Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Jolie/Pitt/Voight[v=]
Pagina 3 din 24
Pagina 3 din 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Jolie/Pitt/Voight[v=]
Rezumarea primului mesaj :
ANGELINA JOLIE-
10]Fara durere nu ar fi suferinta, fara suferinta nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta sunt cheia pentru toate usile din viata noastra.
9]Oriunde m-as afla, ma surprind uitandu-ma pe fereastra si dorindu-mi sa fiu in alta parte.
8]In dragoste nu trebuie sa gasesti persoana perfecta, ci sa inveti sa vezi perfectiunea la o persoana imperfecta.
7]Cand fetitele de varsta mea vroiau sa devina balerine, eu vroiam sa devin vampir.
6]Cand gandesc logic si nu imi urmez instinctele incep sa am probleme.
5]Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei.
4]Nu-mi place sa fiu atinsa. Niciodata. Oamenii imi spun ca imi tin respiratia atunci cand ma imbratiseaza. Inca fac asta.
3]Am nevoie de mai mult sex, ok? Inainte sa mor as vrea sa gust cate un pic din fiecare om din lumea asta.
2]Nu ma vad frumoasa pentru ca am o multime de defecte. Oamenii au niste pareri foarte ciudate. Imi spun ca sunt slabanoaga, de parca ar trebui sa fiu fericita pentru asta
1]Intr-o zi in Africa am stat in jurul oamenilor saraci iar la sfarsitul zilei am tras concluzia ca a fost distractiv si m-am simtit bine.
=====
WILLIAM PITT-
Necesitatea este scuza pentru fiecare încălcare a libertăţii umane. Este argumentul tiranului şi crezul sclavului.
=====
Brad
Jon
Maddox
ANGELINA JOLIE-
10]Fara durere nu ar fi suferinta, fara suferinta nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta sunt cheia pentru toate usile din viata noastra.
9]Oriunde m-as afla, ma surprind uitandu-ma pe fereastra si dorindu-mi sa fiu in alta parte.
8]In dragoste nu trebuie sa gasesti persoana perfecta, ci sa inveti sa vezi perfectiunea la o persoana imperfecta.
7]Cand fetitele de varsta mea vroiau sa devina balerine, eu vroiam sa devin vampir.
6]Cand gandesc logic si nu imi urmez instinctele incep sa am probleme.
5]Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei.
4]Nu-mi place sa fiu atinsa. Niciodata. Oamenii imi spun ca imi tin respiratia atunci cand ma imbratiseaza. Inca fac asta.
3]Am nevoie de mai mult sex, ok? Inainte sa mor as vrea sa gust cate un pic din fiecare om din lumea asta.
2]Nu ma vad frumoasa pentru ca am o multime de defecte. Oamenii au niste pareri foarte ciudate. Imi spun ca sunt slabanoaga, de parca ar trebui sa fiu fericita pentru asta
1]Intr-o zi in Africa am stat in jurul oamenilor saraci iar la sfarsitul zilei am tras concluzia ca a fost distractiv si m-am simtit bine.
=====
WILLIAM PITT-
Necesitatea este scuza pentru fiecare încălcare a libertăţii umane. Este argumentul tiranului şi crezul sclavului.
=====
Brad
Jon
Maddox
Ultima editare efectuata de catre Admin in 07.11.15 11:40, editata de 149 ori
Re: Jolie/Pitt/Voight[v=]
http://www.gandul.info/magazin/angelina-jolie-va-semna-un-contract-record-de-50-milioane-dolari-pentru-a-si-scrie-memoriile-11543419
http://www.protvmagazin.ro/stiri/cinema/a11431550-angelina-jolie-va-turna-al-doilea-film-din-cariera-ei-de-regizoare
http://www.gandul.info/magazin/angelina-jolie-va-primi-un-oscar-onorific-11297028
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/angelina-jolie-brad-pitt-camera-hotel-jennifer-aniston-sunset-tower-461255.html
Angelina Jolie a primit cadou un avion de la Brad Pitt - il va pilota singura
http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/brad-pitt-disperat-ca-se-ingrasa--14693.html
Brad Pitt nu mai vrea scene de sex în filme, din respect pentru Angelina Jolie
Angelina Jolie finanțează școli în Afganistan cu banii câștigați din bijuteriile pe care le creează
Angelina Jolie şi Brad Pitt au obţinut autorizaţia de căsătorie. Când va avea loc nunta
Angelina Jolie şi Brad Pitt au vândut ÎN CÂTEVA ORE producţia lor de vin rose din
Brad Pitt nu a facut fata dezvaluirii Angelinei: Colin Farrell este un amant MULT mai bun
Angelina si Brad se muta in China!
Desi este insarcinata cu cel de-al saptelea copil al cuplului, Angelina Jolie si logodnicul ei, Brad Pitt, vor sa isi mareasca familia.
Desi este insarcinata cu cel de-al saptelea copil al cuplului, Angelina Jolie si logodnicul ei, Brad Pitt, vor sa isi mareasca familia.
Pagina 3 din 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Pagina 3 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum