Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Simpson[V=]
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Simpson[V=]
Rezumarea primului mesaj :
JESSICA SIMPSON-
3]Eram la ora de Istorie, iar profesorul a spus: cine ştie continentele, mîna sus. Am ridicat mîna şi am zis: "A,E,I,O,U". Profesorul a răspuns: "Astea nu sînt nici măcar consoane. Sînt vocale".
2]Nu sunt anorexică. Sunt din Texas. Aţi auzit voi de oameni anorexici din Texas? Eu n-am auzit de vreunul, iar asta mă include şi pe mine!
1]Poate dupa ce o sa fac copii, daca sanii mi se vor lasa pana la buric, atunci o sa mi-i ridic ... prin mentinere. Dar, stiti si voi, sinii mei sunt naturali"
=====
JOE
O.J.
Ashlee
The Simpson
Wallis
JESSICA SIMPSON-
3]Eram la ora de Istorie, iar profesorul a spus: cine ştie continentele, mîna sus. Am ridicat mîna şi am zis: "A,E,I,O,U". Profesorul a răspuns: "Astea nu sînt nici măcar consoane. Sînt vocale".
2]Nu sunt anorexică. Sunt din Texas. Aţi auzit voi de oameni anorexici din Texas? Eu n-am auzit de vreunul, iar asta mă include şi pe mine!
1]Poate dupa ce o sa fac copii, daca sanii mi se vor lasa pana la buric, atunci o sa mi-i ridic ... prin mentinere. Dar, stiti si voi, sinii mei sunt naturali"
=====
JOE
O.J.
Ashlee
The Simpson
Wallis
Ultima editare efectuata de catre Admin in 05.08.15 10:34, editata de 53 ori
Pentru 3,5 milioane de dolari, O.J. Simpson recunoaste ca e
Pentru 3,5 milioane de dolari, O.J. Simpson recunoaste ca e vinovat
Fostul sportiv si actor O.J. Simpson va primi 3,5 milioane de dolari ca sa recunoasca, intr-o autobiografie, ca el i-a ucis pe Nicole Brown si Ronald Goldman. Starul intentioneaza sa publice o carte, titlu provizoriu "If I Did It" ("Daca eu am facut-o"), in care va descrie cum i-ar fi injunghiat pe fosta sotie si pe amantul acesteia. Rudele celor doua victime au criticat "ipotetica" descriere a cr... continuare
Fostul sportiv si actor O.J. Simpson va primi 3,5 milioane de dolari ca sa recunoasca, intr-o autobiografie, ca el i-a ucis pe Nicole Brown si Ronald Goldman. Starul intentioneaza sa publice o carte, titlu provizoriu "If I Did It" ("Daca eu am facut-o"), in care va descrie cum i-ar fi injunghiat pe fosta sotie si pe amantul acesteia. Rudele celor doua victime au criticat "ipotetica" descriere a cr... continuare
Ultima editare efectuata de catre in 06.03.07 8:41, editata de 1 ori
Africa, motiv de divort pentru Jessica Simpson
Africa, motiv de divort pentru Jessica Simpson
Jessica Simpson a declarat ca si-a dat seama ca mariajul ei cu Nick Lachey s-a sfarsit, cand el a optat sa nu o insoteasca intr-o excursie in scop caritabil in Africa, in luna octombrie a anului trecut. „Am fost acolo la cea de-a treia aniversare a casatoriei noastre. El a stat acasa”, a declarat cantareata pentru revista Jane, din luna noiembrie. Calatoria la care a luat parte Simpson reprezenta operatiunea
Jessica Simpson a declarat ca si-a dat seama ca mariajul ei cu Nick Lachey s-a sfarsit, cand el a optat sa nu o insoteasca intr-o excursie in scop caritabil in Africa, in luna octombrie a anului trecut. „Am fost acolo la cea de-a treia aniversare a casatoriei noastre. El a stat acasa”, a declarat cantareata pentru revista Jane, din luna noiembrie. Calatoria la care a luat parte Simpson reprezenta operatiunea
Ultima editare efectuata de catre in 06.03.07 8:43, editata de 2 ori
Simpson[V=]
JESSICA SIMPSON-
=====
JOE
O.J.
Ashlee
The Simpson
Wallis
=====
JOE
O.J.
Ashlee
The Simpson
Wallis
Ultima editare efectuata de catre Admin in 05.08.15 10:34, editata de 53 ori
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum