naţionalului bucureştean, puteţi viziona recenta premieră "Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal", de Matei Vişniec, în regia lui Florin Fătulescu. În rolul Katia Ezova joacă Medeea Marinescu.
Secvenţa cu care începe spectacolul, regizat de Florin Fătulescu, este amuzantă. O tânără zglobie trece prin scenă şi se opreşte, cu veneraţie, în faţa unui tablou uriaş, din care o privea Stalin. Se urcă sfioasă pe un scaun şi cu un pămătuf şterge cu o infinită grijă praful de pe mustaţa marelui dictator. Astfel, ne face complice, pe noi spectatorii, la acest gest intim şi absurd. E amuzantă această secvenţă, doar privită din punctul de vedere teatral pentru că, în fapt, ea este grotescă. Această imagine declanşează întreaga istorie a spectacolului şi are un impact puternic asupra spectatorului, mai ales asupra celui care a trecut prin istoria comunismului de la noi. Cea care declanşează suita de evenimente spectacologice este talentata actriţă Medeea Marinescu. Ea o interpretează pe Katia Ezova asistentă medicală în clinica de psihiatrie, condusă de Grigori Dekanozov, rol interpretat de Mircea Rusu. Înţelegem, prin intermediul acestui personaj, toată nebunia, isteria şi paranoia care a cuprins societatea rusească în timpul celei mai cumplite dictaturi. Nebunie, isterie şi paranoia de care nici noi nu am fost ocoliţi. Katia, o victimă perfectă a stalinismului, punea mai presus de viaţa ei pe tovarăşul Stalin. Sigur că detaşarea, pe care ţi-o dă timpul scurs de la întâmplările tragice ale stalinismului, îţi conferă un anume confort şi posibilitatea de a râde, de a uita şi de a ironiza oamenii şi faptele de atunci. Lucru pe care l-a făcut atât dramaturgul, cât şi regizorul. Medeea Marinescu este foarte credibilă în rolul Katiei şi prin ea vezi mii şi mii de tinere fete, care, la acea epocă, aveau un singur idol şi un singur ideal: Stalin.
Modul în care ea se prosterna în faţa zeului roşu, maniera în care existenţa ei era confiscată definitiv de minciunile îngrozitoare ale unei ideologii, îţi trezesc zâmbetul, dar şi o amară senzaţie că acest lucru s-a petrecut şi, într-un fel sau altul, noi am fost părtaşi la acest delir.
Consider că rolul Katia Ezova este unua dintre cele mai bune partituri create de Medeea Marinescu.
http://www.azi.ro/daca.htm
Nu se lasa pina nu se marita cu un miliardar
Nu se lasa pina nu se marita cu un miliardar Despre Maria Marinescu se stie ca e ahtiata dupa barbatii cu bani. Dupa o casatorie de trei luni cu Ion Ion Tiriac, domnisoara ce se crede creator de moda a ramas din nou singura, deci are liber sa agate tot felul de domni in plasa ei. S-a vehiculat, mai nou, ca ar fi impreuna cu patronul unei agentii de publicitate, care este foarte insurat. Insa, cum ii place sa traiasca pe picior mare, a vazut ca nu poate fi nimic serios cu domnul respectiv, asa ca a inceput sa bata cafenelele de fite din Dorobanti si sa se laude prietenelor sale ca are succes la barbatii cu dare de mina si ca nu se va lasa pina nu se va marita cu un miliardar. Pina la urma, tot va prinde ea un nabab, care sa-i satisfaca toate capriciile. Asta spera vedeta, dar slabe sperante, tinind cont ca nici un barbat nu a stat m ...
continuare
MARIA MARINESCU
MARIA MARINESCU
Ochi maro şi mari“ de la Moga
Am rămas mască atunci când am văzut pe U TV, televiziunea Soreanei Urdăreanu, primul clip în care Maria Marinescu are un „rol aparte”. În clip mai apare şi Cătălin Josan, câştigătorul primei ediţii a concursului „Megastar”. Va să zică asta era surpriza pe care i-o pregăteau realizatorii emisiunii! La prima vedere, clipul ne-a plăcut, în special prestaţia lui Cătălin, care chiar are cu ce se lăuda, însă nu puteam spune că ne aşteptam la o asemenea „desfăşurare de forţe” din partea Mariei. Să nu ne înţelegeţi greşit: piesa e frumuşică şi noi nu suntem critici, însă nu putem băga mâna în foc că nu au existat “mici ajustări” realizate în programe de muzică… Moga ştieee!!! În fine… Pentru a ne convinge că nu greşim cu încercarea noastră de „aflare a nodului în papură”, am cerut părerea mai multor persoane care au treabă cu muzica şi al căror punct de vedere este mai bine primit de cititori decât al nostru. Din păcate, nu am reuşit să vorbim nici măcar cu o persoană, întrucât nu s-a înghesuit nimeni să ne răspundă la telefon. Data viitoare, trimitem porumbei voiajori!
“Featuring” egal „făcătură”
Povestea servită presei, conform căreia Maria colaborează cu Universal, casa de discuri care a finanţat videoclipul, şi i s-a propus să facă un „featuring” cu Josan, e cam „trasă de păr”, după părerea noastră. Noi credem, mai degrabă, că acest episod a fost oarecum “regizat”, dar este doar o opinie… Melodia se intitulează “Big brown eyes”, adică „Ochi maro şi mari” (or something…) iar compozitor este… Moga, desigur. De altfel, am auzit că ar fi avut un rol activ la realizarea clipului. în altă ordine de idei, dacă şi Maria Marinescu se pricepe la engleză precum Iliescu… Vai de noi! Vom cere în continuare păreri competente referitoare la “talentata” Marinescu şi vi le vom prezenta. Până atunci, îndrăznim o singură întrebare: din moment ce toată presa o cunoaşte ca fiind „creatoare de modă”, de unde până unde această dorinţă de a se reorienta către melomani? I-am propune „mamei Zina” să se apuce de folclor, dar oare o să fim luaţi în serios?
Ochi maro şi mari“ de la Moga
Am rămas mască atunci când am văzut pe U TV, televiziunea Soreanei Urdăreanu, primul clip în care Maria Marinescu are un „rol aparte”. În clip mai apare şi Cătălin Josan, câştigătorul primei ediţii a concursului „Megastar”. Va să zică asta era surpriza pe care i-o pregăteau realizatorii emisiunii! La prima vedere, clipul ne-a plăcut, în special prestaţia lui Cătălin, care chiar are cu ce se lăuda, însă nu puteam spune că ne aşteptam la o asemenea „desfăşurare de forţe” din partea Mariei. Să nu ne înţelegeţi greşit: piesa e frumuşică şi noi nu suntem critici, însă nu putem băga mâna în foc că nu au existat “mici ajustări” realizate în programe de muzică… Moga ştieee!!! În fine… Pentru a ne convinge că nu greşim cu încercarea noastră de „aflare a nodului în papură”, am cerut părerea mai multor persoane care au treabă cu muzica şi al căror punct de vedere este mai bine primit de cititori decât al nostru. Din păcate, nu am reuşit să vorbim nici măcar cu o persoană, întrucât nu s-a înghesuit nimeni să ne răspundă la telefon. Data viitoare, trimitem porumbei voiajori!
“Featuring” egal „făcătură”
Povestea servită presei, conform căreia Maria colaborează cu Universal, casa de discuri care a finanţat videoclipul, şi i s-a propus să facă un „featuring” cu Josan, e cam „trasă de păr”, după părerea noastră. Noi credem, mai degrabă, că acest episod a fost oarecum “regizat”, dar este doar o opinie… Melodia se intitulează “Big brown eyes”, adică „Ochi maro şi mari” (or something…) iar compozitor este… Moga, desigur. De altfel, am auzit că ar fi avut un rol activ la realizarea clipului. în altă ordine de idei, dacă şi Maria Marinescu se pricepe la engleză precum Iliescu… Vai de noi! Vom cere în continuare păreri competente referitoare la “talentata” Marinescu şi vi le vom prezenta. Până atunci, îndrăznim o singură întrebare: din moment ce toată presa o cunoaşte ca fiind „creatoare de modă”, de unde până unde această dorinţă de a se reorienta către melomani? I-am propune „mamei Zina” să se apuce de folclor, dar oare o să fim luaţi în serios?
Medeea Marinescu: "Mi se spunea Mirabela"
Medeea Marinescu: "Mi se spunea Mirabela" Dupa 26 de ani de la aparitia pe ecrane, in "Maria Mirabela", filmul regizat de Ion Popescu Gopo, cel care a facut-o celebra, Medeea Marinescu a ramas pentru multi Mirabela.
Maria Marinescu nu regreta nimic
Maria Marinescu nu regreta nimic
Este frumoasa, ambitioasa si intotdeauna a stiut ce vrea. Nu regreta nicio decizie pe care a luat-o in viata ei de pana acum, motiv pentru care vorbeste deschis si sincer despre casatoria cu Ion Ion Tiriac, fiul celui mai bogat om din Romania, despre divortul de acesta si despre familia ei.
Divortezi. Ramai cu un gust amar dupa toata acesta perioada?
Nu, nu regret deloc. In general imi asum deciziile pe care le iau. Consider ca in viata totul se intampla cu un motiv si din orice experienta inveti ceva. Nu cred ca are cineva dreptul sa ne judece faptele. A fost un lucru pe care amandoi am simtit nevoia sa-l facem la momentul respectiv, si l-am facut. Oricum, noi suportam consecintele si nu cred ca e problema altcuiva decat a noastra.
Care au fost motivele care te-au determinat sa ajungi aici?
Motivele raman intre mine si Ion.
S-a scris in presa ca te-ai casatorit pentru publicitate si pentru bani. Care este adevarul?
Ha-ha… Asta este unul dintre nenumaratele scenarii penibile pe care presa le-a inventat. Crede-ma ca, daca faceam asta pentru popularitate, nu eram acum aici cu tine. Probabil ma aflam la una dintre zecile de emisiuni la care am fost invitata sau as fi raspuns la sutele de telefoane de la ziaristi, dand interviuri in dreapta si-n stanga. Dar dupa cum stii, este prima oara cand vorbesc despre acest subiect, fiindca stiu ca aici nu mi se rastalmacesc cuvintele. Nu vreau sa insinuez ca nu avem jurnalisti profesionisti, ci doar ca exista anumite “doamne” frustrate care, neavand probabil o viata personala prea plina, in loc sa stea noaptea in pat langa iubit, se apuca si compun tot soiul de telenovele. Nu poate decat sa-mi fie mila si de aceea nu ma afecteaza.
Ca sa te lamuresc, toate aceste scenarii care s-au vehiculat in presa sunt foarte departe de adevar. Lucrurile stau mult mai simplu si mai pur decat vor ei sa creada. Mi se pare incredibil felul in care acesti ziaristi afirma ca stiu mai multe decat noi… Mai apar si pe la televizor cu o atitudine persiflanta, atotstiutoare, ca sa spuna ei “cum sta treaba”, de zici ca au locuit cu noi in casa… Pana la urma e chiar distractiv.
Despre “renta” lunara pe care o primeste Ion Ion de la tatal sau, ce poti sa ne spui? Este adevarat?
Ion este un barbat destept si abil, care-si castiga singur “renta” lunara.
Ce pretentii ai in urma divortului de fiul celui mai bogat om din Romania?
De ce totul trebuie sa se rezume la bani? Aceasta intrebare face ca un lucru care a fost frumos sa para murdar… Dar, ca sa se linisteasca toata lumea, iata: nu am nicio pretentie financiara in urma acestui divort. Probabil, daca familia mea nu ar avea posibilitati materiale, as fi la fel de ahtiata ca multe alte “domnisoare” care nu concep sa intre intr-o relatie fara sa plece cu un apartament, o casa sau un salon de frumusete…
Care este vedeta preferata a Mariei Marinescu?
Mihaela Radulescu este singura vedeta pe care, daca o vad pe un post TV, nu mai pot sa schimb canalul, are o carisma unica.
Aveai aceeasi parere si cand erai certata cu ea?
Da, pot sa fiu obiectiva in anumite situatii si sa recunosc niste calitati incontestabile ale unui om, indiferent ce problema am eu cu persoana respectiva in acel moment. Numai un om pe care il domina invidia ar fi incapabil sa recunoasca asta.
Ce pasiuni aveai in adolescenta?
Desenul. Unchiul meu, pictorul Paul Gherasim, mi-a cultivat aceasta pasiune indrumandu-ma sa dau examen la Liceul Tonitza, in clasa a V-a. Tot legat de adolescenta, imi amintesc ca mergeam cu tatal meu la spital, atunci cand intra de garda. Ba chiar am asistat la cateva operatii. Inconstienta unui copil de 10 ani este incredibila, acum numai cand intru intr-un spital incep sa ma simt ciudat.
Ce calitati crezi ca ai mostenit de la tatal tau?
Tatal meu are o personalitate foarte puternica, pe care cred ca am mostenit-o si eu. Incapatanarea, ambitia si aceasta dorinta de a lupta pentru a reusi in viata vreau sa cred ca le-am mostenit de la parintii mei.
Este frumoasa, ambitioasa si intotdeauna a stiut ce vrea. Nu regreta nicio decizie pe care a luat-o in viata ei de pana acum, motiv pentru care vorbeste deschis si sincer despre casatoria cu Ion Ion Tiriac, fiul celui mai bogat om din Romania, despre divortul de acesta si despre familia ei.
Divortezi. Ramai cu un gust amar dupa toata acesta perioada?
Nu, nu regret deloc. In general imi asum deciziile pe care le iau. Consider ca in viata totul se intampla cu un motiv si din orice experienta inveti ceva. Nu cred ca are cineva dreptul sa ne judece faptele. A fost un lucru pe care amandoi am simtit nevoia sa-l facem la momentul respectiv, si l-am facut. Oricum, noi suportam consecintele si nu cred ca e problema altcuiva decat a noastra.
Care au fost motivele care te-au determinat sa ajungi aici?
Motivele raman intre mine si Ion.
S-a scris in presa ca te-ai casatorit pentru publicitate si pentru bani. Care este adevarul?
Ha-ha… Asta este unul dintre nenumaratele scenarii penibile pe care presa le-a inventat. Crede-ma ca, daca faceam asta pentru popularitate, nu eram acum aici cu tine. Probabil ma aflam la una dintre zecile de emisiuni la care am fost invitata sau as fi raspuns la sutele de telefoane de la ziaristi, dand interviuri in dreapta si-n stanga. Dar dupa cum stii, este prima oara cand vorbesc despre acest subiect, fiindca stiu ca aici nu mi se rastalmacesc cuvintele. Nu vreau sa insinuez ca nu avem jurnalisti profesionisti, ci doar ca exista anumite “doamne” frustrate care, neavand probabil o viata personala prea plina, in loc sa stea noaptea in pat langa iubit, se apuca si compun tot soiul de telenovele. Nu poate decat sa-mi fie mila si de aceea nu ma afecteaza.
Ca sa te lamuresc, toate aceste scenarii care s-au vehiculat in presa sunt foarte departe de adevar. Lucrurile stau mult mai simplu si mai pur decat vor ei sa creada. Mi se pare incredibil felul in care acesti ziaristi afirma ca stiu mai multe decat noi… Mai apar si pe la televizor cu o atitudine persiflanta, atotstiutoare, ca sa spuna ei “cum sta treaba”, de zici ca au locuit cu noi in casa… Pana la urma e chiar distractiv.
Despre “renta” lunara pe care o primeste Ion Ion de la tatal sau, ce poti sa ne spui? Este adevarat?
Ion este un barbat destept si abil, care-si castiga singur “renta” lunara.
Ce pretentii ai in urma divortului de fiul celui mai bogat om din Romania?
De ce totul trebuie sa se rezume la bani? Aceasta intrebare face ca un lucru care a fost frumos sa para murdar… Dar, ca sa se linisteasca toata lumea, iata: nu am nicio pretentie financiara in urma acestui divort. Probabil, daca familia mea nu ar avea posibilitati materiale, as fi la fel de ahtiata ca multe alte “domnisoare” care nu concep sa intre intr-o relatie fara sa plece cu un apartament, o casa sau un salon de frumusete…
Care este vedeta preferata a Mariei Marinescu?
Mihaela Radulescu este singura vedeta pe care, daca o vad pe un post TV, nu mai pot sa schimb canalul, are o carisma unica.
Aveai aceeasi parere si cand erai certata cu ea?
Da, pot sa fiu obiectiva in anumite situatii si sa recunosc niste calitati incontestabile ale unui om, indiferent ce problema am eu cu persoana respectiva in acel moment. Numai un om pe care il domina invidia ar fi incapabil sa recunoasca asta.
Ce pasiuni aveai in adolescenta?
Desenul. Unchiul meu, pictorul Paul Gherasim, mi-a cultivat aceasta pasiune indrumandu-ma sa dau examen la Liceul Tonitza, in clasa a V-a. Tot legat de adolescenta, imi amintesc ca mergeam cu tatal meu la spital, atunci cand intra de garda. Ba chiar am asistat la cateva operatii. Inconstienta unui copil de 10 ani este incredibila, acum numai cand intru intr-un spital incep sa ma simt ciudat.
Ce calitati crezi ca ai mostenit de la tatal tau?
Tatal meu are o personalitate foarte puternica, pe care cred ca am mostenit-o si eu. Incapatanarea, ambitia si aceasta dorinta de a lupta pentru a reusi in viata vreau sa cred ca le-am mostenit de la parintii mei.
Tudor Vasile o duce pe Maria Marinescu la Paris
Tudor Vasile o duce pe Maria Marinescu la Paris Pentru Maria Marinescu, intilnirile cu barbatii sint un permanent dezastru. Domnisoara ce se autointituleaza creator de moda, si-a petrecut ziua de nastere la Saint Tropez. Aici a fost singura, fara nici un iubit care sa-i achite consumatia, asa cum este obisnuita. Insa, la intoarcerea in tara, vechiul ei iubit, Tudor Vasile care traia in acelasi timp si cu Andreea Raicu, a revenit la sentimente mai bune si i-a spus Mariei ca o invita la Paris, daca-i promite ca nu-l va mai insela. Domnisoara crescuta la pension a refuzat sa-i dea un raspuns clar, nu de alta, dar poate mai apare un barbat potent financiar si atunci are si ea ceva de cistigat. Tudor nu e asa de bogat incit sa-i ofere traiul pe care-l viseaza. Uita un lucru domnisoara Marinescu: daca umbli din floare in floare, te arzi si te ...
continuare
Maria Marinescu nu vrea sa-l pagubeasca pe Tiriac Jr.
Maria Marinescu nu vrea sa-l pagubeasca pe Tiriac Jr. Intr-un interviu acordat revistei `The One` Maria Marinescu vorbeste despre divortul ei de Ion Ion Tiriac, spunind ca este dispusa sa-si asume toate consecintele hotaririlor luate. `Nu am nicio pretentie financiara in urma acestui divort` - spune designerita, explicind ca `banul face ca un lucru care a fost frumos sa para murdar.` Maria Marinescu mai face o marturisire: `Nu as putea sa traiesc fara iubire.` Faptul ca toti iubitii ei de pina acum au fost oameni cu foarte multi bani, e o simpla intimplare. Abia de acum inainte urmeaza sa se indragosteasca de un baiat sarac.
continuare
Maria Marinescu, `la vinatoare` de barbati bogati
Maria Marinescu, `la vinatoare` de barbati bogati Cum in aceste zile au avut loc tot felul de evenimente mondene, doamnele proaspat divortate Maria Marinescu si Rita Muresan nu ezita sa fie prezente. Cele doua doamne au participat la o petrecere ce a avut loc joi seara, la clubul Gaia. Rita a fost o aparitie eleganta, a vorbit cu toata lumea si a spus ca, in momentul de fata, nu exista niciun barbat in viata ei, iar cu fostul sot a ramas intr-o relatie de amicitie. La petrecerea cu pricina a fost remarcata de un jucator de polo, dar asta nu a impresionat-o deloc. Nu are fite, vorbeste cu presa, in timp ce Maria Marinescu le-a cerut organizatorilor sa nu mai fie filmata. Asemenea aere aduc aminte de nesuferitele staruri internationale care au tot felul de pretentii absurde. Organizatorii i-au spus ca n-au cum sa opreasca televiziunile sa o ...
continuare
Maria Marinescu stinge tigarile pe mocheta
Maria Marinescu stinge tigarile pe mocheta Vedetele noastre au o placere nebuna in a se duce la tot felul de evenimente mondene. Maria Marinescu si-a facut aparitia la prezentarea de moda a lui Adrian Oianu, singura, fara Ion Ion Tiriac. Creatorul a reusit, ca de fiecare data, sa incinte asistenta cu creatii originale. Nu au lipsit prietenii si VIP-urile, care s-au aratat incintati de ce au vazut. Evenimentul, ce a avut loc vineri seara, la clubul Pescariu, din Bucuresti, a constituit o inedita manifestare mondena. Cum proaspata casatorita a colaborat cu Oianu, era normal sa fie prezenta. Maria a reusit, inca o data, sa se dea in stamba. A fumat, iar, la un moment dat, a stins tigara pe mocheta verde pe care erau asezate scaunele. Noi intelegem ca ii era greu sa se ridice sa-si caute o scrumiera si a preferat sa faca acest gest lam ...
continuare
Maria Marinescu pictează ziduri
Maria Marinescu pictează ziduri
Într-o campanie caritabilă organizată de Mihaela Rădulescu, la care vor participa mai multe vedete autohtone, este invitată şi proaspăta soţie a lui Ion Ion Ţiriac, Maria Marinescu. Aflată pe urmele pictoriţei Anna Lesko, ulterior devenită solistă, Maria va desena un zid întreg cu grafitti. Peretele care va conţine „talentul“ Mariei urmează a fi vândut, iar banii, donaţi unor copii nevoiaşi.
„Totdeauna mi-am dorit să particip la evenimente caritabile, iar dacă este vorba de copii, cu atât mai mult mă bucură ideea“, a spus Marinescu, proaspăt întoarsă dintr-o luxoasă lună de miere petrecută la Los Angeles, unde locuieşte mama lui Ion Ion. Este de remarcat cum totuşi, deşi îndrăgostită până peste cap, Maria continuă să facă planuri de viitor la persoana întâi singular, excluzându-l constant pe soţul său din propoziţie: „Vreau să-mi continui cariera în design şi să continui să călătoresc prin lume“, spune aceasta, adăugând că nu este însărcinată şi că nici nu are de gând“.
Cu toate acestea, ea susţine că este foarte fericită şi că este pe aceeaşi lungime de undă cu fiul lui Ion Ţiriac. Referitor la viaţa amoroasă „zbuciumată“ a acestuia, Maria spune: „Ar trebui să fiu nebună să-l întreb pe Ion Ion dacă mă înşală şi, oricum, nu cred ce scriu ziarele. Mi s-a întâmplat să fiu amabilă cu un ziarist şi a doua zi să văd că a scris de mine de rău. Aşa că nu mă mai afectează! Sunt fericită!“, a continuat Marinescu
Într-o campanie caritabilă organizată de Mihaela Rădulescu, la care vor participa mai multe vedete autohtone, este invitată şi proaspăta soţie a lui Ion Ion Ţiriac, Maria Marinescu. Aflată pe urmele pictoriţei Anna Lesko, ulterior devenită solistă, Maria va desena un zid întreg cu grafitti. Peretele care va conţine „talentul“ Mariei urmează a fi vândut, iar banii, donaţi unor copii nevoiaşi.
„Totdeauna mi-am dorit să particip la evenimente caritabile, iar dacă este vorba de copii, cu atât mai mult mă bucură ideea“, a spus Marinescu, proaspăt întoarsă dintr-o luxoasă lună de miere petrecută la Los Angeles, unde locuieşte mama lui Ion Ion. Este de remarcat cum totuşi, deşi îndrăgostită până peste cap, Maria continuă să facă planuri de viitor la persoana întâi singular, excluzându-l constant pe soţul său din propoziţie: „Vreau să-mi continui cariera în design şi să continui să călătoresc prin lume“, spune aceasta, adăugând că nu este însărcinată şi că nici nu are de gând“.
Cu toate acestea, ea susţine că este foarte fericită şi că este pe aceeaşi lungime de undă cu fiul lui Ion Ţiriac. Referitor la viaţa amoroasă „zbuciumată“ a acestuia, Maria spune: „Ar trebui să fiu nebună să-l întreb pe Ion Ion dacă mă înşală şi, oricum, nu cred ce scriu ziarele. Mi s-a întâmplat să fiu amabilă cu un ziarist şi a doua zi să văd că a scris de mine de rău. Aşa că nu mă mai afectează! Sunt fericită!“, a continuat Marinescu
Certuri tot mai dese intre Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac
Certuri tot mai dese intre Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac Dupa ce s-au casatorit si au uimit pe toata lumea, Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac au intrat intr-un con de umbra. Au plecat intr-o scurta luna de miere, intre timp creatoarea de moda a cunoscut-o pe mama sotului ei, Mikette von Issenberg, un manechin celebru la vremea ei. A fost o intilnire speciala, mama soacra placind-o pe Maria. Cel putin asta a fost declaratia celor doi proaspati casatoriti. Acum, vor sa pozeze intr-o familie model, unde dragostea este la ea acasa si sustin cu tarie ca nu exista niciun fel de problema intre ei, insa certurile ii contrazic. Deseori, presa i-a surprins in ipostaze ce nu aratau ca doi oameni indragostiti. Cit priveste pozele aparute intr-o revista de paparazii, au negat si au spus ca aveau o zi proasta si faptul ca mergeau unul in fata celuilalt si nu ...
continuare
Gabriel Marinescu - ctitor, demon şi prefect de poliţie
Gabriel Marinescu - ctitor, demon şi prefect de poliţie
=====
Gabriel Marinescu - vătaf peste ţara regelui Carol al II-lea (2)
=====
Gabriel Marinescu - vătaf peste ţara regelui Carol al II-lea (2)
Ultima editare efectuata de catre in 09.06.07 14:34, editata de 1 ori
Stirista Andreea Marinescu s-a casatorit cu `meteorologul` P
Stirista Andreea Marinescu s-a casatorit cu `meteorologul` Paul Rosca Andreea Marinescu si-a gasit sufletul pereche. Cu citeva ore inainte de ziua ei, reporterita de la Pro TV s-a casatorit cu Paul Rosca, producator al rubricii Vremea de la Pro Tv. S-au cunoscut pe vremea cind Andreea era reporter la Pro Tv Pitesti, orasul ei natal. Paul lucra si el tot ca reporter, dar la emisiunea "Viata bate filmul", difuzata de postul Acasa. Drumurile l-au purtat, nu intimplator, la Pitesti. "Tin minte perfect momentul in care l-am vazut prima data. In ziua aceea m-am dus acasa la mama si i-am spus ca l-am cunoscut pe baiatul cu cei mai frumosi ochi din lume", isi aminteste Andreea. Au trecut 6 ani de-atunci si, iata, in sfirsit, si-au pus pirostriile. Cum, in noaptea nuntii, Andreea implinea 26 de ani, sotul ei i-a facut un cadou intr-adevar de neuitat: un concert sust ...
continuare
"Am trait cu un nebun"
"Am trait cu un nebun"
Angela Marinescu povesteste ca viata cu Paul Daian a fost "un cosmar".
Poeta Angela Marinescu, in varsta de 66 de ani, a primit recent a treia distinctie din partea Uniunii Scriitorilor, pentru volumul „Intamplari derizorii de sfarsit”, publicat anul trecut la Editura Vinea. Marinescu a fost marginalizata inainte de ‘89, dar luata drept model de ta [...]
Angela Marinescu povesteste ca viata cu Paul Daian a fost "un cosmar".
Poeta Angela Marinescu, in varsta de 66 de ani, a primit recent a treia distinctie din partea Uniunii Scriitorilor, pentru volumul „Intamplari derizorii de sfarsit”, publicat anul trecut la Editura Vinea. Marinescu a fost marginalizata inainte de ‘89, dar luata drept model de ta [...]
Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac, in pragul divortului
Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac, in pragul divortului In momentul in care s-au casatorit Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac, toata lumea a fost surprinsa. S-au facut pariuri, iar prietenii apropiati au fost luati pe nepregatite, ca si familia de altfel. Nunta a avut loc rapid, mireasa neavind timp nici sa-si pregateasca o toaleta spectaculoasa. A aparut intr-o rochie bej, eleganta, dar fara sa aiba ceva special. Pentru mire a fost mai simplu, optind pentru clasicul costum, care da o nota de eleganta aparte. Imediat dupa cununia civila de la sectorul 1, mirii au plecat fiecare separat in masina lui! A doua zi, dupa eveniment, au plecat pentru o saptamina in strainatate, in asa-zisa luna de miere. S-au intors nefericiti, si mai suparati unul pe altul. Cel putin asa se vede din pozele aparute in presa mondena. Au fost surprinsi de revista "Spy" i ...
continuare
Medeea Marinescu: Cinematografia americana nu are diversita
Medeea Marinescu: Cinematografia americana nu are diversitate, desi e recunosc
Actrita Medeea Marinescu a crescut in lumea fascinanta a cinematografiei si a fost, ulterior, adoptata de teatru. Considerata unul dintre am..
Actrita Medeea Marinescu a crescut in lumea fascinanta a cinematografiei si a fost, ulterior, adoptata de teatru. Considerata unul dintre am..
Verigheta Mariei Marinescu a costat doar 100 de euro
Verigheta Mariei Marinescu a costat doar 100 de euro Pregatita val virtej, cununia civila a juniorului Tiriac cu creatoarea de moda Maria Marinescu nu le-a lasat tinerilor insuratei timp nici macar pentru alegerea verighetelor. Desi nu ne explicam graba acestei uniuni, care a avut loc chiar in Vinerea Mare, Maria Marinescu a fost nevoita sa puna pe deget o verigheta ieftina, al carei pret nu a depasit modica suma de 100 de euro. Probabil ca a fost cea mai ieftina bijuterie din colectia creatoarei, ea fiind obisnuita cu adevarate piese de colectie. Conform revistei Vip, Maria si Ion si-au achizitionat verighetele din centrul comercial ``Carrefour Feeria``, in schimbul a 700 RON. Desi cei doi insuratei nu au fost inca binecuvintati de preot, acesta fiind si cel care ar fi trebuit sa le puna inelele pe deget, Maria si Ion s-au grabit sa le p ...
continuare
Maria Marinescu - o avere de un miliard de euro
Maria Marinescu - o avere de un miliard de euro Multe dintre doamnele din România prefera sa aiba linga ele numai barbati cu multi bani, considerindu-se, astfel, mai fericite. Daca au conturi babane in banca, ii considera mai virili si mai interesanti. Probabil, a avea un iubit foarte bogat, le face sa se simta si mai atragatoare. Va prezentam citeva dintre aceste vedete din showbiz, care si-au facut un scop din a alerga numai dupa barbati cu bani. Maria Marinescu - a devenit peste noapte sotia unuia dintre cei mai bogati oameni de afaceri din România. Dupa casatoria cu Ion Ion Tiriac, ce a socat pe toata lumea, cea care se crede creator de moda, a devenit posesoarea unei averi de un miliard de euro. Chiar daca se vorbeste despre un contract prenuptial, acesta nu are valabilitate in România, decit daca cei doi au cetatenie dubla si l ...
continuare
Maria Marinescu, mireasa in America
Maria Marinescu, mireasa in America
http://www.umbraonline.ro/monden51/51.htm
Creatoarea si-a amanat plecarea la New York, unde lucreaza pentru Mark Jacobs, pentru a decola impreuna cu Ion Ion Tiriac
Dupa cununia civila, care a avut loc vineri la Primaria Sectorului 1, Maria Marinescu va imbraca si rochia de mireasa. Conform apropiatilor, evenimentul nu se va produce in Romania, ci in SUA, acolo unde urmeaza a se casatori religios cu Ion Ion Tiriac. Una dintre variante ar fi ca acesta sa aiba loc chiar la White Wedding Chapel din Las Vegas. Nimic insa nu este batut in cuie, avand in vedere ca decizia de a se ca- satori a fost luata sub impulsul momentului, nefiind ceva premeditat. Maria spune ca nunta nu va fi programata anul acesta, intrucat trebuie pregatita din timp, dar si Ion Ion va avea un cuvant de spus in acest sens. De asemenea, tot ea a anuntat ca-si doreste ca rochia de mireasa sa fie una clasica. Creatoarea de moda isi propusese sa se intoarca in New York, acolo unde lucreaza ca free lancer la atelierele celebrului Mark Jacobs, in urma cu cateva saptamani, dar si-a amanat plecarea, dupa ce a realizat ca este cat se poate de indragostita de Ion Ion Tiriac si ca dragostea ii este impartasita de baiatul fostului tenisman. Trebuia sa plec la New York, dar am amanat. O sa ajung si in America, ne-a declarat Maria. Ea nu se va intoarce singura in SUA, ci insotita de barbatul caruia i-a raspuns pozitiv cererii in casa- torie. De altfel, Ion Ion obis- nuieste sa petreaca si el mult timp in State, acolo unde locuies te mama sa. Cu putin timp inainte de a fi ceruta in casa- torie, Maria declara ca nu se vede femeie maritata, ca are 27 de ani si nu s-a maturizat suficient. Tot ea insa a tinut sa adauge ca daca ar fi sa se indragosteasca, se poate marita imediat, fara a sta pe ganduri Maria si Ion Ion se cunosteau de foarte mult timp, frecventand aceleasi cercuri de prieteni. Ei au devenit un cuplu in urma cu doar cateva saptamani, cand au descoperit mai intai ca se simt atrasi unul de celalalt. Apoi, cei doi si-au dat seama ca au si alte multe puncte in comun. Creatoarea de moda a facut anul acesta Revelionul impreuna cu socrul sau, Ion Tiriac, dar fara fiul acestuia. Tiriac senior a fost dealtfel si el prezent vineri, la cununia civila a juniorului unde in calitate de martori s-au aflat viitorii nasi ai cuplului, Amalia si Ilie Nastase. Printre invitati s-a numarat si Mihaela Radulescu, precum si parintii Mariei, actrita Ioana Pavelescu si doctorul Marinescu. De mentionat ca Ion Ion s-a mutat in vila sotiei sale, cu cateva zile inaintea cununiei.
Mesaj de la Andreia
Ultima iubita a lui Tiriac junior inainte ca acesta sa o ceara in casatorie pe Maria Marinescu, Andreia (Trident) s-a aratat oarecum surprinsa de decizia lui Ion Ion: Casatoria este ceva serios, de lunga durata. Totusi, ea a tinut sa-i ureze Casa de piatra fostului iubit: Ii doresc sa fie fericit, pentru ca merita.
http://www.umbraonline.ro/monden51/51.htm
Creatoarea si-a amanat plecarea la New York, unde lucreaza pentru Mark Jacobs, pentru a decola impreuna cu Ion Ion Tiriac
Dupa cununia civila, care a avut loc vineri la Primaria Sectorului 1, Maria Marinescu va imbraca si rochia de mireasa. Conform apropiatilor, evenimentul nu se va produce in Romania, ci in SUA, acolo unde urmeaza a se casatori religios cu Ion Ion Tiriac. Una dintre variante ar fi ca acesta sa aiba loc chiar la White Wedding Chapel din Las Vegas. Nimic insa nu este batut in cuie, avand in vedere ca decizia de a se ca- satori a fost luata sub impulsul momentului, nefiind ceva premeditat. Maria spune ca nunta nu va fi programata anul acesta, intrucat trebuie pregatita din timp, dar si Ion Ion va avea un cuvant de spus in acest sens. De asemenea, tot ea a anuntat ca-si doreste ca rochia de mireasa sa fie una clasica. Creatoarea de moda isi propusese sa se intoarca in New York, acolo unde lucreaza ca free lancer la atelierele celebrului Mark Jacobs, in urma cu cateva saptamani, dar si-a amanat plecarea, dupa ce a realizat ca este cat se poate de indragostita de Ion Ion Tiriac si ca dragostea ii este impartasita de baiatul fostului tenisman. Trebuia sa plec la New York, dar am amanat. O sa ajung si in America, ne-a declarat Maria. Ea nu se va intoarce singura in SUA, ci insotita de barbatul caruia i-a raspuns pozitiv cererii in casa- torie. De altfel, Ion Ion obis- nuieste sa petreaca si el mult timp in State, acolo unde locuies te mama sa. Cu putin timp inainte de a fi ceruta in casa- torie, Maria declara ca nu se vede femeie maritata, ca are 27 de ani si nu s-a maturizat suficient. Tot ea insa a tinut sa adauge ca daca ar fi sa se indragosteasca, se poate marita imediat, fara a sta pe ganduri Maria si Ion Ion se cunosteau de foarte mult timp, frecventand aceleasi cercuri de prieteni. Ei au devenit un cuplu in urma cu doar cateva saptamani, cand au descoperit mai intai ca se simt atrasi unul de celalalt. Apoi, cei doi si-au dat seama ca au si alte multe puncte in comun. Creatoarea de moda a facut anul acesta Revelionul impreuna cu socrul sau, Ion Tiriac, dar fara fiul acestuia. Tiriac senior a fost dealtfel si el prezent vineri, la cununia civila a juniorului unde in calitate de martori s-au aflat viitorii nasi ai cuplului, Amalia si Ilie Nastase. Printre invitati s-a numarat si Mihaela Radulescu, precum si parintii Mariei, actrita Ioana Pavelescu si doctorul Marinescu. De mentionat ca Ion Ion s-a mutat in vila sotiei sale, cu cateva zile inaintea cununiei.
Mesaj de la Andreia
Ultima iubita a lui Tiriac junior inainte ca acesta sa o ceara in casatorie pe Maria Marinescu, Andreia (Trident) s-a aratat oarecum surprinsa de decizia lui Ion Ion: Casatoria este ceva serios, de lunga durata. Totusi, ea a tinut sa-i ureze Casa de piatra fostului iubit: Ii doresc sa fie fericit, pentru ca merita.
Maria Marinescu si Ion Ion pleaca in luna de miere dupa casa
Maria Marinescu si Ion Ion pleaca in luna de miere dupa casatoria religioasa
Dupa ce, in Vinerea Mare, Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile, era firesc ca toata..
Dupa ce, in Vinerea Mare, Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile, era firesc ca toata..
Maria Marinescu a intrat oficial in imperiul Tiriac!
Maria Marinescu a intrat oficial in imperiul Tiriac! Maria Marinescu si-a implinit visul: a devenit, ieri, doamna Tiriac! Cununia anuntata de ziua pacalelilor, care, ulterior, a fost aminata, a avut loc, in sfirsit, in Vinerea Mare, la Primaria sectorului 1. Inca de la ora noua, alaiul de ziaristi s-a instalat in fata cladirii, asteptind nerabdatori cununia anului. Invitatii, putini la numar, si-au facut, treptat, aparitia. Cel mai matinal dintre toti, s-a dovedit tatal creatoarei de moda, Ion Marinescu. Spre deosebire de miri, care s-au dovedit foarte secretosi, socrul mic a stat de vorba oferind detalii despre copilaria fiicei sale si personalitatea ei puternica: `Sint fericit ca traiesc sa prind ziua asta, pentru ca am un singur copil, pe Maria. Am crescut-o cu destul de multa grija, cu ideea de a deveni o invingatoare in viata, cu o edu ...
continuare
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum